Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Φωτογραφίες από όμορφα μέρη του κόσμου!



ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ !!! "ΑΚΟΥΕΤΩ ΤΑΥΤΑ ΠΑΣ ΦΙΛΟΠΑΠΙΚΟΣ" !!!

Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Εγκύκλιος για το Θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνος


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
᾿Ακτὴ Θεμιστοκλέους 190
185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ
Τηλ. 210 4514833
Fax: 210 4518476
᾿Αριθμ. Πρωτ. 1177                                      
᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 10ῃ Ὀκτωβρίου 2012
Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Ν    Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α  Νο 87
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Π ρ ό ς
Τούς Πανοσιολ. καί Αἰδεσ. ᾿Εφημερίους
Προέδρους Ἐκκλ. Συμβουλίων ῾Ι. Ναῶν
τῆς καθ᾿ ἡμᾶς ῾Ιερᾶς Μητροπόλεως
*  *  *  *
Τήν Κυριακή 4η Νοεμβρίου ἐ.ἔ. ν᾿ ἀναγνώσητε πρό τῆς ἀπολύσεως τῆς Θ. Λειτουργίας τήν κάτωθι Ποιμαντορικήν Ἐγκύκλιον:

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΦΑΛΗΡΟΥ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΕΝΤΗ
Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ


ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! Σχόλιο αναγνώστη.




Ύψος βλακείας δυσθεώρητον ή ύψος προδοσίας δυσθεώρητον!

Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ στις 7:45 πριν λίγο, σχολίαζαν την εκτίμηση του Bloomberg: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη παραγωγός χρυσού στην Ευρώπη»

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ... "ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ" ;;;

«Αλληλεγγύη» Δ.Αβραμόπουλου στην Τουρκία!! – «Αόρατα» Αγαθονήσι - Φαρμακονήσι για ΥΠΕΞ!!!



Πρωτοφανείς προσεγγίσεις για τις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας, σαφώς αντεθνικές, υιοθέτησε δυστυχώς σήμερα η κυβέρνηση διά του υπουργού Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του νεο-οθωμανού Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου.

Ξεχνώντας την τουρκική εισβολή και κατοχή του 40% της Κύπρου, τις καθημερινές προκλήσεις της Τουρκιας στο Αιγαίο με τελευταίο κρούσμα τον εμβολισμό του σκάφους της ελληνικής ακτοφυλακής από το τουρκικό στο Φαρμακονήσι, το γενογός ότι δεν αναγνωρίζουν την ελληνικότητα του Φαρμακονησίου και του Αγαθονησίου (με ανάρτηση στο επίσημο site του τουρκικού ΥΠΕΞ) όχι απλώς συμφώνησε για την ουδετεροποίηση του Αιγαίου, αλλά εξέφρασε και την "αλληλεγγύη" του για την συμπεριφορά της Τουρκίας στην συριακή κρίση!

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ... ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ... ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...



Σε ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος στο Αιγαίο, όπως αυτά προβλέπονται στο το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις, προχώρησε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη.

Πανέμορφο δάσος στο γιαπωνέζικο νησί Yakushima

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ... ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!

Θα δίνουν ληγμένα τρόφιμα σε όσους δεν μπορούν να πάρουν φρέσκα!

Θα δίνουν ληγμένα τρόφιμα σε όσους δεν μπορούν να πάρουν φρέσκα!Από εδώ και πέρα τα ληγμένα προϊόντα ούτε θα επιστρέφονται ούτε θα πετάγονται. Αγορανομική διάταξη του υπουργείου Υγείας προβλέπει ότι όσα μη ευπαθή προϊόντα λήγουν (εκτός από γάλα, γιαούρτι, τυρί), θα πωλούνται στη μισή τιμή για όσους αδυνατούν να αγοράσουν φρέσκα.
Η συγκεκριμένη διάταξη, η οποία ανακοινώθηκε χθες και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, επιτρέπει τη διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, αλλά απαγορεύει τη διάθεση ευαλλοίωτων προϊόντων.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ... ΦΡΙΞΤΕ !!!


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ... ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ...ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ;;; ΜΙΛΑΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΟΥ MEGA! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης... 
...430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ». Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Κε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ !!! ΟΜΩΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ;;;

11 Οκτωβρίου 2012
Η ΟΡΓΗ του Γιώργου Λιάγκα για τα περιοδικά!!
Εκνευρισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τα περιοδικά. Ο παρουσιαστής μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο Real Fm έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα στα περιοδικά, που δείχνουν φωτογραφίες με το γιο του!

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε:
"Είχαμε στείλει εξώδικο στα περιοδικά να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες του παιδιού χωρίς μωσαϊκό.

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ !!!

Απίστευτο: Διαβάστε τι έκανε μόλις του είπαν ότι έχει 6 μήνες ζωής

Ο 55χρονος Malcolm McMahon από την Βρετανία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. Οι γιατροί του είπαν ότι...είχε μόλις έξι μήνες ζωής. Σοκαρισμένος ο 55χρονος αποφάσισε να κάνει κάτι το ακραίο...
πούλησε όλα του τα υπάρχοντα! Ο Malcolm McMahon πούλησε το σπίτι του, όλα του τα πράγματά, οτιδήποτε του είχαν αφήσει κληρονομιά οι γονείς του, μέχρι και τον αγαπημένο του σκύλο!

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ !!!

ΣΟΚ στην Πάτρα : Για να τα βγάλουν πέρα, πουλάνε το αίμα τους!


Δεν το χωράει ο νους σε ποιά κατάσταση αναγκάζονται να φτάνουν οι πολίτες προκειμένου να τα βγάλουν πέρα στην Ελλάδα της κρίσης και στην Πάτρα της ανεργίας.
Νέοι άνθρωποι, αλλά και μεγαλύτεροι, δίνουν το αίμα τους όχι τόσο για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, αλλά για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας, για να επιβιώσουν, επενδύοντας στην ανάγκη για αίμα.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Φίλιππος ὁ Ἀπόστολος

Καταγόταν ἀπὸ τὴν Καισάρεια τῆς Παλαιστίνης καὶ ἦταν διάκονος μεταξὺ τῶν ἑπτὰ διακόνων τῆς πρώτης Ἐκκλησίας στὴ& ...
περισσότερα...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ... ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ" ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ !!!


ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΕΒΤΙΤΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ & ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΤΗΣ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ


Ο Επίσκοπος Ζαχουμίου & Ερζεγοβίνης π. Αθανάσιος Γιέβτιτς στα ερείπια του ορθόδοξου ναού του Μονστάρ που καταστράφηκε από βομβαρδισμούς το 1992.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΕΒΤΙΤΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ & ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ
ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΤΗΣ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ
Επισκόπου Ερζεγοβίνης Αθανασίου Γιέβτιτς
28 Σεπτεμβρίου 1992
Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΗΣ ΖΑΧΟΥΜΛΙΕ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ υπάρχει, χωρίς διακοπή, από τον 13ο αιώνα. Ο ποταμός Νέρετβα χωρίζει την Ερζεγοβίνη σε Ανα­τολική και Δυτική. Στην Ανατολική Ερζεγοβίνη οι ορθόδοξοι Σέρβοι αποτελούν το 85% του πληθυσμού, στην Δυτική το 10-15% και στα παράλια της Αδριατικής, γύρω από το Ντουμπρόβνικ, το 5-6%. Ο συνολικός σερβικός πληθυσμός της περιοχής είναι περί τις 75 με 80 χιλιάδες (η μικρή απόκλιση των αριθμών οφείλεται στον ακαθόριστο αριθμό αθέων ανάμεσα στους Σέρβους). Από τους υπολοίπους κατοίκους της Ερζεγοβίνης το μεγαλύτερο ποσοστό είναι Κροάτες, ενώ υπάρχουν και λίγοι Μουσουλμάνοι. Η έδρα της Επισκοπής βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ερζεγοβίνης, το Μόσταρ, όπου και στις δύο όχθες του ποταμού Νέρετβα, πριν τον εμφύλιο, ζούσαν 24 χιλιάδες Σέρβοι, 30 χιλιάδες Κροάτες και 32 χιλιάδες Μουσουλμάνοι. Οι περισσότεροι Σέρβοι κατοικούσαν στην ανατολική όχθη του Νέρετβα.

ΓΕΛΙΟ ! ΤΟ "ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ" ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ !

 Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ'' ....


 
cid:1.3583715108@web25905.mail.ukl.yahoo.com

ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΣ !!! ΑΝΤΕ ...........ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (για να δούμε).



 Ο ΜΑΡΙΑΝΟ ΡΑΧΟΫ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ  ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 
 
 
ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΔΕΞΙΑ
 
1. Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ 
 
2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΜΕΣΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !!!



Ο πάτερ Σπάρτας...


Φώτης Κόντογλου
ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΣΠΑΡΤΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ είναι μια χώρα που τη λένε Ουγκάντα, κοντά στη λίμνη Βικτώρια Νυάντζα, κατοικημένη από κάμποσες φυλές. Οι πιο πολλοί ντόπιοι είνε οι λεγόμενοι Μπαγκάντα, άλλοι λέγουνται Μπουνιόροι, άλλοι Χαμίτες, όλοι νέγροι κατάμαυροι. Στα δασωμένα μέρη ζούνε πλήθος από κείνα τα ανθρωπάρια που τα λένε πυγμαίους και που είναι η παλιά και ντόπια φυλή, γιατί οι άλλοι πήγανε από τα άλλα μέρη της Αφρικής. Από τα χρόνια του περιηγητή Στάνλεϋ, που πήγε να βρη τον Λίβιγκστον στα 1875, αρχίσανε να βαφτίζουνται λιγοστοί αραπάδες και να γίνουνται χριστιανοί. Στην αρχή πήγανε εγγλέζοι ιεραπόστολοι, υστερώτερα πή­γανε και καθολικοί. Αλλά πριν από δαύτους είχε πάγει στην Ουγκάντα το Κοράνι, γιατί οι Άραβες έμποροι ταξιδεύανε από τα παλιά χρόνια σε τούτα τα μάκρυνα μέρη. Το Ισλάμ είτανε ριζωμένο γερά, κ' οι χριστιανοί κάνανε μεγάλον αγώνα για να τραβήξουνε τον κόσμο στη θρησκεία του Χριστού και στο τέλος νικήσανε. Σήμερα, απάνω σε εκατό αραπάδες της Ουγκάντας, οι τριάντα είνε χριστιανοί, οι τέσσερις μωχαμετάνοι κ' οι άλλοι είνε ειδω­λολάτρες.

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ... ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ "ΤΥΠΟΥΣ ΤΩΝ ΗΛΩΝ" !!!

 

Ο  π. Κλήμης Ζώκαρης, ένας γέροντας μαχητικός  Αρχιμανδρίτης, μιλάει ξεκάθαρα καί επί τόν τύπο τών ήλων για τόν κλήρο καί τον λαό τής εποχής μας...




Για τον κλήρο  και την Εκκλησία: "Είναι άκρως επαγγελματικός. Ούτε το 1/20 του κλήρου μας δεν έχει ένζωο ζήλο. Έχουμε Εκκλησία που νοσεί."
Για την ηγεσία και τους πολιτικούς : "Αισθάνομαι  προδομένος από την πολιτική ηγεσία. Ο πολιτικός κόσμος,  διαβρώνει την Εκκλησία. Μειοδότησαν και έπραξαν αντισυνταγματικά όσοι ψήφισαν το Μνημόνιο. Αν υπάρχει τσίπα στον πολιτικό κόσμο πρέπει να φύγουν όλοι και να μπει μια καινούργια βάση"
Γιά τόν Αρχιεπίσκοπο : "Εχει βαρύτητα ανυπολόγιστη. Είναι απλός άνθρωπος"
Γιά τόν Καραμανλή : Τον θεωρώ έντιμο άνθρωπο. Τι ήθελε όμως να φέρει τα λαμπιόνια και τα κλεφτρόνια και έπαθε αυτή την καθίζηση ο άνθρωπος; Είναι προδομένος ο άνθρωπος"
Για τον Θεσσαλονίκης: "Είναι μορφωμένος άνθρωπος, αλλά ξεφεύγει σε πολλά πράγματα"
 ----------------------------------------

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ;
 
Δύο Πατριάρχες, δύο κόσμοι, μία Εκκλησία...
 
Η κραυγαλέα εντύπωση τής ολοσχερούς απουσίας τού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ( τής "μητρός ημών Εκκλησίας" όπως συνηθίζεται να λέγεται ), πού τα τελευταία χρόνια παρατηρείται  στίς μεγάλες διαμαρτυρίες καί συνάξεις πιστών Χριστιανών γιά τίς νέες ταυτότητες καί γιά το επόμενο στάδιο αυτών πού θά είναι η  Κάρτα τού πολίτη, είναι κάτι πού δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά καί δυσάρεστους συνειρμούς γι΄ αυτή τήν απουσία του...

... ΚΑΙ ΤΑ "ΛΑΘΗ" ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ !!!

Με λάθη «φουσκώνουν» οι λογαριασμοί ρεύματος

Δεν φτάνει που οι φορολογούμενοι δεν ξέρουν πια από πού τους έρχονται φόροι και χαράτσια, πρέπει τώρα να … διορθώνουν και τα λάθη στους λογαριασμούς ρεύματος για... να μην πληρώσουν και φόρους που δεν οφείλουν να πληρώσουν.

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί κομφούζιο σε εφορίες και εταιρίες παροχής ρεύματος όπως η ΔΕΗ, από διαχειριστές πολυκατοικιών που σπεύδουν να βρουν το δίκιο τους, επειδή ανακαλύπτουν ότι πολλοί λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος που στάλθηκαν αυτές της ήμερες «κρύβουν» από λάθος χρεώσεις για το ειδικό τέλος ακινήτων στους κοινοχρήστους χώρους της πολυκατοικίας, αν και αυτοί έχουν ρητά εξαιρεθεί από το χαράτσι!

Ένα φανταστικό μετεωρολογικό φαινόμενο στη Φλόριντα

Με την πρώτη ματιά μοιάζει σαν ένα μεγάλο κύμα που ήρθε από τον ωκεανό.

Στην πραγματικότητα όμως, βλέπουμε τον υγρό αέρα που έρχεται από την μεριά του ωκεανού προς την στεριά και στο σημείο των κτιρίων, λόγω της έντονης ανοδικής κίνησης του υδρατμούς και της συμπύκνωσής του, ξεκινά η δημιουργία ενός σύννεφου από πολύ χαμηλό ύψος. Απολαύστε τις μαγικές εικόνες…