Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Γράφει ὁ μοναχὸς Μωυσῆς,
Ἁγιορείτης

 
.        Ὁ ἀπόστολος Θωμᾶς δὲν ἦταν τελικὰ ἄπιστος. Ἤθελε πειστήρια τῆς πίστεώς του, τὰ ὁποῖα τελικὰ δὲν τὰ ἔδωσε ὁ ἀναστημένος Χριστός.
.         Ἡ πίστη κατοικεῖ στὶς ὡραῖες καρδιὲς τῶν ταπεινῶν καὶ εἶναι ἀδιατάρακτη. Ἔλαβαν τὴν χάρη τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Τ μεγάλο θαμα τςρθοδοξίας εναι τι, ν πάρχουν νοσηρστοιχεα στος κκλησιαστικος ταγούς, διατηρεταικμαία κα λώβητη.

 

 

 










ΚΙΜΩΝΑΣ: “ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΚΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ"
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============
Είναι γνωστή η ιστορία του στρατηγού Κίμωνα, ο οποίος όταν είδε μια ομάδα ανθρώπων, για τους οποίους δεν είχε καλή γνώμη, να τον χειροκροτούν, είπε τη γνωστή ρήση που έμεινε στην Ιστορία: “Κάτι κακό θα έκανα για να με χειροκροτούν αυτοί οι αχρείοι”.

Πού τη θυμήθηκες τη ρήση του Κίμωνα, θα μου πείτε;

Διαβάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Παπικοί στην οποία επιτίθενται σκαιώς κατά του ρέκτη Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ παράλληλα, με την ιδία ανακοίνωση, εγκωμιάζουν τον Παναγιότατο, τον κ. Παναγιώτη Ανδριόπουλο (ιδιοκτήτη του ιστολογίου “Ιδιωτική οδός”) και τον γνωστό συγγραφεά και άρχοντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Αριστείδη Πανώτη.

Με άλλα λόγια, ενώ οι Οικουμενιστές πικραίνουν τόσο βαθιά τους Ορθόδοξους πιστούς, παίρνουν τα εύσημα από τους αιρετικούς οπαδούς του Πάπα.

Προσευχόμαστε αυτό να τους προβληματίσει σοβαρά και να αναφωνήσουν με τον Κίμωνα: "Κάτι κακό θα έκανα με τον οικουμενιστικό βίο και την πολιτεία μου, για να με χειροκροτούν οι αχρείοι αιρετικοί".


 

ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Γ' 33-35 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ   π.   ΤΙΜΟΘΕΟΥ
 

 








Ο κ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ “ΣΚΑΙ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!
===================

Το κανάλι που περισσότερο απ’ όλα τα υπόλοιπα έχει στρατευθεί στην αποδόμηση των εθνικών και θρησκευτικών αξιών που στήριξαν το δύσμοιρο τούτον τόπο σε δύσκολες ώρες.

Ειδικά στις παραμονές μεγάλων θρησκευτικών και εθνικών εορτών παρελαύνουν οι διαστρεβλωτές της θρησκευτικής και ιστορικής αλήθειας για να εγχύσουν το ιδεολογικό τους δηλητήριο στα σπλάχνα της νεοελληνικής κοινωνίας.

ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ!

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑΣ

  
Στα χέρια αδίστακτων ληστών βρίσκονται τα ιερά λείψανα της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας ύστερα από την διάρρηξη της φερώνυμης Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής στη Θεσσαλονίκη.


ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ... ΕΛΛΗΝΑΣ !!!


Μια τροχαία παράβαση ήταν αρκετή για τον David Gibson να παραιτηθεί από Υπουργός Κοινοτικής Ασφαλείας στην πολιτεία του Queensland της Αυστραλίας. Ο 45χρονος πολιτικός, τον Νοέμβριο του 2011 είχε λάβει κλήση για υπερβολική... ταχύτητα, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης. Αρκετούς μήνες αργότερα διαπιστώθηκε, ότι όχι μόνο δεν πλήρωσε την κλήση αλλά σε αυτό το διάστημα οδηγούσε και μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα. Ο πρωθυπουργός, ζήτησε άμεσα την παραίτηση του Gibson ή οποία και κατετέθη από τον ίδιο χωρίς δεύτερη σκέψη. kozaro.com
ΠΗΓΗ:     http://news24gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_4778.html

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... "ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ"!


Αυξάνεται το κόστος του οικογενειακού καλαθιού
Αυξάνεται συνεχώς το κόστος του οικογενειακού καλαθιού, όπως προκύπτει από έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το οικογενειακό καλάθι ενός μεσαίου ελληνικού νοικοκυριού σκαρφάλωσε στα 2332,25 ευρώ, το... Μάρτιο του 2012,

ΨΑΛΛΕΙ Ο ΑΘΑΝ. ΠΕΤΤΑΣ

ΔΙΑΦΟΡΟΙ   ΥΜΝΟΙ

Πειραιώς: «Η μήνυση των Καθολικών αποτελεί απόδειξη της αιρέσεως»

Η δημοσιοποιηθείσα ανακοίνωσις της «Ι. Συνόδου των Καθολικών Επισκό-πων» της Ελλάδος αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη της καταλυτικής δυνάμεως της αιρέσεως και των συνεπειών της σχάσεως εκ του σώματος της Εκκλησίας και αποδεικνύει εναργέστατα δια μίαν εισέτι φοράν το πατερικόν γνωμικόν: «το πίπτειν ανθρώπινον, το μετανοείν θείον, το εμμένειν σατανικόν!».

ΠΑΝΤΑ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΛΟΙΠΟΝ !

Kατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου με τα μέτρα του Ιουνίου;

klirikoi
Γράφει η Romfea.gr, 12.03
Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει το σενάριο για κατάργηση της μισθοδοσίας του κλήρου μετά τις εκλογές, ένα μέτρο που κρύβεται από τα μέτρα του Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2, αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.

ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΒΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ !!!

O Πάγκαλος θέλει να γίνει…πρόεδρος της Δημοκρατίας!


Μόνο αυτό μας έλειπε!!

Διαδικτυακή συνέντευξη έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, στο ΠΑΣΟΚ Web tv, απαντώντας σε πλήθος "ερωτήσεων"…!!

Δήλωσε αντίθετος στον τρόπο χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων από το κράτος και υποστήριξε ότι...τα ίδια τα μέλη του κόμματος και οι ψηφοφόροι,

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ

ΟΜΙΛΙΑ   π.   ΕΦΡΑΙΜ   ΦΙΛΟΘΕΪΤΟΥ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΗΝ ΤΑΡΑΧΤΗΣ!




Ας σε κλαδεύη το σκληρό των θλίψεων κλαδευτήρι. Είσαι το κλήμα που άφυλλο τον κλαδευτή προσμένει, για ν' αποχτήση νέους χυμούς και νέα βλαστάρια τρυφερά, γεμάτα ζωή, που θα τα δης τον τρυγητή - Θεού χαρά! ν' αγγίζουν χάμω απ' τον καρπό στη γη τη δουλεμένη.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

24 Απριλίου

Γεγονότα

1479 π.Χ: Ο Τούθμωσις Γ' στέφεται Φαραώ της Αιγύπτου.
1184 π.Χ: Κατά μία άποψη, οι Έλληνες καταλαμβάνουν την Τροία, στην οποία εισέρχονται χρησιμοποιώντας τον Δούρειο Ίππο.
776: Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Λέων Δ' αναγορεύει το γιο του Κωνσταντίνο συναυτοκράτορα. Πριν από αυτό, αναγκάζει τους συγκλητικούς, καθώς και τους εκπροσώπους του στρατού και των αστικών τάξεων, να υπογράψουν, αφού πρώτα ορκιστούν, ότι αναγνωρίζουν το νέο αυτοκράτορα ως μόνο κληρονόμο του θρόνου.

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ ! Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !


ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΚΗΣ   

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Αναφέρει πως δεν είναι ύποπτος φυγής, ούτε ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων, καθώς δεν έχει πλέον την ιδιότητα του υπουργού, ώστε να συνεχίσει την παράνομη  όπως του αποδίδεται, δραστηριότητα του.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ;;;;

"ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ;"

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες;

(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)

και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα;

(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους....
μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην Ελληνική αγορά...


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΛΑΤΡΕΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Γιουχάισμα Χρυσοχοίδη στον Άγιο Δημήτριο

500 αστυνομικοί, 500 ασφαλίτες και ελικόπτερο για την προεκλογική ομιλία Χρυσοχοίδη σε 30 γεροντοκομματόσκυλα σε συνοικιακή καφετέρια στον Άγιο Δημήτριο με γιουχαίσματα και προσαγωγές.


ΠΗΓΗ:      http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_9772.html

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ "ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ" !

Απόπειρα δημιουργίας τεχνητής μειονότητας "Μακεδόνων" στην Ελλάδα με 7.000 προσφυγές

Μία οργανωμένη και παχυλά χρηματοδούμενη προσπάθεια τεχνητής δημιουργίας "μακεδονικής μειονότητας" ανακόπηκε από το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, όταν το τελευταίο απέρριψε ομαδική προσφυγή Σκοπιανών,

ΚΑΝ' ΤΟ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ... !!!

Απίστευτος δείτε τι κάνει με την φάτσα του...!


Απολαύστε τον............!Εσύ το κάνεις?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ... ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ;;;;


Έρχονται απολύσεις και λουκέτα μετά τις κάλπες
Τρεις επώδυνες εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους πρέπει να γίνουν πράξη την επομένη των εκλογών από τη νέα κυβέρνηση: συγχωνεύσεις και κλείσιμο δημόσιων φορέων, αναδιάρθρωση των υπηρεσιών των υπουργείων με κατάργηση του 40% των...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ 13ο ΚΑΙ ΤΟΝ 14ο !


Χάνουμε δύο μισθούς έως το τέλος του χρόνου
Τα φορολογικά μέτρα του Ιουνίου είναι πολύ σκληρά...
Δείτε τι έρχεται
- Μείωση κλιμακίων φόρου σε 4
- Αντί φοροαπαλλαγών επιδοτήσεις
- Σκληρά Τεκμήρια σε επαγγελματίες
- Υποχρεωτική δήλωση περιουσίας

Η ... ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ


Όποιος μπορεί και θέλει παρακαλείται να προσέλθει να δώσει αίμα στον Ευαγγελισμό στο Όνομα Κοκκόνη Φλωρίδη καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη για 5 φιάλες αίμα....

Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας!

Τα πλήρη στοιχεία είναι

Κοκκόνη Φλωρίδη
Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
δωμάτιο 478

Αίμα μπορεί να δοθεί σε όλα τα νοσοκομεία και να ενημερωθεί ο Ευαγγελισμός από την όποια αιμοδοσία
ΠΗΓΗ:        http://sarotiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_9768.html

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ἡ Ὁσία Ἐλισάβετ ἡ Θαυματουργός

Ἡ Ὁσία Ἐλισάβετ καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἡράκλεια τῆς Θράκης καὶ ἔζησε τὸν 5ο αἰώνα μ.Χ. Οἱ γονεῖς της, Εὐνομιανὸς καὶ Εὐφημία, ἦταν ξακουστοὶ καὶ ὀνομαστοί, φημισμένοι γιὰ τὰ πλούτη τους καὶ περίφημοι γιὰ τὴν ἀρετή τους. Κατοικοῦσαν κοντὰ στὴν Ἡράκλεια, στὸν τόπο ποὺ ἀπὸ παλιὰ ὀνομαζόταν Θρακοκρήνη καὶ ἀργότερα Ἀβυδηνοί. Ζοῦσαν μὲ εὐσέβεια ἔχοντας ὡς πρότυπο τὸν Ἰώβ. Ποθώντας δὲ μὲ πάθος νὰ μιμηθοῦν τὴν φιλοξενία τοῦ Ἀβραάμ, ἁπλόχερα βοηθοῦσαν ὅλους, ὅσοι εἶχαν ἀνάγκες ὑλικές. Ὅμως εἶχαν περάσει δε ...
περισσότερα...

Οἱ Ἅγιοι Ἀχιλλέας, Φήλικας καὶ Φορτουνάτος οἱ Ἱερομάρτυρες

Οἱ Ἅγιοι Φήλικας, ὁ πρεσβύτερος, Ἀχιλλέας καὶ Φορτουνάτος, οἱ διάκονοι, μαρτύρησαν ἐπὶ αὐτοκράτορος Καρακάλλα (211 – 217 μ.Χ.). Ἀπεστάλησαν ἀπὸ τὸν Ἅγιο Εἰρηναῖο, Ἐπίσκοπο Λουγδούνων († 23 Αὐγούστου) στὴν πόλη Βαλένθια τῆς Ἱσπανίας γιὰ νὰ κηρύξουν τὸ Εὐαγγέλιο. Ἐκεῖ τοὺς συνέλαβε ὁ ἀνθύπατος Κορνήλιος καὶ μετὰ ἀπὸ φρικώδη βασανιστήρια τοὺς ἀποκεφάλισε περὶ τὸ ἔτος 212 μ.Χ. Ἔτσι οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες εἰσῆλθαν στὴ χαρὰ τῆς δόξας καὶ τῆς μακαριότητας τοῦ Θεοῦ.
περισσότερα...

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ! ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ... ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ !

ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ" ΣΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ! ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΣΑΙ;;


Αργά το βράδυ της Κυριακής στο Mega, η γνωστή και μη εξαιρετέα Μαρία Ρεπούση, έδωσε ρεσιτάλ ανθελληνισμού υπερασπιζόμενη τις απόψεις της περί “συνωστισμού”.....

ΜΠΑ ! ΦΑΙΝΕΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ ;;;;;;

Η κυβέρνηση παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα!


Σε βαριές καταγγελίες με σαφή υπονοούμενα για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ότι αφορά τις διασταυρώσεις στοιχείων που ξεκινά τους επόμενους μήνες το υπουργείο Οικονομικών....

σε όλους ανεξαιρέτως τους φορολογούμενους με στόχο, όπως υποστηρίζει, την πάταξη της φοροδιαφυγής προχώρησε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) Γ.Κασιμάτης.

ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ... ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ !!!

Φως, νερό, συγκοινωνίες πιο ακριβές κατά 25% από το 2013


Αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα τιμολόγια ρεύματος και νερού φέρνει το 2013!

Αυτά αλλά και νέες μειώσεις μισθών και λειτουργικών δαπανών στις ΔΕΚΟ προβλέπουν τα τριετή επιχειρησιακά σχέδια που καταθέτουν σήμερα Τρίτη στο υπουργείο Οικονομικών οι διοικήσεις των επιχειρήσεων.

ΜΠΑ ! ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ ! ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΗΤΑΝΕ ! 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση – Συνέχεις αποδοκιμασίες πολιτικών από οργισμένους πολίτες - Επίθεση κατά Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή


- Η υπουργός Ανάπτυξης νέο "θύμα" των αποδοκιμασιών από απλούς πολίτες
- Την ανάγκασαν να φύγει από μεζεδοπωλείο της Καισαριανής
- Είχε προηγηθεί το Σάββατο η επίθεση κατά του Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι