Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Αντιπρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος
Τα επίχειρα της κρίσης φαίνεται πως έχουν πολλές κρυφές παραμέτρους που
Με τη Συμπλήρωση ενός χρόνου Ελεύθερης,  Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ και  ΕΡΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ο   ΓΙΟΣ  ΣΤΗ  ΜΗΤΕΡΑ  ΤΟΥ:
- ΡΕ  ΜΑΝΝΑ  ΔΟΣ  ΜΟΥ  50 ΕΥΡΩ  ...
- ΠΕΝΗΝΤΑ  ΕΥΡΩΩΩΩΩ ;;;  ΚΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ;;;
- ΓΙΑ  ΤΟ  ΧΑΜΟΓΕΛΟ  ΤΟΥ  ΠΑΙΔΙΟΥ  ΣΟΥ,  ΡΕ  ΜΑΝΝΑ !!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Χαμομήλι: Φαρμακευτικές ιδιότητες

Posted: June 7, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: June 7, 2014 at 11:16 am
χαμομήλι-φαρμακευτικές-ιδιότητες Αυτό είναι βέβαιο ότι θαυμάσια σπάει την πέτρα, μερικοί το παίρνουν σαν σιρόπι ή σαν έγχυμα, άλλοι εισάγουν τον χυμό στη κύστη με ένεση, η γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι το λάθος. Όταν λαμβάνετε μισή δραχμή το πρωί μαζί με λευκό κρασί, είναι καλύτερο από όλα. Το ότι είναι θαυμάσιο για την πέτρα φαίνεται από αυτά που έχω δει και δοκιμάσει. Μία πέτρα βγαλμένη από το σώμα ενός ανθρώπου, τυλιγμένη σε χαμομήλι σε σύντομο χρόνο διαλύεται.

Η Αγία Πεντηκοστή και η Θεότητα του Αγίου Πνεύματος

Posted: June 7, 2014 at 9:32 pm
Η Αγία Πεντηκοστή και η Θεότητα του Αγίου ΠνεύματοςΜιχαήλ Χούλη, Θεολόγου
Την τελευταία και πιο λαμπρή ημέρα της αγιότατης για τους Ιουδαίους γιορτής της Σκηνοπηγίας, που τελούνταν προς ανάμνηση της καθοδήγησης του Ισραήλ από τον Θεό στην Έρημο του Σινά και την διαμονή τους σε σκηνές, στάθηκε ο Ιησούς μπροστά στο

ΔΑΚΡΥΑ!!!

Posted: June 7, 2014 at 10:16 pm
matia-dakriaΑδελφοί μου πότε κλαίμε οι άνθρωποι απο χαρά η από λύπη?Όταν γεννηθούμε το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να κλάψουμε και όταν μας πάρει στην αγκαλιά της η μητέρα μας για να μας θηλάσει εμείς σταματάμε το κλάμα.Πότε κλαίει ενα μωρό όταν πεινάσει ή διψάσει ή κάνει την φυσική του ανάγκη ή παλι όταν δεν του

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Τοῦ Ἁγίου Πνεύματος


«....Καὶ εἰς τὸ πνεῦμα τὸ ἅγιον, τὸ κύριον καὶ ζωοποιόν, τὸ ἐκ τοῦ πατρὸς ἐκπορευόμενον, τὸ σὺν πατρὶ καὶ υἱῷ συμπροσκυνούμενον καὶ συνδοξαζόμενον, τὸ λαλῆσαν διὰ τῶν προφητῶν....»   Τὴν Δευτέρα μετὰ τὴν Πεντηκοστή, ἡ Ἐκκλησία μας ἑορτάζει τὸ Ἅγιο Πνεῦμα. Τὸ Ἅγιο Πνεῦμα εἶναι τὸ τρίτο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, τὸ ὁποῖο ἐκπορεύεται ἐκ τοῦ Πατρός. Εἶναι ὁμοούσιο μὲ τὰ πρόσωπα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ κατὰ τὸ Σύμβολο τῆς Πίστεως «συνπροσκυνεῖται καὶ συνδοξάζεται» μὲ τὸν Πατέρα καὶ μὲ τὸ ...
περισσότερα...

ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣ- ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

Posted: June 8, 2014 at 11:48 am, Last Updated: June 8, 2014 at 2:02 pm
Ο πάτερ θάνατος /Από διάκονος του Θεού υπηρέτης του θανάτου
1515528121_B972873679Z_1_20140607095321_000_GH52JNI2R_1-0
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Η αστυνομία του Βελγίου συνέλαβε διάκο νοσοκόμο ύποπτο για εκατοντάδες περιπτώσεις παράνομης ευθανασίας. H αστυνομία και το νοσοκομείο Sacré-Coeur του Menin δέχθηκαν τηλεφωνικές κλήσεις από οικογένειες πιθανολογούμενων θυμάτων του διάκου του Wevelgem, ανέφεραν την Παρασκευή πολλές βελγικές εφημερίδες.

OIKOYMEΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ (+Ἀρχιμ. Γεώργιος) «∆ιά τούς Οἰκουμενιστάς ἐκείνους πού συμπροσεύχονται ὄχι μόνο μέ ἑτεροδόξους ἀλλά καί ἑτεροθρήσκους καί ἀνάβουν κεριά μαζί μέ τούς Ἰουδαίους, Μουσουλμάνους, Βουδιστάς, Εἰδωλολάτρας, γιά τήν εἰρήνη. Σέ ποιόν Θεό ἄραγε προσφέρουν τά κεριά αὐτά;»

Ἀπόσπασμα λόγου
«ΟΡΘΟ∆ΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ»
τοῦ ἐκδημήσαντος Ἀρχιμ. Γεωργίου Καθηγουμένου τῆς Ἱ. Μονῆς Ὁσίου Γρηγορίου Ἁγίου Ὄρους (ἐπί τῇ ἑορτῇ τῆς Κυριακῆς τῆς Ὀρθοδοξίας)

ΣΧ. «ΧΡ. ΒΙΒΛ»: Ἐπίκαιρη θεολογικὴ παρακαταθήκη τοῦ μακαριστοῦ Ἀρχιμ. Γεωργίου, φωτογραφικὴ γιὰ τὴν σημερινὴ ἡμέρα, τὴν ἁγία Πεντηκοστὴ τοῦ 2014, ἡμέρα μεγάλη ποὺ βρῆκαν, γιὰ νὰ τὴν μαγαρίσουν. Μάλιστα δὲ μὲ τὴν ἐντυπωσιακὴ ἐπινόηση οἰκουμενιστικοῦ παραλογισμοῦ: «Δὲν θὰ συμπροσευχηθοῦν ἀλλὰ θὰ εἶναι μαζὶ ἐν προσευχῇ»…! ὅπως λέμε: «Δὲν θὰ προσφερθεῖ φαγητό στὴν ἐκδρομή, ὁ καθένας θὰ φέρει τὸ δικό του σὲ …τάπερ…»! 



Αἱρέσεις - Οἰκουμενισμός
Οἱ διαθρησκειακὲς ἐκδηλώσεις καὶ ἡ παράδοσις τῆς Ἐκκλησίας
τοῦ Πανοσιολογιωτάτου Ἀρχιμανδρίτου π. Γεωργίου, Προηγουμένου τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ὁσίου Γρηγορίου Ἁγίου Ὄρους †8/6/2014
Ἡ ἁγία μας Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία εἶναι ἡ Ἐκκλησία τῶν Προφητῶν, τῶν Ἀποστόλων καὶ τῶν Πατέρων. Γι᾿ αὐτὸ στὴν Ἐκκλησία μας δὲν αὐτοσχεδιάζουμε οὔτε ἀκολουθοῦμε τὸν λογισμό μας, ἀλλὰ «ἐπόμεθα τοῖς θείοις Πατράσιν» (Δ´ Οἰκουμενικὴ Σύνοδος), ὅπως καὶ ἐκεῖνοι ἤποντο τοῖς ἁγίοις Ἀποστόλοις καὶ Προφήταις.

Ζήτησαν απο το ιερέα να… λογοκρίνει την τελετή! Αφαιρώντας τα “ιουδαΐκα” κατα την γνώμη τους στοιχεία…

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 9, 2014

«….φοβάμαι με τους πιστούς που θα γεμίσουν…»! – του π. Αντωνίου Χρήστου

Σήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής και αύριο του Αγίου Πνεύματος, η Εκκλησία μας εορτάζει επίσημα την γενέθλιο ημέρα της (αν και πολλοί έχουν αντίρρηση γι΄ αυτό και την τοποθετούν πιο πριν, όταν ο Αναστημένος Χριστός πέμπει το Άγιο Πνεύμα στους μαθητές ) , με την κάθοδο του Αγίου Πνεύματος, ως πύρινες γλώσσες στις κεφαλές των μαθητών. Ο

ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ... ΕΙΠΑΜΕ ;;;;;;; Α, ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ (ΙΔΕΟΛΟΓΕ) ΨΗΦΟΦΟΡΕ !!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ...

Είναι πλέον πασιφανές, ότι το κυβερνητικό κουμάντο το είχε και το έχει το ΠΑΣΟΚ, καθότι όπως λέει η κασσέτα που «πιπιλίζουν» συχνά-πυκνά όλοι οι βουλευτές του, αυτοί ήταν που «έστησαν Θερμοπύλες» και σήκωσαν το βάρος για να σώσουν την Ελλάδα…


ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ..!!! Βάζουν… λουκέτο σε 18 μειονοτικά σχολεία στον Έβρο, στην Ξάνθη και τη Ροδόπη!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 9, 2014
20140609-113108-41468119.jpg 
Ο υπουργαρας που συνασπισθηκε με λαμογιοπασόκους, χρυσαυγιτες και όλα τα μπουμπούκια για να βγάλει “δήμαρχο”, τωρα αβαντάρει και τον παντουρκισμο.
Η απίστευτη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να βάλει Λουκέτο σε 18 Μειονοτικά Σχολεία
– Θα γεμίσει η Θράκη με Ισλαμικά ιεροσπουδαστήρια.
Την ώρα που το τουρκόφιλο DEB και οι σκιώδεις μηχανισμοί του

Ο ΡΟΥΧΑΝΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 9, 2014

… ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΝ «ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ» Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαοκτώ χρόνια Ιρανός πρόεδρος σε επίσημη επίσκεψη του στην Άγκυρα δείχνει την μεγάλη του περιφρόνηση στον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, τον Μουσταφά Κεμάλ, καθώς αρνήθηκε επιδεικτικά να επισκεφτεί το μαυσωλείο του όπως προβλέπει με αυστηρό τρόπο το τουρκικό πρωτόκολλο για κάθε ξένο ηγέτη που επισκέπτεται την τουρκική πρωτεύουσα. Την γνωστοποίηση της στάσης αυτής του Ιρανού πρόεδρου να αρνηθεί να επιστεφτεί το μαυσωλείο, την έκανε ο ίδιος ο υπεύθυνος του πρωτοκόλλου της τουρκικής προεδρίας, Ahmet Sener.