Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Υπάρχει τίποτα όρθιο;

Υπάρχει τίποτα όρθιο; Συνελήφθη ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ Δ. Ελλάδας για χρηματισμό - Τον «έδωσαν» οι ελεγκτές




Στη σύλληψη του Διευθυντή στο ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα και δυο ακόμα υπαλλήλων με την κατηγορία του χρηματισμού προχώρησε η αστυνομία. Η επιχείρηση άρχισε - σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το mylefkada.gr - πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, όταν γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται και στη Λευκάδα κατήγγειλε πως εκβιάζεται από συγκεκριμένους ελεγκτές του ΣΔΟΕ Πατρών. 
Σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του απαίτησαν το ποσό των 15.000 ευρώ, προκειμένου να μην του κάνουν οικονομικό έλεγχο.. Όπως γράφει το patrastimes.gr οι αστυνομικές αρχές της Λευκάδας έκλεισαν ραντεβού με τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ...
σε γνωστή καφετέρια του νησιού και προσημειώθηκαν τα χρήματα. Αφού έγινε η συναλλαγή μέσα στο κατάστημα οι υπάλληλοι συνελήφθησαν αμέσως μόλις επιχείρησαν να βγουν έξω καθώς τους περίμενε η αστυνομία.

Επάνω τους βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα, τους συνέλαβε αμέσως και τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.
Οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πατρών υπέδειξαν τον προϊστάμενό τους ως άμεσα εμπλεκόμενο στην υπόθεση, πράγμα που διεύρυνε τις έρευνες και στην Πάτρα όπου «βγήκε λαβράκι».
Από τις έρευνες στην Πάτρα στην κατοχή του διευθυντή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47.000
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα στον εισαγγελέα όπου έχουν εξασφαλισμένες βαριές κατηγορίες, όπως εκβίαση, δωροδοκία, απιστία περί την υπηρεσία κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου