Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ανέκδοτο ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ !!!

Ανέκδοτο


Είναι απόγευμα και ο μπαρμπας απο το ωραιο νησάκι του Αιγαίου έχει πάει για ψάρεμα στην αμμουδιά. Αφού ρίχνει την πετονιά ξαπλώνει προς τα πίσω στηριζόμενος στους αγκώνες του και αρχίζει να αγναντεύει περιμένοντας κάποιο τσίμπημα. Σε λίγο εμφανίζεται ένας επιχειρηματίας στην αμμουδιά που είχε πάει βόλτα για να αποβάλει λίγο από το στρες που του δημιουργούσαν οι δουλειές του. Βλέποντας τον ψαρά να ψαρεύει τόσο νωχελικά, τον πλησιάζει και του λέει :

Απίθανες εικόνες με ηλιοβασιλεματα!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" !!!


Το απόλυτο άρθρο ενάντια στις εκτρώσεις



Μια γυναίκα με το μικρό της παιδί αγκαλιά
Πηγαίνει στον γυναικολόγο της και τον παρακαλάει:
-Γιατρέ, σας παρακαλώ βοηθήστε με στο πρόβλημά μου:
Το παιδί μου δεν είναι ούτε ενός έτους
Και εγώ είμαι ξανά έγκυος
Δεν θέλω να αποκτήσω τόσο σύντομα ένα δεύτερο παιδί.
Θα ήθελα να υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα

«ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΕΘΗ»

15-Γέροντα, φοβάμαι μήπως δεν σωθώ.

-Μη φοβάσαι. Μαζί θα πάμε επάνω. Μόνο να πεις στη Γερόντισσα να μας δώσει δύο μεγάλα μπουκάλια για τον δρόμο-πρόσεξε να είναι πλαστικά για να μην σπάσουν στο ταξίδι!.... Θα τα γεμίσουμε νερό και, μέχρι να ανεβούμε στον Ουρανό, από την κούραση θα το πιούμε! Μόνον τρία δάκτυλα θα αφήσουμε και θα παρακαλέσουμε τον Χριστό να το ευλογήσει, να το κάνει κρασί και μετά θα το πιούμε και θα μεθύσουμε πνευματικά κοντά στον Χριστό.

ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!!! ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

5bafe0c687b31834bb5341a569efd123


ΕΙΔΑΤΕ – ΑΚΟΥΣΑΤΕ – ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Εμείς πάντως όχι! Εννοείται ούτε στην Ελλάδα (δεν αφήνει η “προοδευτική” χούντα), αλλά ούτε και στα διεθνή “μέσα ενημέρωσης”!…

Η μεγαλειώδης αυτή πορεία ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, θάφτηκε κυριολεκτικά!!!

8 ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ




Πολλά υπέροχα μπορείτε να κάνετε με την ασπιρίνη. Ιδού 8 από αυτά: 
1. Λεκές από ιδρώτα στο ρούχο. Ο ιδρώτας μαζί με τα αποσμητικά που χρησιμοποιούμε,
αφήνει λεκέ στο ρούχο που βγαίνει δύσκολα.
Αν όμως ...λιώσετε μερικά χαπάκια ασπιρίνης με νερό, τόσα ώστε να δημιουργηθεί ένας πολτός και τον απλώσετε πάνω στον λεκέ για μερικά λεπτά. Μετά πλένετε τον λεκέ κανονικά.

ΤΟ ΣΥΜΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Θεόδωρος ὁ Μεγαλομάρτυρας ὁ Τήρων


Ὁ Ἅγιος Θεόδωρος ὁ Τήρων καταγόταν ἀπὸ τὸ χωριὸ Ἀμάσεια στὴ Μαύρη Θάλασσα, ποὺ ὀνομαζόταν Χουμιαλὰ καὶ ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τῶν αὐτοκρατόρων Μαξιμιανοῦ (286 – 305 μ.Χ.), Γαλερίου (305 – 311 μ.Χ.) καὶ Μαξιμίνου (305 – 312 μ.Χ.). Ὀνομάζεται Τήρων, διότι κατετάγη στὸ στράτευμα τῶν Τηρώνων, δηλαδὴ τῶν νεοσυλλέκτων, διοικούμενο ὑπὸ τοῦ πραιπόσιτου Βρίγκα. Διαβλήθηκε στὸν πραιπόσιτο ὡς Χριστιανὸς καὶ κλήθηκε σὲ ἐξέταση. Ἐκεῖ ὁμολόγησε τὴν πίστη του στὸν Χριστὸ χωρὶς δισταγμό. Ὁ διοικητὴς Βρίγκας ...
περισσότερα...

30 εκπληκτικές φωτογραφίες από τα Sony World  Photography Awards 2013



30 εκπληκτικές φωτογραφίες από τα Sony World Photography Awards 2013 (1)
Η Sony πρόσφατα ανακοίνωσε τους φιναλίστ των World Photography Awards στις κατηγορίες Professional, Open και Youth. Η κριτική επιτροπή είχε πολύ δύσκολο έργο φέτος, αφού υπήρξε συμμετοχή ρεκόρ με 122.000 φωτογραφίες από 170 χώρες.

Ο νικητής της κατηγορίας Open θα ανακοινωθεί στις 19 Μαρτίου, ενώ για την επαγγελματική κατηγορία ο νικητής θα αποκαλυφθεί στις 25 Απριλίου.

Το υπέροχο Μελισσόχορτο!



Το μελισσόχορτο (ή Melissa officinalis), γνωστό και ως μέλισσα ή βάλσαμο λεμονιού, ανήκει στην οικογένεια της μέντας. Ο όρος «μέλισσα» προέρχεται από τη λέξη «melissophyllon», που σημαίνει «φύλλο της μέλισσας», επειδή χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα του φυτού σε νέκταρ αποτελεί ιδανικό μέρος για να αναζητήσουν τροφή οι μέλισσες. Το μελισσόχορτο καλλιεργήθηκε αρχικά στη Νότια Ευρώπη, σήμερα όμως είναι πλέον γνωστό σε όλο σχεδόν τον κόσμο, ενώ στη χώρα μας ευδοκιμεί σε βουνοπλαγιές αρκετών περιοχών.

ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος σώζει την Μυτιλήνη από την πανώλη



Ο Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος ανήκει στη χορεία των Νεομαρτύρων Αγίων. Μαρτύρησε υπέρ Χριστού του Θεού στη Μυτιλήνη την 17η Φεβρουαρίου του 1795, σε ηλικία 21 έτους. Μετά από τους βασανισμούς των Τούρκων και την μαρτυρική τελευτή του, ενταφιάσθηκε εντός μιας Εκκλησίας της Μυτιλήνης, καλουμένης Παναγίας Χρυσομαλλούσας.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ;;;;;;; ΜΠΑΑΑΑ ! ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ ... !!!

Ψευτρόνια και διανοούμενες πόρνες οι μεγαλοδημοσιογράφοι ;



Θεόδωρος Κατσανέβας

Ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που είχε γίνει προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη, άφησε άφωνο το ακροατήριο λέγοντας τα ακόλουθα συγκλονιστικά σχόλια :

Υπάρχει τίποτα όρθιο;

Υπάρχει τίποτα όρθιο; Συνελήφθη ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ Δ. Ελλάδας για χρηματισμό - Τον «έδωσαν» οι ελεγκτές




Στη σύλληψη του Διευθυντή στο ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα και δυο ακόμα υπαλλήλων με την κατηγορία του χρηματισμού προχώρησε η αστυνομία. Η επιχείρηση άρχισε - σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το mylefkada.gr - πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, όταν γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται και στη Λευκάδα κατήγγειλε πως εκβιάζεται από συγκεκριμένους ελεγκτές του ΣΔΟΕ Πατρών. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ;



 Κατάντια! Να σε εξουσιάζουν οι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ...!
Δυστυχώς, ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα κι ετοιμάζεται να αναθέσει την εξουσία στον μεγαλύτερο υπέρμαχο του εθνοπροδοτικού και κατάπτυστου Σχεδίου Ανάν!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ !!!

Δεκάδες προσαγωγές από την αστυνομία

Έδεσαν και περιέλουσαν με βενζίνη δύο φύλακες της «Ελληνικός Χρυσός»!

Web only
17/02/2013  09:37

 




Σοκ και δέος προκαλούν τα όσα διαδραματίστηκαν στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής,.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ... ΚΑΤΟΙΚΙΑ !!!





ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ;
 
Respira hondo y mira hacia abajo ...

# 1
1.2008060489@web120406.mail.ne1.yahoo.com
¿NO QUIERES VISITANTES?ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;
SÓLO DESENGANCHA EL CABLE. ΛΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ

Μονοφυσίτης ή Ορθόδοξος; ... Διήγηση από το Λειμωνάριο


Άγγελος Κυρίου ζητά από έναν απλοϊκό γέροντα, που είχε
κοινωνία με τους Σεβηριανούς, να ξεκαθαρίση την πίστι του,
προτού πεθάνη.
Μας διηγήθηκε ο αββάς Γεώργιος ο πρεσβύτερος του κοινοβίου των Σχολαρίων ότι ησύχαζε στα Μονίδια ένας γέροντας πολύ φιλόπονος, ήταν όμως αφελής κατά την πίστη και μεταλάμβανε αδιάκριτα όπου έβρισκε.