Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ, Θαύμα τοκετού

OsiosSavvas03.jpg
Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ Ο ΝΕΟΣ Ο ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ,
Θαύμα τοκετού
Ονομάζομαι Σαββίδου Μαρία.  Είμαι 42 ετών και μένω στην Κάλυμνο.  Πανδρεύτηκα το 1977 και έχω δύο παιδιά.  Όταν ήμουν 20 ετών, ελεύθερη ακόμη, αρρώστησα και έπαθα αλλεργικό στηθικό άσθμα, πολύ βαρύ.  Η νοσηλεία μου ήταν πολύ βαριά.  Οι γιατροί μου έδωσαν κορτιζόνη και ισχυρά φάρμακα.  Το 1978 έμεινα έγκυος.

Αμφιέσεις - Εξαχρειώσεις - Εκφυλισμός...


Αμφιέσεις - Εξαχρειώσεις - Εκφυλισμός...
ΑΜΦΙΕΣΙΣ - ΕΞΑΧΡΕΙΩΣIΣ - ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ…
ΧΡΙΣΤΟΫΦΑΝΤΟΣ
Ὅσο περισσότερο ὁ ἄνθρωπος ἀπεκδύεται τόν παλαιό του ἑαυτό ἐνώπιον τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ, τόσο καί περισσότερο καλύπτει διά τοῦ ἐνδύματος τό σῶμα του, δηλαδή τόν ἔμψυχον ναόν τοῦ Θεοῦ.    

Ὑπάρχουν κάποια πράγματα εἰς τήν ζωή καί εἰς τήν κοινωνία τῶν ἀνθρώπων, τά
ΑΝΕΚΔΟΤΟΟΟΟΟΟ !!!

Οι εξετάσεις σας δείχνουν έλλειψη σιδήρου, κύριε μου.
- Είναι μεγάλη έλλειψη, γιατρέ μου;
- Παντελής!
- Είναι μεγάλη, Παντελή μου;

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Ἀκυλίνα ἡ Μάρτυς


Ἡ Ἁγία Μάρτυς Ἀκυλίνα καταγόταν ἀπὸ τὴ Βύβλο ἢ Βίβλο τῆς Παλαιστίνης, ἦταν θυγατέρα τοῦ ἐπιφανοῦς ἄρχοντος Εὐτολμίου καὶ ἄθλησε, τὸ 298 μ.Χ. κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Διοκλητιανοῦ (284 – 305 μ.Χ.). Σὲ ἡλικία πέντε ἐτῶν βαπτισθεῖσα ὑπὸ τοῦ Ἐπισκόπου Εὐθαλίου, τόσον ἀφοσιώθηκε στὸν Θεὸ καὶ τὴν μελέτη τῶν Γραφῶν, ὥστε δωδεκαετὴς ἐδίδασκε τοὺς ὁμηλίκους της νὰ ἀπέχουν ἀπὸ τὴ λατρεία τῶν εἰδώλων καὶ νὰ πιστεύουν στὸν Χριστό. Ἔνεκα τῆς θεοφιλοῦς αὐτῆς δράσεώς της, καταγγέλθηκε στὸν ἀνθύπατ ...
περισσότερα...

Φακελωμένα και τα σπίτια μας! Χαρτογράφησαν και την Ελλάδα με το streetview. Βάζεις διεύθυνση στα Ελληνικά και βλέπεις το σπίτι σου!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 13, 2014

Ο Βig brother είναι εδώ 

Πριν μερικά χρόνια θα φάνταζε αδιανόητο. Πραγματικά σοκάρει. Κάντε το πείραμα και μόνοι σας, βαζόντας κανονικότατα την διεύθυνση στα Ελληνικά και δείτε:


Δημοσκόπηση – βόμβα στην Ρωσία, επιταχύνει τις εξελίξεις…

Posted: June 11, 2014 at 2:00 pm, Last Updated:
δημοσκόπηση-βόμβα-στη-Ρωσία-επιταχύνει-τις-εξελίξειςΜε ισχυρότατη πλειοψηφία οι Ρώσοι πολίτες επιθυμούν την άμεση αναγνωριση της αυτόνομης δημοκρατίας του Ντόνετσκ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ρωσικός λαός δεν φοβάται το ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης που θα επιφέρει μία τέτοια απόφαση από την Ρωσία, αφού με ποσοστό…που ξεπερνά το 72% θέλουν να δουν τον δικέφαλο να ανεμίζει στην Αν. Ουκρανία.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ !!!

KAΘΟΛΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Posted: June 11, 2014 at 4:26 pm, Last Updated:


Ο π.Constantin Simon ασπάστηκε την Ορθοδοξία . (Pravmir.ru 11.06.14) Ο επίσκοπος Αμβρόσιος του Peterhof επιτέλεσε την τελετή εισόδου του πρώην πλέον καθολικού ιερέα στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας καθολικός ιερέας

Αυτές είναι οι 43 τροφές που εξασφαλίζουν υγεία και μακροημέρευση [λίστα]

Posted: June 11, 2014 at 5:00 pm, Last Updated:
αυτές-είναι-οι-43-τροφές-που-εξασφαλίζουν-υγεία-και-μακροημέρευσηΤο τι τρώμε καθορίζει εν πολλοίς το πόσο υγιείς είμαστε, αλλά και το πόσο θα είμαστε στο μέλλον. Γενικώς, το τι τρώμε μας καθορίζει αρκετά. Με αυτό το σκεπτικό οι επιστήμονες αναζητούν εκείνες τις τροφές που εγγυώνται μακροημέρευση και υγεία.
Οπώς σημειώνει το Onmed.gr, αυτές οι ουσίες βρίσκονται στα

Bilderberg 2014 – Το απαγορευμένο βίντεο που κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν πρόβαλε…

Posted:
bildebergΔειτε το βιντεο και βγαλτε τα συμπερασματα σας μονοι σας…

ΕΔΩ


http://alexander-hellas.blogspot.gr/

Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ !!!

Διαμαρτυρία στο χώρο ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα

Posted: June 12, 2014 at 1:10 am, Last Updated:
elliniki-simaia-sto-temenosΟ ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος και 30-40 χριστιανοί ύψωσαν τον σταυρό και τις ελληνικές σημαίες στον Ελαιώνα , εκεί που θέλουν μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα!
Το Σάββατο 7 Ιουνίου οι Σύλλογοι «Αθηνά», «Πύρινη Ρομφαία Πανορμίτου», «Άγιος Μάξιμος», το κόμμα «Κοινωνία» και ο

«ΠΟΛΛΑ “OXI” ΕΙΠΕ Η ΕΛΛΑΣ, ΤΟ “OXI” ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ» –

Posted:

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

MAKAΡΙΣΤΟΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣΣήμερα οι άνθρωποι δυστυχώς δεν υπακούουν στο Θεό. Πού υπακούουν ; Λέει ένας Σοφός. Όποιος δεν υπακούει στο Θεό θα υπακούσει στον διάβολο. Και σήμερα υπακούουν στα όργανα του διαβόλου, σε παγκόσμιο κλίμακα. Και αύριο θα υπακούσουν στον αντίχριστο, που έρχεται.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Κριμαία: Λαοθάλασσα στην ιστορική πρώτη του Αγίου Λουκά του Ρώσου στην ελεύθερη Συμφερούπολη

Posted: June 12, 2014 at 7:49 am, Last Updated:
agios-loukas-panyghriΤο απόγευμα της Τρίτης στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Συμφερουπόλεως στην Κριμαία, όπου ιερουργούσε o Άγιος Λουκάς ο Ιατρός και βρίσκεται και το σκήνωμα του, τελέσθηκε η ακολουθία του Εσπερινού και του Όρθρου ενώ εψάλλησαν και οι χαιρετισμοί προς τιμήν του Αγίου.

ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΩΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΕΣ…

Posted: June 12, 2014 at 8:31 am, Last Updated:
akanthinos-stefanos«Ήρθε μια γιαγιά», έλεγε ο Γέροντας (μακαριστός π. Ιάκωβος Τσαλίκης), «και μου είπε ότι πήγε ν΄ ανάψει τα καντήλια σ΄ ένα από τα ξωκκλήσια του χωριού της ανήμερα Μεγάλη Παρασκευή.
Από γυναικεία περιέργεια έβαλε το κεφάλι της από το πορτάκι και κοίταξε μέσα στο Ιερό. Βλέπει τότε πάνω στην Αγία Τράπεζα, να

Ερμηνεία του “Κύριε Ελέησον”

Posted: June 12, 2014 at 9:22 am, Last Updated:
komposxoiniΤο «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με», και συντομότερα «Κύριε ελέησον», από τον καιρό των Αποστόλων χαρίστηκε στους Χριστιανούς και ορίστηκε να το λένε ακατάπαυστα, όπως και το λένε. Τι σημαίνει όμως τούτο το «Κύριε ελέησον», είναι πολύ λίγοι σήμερα που το ξέρουν, κι έτσι φωνάζουν καθημερινά ανωφελώς, αλλοίμονο, και ματαίως το «Κύριε ελέησον», και το έλεος του Κυρίου δεν το λαβαίνουν γιατί δεν ξέρουν τι ζητούν.

Ένας Άγγελος σε Θεία Λειτουργία

Posted: June 12, 2014 at 10:31 am, Last Updated:
enas-aggelos-sti-theia-leitourgiaΚάποιος ιερεύς, σε μία αγρυπνία, και ενώ είχε αρχίσει την Προσκομιδή, δυσκολευόταν, τρόπον τινά, με μόνο το φως ενός κεριού να διαβάζει τα ονόματα.
Ξαφνικά, διαπίστωσε ότι το φως του κεριού, πού ήταν παραπλεύρως, όλως περιέργως, έγένετο πιο δυνατό! Και τότε αναρωτήθηκε:

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ;;;

Σοφία Βούλτεψη (2012): Εθελόδουλος των δανειστών ο Γκίκας Χαρδούβελης

Posted:
εθελόδουλος-των-δανειστών-ο-γκίκας-χαρδούβεληςΜε άρθρο – καταπέλτη η Σοφία Βούλτεψη χαρακτήριζε τον  Γκίκα Χαρδούβελη «εθελόδουλο» των δανειστών που είναι πάντα «έτοιμος να εξηγήσει και να ταυτιστεί με την γνώμη των δανειστών».
Στο άρθρο με τίτλο «Βρισκόμαστε στο 1922 και όχι στο 1999, κ. Χαρδούβελη…» η Σοφία Βούλτεψη εξηγούσε ότι ο Γκίκας Χαρδούβελης εκπροσωπεί «το τελευταίο στάδιο του ραγιαδισμού» και αυτό γιατί όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει: