Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗ !!!


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ "ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ" !!! "ΧΟΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ" !!!

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ


1"«Το θράσος της αγνοίας» στην Χώρα μας αποτελεί το εφαλτήριο του δημοσίου λόγου" αναφέρει μεταξύ άλλων στην απάντηση του προς τους υβριστές του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«EΙΔΑ ΤΟΝ JΟSEPΗ RATZINGER NA ΔOΛOΦONEI ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.. » Απίστευτη κατάθεση γυναίκας κατά του Πάπα και του ιδρυτή της Bildeberg…


σχόλιο Αντίπατρος : Δείτε παρακάτω... στην φωτό με τον Πάπα, που ο σχολιαστής αναρωτιέται "who is that!" πάνω στο ωμοφόριο του Πάπα...

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ !!!

Ανεξέλεγκτα βάσει πρωτοκόλλου τα επικίνδυνα ισραηλινά φάρμακα στην ΕΕ

Τελευταία ανανέωση: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 22:37
 
Ανεξέλεγκτα βάσει πρωτοκόλλου τα επικίνδυνα ισραηλινά φάρμακα στην ΕΕ
Στη δημοσιότητα ντοκουμέντο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ορίζει ότι αρκεί η διαβεβαίωση της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας για να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και όλη την Ε.Ε. χωρίς κανέναν έλεγχο. Η Μέρκελ προωθεί τα γερμανο-ισραηλινά συμφέροντα στο φάρμακο και ο Άδωνις ψήφισε Νόμο για να κατακλύσουν την ελληνική αγορά!

Χαράλαμπος Άνδραλης, «Σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών» Αφορισμός ή αδιαφορία;





«Σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών»
Αφορισμός ή αδιαφορία;
«Σ' αυτά τά δύσκολα χρόνια ό καθένας  μας πρέπει να κάνη ότι γίνεται ανθρωπίνως καί ότι δεν γίνεται ανθρωπίνως να το αφήνει στον Θεό. Έτσι θα έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας ότι κάναμε εκείνο πού μπορούσαμε. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους. Εκείνοι υπέφεραν τόσα για την πατρίδα και εμείς τι κάνουμε γι' αυτήν; Η Ελλάδα, η Ορθοδοξία, με την παράδοση της, τους Αγίους και τους ήρωές της, να πολεμήται από τους ίδιους τους Έλληνες και εμείς να μη μιλάμε! Είναι φοβερό!»
 π. Παΐσιος Αγιορείτης

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΠΟΤΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ !!! ΟΤΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ... "ΔΙΩΚΕΤΑΙ" !!!

Σουηδία- Αδιανόητο. Έφθασαν μέχρι εκεί ! Επέτρεψαν σε παιδόφιλο να υιοθετήσει παιδί



Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Σουηδίας, μετά την απόφαση των αρχών να επιτρέψουν να γίνει υιοθεσία ενός παιδιού από παιδόφιλο, ο οποίος μάλιστα έχει καταδικαστεί.
Οι αρχές έδωσαν το πράσινο φως, ισχυριζόμενες ότι ο άντρας αυτός από την πόλη Helsingborg  που τώρα είναι 60 χρονών, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας δεν θα μπορέσει να παρενοχλήσει σεξουαλικά το παιδί! 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Προφήτης Ἀββακούμ


Ὁ Ἀββακούμ, ποὺ τὸ ὄνομά του σημαίνει «θερμὸς ἐναγκαλισμός», ἦταν ἀπὸ τὴ φυλὴ τοῦ Συμεὼν καὶ γιὸς τοῦ Σαφάτ.  Ὁ χρόνο&si ...
περισσότερα...

Η Μοιχεία

Η Μοιχεία
ΓΕΝΙΚΑ: Η σεξουαλική σχέση ενός παντρεμένου ατόμου με άτομο διαφορετικό από τον (την) σύζυγό του είναι μοιχεία ή όπως την ορίζουν οι νομικοί η παράβαση της συζυγικής πίστης που συνίσταται στην εξώγαμη κατά φύση συνουσία μεταξύ δύο ετεροφύλων προσώπων εκ των οποίων το ένα τουλάχιστον είναι έγγαμο.

«ΔEΝ YΠΑΡΧΕΙ ΘΕOΣ» Ἢ «EΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΟ»; (Ἁγ. Νικολάου Βελιμίροβιτς)

 Ἁγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς «Δὲν ὑπάρχει Θεὸς» ἢ «Ἐγὼ δὲν ἔχω Θεό».

.              Ἕνας συνάδελφός σου, σοῦ ἐπαναλαμβάνει συνεχῶς: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!» Καὶ αἰσθάνεσαι σὰ νὰ σὲ χτυπᾶ μὲ μαστίγιο.  Κι ἐσὺ ἀγωνιᾶς γιὰ τὴν ψυχή του καὶ τὴν ζωή του. Καὶ καλὰ σκέφτεσαι.  Ἂν δὲν ὑπάρχει ὁ Ζῶν καὶ Παντοδύναμος Θεὸς κι ἂν δὲν εἶναι ἰσχυρότερος ἀπὸ τὸν θάνατο, τότε ὁ θάνατος εἶναι ὁ μοναδικὸς κυρίαρχος. Καὶ ἡ κάθε ζωντανὴ ὕπαρξη δὲν εἶναι παρὰ ἕνα κλωτσοσκούφι τοῦ θανάτου.

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ;

Μήπως ἄρχισαν νά ἀφυπνίζονται;

 περιοδ. «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ» ἀρ. τ. 60, Ἰούλ. -Σεπτ. 2013

.               Ὁ Οὖγγρος Πρωθυπουργός Victor Orban σέ ὁμιλία του στό Παν/μιο τῆς Μαδρίτης «Ἅγιος Παῦλος», στίς 17.11.12, δίνει ἕνα μάθημα χριστιανικοῦ ἤθους, σπάνιον, πλέον γιά εὐρωπαῖο ἡγέτη. Ἀναδημοσιεύουμε μέ θαυμασμό ἕνα μικρό ἀπόσπασμα:

«Κυρίες καί κύριοι,

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ!




AΠO ΚΥΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΑΛΤΑΡΕΤΣΟΥ ΙΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΤΗΝΟΥ – ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας άλατα, δηλητήρια και κάθε τι
ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας. Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.
Πως γίνεται αυτό ;

Θαυμαστή εμφάνιση και μεγάλο θαύμα του Άγιου γέροντος Πορφυρίου...


thauma-gerontos-porfuriou
Στο βιβλίο ''Ταξιδεύοντας στα τείχη της πόλης'' η μοναχή Πορφυρία αναφέρει μία θαυμαστή εμφάνιση και ένα μεγάλο θαύμα του μακαριστού γέροντος Πορφυρίου που αποδεικνύουν ότι η ζωή συνεχίζεται μετά θάνατον και διδάσκουν ότι ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα, διότι ο Θεός είναι Πανάγαθος και Παντοδύναμος.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ἡ προσευχὴ τοῦ Βαρτίμαιου Anthony Bloom

 Anthony Bloom


Ἡ περίπτωση τοῦ Βαρτίμαιου, ὅπως ἀναφέρεται ἀπὸ τὸν Εὐαγγελιστὴ Μάρκο ( 10,46), μᾶς βοηθάει νὰ κατανοήσουμε κάπως ἱκανοποιητικὰ μερικὰ θέματα ποὺ ἔχουν σχέση μὲ τὴν προσευχή.

«Καὶ ἔρχονται στὴν Ἱεριχώ. Καὶ τὴν ὥρα ποὺ ἔβγαιναν ἀπὸ τὴν Ἱεριχώ, Αὐτὸς καὶ οἱ μαθητές του καὶ λαὸς πολύς, καθόταν κοντὰ στὸ δρόμο καὶ ζητιάνευε ὁ τυφλὸς Βαρτίμαιος, ὁ γιὸς τοῦ Τίμαιου. Καὶ ὅταν ἄκουσε ὅτι ὁ Ἰησοῦς ὁ Ναζωραῖος ἦταν ἐκεῖ, ἄρχισε νὰ φωνάζει δυνατὰ καὶ νὰ λέει:

Τι σημαίνει ότι οι ψυχές είναι αθάνατες;

einai-athanates-oi-psuhes
Φυσικά ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σ’ αυτή την ερώτηση είναι η Εκκλησία που περιλαμβάνει όλη την Αλήθεια. Η Αγία Γραφή το λέει καθαρά. Εκείνο που δίνει απροσμέτρητη αξία στον άνθρωπο είναι η αθάνατη ψυχή. Χάρη σ’ αυτήν ονομάσθηκε ο άνθρωπος βασιλιάς της κτίσεως, παιδί του Θεού,

ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!

sumfono-sumbiosis

ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!

Σε άτακτη υποχώρηση η Κυβέρνηση μετά τους δημόσιους κεραυνούς του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, για αφορισμό όσων Βουλευτών ψηφίσουν τη "συμβίωση" ομοφυλόφιλων, τη νομιμοποίηση δηλαδή των Σοδόμων και Γομόρων που κατέστρεψε με φωτιά και θειάφι ο ίδιος ο Θεός, προς αιώνιο παράδειγμα αποφυγής της ανθρωπότητας!

ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΑΓΙΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως το πρώτο μέλημα μόλις σηκωθούν το πρωί από τα «μαλακά» τους κρεβάτια όλοι όσοι σήμερα κυβερνούν αυτόν τον τόπο είναι να βρουν, συχνά με άγχος και αγωνία, τι άλλο θα πρέπει να καταστρέψουν σε αυτή την χώρα που την απομυζούν με όλα τα μέσα προς χάριν των ξένων αφεντικών τους.

«Η Τουρκία μεταφέρει όπλα στη Συρία» καταγγέλει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης!


i-tourkia-metaferei-opla-sti-syria-kataggelei-o-epikefalis-tis-antipoliteysis

Επιμελεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Στην πολύ σοβαρή καταγγελία ότι η Τουρκική κυβέρνηση  μεταφέρει όπλα στη Συρία προχώρησε  ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, κ. Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, γράφει ο τουρκικός Τύπος.

ΔΕΥΤΕΡΑ  2  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ... "ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ" !!!

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Καρύδη: Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν ο μητροπολίτης Σεραφείμ!

apisteytoi-charaktirismoi-karudi

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης απάντησε στις δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμσχετικά με το ενδεχόμενο νομικής κάλυψης των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης, χαρακτηρίζοντας τον"ταλιμπάν και μουτζαχεντίν".

Επιστήμονες «αδειάζουν» τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: Τα θύματα από τον H1N1, ήταν υπερδεκαπλάσια από ό,τι ανακοινώθηκε

 
Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχωρά ομάδα 60 επιστημόνων από 26 χώρες, η οποία διαψεύδει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα στοιχεία του για τα θύματα του H1N1, καθώς παρά τις εκτιμήσεις πως σημειώθηκαν 203.000 θάνατοι πνευμονικής αιτιολογίας σε όλο τον κόσμο, ενώ αν συνυπολογισθούν και οι λοιποί θάνατοι λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με τον ιό, όπως οι καρδιαγγειακοί, τότε ο αριθμός ανεβαίνει στους 400.000, οι επιστήμονες αναφέρουν πως τα θύματα ήταν πολύ περισσότερα και για την ακρίβεια υπερδεκαπλάσια.

Άγιος Ανδρέας ο Απόστολος, ο Πρωτόκλητος

agios-anderas


Μορφὴ βιβλική. Φυσιογνωμία προνομιοῦχος καὶ διαλεχτή. Πρῶτος ἀπ’ ὅλους τοὺς ἀποστόλους γνώρισε τὸν Ἰησοῦ, ἀλλὰ καὶ πρῶτος κλήθηκε νὰ τὸν ἀκολουθήσει, γι’ αὐτὸ καὶ Πρωτόκλητος. Τὸ ὄνομά του τὸ ἱερὸ κατέχει ἰδιαίτερη θέση στὴν ψυχὴ τῶν Ἑλλήνων.
Αὐτὸς εἶναι ὁ Ἀνδρέας ὁ Πρωτόκλητος μαθητὴς τοῦ Χριστοῦ καὶ ὁ ἕνας ἀπὸ τοὺς Ἀποστόλους τοῦ Ἔθνους μας.

ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ


15Να σέβεσαι την αρχαιότητα της εντολής της νηστείας. Η νηστεία νομοθετήθηκε στον Παράδεισο της Εδέμ. ‘Εχει την ίδια ηλικία με την ανθρωπότητα.
Η πρώτη εντολή που έλαβε ο Αδάμ από τον Θεό ήταν: να μη φάγετε από τους καρπούς του δένδρου της γνώσεως του καλού και του κακού. Αυτή δε η εντολή, το «ου φάγεσθαι» δηλαδή, είναι νομοθεσία νηστείας και εγκράτειας.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ !!!

Το Ιστορικό με τη Φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο Προφήτης Ηλίας.
  Αθήνα, Δεκέμβριος 2005
Κάποια Κυρία στην Αθήνα είδε από το παράθυρό της προ καιρού ένα Γέροντα έξω από το σπίτι της κοντά στα σκουπίδια, σαν να έψαχνε για κάτι.
Του φώναξε και τον κάλεσε να ανέβει στο σπίτι της να του προσφέρει καφέ και κάτι να φάει.