Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ: "Η ΔΙΑΛΥΣΗ της Χρυσής Αυγής σημαίνει και τον ΘΡΙΑΜΒΟ της!!!"

28 Σεπτεμβρίου 2013
ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ:
Οποιοσδήποτε έχει υπάρξει στέλεχος κάποιας επιχείρησης, γνωρίζει μια πάγια τακτική που εφαρμόζεται από απατεώνες που παριστάνουν τους επιχειρηματίες και αφεντικά.
Οι επιτήδειοι, συνήθως επειδή έχουν κακό όνομα στην πιάτσα και δεν μπορούν να προσελκύσουν οι ίδιοι εργαζόμενους και ενδιαφέρον για κάποια από τις κομπίνες τους, βρίσκουν κάποιον ή κάποιους για να τους στήσουν το μαγαζί, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως βιτρίνα.

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ;;;

ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ;

Ἀφοῦ προηγουμένως ἀπῄτησαν τὴν ἀφαίρεσιν ὅλων τῶν κεφαλαίων τοῦ βιβλίου, τὰ ὁποῖα ἀναφέρονται εἰς αὐτούς. Τελικῶς τὸ παλαιὸν βιβλίον ἀπεσύρθη πρὸ τῆς κυκλοφορίας του καὶ τὰ ἀφαιρεθέντα κεφάλαια ἐγράφησαν ὑπὸ τῶν Μασόνων καὶ τῶν Ἰεχωβάδων μὲ τὴν σύμφωνον γνώμην τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου, τὸ ὁποῖον προωθεῖ τὴν

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Κυριακὸς ὁ Ἀναχωρητὴς


Ἦταν ἄνθρωπος ποὺ καλλιεργοῦσε ὑπομονήν καὶ πραότητα. Γι' αὐτὸ καὶ πέτυχε στὴν ἀσκητική του ζωή. Γεννήθηκε στὴν Κόρινθο τὸ 5ο αἰῶνα, ἀπὸ ἱερέα πατέρα, τὸν Ἰωάννη. Τὴν μητέρα του τὴν ἔλεγαν Εὐδοξία καὶ εἶχε ἀδελφὸ τὸν Ἀρχιεπίσκοπο Κορίνθου Πέτρο. Ἀπὸ ἱερατικό, λοιπόν, γένος ὁ Κυριακός, σὲ νεαρὴ ἡλικία πῆγε στὰ Ἱεροσόλυμα καὶ ἀπὸ ἐκεῖ στὴ Λαύρα τοῦ Μεγάλου Εὐθυμίου. Ἐκεῖ, ὁ Μέγας Εὐθύμιος, τὸν ἔκανε μοναχὸ καὶ τὸν ἔστειλε στὸν ἀσκητὴ Γεράσιμο. Ὅταν πέθανε ὁ Γεράσιμος, ὁ Κυριακὸς ἐπέστρεψε στὴν ...
περισσότερα...

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ... ΗΓΕΤΗΣ !!!

Σαν σήμερα πεθαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρύσανθος, ο ιεράρχης που αρνήθηκε να υποδεχθεί τους Γερμανούς το 1941

 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρύσανθος

Σαν σήμερα το 1949 πεθαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρύσανθος.


Ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος ανήκει στην χορεία των Μεγάλων Ιεραρχών μας, που ενσάρκωσαν την παράδοση και τις αρετές των Ηγετών του Γένους και την πιστότητα σ’αυτό μέχρις αυτοθυσίας. 

Οι έμφυτες ικανότητές του και η πλούσια σε περιεχόμενο και έκταση παιδεία του, μαζί με το ακραιφνώς ελληνορθόδοξο φρόνημά του και την αδιάπτωτη συνείδηση του χρέους προς το Γένος/Έθνος και την ιστορία του, ήταν οι προϋποθέσεις της ποιμαντικής του παρουσίας.

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ !!!

9χρονο κορίτσι σε δημοπρασία στο Αφγανιστάν!






Η φωτογραφία από το Αφγανιστάν συγκλονίζει. Το κοριτσάκι μόλις εννέα χρονών έχει κρύψει το πρόσωπό του με τα χέρια του από ντροπή. Είναι η η φωτογραφία από την “δημοπρασία” του!

Τελικά επιβεβαιώνεται ο Άγ.Κοσμάς:Θα φορολογηθούν και τα παράθυρα...!




Οι αλλαγές του φόρου ακίνητης περιουσίας είναι εξωφρενικές και ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες των φυλακών για τους έλληνες πολίτες που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν περισσότερα (το έχει ομολογήσει και ο ίδιος ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς), οι οποίοι καλούνται είτε να πληρώσουν το ΦΑΠ εικοσαπλάσιο, είτε να οδηγηθούν σε κελί κάποιας φυλακής...

Τρόποι για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.


Τρόποι για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου
Έχετε ακούσει πιθανώς αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου . Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου επηρεάζονται  από τις επιλογές του τρόπου ζωής που κάνετε .Έτσι, αν έχετε απορίες σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου , να ξέρετε ότι μερικές απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να κάνουν μια μεγάλη διαφορά . Εξετάστε τις παρακάτω συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου:

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΑΚΑΡΙ !!!

Πατριάρχης Αντιοχείας: ''Ελπίζω σύντομα να έχουμε κοντά μας τους Επισκόπους''

Πατριάρχης Αντιοχείας
Σοφία Πολίτη
Με τον επικεφαλής της ασφαλείας, Στρατηγό Αμπάς Ιμπραχίμ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.
Η συνάντηση των δύο αντρών έγινε στο αεροδρόμιο "Ραφικ Χαρίρι" μόλις, είκοσι λεπτά πριν ο Πατριάρχης αναχωρήσει για το Βατικανό.

Απλές Οδηγίες Προσευχής

προσευχή


Ὁδηγίες Προσευχῆς


ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
1. Νὰ λέμε τὴν προσευχή μας ἀργὰ καὶ καθαρά. Ὄχι μὲ βιασύνη, ἀλλὰ μὲ ἀγάπη πρὸς τὸ Θεό.
2. Πρὶν προσευχηθοῦμε νὰ ἔχουμε συγχωρήσει ὅλους ὅσους μᾶς ἔχουν ἀδικήσει ἤ μᾶς ἔχουν στενοχωρήσει στὴ ζωή μας.
3. Νὰ μάθουμε νὰ ἀγαποῦμε τὴν προσευχή μας μὲ τρόπο ταπεινό.

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΙΣ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" !!!


Ο Άγιος Νεόφυτος ο Έγκλειστος

Ο Άγιος Νεόφυτος ο Έγκλειστος
Εξέχουσα θέση στη χορεία των αγίων της Εκκλησίας µας έχει ο αναχωρητής Άγιος Νεόφυτος ο Έγκλειστος. Μια μορφή που αγιάζει την Πάφο και τους προσκυνητές του ασκητηρίου του, που το επισκέπτονται από όλη την Κύπρο.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΛΕΙΨΑΝΑ; (π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ)


giati-proskunoume-ta-timia-leipsana
Από τη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος της Αγίας Θεοδώρας, της βυζαντινής αυτοκράτειρας που αναστήλωσε τις ιερές εικόνες (24 Μαρτίου 2013, Κέρκυρα). Το αδιάφθορο άγιο λείψανό της βρίσκεται σήμερα στην Κέρκυρα, στο ναό της Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης.
Πιστεύουμε πως το σώμα του ανθρώπου, που προσλαμβάνεται στην Εκκλησία, γίνεται δοχείο της άκτιστης θείας ενέργειας, χριστοφόρο και πνευματοφόρο: «Ουκ οίδατε ότι τα σώματα υμών μέλη Χριστού εστίν;…. ή ουκ οίδατε ότι το σώμα υμών ναός του εν υμίν Αγίου Πνεύματος εστίν, ου έχετε από Θεού, και ουκ έστε εαυτών;… δοξάσατε τον Θεόν εν τω σώματι υμών και εν τω πνεύματι υμών, άτινα εστι του Θεού» (Α’ Κορ. στ’ 15-20), «Αυτός δε ο Θεός της ειρήνης αγιάσαι υμάς ολοτελείς, και ολόκληρον υμών το πνεύμα και η ψυχή και το σώμα αμέμπτως εν τη παρουσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού τηρηθείη. Πιστός ο κάλων υμάς, ος και ποιήσει» (Α’ Θεσ. ε’ 23-24).

Πρόληψη του Καρκίνου του Προστάτη με άσκηση και σωστή διατροφή.



Eπιμέλεια: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D, medlabnews.gr


Στην Ελλάδα ο καρκίνος του προστάτη προκαλεί τον θάνατο σε 1200 άτομα το χρόνο, ενώ τα άτομα που επιβιώνουν με αυτή τη διάγνωση μπορεί να είναι ακόμα και δεκαπλάσια. Η εξέλιξη των θεραπειών και η σχετικά βραδεία πορεία εξέλιξης του καρκίνου τον κάνουν να διαγιγνώσκεται συχνά έγκαιρα ώστε οι πάσχοντες να μπορούν να ζήσουν πολλά χρόνια μετά την διάγνωση.

ΑΠΛΑ, ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ... ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ  ΤΟΥ « ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ »
O ναός της Ίσιδας στο Λας Βέγκας
O ναός της Ίσιδας στο Λας Βέγκας
       Bρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
       Σε άρθρο του το περιοδικό Les Enigmes de l΄ Histoire (ν.14, Απρίλιος 2012) με τίτλο « Το ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής» αναφέρεται διεξοδικά στον αποκρυφιστικό χαρακτήρα της  « Golden Dawn ».Πρόκειται για μια μυστική εταιρεία που διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο την βικτωριανή εποχή στον χώρο του εσωτερισμού.Αποκρυφιστικό κίνημα που
  ΚΥΡΙΑΚΗ  29  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013