Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Φανταστικές εικόνες από τον Evgeni Dinev (Τοπία)

... ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ... ΤΙΜΗΤΗ ;;;

Γιούνκερ: Ήθελαν να πετάξουν την Ελλάδα σαν ένα κομμάτι χαρτί

Κρίσιμες πτυχές της ελληνικής και ευρωπαϊκής κρίσης αποκάλυψε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Τι είπε για τα όσα συνέβαιναν με την Ελλάδα
Αναφορά στη διαφωνία που είχε με το ΔΝΤ, την ΕΕ, την ΕΚΤ και ορισμένους από τους Ευρωπαίους εταίρους...
για την επιβολή σκληρών μέτρων που θα επηρέαζαν δραματικά κυρίως τα φτωχά κοινωνικά στρώματα στην Ελλάδα έκανε ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Οι Νέοι Φάκελοι" αποκάλυψε κρίσιμες πτυχές της ελληνικής και ευρωπαϊκής κρίσης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Υπάρχει φυτό που μπορεί να σηκώσει μωρό!!!!

Ημερομηνία: 19 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Υπαρχει φυτο που μπορει να σηκωσει μωρο!!!!
Το φυτό Victoria amazonica είναι αρκετά γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από τις φωτογραφίες του που το απεικονίζουν συνήθως μαζί με ένα... μικρό παιδί να κάθεται στο κέντρο του ακριβώς για να δει κάποιος τόσο το μέγεθός του όσο και την αντοχή του.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η Ρωσία ανεβάζει επικίνδυνα τους τόνους απέναντι στις ΗΠΑ


Ευθεία ρήξη της Μόσχας με την Ουάσιγκτον για το θέμα της Συρίας
Οδεύουμε προς παγκόσμιο πόλεμο εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να εμμένουν σε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία
Εάν οι Αμερικανοί πραγματοποιήσουν την απειλή τους για επιβολή NFZ, οι Ρώσοι θα μπορέσουν να τους αποτρέψουν μόνο με στρατιωτική επίθεση στα οπλικά συστήματα που βρίσκονται στην Ιορδανία.

"ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ;;;

Θα ζήσουμε εμπόλεμες καταστάσεις, θα θρηνήσουμε θύματα.


Ποια νοσοκομεία κλείνει η κυβέρνηση άμεσα! Όλο το σχέδιοΧωρίς νοσοκομεία αναμένεται να μείνουν οι ασθενείς σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει άμεσα σε λουκέτα σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας προκειμένου να εξοικονομήσει κονδύλια από το ΕΣΥ.Έως τα μέσα καλοκαιριού αν όχι και νωρίτερα αναμένεται να μπει λουκέτο σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας τα οποία θεωρούνται …περιττά από κυβέρνηση και τρόικα.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ


- "Έχεις λουκέτο", με τον Γ. Στουρνάρα.
- "Έχεις μπουκέτο", με τον Ηλια Κασιδιάρη
- "Πολύ σκληρός για να σηκωθεί", Με τον Προκόπη Παυλόπουλο
- "Καμιά Ντροπή", με τον Γιάννη Πρετεντέρη
- "Ατίθασα πιάτα", εκπομπή μαγειρικής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο
- "Ναζί κανεις ή να μην ζει?"
- "Το σκατό σας παξιμάδι", εκπομπή μαγειρικής
- "Σαν Τζήμερα"
- "Στην κουζίνα", με τον Πάγκαλο
- "Το μινόρε της Χρυσής Αυγής"

Εγώ μικρός έκανα τρεις χιλιάδες μετάνοιες… (Γέροντας Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης)


Να μη λυπάσθε το σώμα. Να το παιδεύετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι είναι η φωτιά της αγάπης. Πρέπει να κάνετε θυσία, άσκηση. Άσκηση πνευματική και σωματική. Χωρίς άσκηση δεν γίνεται τίποτα. Να κάνετε υπακοή στο πνευματικό πρόγραμμα, επί παραδείγματι, κανόνα, ακολουθίες κ.λπ. και να μην το αμελείτε. Να μην αναβάλλετε για αύριο. Ούτε αρρώστια να το χαλάει, μόνο αρρώστια προς θάνατο. Εγώ μικρός έκανα τρεις χιλιάδες μετάνοιες την ημέρα και δεν κουραζόμουνα, ήμουνα πολύ σκληραγωγημένος. Παίδευα τον εαυτό μου, περιφρονούσα τον κόπο.

«Τα ψέμματα τελείωσαν θα εκπλαγείτε από τις αντιδράσεις μας» – Μήνυμα στρατιωτικών στην κυβέρνηση.






“Τα ψέμματα τελείωσαν και όλοι οφείλουν να τεθούν προ των ευθυνών τους”. Η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τους προέδρους των “θεσμικών ενώσεων” αποστράτων άναψε φωτιές και προκάλεσε την αντίδραση -σε πρώτη φάση- της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών .
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της “με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλος μεσολάβησε ώστε ο Πρωθυπουργός να συναντήσει τις «θεσμικές» Ενώσεις Αποστράτων (ΕΑΑΣ – ΕΑΑΝ – ΕΑΑΑ) (Προπαγάνδα) και αυτόματα δημιουργούνται ερωτήματα όπως:

Το κελί που έψαλλε ο Αρχάγγελος το «Αξιον Εστί»


altΤο''Αγιορείτικο Βήμα'' παρουσιάζει το ιστορικό κελί στο οποίο ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ΄΄έψαλλε΄΄ τον ιστορικό ύμνο ΄΄Άξιον Εστί΄΄ ενώπιον της εικόνας της  Παναγίας  που πήρε το όνομα από τον εν λόγω ύμνο .

Τό Ιερόν Παντοκρατορινόν Κελίον 
''Ἄξιον Εστίν'' ή του Άδειν, βρίσκεται στήν ησυχαστική περιοχή κοντά στίς Καρυές που ονομάζεται Καψάλα.

Παράδειγμα θρησκευτικού ρατσισμού.Η συγκριμένη είδηση βρίσκεται στα αζήτητα των media. Φανταστείτε να ήταν ένα τζαμί ή μια συναγωγή.


Λεηλάτησαν εκκλησία 400 ετών στην Κορυτσά
Άγνωστοι λεηλάτησαν για μία ακόμη φορά μια εκκλησία 400 χρόνων στη Μοσχόπολη Κορυτσάς.
Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου άγνωστοι πριόνισαν τα κάγκελα της εξωτερικής πόρτας και κατόρθωσαν να αφαιρέσουν σημαντικό μέρος του τέμπλου και των εικόνων, ενώ φεύγοντας πήραν και το χρηματοκιβώτιο.

ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΖΩΗ


Ας
σταθούμε για λίγο και ας κοιτάξουμε ένα μικρό κομποσχοίνι, σαν αυτό που
κατασκευάζεται από μαύρο μαλλί στο Άγιον Όρος. Είναι μία ευλογία από
έναν Άγιο Τόπο. Όπως τόσα άλλα που έχουμε στην Εκκλησία, είναι κι αυτό
μία ευλογία ετοιμασμένη και δοσμένη σε μας από κάποιον εν Χριστώ αδελφό ή
πατέρα, ένα ζωντανό μάρτυρα μιας ζώσης παραδόσεως.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰούδας ὁ Ἀπόστολος


Ὁ Ἀπόστολος Ἰούδας, ἕνας ἐκ τῶν 12 Μαθητῶν καὶ Ἀποστόλων τοῦ Κυρίου, ἦταν υἱὸς τοῦ ἀδελφοῦ τοῦ μνήστορος Ἰωσὴφ Ἀλφαίου καὶ τῆς συγγενοῦς τῆς Θεοτόκου Μαρίας, ἀδελφὸς δὲ τοῦ ἐπίσης Ἀποστόλου Ἰακώβου τοῦ ἐπιλεγομένου Ἀδελφοθέου. Πρὸς διάκριση ἐκ τοῦ Ἰούδα τοῦ Ἰσκαριώτου, στὸ μὲν τὸ κατὰ Λουκᾶ Εὐαγγέλιο (6, 16) καὶ τὶς Πράξεις τῶν Ἀποστόλων (1, 13) ἀποκαλεῖται Ἰούδας Ἰακώβου (ἀδελφὸς δηλαδὴ τοῦ Ἰακώβου), στὸ δὲ τὸ κατὰ Ματθαῖο (10, 3) καὶ Μάρκο (Γ’, 18) ὀνομάζεται Θαδδαῖος ἢ Λεββαῖος. Ὁ συγγραφέ ...
περισσότερα...

ΠΟΛΥ ΜΆΡΕΣΕΙ ΤΟ ... Σ Κ Ι Τ Σ Ο !!!

ΤΩΡΑ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, "ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΥΝ" ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ



Μη προγραμματισμένη συνάντηση (τον σήκωσαν απ το φαϊ του) με τους επικεφαλής της τρόικας έχει από τις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου. Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η, επίσης εκτός προγράμματος, τρίωρη σύσκεψη των εκπροσώπων των πιστωτών με τον Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες..., ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να παραταθεί η παρουσία των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα, με το ακριβές χρονοδιάγραμμα της αποστολής των εκπροσώπων των δανειστών να αναμένεται να καθοριστεί μετά την απογευματινή συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ... ΕΜΑΣ !!!!

Τα 3/4 της βοήθειας στην Ελλάδα κατέληξαν στις τράπεζες




Ότι τα 160 από τα 207 δισεκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν για το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης κατέληξαν στις τράπεζες και τους πλούσιους κατήγγειλε η οργάνωση υπέρ τη φορολόγησης των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών για τη βοήθεια των πολιτών, Attac (Association pour la Taxation des Transactions financieres et l'Aide aux Citoyen) σε έκθεσή της, η οποία δημοσιεύεται στη "Sueddeutsche Zeitung" τη Δευτέρα.

ΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕ!!!




ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι άθεοι μαρξιστές έστελναν ινστρούχτορες (!!!) στο Άγιον Όρος και τον Γέροντα Παϊσιο, έτσι ώστε να διασπείρουν την μολυσματική τους «ιδεολογία» ανάμεσα στους πολυπληθείς προσκυνητές που συμβουλεύονταν τον Αγιορείτη μοναχό! Εκείνος όμως τους «έπαιρνε είδηση» και τους αντιμετώπιζε αναλόγως, όπως περιγράφει ο ίδιος:

Συνεχείς επιθέσεις φανατικών μουσουλμάνων κατά χριστιανών στο ρατσιστικό Μπαγκλαντές






ΚΟ: Σύμφωνα με πρόσφατη διεθνή έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Washington Times για τους λαούς «που είναι λιγότερο ανεκτικοί στην συνύπαρξη ανθρώπων διαφορετικών φυλών, χρώματος, θρησκευτικών πεποιθήσεων κλπ.», ως μεγαλύτεροι ρατσιστές, δεν ήρθαν οι… Έλληνες (shock!),

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Αλλοδαποί φονιάδες και ημεδαπή…αταραξία

Του Θανάση Νικολαΐδη|
ΖΟΥΣΑΜΕ, κοινωνικά, ήρεμοι. Με τους κλεφταράκους και απατεωνίσκους να ταράζουν τα νερά της καθημερινότητας, εγκληματίες να μετρώνται στα δάχτυλα και σπανιότατα φονιάδες να προκαλούν θύελλα συναισθημάτων. «Κλειστοί» στους ξένους και το οτοστόπ, μεσάνυχτα, δείχτη διαπροσωπικής εμπιστοσύνης και δημόσιας ασφάλειας.

Υδάτινο υπερθέαμα που κόβει την ανάσα στην Ιαπωνία!


Πόλο έλξης – και όχι άδικα – χιλιάδων τουριστών αλλά και κατοίκων της χώρας, αποτελεί το ενυδρείο Churaumi που βρίσκεται στην Οκινάουα της Ιαπωνίας, καθώς μεταξύ άλλων, διαθέτει μαι τεράστια δεξαμενή με σαλάχια, φαλαινοκαρχαρίες και άλλα εντυπωσιακά ψάρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ, ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΥΣ !!!


Η Ορθόδοξος ερμηνεία του χωρίου "ἵ­να ὦ­σιν ἕν"


Η Ορθόδοξος ερμηνεία του χωρίου
Ἐν Πειραιεῖ  16-6-2013
πρωτοπρεσβ. π. Ἄγγελος Ἀγγελακόπουλος  ἐφημέριος Ἱ. Ν. Ἀγίας Παρασκευῆς Καλλιπόλεως Πειραιῶς
Τήν Ζ΄ Κυριακή ἀπό τοῦ Πάσχα, ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία ἑορτάζει τούς 318 ἁγίους καί θεοφόρους Πατέρας, οἱ ὁποῖοι συνεκάλεσαν τήν Α' ἐν Νικαίᾳ Ἁγία καί Οἰκουμενική Σύνοδο τό 325 μ.Χ. , μέ τήν ὁποία καταδικάστηκε ὁ πρωτομάχος καί θεομάχος Ἄρειος καί ἡ αἵρεσις τοῦ Ἁρειανισμοῦ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


.Να δούμε πού θα κρυφτούν όλοι όσοι κοροϊδεύουν και χλευάζουν τα όσα έχει προβλέψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ο Αγιορείτης μοναχός πριν από ολόκληρες δεκαετίες και συμβαίνουν σήμερα στη γειτονική χώρα.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


1Όλο και περισσότερα παιδιά μπορεί να απειληθούν από την φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό σε πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της οικονομικής κρίσης, προειδοποιεί σήμερα η Υπηρεσία της ΕΕ για την Προστασία των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (FRA) σε έκθεσή της, στην οποία επισημαίνει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δραματική.