Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Τα πιο ΣΟΚΑΡΙΣΤIΚΑ Ατυχήματα Αεροπλάνων που έχετε δει Ποτέ σε ένα Bίντεο

Posted: Ιουλίου 12, 2014 at 11:00 πμ, Last Updated:

τα-πιο-σοκαριστικά-ατυχήματα-αεροπλάνων-που-έχετε-δει-ποτέ-σε-ένα-βίντεο
Ο τίτλος τα λέει όλα, ατυχήματα αεροπλάνων που καταγράφηκαν σε κάμερα…. Δείτε το βίντεο:



makeleio.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: «Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ»

Posted: Ιουλίου 12, 2014 at 3:24 μμ, Last Updated:
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ
Γέροντας Παίσιος 1922 – 12 Ιουλίου 1994 (+) - Γέροντα, ο διάβολος θυμάται την προηγούμενη κατάστασή του;
- Αν θυμάται λέει; Αυτός είναι πυρ και μανία, γιατί δεν θέλει να γίνουν άλλοι Άγγελοι, που θα τον αντικαταστήσουν. Και όσο πάει χειρότερος γίνεται. Εξελίσσεται στην κακία και στον φθόνο.
Ω, αν νιώση κανείς το κατάντημα του διαβόλου, θα κλαίη

Δείτε τη διατροφή του Πυθαγόρα και του Ιπποκράτη που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών

Posted:
ceb11-e1363706746263-2x3n0cjbxr30d37nqb88hs
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία).

Να τα δέχεστε και να τα υπομένετε όλα σαν σταυρό

Posted: Ιουλίου 12, 2014 at 9:31 μμ, Last Updated:
arxiepiskopos-loukas
Aγιος Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως και Κριμαίας
Υπάρχουν διάφοροι σταυροί. Υπάρχουν σταυροί, που έχουν εξαιρετικά μεγάλο βάρος, όπως οι σταυροί των Αγίων μαρτύρων, των Οσίων και των μεγάλων.
Ιεραρχών. Τέτοιοι σταυροί προορίζονται από τον Θεό για τους λίγους και εκλεκτούς Του, για τους οποίους γνωρίζει ότι είναι αρκετά ισχυροί και μπορούν να σηκώσουν και τον πιο βαρύ σταυρό.

Αυτόπτης περιγράφει την τελευταία μέρα του Γέροντος Παϊσίου στο Νoσοσοκομείο

Posted: Ιουλίου 12, 2014 at 9:45 μμ, Last Updated:
Γέροντος Παϊσίου
Ο Γέροντας Παίσιος τελικά προσβλήθηκε από καρκίνο, και νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης! Στο νοσοκομείο φρόντισαν το Γέροντα όσο μπορούσαν καλύτερα. Ο καρκίνος, όμως, προχώρησε τόσο, πού το τέλος ήταν πολύ ορατό. Η αναχώρησή του για τους ουρανούς ήταν ζήτημα χρόνου. Γι΄αύτη

Ποιός κάνει κουμάντο μέσα στην οικογένεια;

Posted: Ιουλίου 12, 2014 at 10:28 μμ, Last Updated:
koumanto_h_633_451-620x440-edited-1
Γέροντας Σωφρόνιος
Αν η γυναίκα εργάζεται εξίσου με τον άνδρα, τότε πάλι καταργείται η δικαιοσύνη, επειδή η γυναίκα στην οικογένεια, παράλληλα με την εργασία, βαστάζει και άλλα βάρη, επιπρόσθετα καθήκοντα, επειδή ακριβώς αυτή είναι η μητέρα των παιδιών. Θα νόμιζε κάποιος ότι, επειδή η γυναίκα βαρύνεται από μεγαλύτερες ευθύνες και ασκεί πολυπλοκότερο ρόλο, σε αυτήν πρέπει να

Η ρίγανη μπορεί να κάνει θαύματα και στην υγεία μας! Μάθετε τα οφέλη της

Posted: Ιουλίου 13, 2014 at 6:12 πμ, Last Updated:
rigani
Ρίγανη ή αλλιώς Origanum vulgare. Είναι το πιο δημοφιλές βότανο της Μεσογείου και αποτελεί λατρεμένο μυρωδικό της ελληνικής κουζίνας. Κρεατικά, σαλάτες, πίτες, πατάτες… αποκτούν μια πιο ιδιαίτερη γεύση, όταν απλώς προστεθεί μια μικρή ποσότητα ρίγανης.

Η εμφάνιση του Χριστού στον γέροντα Παΐσιο

Posted: Ιουλίου 13, 2014 at 8:30 πμ, Last Updated:
Η εμφάνιση του Χριστού στον γέροντα, όπως την διηγείται ο ίδιος: «Ήταν βράδυ του Τιμίου Προδρόμου, θα ξημέρωνε του αγίου Κάρπου (26 Μαΐου 1977). Νιώθω ανάλαφρος, πούπουλο. Καμμιά όρεξη να κοιμηθώ.
Σκέφτομαι: Ας καθήσω να γράψω κάτι για τον παπά-Τύχωνα να στείλω στις αδελφές. Μέχρι τις 8.30΄ (αγιορείτικη) έγραψα ως τριάντα σελίδες. Αν και δεν νύσταζα, είπα να ξαπλώσω, γιατί

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Πολύ μεγάλη είναι η δύναμη της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς που
Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος είναι ομολογουμένως ένα θέαμα μοναδικό και πάρα
Σε νέα ανακοίνωση προέβη το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την

Είναι πιο βρόμικο από την λεκάνη της τουαλέτας και το ακουμπάτε κάθε μέρα

Posted: Ιουλίου 13, 2014 at 9:24 πμ, Last Updated:
apoikies
Τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήγαγε το πανεπιστημιακό κολέγιο της Αριζόνα στις ΗΠΑ και δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Open Medicine θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό… Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες εξέτασαν δείγματα από τις επιφάνειες στις λεκάνες της τουαλέτας και από τους θαλάμους των ασανσέρ σε δημόσιες τουαλέτες και σε νοσοκομεία.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ από το 2004 έδειξε την ανθρωποσφαγή που θα γινόταν στην Συρία και σε όλη την περιοχή… ΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 12:32 μμ, Last Updated:
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ
Θεωρείται το μεγαλύτερο και το πιό χειροπιαστό θαύμα της Παναγίας  στις ημέρες μας που συγκλόνισε το 2004 όλη την Μέση Ανατολή και το Ορθόδοξο Πλήρωμα. Που να ξέραμε τότε ότι  η Συρία  στην οποία  πραγματοποιήθηκε το υπερφυσικό αυτό γεγονός σε λίγα χρόνια θα αιματοποτιζόταν με ανθρωποτεμαχισμούς- σφαγές και φρίκη σαν αυτή που βίωσε  και ο πρωταγωνιστής του Θαύματος δέκα χρόνια πρίν.

Φαράγγια της Ελλάδας

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 10:00 μμ, Last Updated:
φαράγγια-της-ελλάδας
Το όνομα μερικών εξ’ αυτών, έχει ανά τους αιώνες σημαδέψει την ιστορία, άλλα δυσπρόσιτα ή απροσπέλαστα έχουν συνδεθεί με εξαφανίσεις ακόμα και θανάτους επισκεπτών τους, ενώ η πλειονότητα τους μέχρι και σήμερα αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης για τους λάτρεις του εναλλακτικού από κάθε γωνιά της γης. Ο λόγος για τα φαράγγια της Ελλάδας που από την μυθολογία μέχρι και σήμερα αποτυπώνουν τον καλλιτεχνικό οίστρο της φύσης…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO… ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 10:42 μμ, Last Updated:
Καταγραφή

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΠΑΡΓΑΝΩΘΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ !


ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ;;;

Δεν έχουν εμφανιστεί τα »φιδάκια της Παναγίας»

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 11:45 μμ, Last Updated:
fidakia_panagias
Πού πήγαν φέτος τα «φιδάκια της Παναγίας» και δεν εμφανίστηκαν στην Κεφαλονιά; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους κατοίκους στα χωριά Μαρκόπουλο και Αργίνια, καθώς κάθε χρόνο στις 6 Αυγούστου, κάνουν την εμφάνισή τους και κυκλοφορούν ανάμεσα στους πιστούς, μέχρι την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, όπου και κρύβονται πάλι στις φωλιές τους.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ὁ Ἅγιος Λαυρέντιος ὁ ἀρχιδιάκονος καὶ οἱ σὺν αὐτῷ Ξυστὸς καὶ Ἰππόλυτος


Οἱ Ἅγιοι Λαυρέντιος ὁ ἀρχιδιάκονος, Ξυστὸς πάπας τῆς Ρώμης καὶ Ἰππόλυτος, μαρτύρησαν τὸ 53 μ.Χ. Ὅταν ἔγινε ὁ διωγμὸς κατὰ τῶν χριστιανῶν, ὁ πάπας τῆς Ρώμης Ξυστός, ὁμολόγησε πρῶτος τὴν πίστη του στὸν Κύριο, μὲ ἀποτέλεσμα νὰ θανατωθεῖ μὲ ἀποκεφαλισμό. Κατόπιν συνέλαβαν τὸν Ἅγιο Λαυρέντιο, ὁ ὁποῖος ἔχριζε διαχειριστὴς τῆς Ἐκκλησιαστικῆς περιουσίας. Τοῦ ζητήθηκε νὰ παραδώσει τοὺς θησαυροὺς τῆς Ἐκκλησίας. Ὁ Λαυρέντιος τότε, τοὺς παρουσίασε τοὺς φτωχούς, τὰ ὀρφανὰ καὶ ὅσους εἶχαν ἀνάγκη τὴν συνδρο ...
περισσότερα...

H ομοφυλοφιλία είναι ένα φοβερό δαιμόνιο…

Posted: Αυγούστου 10, 2014 at 12:04 πμ, Last Updated:
sirma
Από το βιβλίο : Ο τρελο- Γιάννης Ο Κωνσταντίνος που συνήθιζε να κάθεται στις τελευταίες πάντα θέσεις του Ναού με εμφανή αρχικά δισταγμό σηκώθηκε και πήγε κοντά στον κυρ- Αναστάση. Καθώς διάβαινε προς τον άμβωνα παρατήρησε το πόσο περίεργα τον κοιτούσαν όλοι. Είδε στα μάτια των παρευρισκομένων να καθρεφτίζεται μία αόριστη απορία. Και εκείνος απορούσε γιατί ο κυρ-Αναστάσης κάλεσε μόνο αυτόν να παρευρεθεί δίπλα του την ώρα της ανάγνωσης της επιστολής.

Για τη φιλαυτία, τη μητέρα όλων των κακών …

Posted: Αυγούστου 10, 2014 at 5:24 πμ, Last Updated:
Τοῦ ἀββᾶ Ἡσαΐα
Τοῦ ἀββᾶ Ἡσαΐα
«Αυτός που φοβάται τήν ασθένεια του σώματος, δεν φτάνει στο μέτρο των φυσικών του δυνατοτήτων ούτε μπορεί ν΄ αποκτήσει τις αρετές· αν όμως προσπέφτει κανείς στο Θεό σε κάθε κόπο του, ο

Άγιος νεομάρτυς Νικόδημος αρχιεπίσκοπος Κοστρομά

Posted: Αυγούστου 10, 2014 at 7:24 πμ, Last Updated:
ib3020
Ο άγιος νεομάρτυς Νικόδημος (Κρότκοβ)γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1868 στην Ουκρανία.Αποφοίτησε από την Θεολογική Ακαδημία του Κιέβου και στις 13 Αυγούστου 1899 εκάρη μοναχός
Το 1918 ήταν βοηθός επίσκοπος του νεομάρτυρα μητροπολίοτυ Κιέβου Βλαδιμήρου.

Η φιλανθρωπία του γέροντος Χαραλάμπους Βασιλόπουλου

Posted: Αυγούστου 10, 2014 at 9:32 πμ, Last Updated:
π.Χαραλαμπος
Ήταν ο αείμνηστος Γέροντας ψυχή φιλάνθρωπος. Συμμετείχε στον ανθρώπινο πόνο. Πονούσε για τους ανθρώπους που υπέφεραν από φτώχεια, πείνα, αρρώστεια και συμφορές. Στις ανάγκες αυτές των συνανθρώπων μας έδειχνε έμπρακτα την αγάπη του προσφέροντας και τη στερνή δραχμή από το πενιχρό βαλάντιό του.

Πίστη και εμπιστοσύνη στον Ιησού Χριστό

Πίστη και εμπιστοσύνη στον Ιησού Χριστό
Η πίστη και η εμπιστοσύνη στον Ιησού Χριστό είναι το απαραίτητο εφόδιο για όσους βρίσκονται μέσα στο σκάφος της Εκκλησίας που πλέει μέσα στις τρικυμίες και φουρτούνες της ιστορίας. Όποιος αφήνει τον εαυτό του να επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες, από τα στοιχεία της φύσης, από τις

Αύριο τα Εγκώμια της Παναγιάς στο Μοναστήρι Της στο Γηροκομείο της Πάτρας

Αύριο τα Εγκώμια της Παναγιάς στο Μοναστήρι Της στο Γηροκομείο της Πάτρας
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Πατραικός Λαός σύσσωμος, θα ανέβη στο ιερό Προσκύνημα της Παναγιάς της Γηροκομήτισσας, στο ιστορικό και ευλογημένο Μοναστήρι Της , όπου ευρίσκεται το Πανάγιο και θαυματουργό εικόνισμά Της, για να Της ψάλη τα ιερά εγκώμια, το θαυμάσιο αυτό ποίημα του αοιδίμου Μητροπολίτου Παλαιών Πατρών Διονυσίου, ποιηθέν το 1541μ.Χ. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πάνω απ' όλα είχαμε το έργο του Θεού!

Πάνω απ' όλα είχαμε το έργο του Θεού!
Ολιγόπιστοι, πρώτα απ' όλα να ζητάτε τη βασιλεία του Θεού
Ο αββάς Ιωάννης ο ευνούχος, όταν ήταν νέος, ρώτησε έναν γέροντα: «Πως εσείς μπορέσατε να κάνετε το έργο του Θεού με άνεση, και εμείς ούτε με κόπο δεν μπορούμε να το κάνουμε;» 

Πως «πολτοποιείται» by islam μια προδομένη χώρα

Πως «πολτοποιείται» by islam μια προδομένη χώρα
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Νέας Τάξης είναι το ανακάτωμα λαών και θρησκειών με συνέπεια τον καλύτερο έλεγχο τους υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής «ελευθερίας» και της «αντιρατσιστικής» ιδεολογίας.

Ξέρει ο Θεός!

Ξέρει ο Θεός!
Εάν ζητήσεις κάτι από το Θεό, και δεν εισακουσθείς γρήγορα, μη λυπάσαι...
Εάν ζητήσεις κάτι από το Θεό, και δεν εισακουσθείς γρήγορα, μη λυπάσαι γιατί εσύ δεν είσαι πιο σοφός από το Θεό. Αυτό το κάνει ο Θεός από μακροθυμία: 

Η Παναγία θύμιαζε στη Μεγίστη Λαύρα

Η Παναγία θύμιαζε στη Μεγίστη Λαύρα
Παναγία η Βηματάρισσα - Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.
Ο γέρο-Θεόφιλος, αδελφός της Μονής αυτής, σε μια πνευματική συζήτηση που είχαμε, πριν από 40 περίπου χρόνια, μου είπε τα εξής :
 «Αδελφέ πάτερ Ανδρέα, επειδή και συ είσαι εξαρτηματικός αδελφός της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, κι εδώ έβαλες μετάνοια για να γίνεις μοναχός και επομένως σαν παράδελφος

Προβληματίζουν και πονούν…!

Προβληματίζουν και πονούν…!
Ένας άγιος ιερέας κηρύττοντας μια Κυριακή σε ένα κύκλο ευσεβών Ενοριτών,που τον βοηθούσαν στο πνευματικό έργο,ρώτησε:
-Ξέρετε τι απέγιναν οι τεχνίτες που έφτιαξαν την Κιβωτό του Νώε;
-Όχι αποκρίθηκαν μερικοί!
-Κι όμως το ξέρετε,είπε ο Πνευματικός τους Πατέρας.Δεν μπήκαν στο σωτήριο αυτό σκάφος,όταν έγινε ο κατακλυσμός,αλλά πνίγηκαν με τους άλλους αμαρτωλούς.
Και πρόσθεσε:
-Προσοχή παιδιά μου,ώστε βοηθώντας να γίνη η Εκκλησία όπως το θέλη ο Κύριος,να μη παραμελήσουμε την ατομική μας σωτηρία!

Δεν ξεχνώ τον Ισαακ και τον Σολωμό. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ! ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.

Posted by olympia spyr στο Αυγούστου 10, 2014

Πορεία Τιμής στο Εθνος – μνήμης στους Ισαάκ Σολωμό. Απο την Αθηνά Κρικέλη
Διασχίζαμε τους δρόμους έμπλεκαν μπροστά μας ελληνικές σημαίες
τούρκικες απ’ αριστερά, βλέμματα χαμογελαστά , κάποια χέρια βρίσκαν κουράγιο
και σηκώνονταν να χαιρετήσουν την πορεία. Αλλοι κλείναν την πόρτα ίσως από

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

Μια ξανθιά είναι μόνη στο σπίτι...

Μια ξανθιά είναι μόνη στο σπίτι, και στη μέση της νύχτας, ακούει ένα περίεργο θόρυβο.
- Ποιός είναι εκεί;;; ρωτάει με τη καρδιά της έτοιμη να σπάσει
- Κανείςςςςςςς... απαντά ψιθυριστά μια φωνή
- Ουφ, αϊ στο καλό, και τρόμαξα!

ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ