Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ !!! ΜΙΛΑ !!! (ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ) !!!


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ... ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛΣ !!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ... ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ;;;

ΠΟΝΤΟΣ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Γράφει Ο Αποστόλου Παναγιώτης
Οικονομολόγος



Η εξόντωση των Ποντίων και όλων των άλλων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι οποίοι δεν ήταν Τούρκοι, άρχισε από την εποχή του Β' Γερμανικού Ράιχ, όταν ο Κάιζερ Β', έθεσε υπό την προστασία του την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Το 1908, οι Νεότουρκοι, φορέας του παντουρκισμού,
με Γερμανούς συμβούλους αναλαμβάνουν την εξόντωση των Ελλήνων και των Αρμενίων. Μόνον όσοι αλλαξοπιστούν και προσαρμόζονται στην νέα τάξη πραγμάτων, μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα ζωής.

ΑΓΓΛΙΑ - ΘΑΤΣΕΡ !!!

 Εμείς (ως ΄Ελληνες) ας θυμηθούμε τον Υπουργό κ.ΔΡΟΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟ,που θεώρησε προσβλητικό να γράψει ο  Τροχονόμος το αυτοκίνητό του (του Υπουργού του) και τον χαστούκισε......!!!!
 
 ΑΓΓΛΙΑ - ΘΑΤΣΕΡ

Description:
http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/56BD83C4CB6376784BAE2543E0418B9E.jpg
Γεώργιος Π. Μαλούχος  (Δημοσιοιγράφος)
Description:
                                      cid:E219A509720F4E27918963AEDF33DEF6@AngelosPC
Πρέπει να ήταν η τέταρτη ή η πέμπτη χρονιά της πρωθυπουργίας της. Η ισχύς της, βρισκόταν στο απόγειό της - δεν την ονόμασαν «Σιδηρά κυρία» για το τίποτα: δικαίως ή αδίκως, είναι άλλο θέμα, συγκρούστηκε με τα συνδικάτα μέχρις εσχάτων, έκανε πόλεμο στην άλλη άκρη του κόσμου για τα συμφέροντα της Βρετανίας, επέζησε από τρομοκρατικές επιθέσεις,

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΡΧΕΤΑ ΙΟΣ Η/Υ Ι!


 
Γειά σας ,
Το διασταύρωσα με την Norton Anti-Virus, και ετοιμάζονται να εξαπολύσουν ιό !
Έλεγξα Snopes, και αυτό είναι πραγματικότητα. Πάρτε αυτό το E-mail μήνυμα που έστειλε και προωθήστε το στις επαφές σας χωρίς καθυστέρηση.
Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών.
Μην ανοίξετε κανένα μήνυμα με τον τίτλο συνημμένη κάρτα από Hallmark, ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε.
Είναι ένας ιός που ανοίγει μια εικόνα καρτ-ποστάλ, που «καίει» ολόκληρο το σκληρό δίσκο C του υπολογιστή σας.


"ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ... "ΣΩΘΗΚΑΜΕ" !!!

Σωθήκαμε!!! Θα έχουμε Ανάπτυξη!!!
 
 
  • Η PEPSI HBH κήρυξε πτώχευση .
·         Η Αγαπητός Γαστρονομία ΑΕ κήρυξε πτώχευση .
·         Η ΑΓΝΟ κήρυξε πτώχευση .
·         Η Sato & Neoset κήρυξε πτώχευση .
·         Η Fokas κήρυξε πτώχευση .
·         Η Sprinder stores κήρυξε πτώχευση .
·         Η Alex Pak κήρυξε πτώχευση σήμερα.

Ιερά Εξέταση - Ιστορικά παραδείγματα


ΟΨΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ


Του Πρωτ. Βασιλείου Α. Γεωργοπούλου, Λέκτορος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.

Ιστορικά παραδείγματα
4ον

Η Ιερά Εξέταση
Στους πλέον απαίσιας φήμης μηχανισμούς καταστολής, που γνώρισε η παγκόσμια ιστορία, συναριθμείται και η «Ιερά Εξέταση». Θεσμός, που δημιουργήθηκε από τον πάπα Ρώμης Γρηγόριο τον Θ’ κατά τον 13ο αι., αγκαλιάστηκε και ενισχύθηκε από τους διαδόχους του καθώς του δόθηκε, εκτός της χρήσης φρικτών βασανιστηρίων και η δυνατότητα να καταδικάζει ανθρώπους στο θάνατο.

Επιστολή απεγνωσμένου πατέρα από τη Σάμο: «Χάνω το παιδί μου. Δεν ζητώ ελεημοσύνη, ζητώ τη λειτουργία του Κράτους Πρόνοιας»




Ανοιχτή επιστολή έστειλε απεγνωσμένος πατέρας από την Σάμο. 
Αμέσως επιστολή έστειλε και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό αλλά και τον Υπουργό Υγείας

Προς Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Αντώνιο Σαμαρά
Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο
Κοινοποίηση σε κάθε αρμόδιο

Ο Κώδικας Διατροφής



 
Η μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών έχει ήδη αρχίσει... Με όπλο τη διατροφή. - Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, σε συνδυασμό με τον Ο.Η.Ε, της παγκόσμιας κυβέρνησης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου προωθούν την ατζέντα τους για δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δόλιος εχθρός χαρακτηρίζεται τώρα η θανατηφόρα γρίπη Η7Ν9 που σαρώνει την Κίνα



 
Τουλάχιστον το 50% των ασθενών που προσβλήθηκαν από το νέο τύπο Η7Ν9 της γρίπης των πτηνών στην Κίνα δεν είχαν έρθει σε επαφή με πουλερικά, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εγείροντας περαιτέρω τα ερωτήματα για το αν ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. 

Οι εμπειρογνώμονες που φοβούνται τη διάδοση του ιού Η7Ν9 στις γειτονικές χώρες της Κίνας ζητούν την «ενίσχυση των μέτρων παρακολούθησης» απέναντι σε έναν δόλιο εχθρό, δύσκολα ανιχνεύσιμο στα πουλερικά. 

ΡΕ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ... ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΔΕΝ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ... ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ



Το πρόβλημα ήταν γνωστό από τη λήξη του Β! Παγκοσμίου Πολέμου.
Όμως οι Γερμανόφιλοι, δοσίλογοι, φοβισμένοι, υποτελείς πολιτικοί , όλων των εποχών, το «έπνιγαν» στα συρτάρια τους, και στα χρονοντούλαπα της ιστορίας, γιαυτό άφησαν τόσα χρόνια να περάσουν. Ήθελαν να έχουν την υποστήριξη των Γερμανών, στη διατήρηση της εξουσίας. Απόδειξη η αδιαφορία τους για τα εθνικά μας θέματα.

Μνήμη οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας



«…αφέωνται αι αμαρτίαι αυτής αι πολλαί, ότι ηγάπησε πολύ» Λουκ. 7.47
Μαρία-Αιγυπτία

Κατά την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη μιας γυναίκας «του δρόμου», μιας γυναίκας που έζησε μια ζωή τόσο αισχρή, ώστε η λέξη πόρνη μάλλον ωραιοποιεί τη ζωή της παρά οριοθετεί με ακρίβεια το εύρος της αμαρτωλότητάς της. Η μορφή της οσίας Μαρίας προβάλλεται την τελευταία Κυριακή της Μεγάλης

Κατάργηση του σταυρού!!!




Μας κυβερνούν Αντίχριστοι και Ανθέλληνες !

Η ιστορία του σταυρού της Ελληνικής Σημαίας - Ποια άλλα Ευρωπαϊκά κράτη έχουν πάρει σειρά για κατάργηση του σταυρού;;;
Η δουλοπρεπής-προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υλοποίησε άμεσα τη δέσμευσή της προς τον επικυρίαρχο Ερντογάν και ανακοίνωσε την αντισυνταγματική ανέγερση τεμένους (τζαμιού) στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός), προκειμένου τάχατες, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας όλα τα στίφη των Μουσουλμάνων που συνέρρευσαν χωρίς την συγκατάθεσή μας, τα τελευταία 30 χρόνια στην πατρίδα μας.

Κυριακή Ε΄ Νηστειῶν, της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας: Αγ. Ιουστίνος Πόποβιτς- «Κύριε, προτού χαθώ τελείως σώσε με»






(Μετάφραση αδελφών της Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου Αγ. Όρους, από το βιβλίο: Πασχαλινές Ομιλίες (Pashalne Besede), Βελιγράδι 1998)


Εις το Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.

Ιδού η πέμπτη Κυριακή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η Κυριακή [που σφραγίζει την εβδομάδα] των μεγάλων αγρυπνιών και των μεγάλων ασκήσεων, την εβδομάδα των μεγάλων θρήνων και αναστεναγμών, η Κυριακή της πιο μεγάλης μεταξύ των αγίων γυναικών Αγίας, της οσίας μητρός ημών Μαρίας της Αιγυπτίας.

NIGEL FARAGE «Η ΕΕ έχει γίνει κομμουνιστικό καθεστώς»




Ο Nigel Farage συνέκρινε την ΕΕ στην τωρινή της μορφή σαν το παλιό σοβιετικό καθεστώς, με τον τρόπο που αρπάζει καταθέσεις ευρωπαίων πολιτών όπως στην Κύπρο.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Θεόδωρος ὁ Συκεώτης


Ὁ Ὅσιος Θεόδωρος γεννήθηκε στὸ χωριὸ Συκέα ἢ Συκεῶν τῆς Ἀναστασιοπόλεως, πρώτης πόλεως τῆς ἐπαρχίας Ἀγκυρανῶν καὶ ἦταν υἱὸς τῆς πόρνης Μαρίας καὶ τοῦ Κοσμᾶ, ἀποκρισάριου τοῦ βασιλέως Ἰουστινιανοῦ. Ἡ ἐκ πορνείας γέννηση τοῦ Ὁσίου δὲν ἐμπόδισε τὸν Θεὸ νὰ τὸν ἀναδείξει Ἀρχιερέα τιμιότατο καὶ νὰ τὸν πλουτίσει μὲ παράδοξες θεοσημεῖες καὶ θαυματουργίες. Στὸ σχολεῖο προέκοπτε στὴ μάθηση καὶ σὲ ἡλικία δέκα ἐτῶν ἔδειξε κλίση στὸ μοναχικὸ βίο. Μία νύχτα καὶ ἐνῷ ὁ Ὅσιος εἶχε γίνει δωδεκαετής, ἐμφανίσθηκ ...
περισσότερα...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ



Γέροντα, μπορεί κανείς νά ζή στο σκοτάδι τής αμαρτίας και νά μήν τό αισθάνεται;



- Όχι, τήν αίσθηση όλοι τήν έχουν, άλλα υπάρχει αδιαφορία. Γιά νά έρθη
κανείς στο φως τού Χριστού, πρέπει νά θέλη νά βγη από τό
σκοτάδι τής αμαρτίας.

Χυμός από παντζάρια: Ο απόλυτος σύμμαχος για την καρδιαγγειακή υγεία



Ο χυμός από παντζάρια, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό «σύμμαχο» για την υγεία της καρδιάς. Οι ερευνητές επισημαίνουν πλέον ότι πίνοντας ένα ποτήρι χυμού από παντζάρια μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης.

Άγιος Αθανάσιος ο Μετεωρίτης (1302 – 1380)



Γεννήθηκε στη Νέα Πάτρα, τη σημερινή Ύπατη της Φθιώτιδος, από γονείς επιφανείς, περί το 1302. Νωρίς έμεινε ορφανός. Την καλή ανατροφή του με αγάπη ανέλαβε ο θειος του. Ο ζήλος του για μάθηση τον έκανε να κάθεται έξω από τα σχολεία ν’ ακούει τα μαθήματα, επειδή δεν είχε τα απαιτούμενα έξοδα για τους δασκάλους του. Βλέποντας εκείνοι «το πρόθυμον και ευπάρεδρον, εδίδασκον αυτόν και δίχα μισθού». Η ευφυΐα του τον βοήθησε να μορφωθεί εξαίρετα.

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ;



Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ





ΠΟΣΟΙ χριστιανοί στήν ἐποχή μας ἐμπνέονται ἀπό
τούς Ἁγίους τῆς Ἐκκλησίας; Πόσοι κληρικοί καί πόσοι ἐπίσκοποι ἀκολουθοῦν τό
παράδειγμά τους; Ἡ ἀπάντηση δέν εἶναι δύσκολη. Ἡ πραγματικότητα μᾶς ὁδηγεῖ στό ἀσφαλές
συμπέρασμα ὅτι εἶναι ἐλάχιστοι.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


10+1 σνακ που ... καίνε το λίπος






Ό,τι τρώτε μεταξύ των γευμάτων, έχει μεγαλύτερη σημασία από όσο ίσως νομίζετε. Οι παρακάτω τροφές ενισχύουν το μεταβολισμό και μάλιστα βοηθούν στην απώλεια βάρους.

ΕΣΥ στην «κούτα» ή στο παγκάκι κι οι υπεύθυνοι σε Σουϊτες. Καλό ε;ε;ε;ε;





Στη Βουλή έφθασε το θέμα της πολυτελούς διαβίωσης του μόνιμου εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα μας, του Ολλανδού  Μπομπ Τράα, αλλά και άλλων μελών της τρόικας. Με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εξωτερικών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, Νάσος Αθανασίου και Δημήτρης Στρατούλης ζητούν μεταξύ άλλων να μάθουν αν επιβαρύνεται το Ελληνικό Δημόσιο με το υπέρογκο ποσό των 4.000 ευρώ που δαπανάται για την ενοικίαση πολυτελούς βίλας στη Φιλοθέη, όπου διαμένει ο Ολλανδός. Το θέμα δεν βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, καθώς ο κ. Τράα... αρχικά διέμενε στη Διονυσίου Αεροπαγίτου σε ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη, με ενοίκιο 9.100 ευρώ.

Αγίου Νικοδήμου: Φυλακτήριον της Ψυχής... ΗΜΕΡΑ KA'







ΗΜΕΡΑ ΚΑ΄ : Περι του αβεβαίου της σωτηρίας
Α΄   Εγώ είμαι ένοχος κολάσεως,επειδή αμάρτησα και δεν ξέρω βέβαια αν ο Θεός συγχώρησε τις αμαρτίες μου. 
Β΄   Θα πάω στην κόλαση, αν δεν μετανοήσω και δεν ξέρω βέβαια αν μετανοήσω και αν αντισταθώ στις αιτίες της αμαρτίας.
Γ΄   Θα πάω στην κόλαση, αν δεν αλλάξω ζωή και αν δεν κάνω  έμπρακτη μετάνοια. Δεν ξέρω βέβαια, αν αλλάξω ζωή, πριν πεθάνω. Αχ! εαν μετά την εξομολόγηση από κακή μου συνήθεια μεταπέσω με μια εσωτερική μου συγκατάθεση σ'εκείνη την αμαρτία, την οποία τόσες φορές έκανα, τι θα μου συμβεί;
  Πάρε μια ισχυρή απόφαση να μην αμαρτήσεις ποτέ. Διορθώσου από εκείνη την αμαρτίαν η οποία σου είναι εύκολη να την κάνεις και κλίνει και η θέλησή σου. Και αυτό γιατί αυτή σου κάνει περισσότερο αβέβαιη τη σωτηρία σου.



Επιμέλεια:
π. Παναγιώτης Δ. Ρούβαλης
Απόδοση κειμένου στην καθομιλουμένη:
 Πανωραία Ρούβαλη-Μικρογιαννίδη, Φιλόλογος
                   ΕΥΓΕ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ.
                                                        ΤΟΥ   ΝΙΚΟΛ.   ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Ως ο τελευταίος στρατιώτης του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ με όλη μου την καρδιά τον άξιο Μητροπολίτη μας Κ.Κ. Χρυσόστομο για το Ορθόδοξο φρόνημά του και για τον πατριωτισμό του. Όσον αφορά το Ορθόδοξο φρόνημά του, αντίθετα με τις πλανεμένες και αιρετικές θέσεις των οικουμενιστών, ο Μητροπολίτης μας πολλές φορές κηρύττει ευθαρσώς ότι η μία, αγία, καθολική και Αποστολική εκκλησία είναι η Ορθόδοξη εκκλησία, η οποία κατέχει ολόκληρη και ανόθευτη την αλήθεια του Χριστού. Όσον αφορά στον πατριωτισμό του, αντίθετα με κάποιους Έλληνες ανθέλληνες, οι οποίοι έχουν βαλθεί να αλλοιώσουν την ιστορία και την παράδοση μας, ο Μητροπολίτης μας με παρρησία και με επιστημονική κατοχύρωση ομολογεί την ιστορική αλήθεια για πρόσωπα και γεγονότα.
Εύγε σεβασμιότατε. Είθε με τη χάρη του Χριστού να κρατάτε πάντα ψηλά  το λάβαρο της ορθοδοξίας και της πατρίδος και ο πιστός κλήρος και λαός θα είναι στο πλευρό σας. 
   

Σεβασμιώτατοι


Το 1987 το ΠΑΣΟΚ αποφασίζει να πάρει τη, λεγόμενη, εκκλησιαστική περιουσία.
Η Ιεραρχία ξεσηκώνεται. Και καλεί σε συναγερμό κλήρο, μοναχούς και λαό.
Τεράστια διαδήλωση. Είχε μαυρολογήσει το Σύνταγμα από τα ράσα. Καθώς οι ιαχές του πλήθους συναγωνίζονταν με τις πένθιμες κωδωνοκρουσίες.
Είκοσι τρία χρόνια αργότερα το ΠΑΣΟΚ και οι συνοδοιπόροι του ξεπουλούν την Ελλάδα.