Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΦΡΙΚΗ !!!

Πεινασμένοι γονείς βράζουν τα παιδιά τους και τα τρώνε!


Πληροφορίες για τρομακτικά περιστατικά κανιβαλισμού στην Βόρεια Κορέα
Σοκ προκαλούν ...
οι πληροφορίες για περιστατικά κανιβαλισμού στη Βόρεια Κορέα. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τις μυστικοπαθείς Αρχές της χώρας, ένας πεινασμένος άνδρας εκτελέστηκε επειδή… σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Ἐφραὶμ ὁ Σύρος


Ὁ Ὅσιος Ἐφραὶμ καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀνατολὴ καὶ γεννήθηκε στὴν πόλη Νίσιβη τῆς Μεσοποταμίας πιθανῶς τὸ 308 μ.Χ. ἢ καὶ ἐνωρίτερα. Ἤκμασε ἐπὶ Μεγάλου Κωνσταντίνου (324 – 337 μ.Χ.), Ἰουλιανοῦ του Παραβάτου (361 – 363 μ.Χ.) καὶ τῶν διαδόχων αὐτοῦ. Ἀπὸ τὴν μικρή του ἡλικία διδάχθηκε τὴν πίστη καὶ τὴν ἀρετὴ ἀπὸ τὸν Ἐπίσκοπο τῆς γενέτειράς του Ἰάκωβο (309 – 364 μ.Χ.), ὁ ὁποῖος καὶ τὸν χειροτόνησε διάκονο, ἀλλὰ ὁ Ὅσιος ἀρνήθηκε νὰ λάβει μεγαλύτερο ἀξίωμα. Ἀκολούθησε πολὺ νωρὶς τὸν μοναχικὸ βίο καὶ μὲ τὸ ...
περισσότερα...

Νίκος Νικολόπουλος: "Κερδοσκοπικά παιχνίδια μας έφεραν εδώ που είμαστε"

Πολιτική

Συνέντευξη στο Super - B

Νίκος Νικολόπουλος: "Κερδοσκοπικά παιχνίδια μας έφεραν εδώ που είμαστε" Συνέντευξη στο Super - B
Ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SUPER B απαντώντας σε ερωτήσεις  του προέδρου της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΠΗΝ) Απ. Βουλδή και του αρχισυντάκτη Γιώργο Πλη, για την λάθος «συνταγή» του ΔΝΤ, στο πρόγραμμα λιτότητας είπε:

ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ... ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!!

Διευκρινίσεις του βουλευτή Τ. Κουράκη για τις δηλώσεις περί φορολόγησης των Χριστιανών

kourakisΣε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης μετά την αντίδραση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο συνέδριο με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά», όπου πρότεινε να καλύπτουν τη μισθοδοσία των κληρικών με φόρο οι πολίτες που δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

1 Το παιδί που σκοτώνεται, δεν ξαναγίνεται το ίδιο ποτέ!

Μια μάνα με τρία παιδιά, έμεινε έγκυος στο τέταρτο. Θεώρησε πολλά τα τέσσερα παιδιά και πήγε στο γιατρό, να τον συμβουλευτεί για την άμβλωση. Ο γιατρός, τίμιος άνθρωπος, της είπε ως επιστήμονας, τους κινδύνους που συνεπάγεται για την γυναίκα η άμβλωση.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ




Καλή είναι η γνώση, καλή είναι και η μόρφωση, αλλά, αν δεν αγιασθούν, είναι χαμένα πράγματα και οδηγούν στην καταστροφή.
Ήρθαν μια φορά στο καλύβι μερικοί φοιτητές φορτωμένοι με βιβλία και μου λένε:
"Ήρθαμε, Γέροντα, να συζητήσουμε για την Παλαιά Διαθήκη. Ο Θεός δεν επιτρέπει την γνώση;"

Ένας στους δυο αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους στα ακίνητα



Ερευνα της Kapa Research στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων

Ένας στους δύο πολίτες δηλώνει ότι το 2013 δεν θα μπορέσει να πληρώσει τους φόρους στα ακίνητα και θα προσπαθήσουν είτε να πουλήσουν ακίνητα ακόμη και κάτω από την αντικειμενική τους αξία ή να δανειστούν για να αποφύγουν τις ποινικές ευθύνες που προβλέπονται για τους οφειλέτες του Δημοσίου, σύμφωνα με έρευνα της Kapa Research που παρουσιάστηκε σήμερα στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) και πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Από τις 100 χιλιάδες δήθεν «μαϊμού» συντάξεις, απασχολούν μόνο οι 5,000!!!





Δεν τα φάγαμε μαζί βρε καθάρματα.
Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα του διεφθαρμένου συστήματος Σημιτη που μιλούσαν για 100,000 μαϊμού συντάξεις; Θέλοντας ντε και καλά να μας πείσουν ότι τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν ήταν αποτέλεσμα των ρεμπεσκέδων που με πράσινα βύσματα έκοβαν μια αναπηρική των 400 Ευρώ τον μήνα;

κ. ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;


Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ



Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ
ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Μιχαήλ Χούλη, Θεολόγου

   Δύο μεγάλα δώρα του Θεού στους ανθρώπους, από τα χρόνια της παραδείσιας ήδη ζωής τους, είναι η εργασία και ο γάμος. Ο λόγος εδώ για τον γάμο και την οικογένεια. Στο δεύτερο κεφάλαιο της Γένεσης, “Κύριος ο Θεός είπε: Δεν είναι καλό να είναι ο άνθρωπος μόνος. Θα του φτιάξω έναν σύντροφο όμοιον μ’ αυτόν” (Γέν. 2,18).

Ο Θεός θα δώσει τη λύση (Γέροντας Παΐσιος)


Ο Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προσοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζωνται οι άνθρωποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσότερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει. Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός!