Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Εμφανίστηκαν άγγελοι στο Άγιον Όρος!

Στην φωτογραφία αυτή που είναι αναμνηστική των προσκυνητών στο Άγιον Όρος μπορείτε να δείτε την παρουσία μικρών Αγγέλων.



Σύμφωνα με το Αγιορείτικο Βήμα την φωτογραφία τράβηξε ένας γέροντας λέγοντας στους προσκυνητές: "Ελάτε γρήγορα να σας τραβήξω τώρα που κατεβαίνουν οι Άγγελοι".

Οι προσκυνητές όταν εμφάνισαν την φωτογραφία, είδαν ότι πίσω τους υπήρχαν Άγγελοι...
newsbomb.gr
 

ΣΟΚ! Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας αναστέλλει εμβόλιο ... σκότωσε 26 παιδιά

Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 26 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πολλά περισσότερα έχουν...
τραυματιστεί σοβαρά αφότου τους δόθηκε το 5 σε 1 εμβόλιο, Quinvaxem....

Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι όλα τα θύματα υπέστησαν δυσμενείς αντιδράσεις συμπεριλαμβανομένων τον πυρετό, έμετο και εμφάνιση μώλωπων σε όλο τους το σώμα.

Αββάς Ισαάκ ο Σύρος: Ένας μεγάλος Ασκητής και δάσκαλος της Εκκλησίας μας


ΑΒΒΑΣ ΙΣΑΑΚ Ο ΣΥΡΟΣ: ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ  
 ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητού    
Οι ασκητική γραμματεία κατέχει μια πολύ σπουδαία θέση στη διδασκαλία και στη ζωή της Εκκλησίας μας. Πρόκειται για σπουδαιότατα κείμενα αγίων ασκητών, προϊόντα βαθύτατου πνευματικού στοχασμού και σοφίας. Περιέχουν την εμπειρία των αγίων γερόντων, οι οποίοι βίωσαν την ευλογημένη πορεία της ασκήσεως και των αρετών και την κατέγραψαν, για να είναι εσαεί στους πιστούς πολύτιμο βοήθημα μεθόδων άσκησης και πνευματικής προκοπής.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ "ΦΩΝΕΣ" ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ !!!

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς για τις δηλώσεις Καμίνη


Μέ πρόσχημα τήν ἐλευθερία τῆς θρησκευτικῆς συνειδήσεως πού δῆθεν παραβιάζεται γιά νομίμους καί παρανόμους κατοικούντας στό λεκανοπέδιο μουσουλμανικῆς θρησκευτικῆς παραδοχῆς συνανθρώπους μας πού ὡστόσο ἀκώλυτα καί ἐλεύθερα διατηροῦν 150 τόπους λατρείας τους, ἡ θεσμοθέτηση καί ἡ μετά πάσης κρατικῆς ἐπισημότητος ἑδραίωση στήν ἱστορική πρωτεύουσα τῆς

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Φουλ για ισόβια ο Παπακωνσταντίνου. Τον τελείωσε και αυτόν ο Βενιζέλος…



 
…ο οποίος κρεμά και τον Παπανδρέου. Ο τ. Πρωθυπουργός θα κάνει το παν για να μην εμφανιστεί στην επιτροπή μετά τις εξελίξεις. Ο Βενιζέλος αποδείχθηκε ευφυέστατος αφού πήγε, “καθάρισε” και αφήνει τον ΓΑΠ να κρύβεται.
Για «πισώπλατα» παιχνίδια που έγιναν «ερήμην» από τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο ο κ. Ευάγγελος

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ... ΜΟΥΤΖΑ !!!

ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠ$ΡΔ$Λ$...!!! ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΗΡΕ 5ΝΘΗΜΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!!!



Με αυτή τη φωτογραφία, ο μαθητής...( ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του)κατηγορήθηκε απο το σχολείο του ότι είναι προσβλητικός και πήρε "δώρο" μια 5ημερη αποβολή, με αποτέλεσμα να μείνει στην τάξη από απουσίες.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΒΡΑΧΗΚΕ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΣΑΣ ;;;;;;

Οι εβραίοι πετάνε τους αφρικανούς έξω από την χώρα τους και κανείς δεν μιλάει για ρατσισμό!!!



ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Associated Press) - Το Ισραήλ έχει οδηγήσει σιωπηλά σε επαναπατρισμό εκατοντάδες Σουδανούς μετανάστες κατά τους τελευταίους μήνες, με βάση τις κατηγορίες ομάδων υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οδηγώντας τους Αφρικανούς σε δυνητικά απειλητικές για τη ζωή τους καταστάσεις και, ενδεχομένως, παραβιάζοντας διεθνείς συνθήκες για την αντιμετώπιση των προσφύγων.

ΟΧΙ ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΑΘΕΪΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!! ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ... ΒΛΑΚΕΙΑ !!!

Άαααλλο νούμερο ετούτο πάλι. Καμίνης: «Θα Ανοίξουν Έως Και 2 Τζαμιά Ανά Δημοτικό Διαμέρισμα»! Μήπως ανα τετράγωνο καλύτερα;






Η είδηση από το in.gr


Η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένα έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη.

π. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ: ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΗΤΟ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!




Ἐπίκαιρον
μήνυμα τοῦ Ἁγίου Γρηγορίου Παλαμᾶ




ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ καί πρωτάκουστα, «αἰσχύνης
γέμοντα», ἀπό ὀρθοδόξου πλευρᾶς εἶναι ὅσα ἐτελέσθησαν κατά τήν ἐνθρόνιση τοῦ
νέου πάπα Φραγκίσκου Α’, προεξάρχοντος δυστυχῶς τοῦ οἰκουμενικοῦ πατριάρχου
Βαρθολομαίου Α’, μετά τῆς συνοδείας ἐκπροσώπων τῶν αὐτοκεφάλων Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἄγαβος, Ἀσύγκριτος, Ἑρμῆς, Ἡρωδίων Ἐπίσκοπος, Ροῦφος καὶ Φλέγων οἱ Ἀπόστολοι ἐκ τῶν Ἑβδομήντα


Ὁ Ἀπόστολος Ἄγαβος, ὁ Προφήτης, εἶναι γνωστὸς ἀπὸ τὶς Πράξεις τῶν Ἀποστόλων. Προφήτευσε περὶ τῆς συλλήψεως τοῦ Ἀποστόλου Παύλου, τοῦ ὁποίου πῆρε τὴ ζώνη καὶ ἀφοῦ ἔδεσε μὲ αὐτὴν τὰ χέρια του καὶ τὰ πόδια του, εἶπε τὰ ἑξῆς προφητικὰ λόγια: «Αὐτὰ λέγει τὸ Ἅγιο Πνεῦμα. Τὸν ἄνδρα στὸν ὁποῖο ἀνήκει αὐτὴ ἡ ζώνη θὰ τὸν δέσουν στὰ Ἱεροσόλυμα οἱ Ἰουδαῖοι, ἔτσι ὅπως εἶμαι τώρα ἐγὼ δεμένος καὶ θὰ τὸν παραδώσουν στὰ χέρια τῶν εἰδωλολατρῶν Ρωμαίων». Ὁ ἴδιος προφήτευσε καὶ περὶ τοῦ μεγάλου λιμοῦ στὴν Ἱερουσ ...
περισσότερα...

ΚΑΛΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΜΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ;;; ΟΠΟΙΟΣ "ΕΝΟΧΛΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ;;; ΔΕΙΤΕ ... !!!


Πώς φτάσαμε στο βροντερό «όχι» του Καραμανλή στο Βουκουρέστι (VIDEO)



- Ποιες ήταν οι κινήσεις του Κώστα Καραμανλή τρεις μήνες πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ για το Σκοπιανό- Το παρασκήνιο των επαφών με τον Ν. Σαρκοζί και η οριστική ρήξη στις σχέσεις με την Α. Μέρκελ



Το ημερολόγιο έγραφε 3 Απριλίου 2008 όταν ο κ. Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε ότι δεν επρόκειτο να δεχθεί την παραμικρή κουβέντα για το θέμα των Σκοπίων σ' εκείνη τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. Πέντε χρόνια μετά, όλοι παραδέχονται ότι με το «όχι» άρχισε η βελούδινη ανατροπή μιας κυβέρνησης που δεν δέχθηκε ταπεινώσεις και διασυρμούς, όπως η κυβέρνηση Σημίτη στα Ίμια και στην υπόθεση Οτσαλάν.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΟ "ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΑΣ !!!

Μαρκογιαννάκης: «Τί είναι αυτό το θηλυκό που βρίζει τους νεκρούς γονείς μου;»"


Διαβάστε τα πρακτικά με όλους τους πρωτοφανείς διαλόγους της ντροπής στην Προανακριτική της Βουλής.


Άναυδη συνεχίζει να παρακολουθεί η κοινή γνώμη το σίριαλ των πρωτοφανών διαλόγων που χαρακτήρισαν την συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

"ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ;;; ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ;;;"

Θέλει να γίνει οδοντίατρος των φυλακών ο Παπαγεωργόπουλος


Να του επιτραπεί να ασκήσει την οδοντιατρική σκέφτεται να ζητήσει από τη διεύθυνση των φυλακών Διαβατών ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για να γεμίσει το χρόνο του και να σπάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ !!!

Επικοινωνία Μαρκογιαννάκη-Παπανδρέου για την υπόθεση λίστας Λαγκάρντ


Αντικείμενο της συνομιλίας ήταν το ενδεχόμενο κατάθεσης του κ. Παπανδρέου ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ την ερχόμενη Τρίτη.

Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΕΝ ΜΟΝΑΧΩ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΣ



Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  
Ο ΕΝ ΜΟΝΑΧΩ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΣ

   Στὶς 4 Φεβρουαρίου 2012 ἔλαβε χώρα ἡ τελετὴ τῆς ἁγιοποίησης τοῦ Ἀλέξανδρου Schmorell ἀπὸ τὴν Ρώσικη Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία τῆς διασπορᾶς καὶ ἀναγνωρίστηκε ἀργότερα καὶ ἀπὸ τὴν ἐπίσημη Ρώσικη ἐκκλησία. Ἡ μνήμη τοῦ Ἁγίου Ἀλεξάνδρου τοῦ Μονάχου τελεῖται τὴν 13 Ἰουλίου.

Ὅπως καὶ σὲ ἄλλες πόλεις τῆς Γερμανίας (Ρόστοκ καὶ Κάσελ) καὶ στὸ Μόναχο, πλατείες, σχολεῖα καὶ δρόμοι ἀφιερώθηκαν στὴ μνήμη τοῦ Ἀλέξανδρου Schmorell καὶ ἄλλων μελῶν τῆς ὁμάδας «Λευκὸ Ρόδο (White Rose)» - νεαροὶ φοιτητὲς Χριστιανοὶ - οἱ ὁποῖοι ἀντιστάθηκαν στὸ τέρας τοῦ ναζισμοῦ, κατὰ τοῦ Φύρερ τῆς NSDAP καὶ καταδικάστηκαν σὲ θάνατο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ", ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ "ΑΞΙΟΣ" ;;; ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ "ΣΥΜΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑΙ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!

Πρόστιμο γιατί παραβίασε την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή μητροπολίτη

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 07/04/2013
 
 
Οριστικά και αμετάκλητα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alter (έχει παύσει να εκπέμπει σήμα) Κων. Γιαννίκος θα πληρώσει το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που του επέβαλε τον Ιούνιο του 2005 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, καθώς παραβίασε ο σταθμός την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή μητροπολίτη.

ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, ΖΗΤΑΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ !!!

Ο Αρχιεπίσκοπος έχει τιμηθεί με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών – φωτογραφίες

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 07/04/2013
του Κώστα Ζαφειρίου

ierovima.gr-Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα καθώς και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού.

Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του εντύπου "Ναϊτικά Νέα" (φωτο).

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι ο μακαριώτατος έδωσε τον Νοέμβριο του 2009 εντολή στον μητροπολίτη Μαραθώνος κ. Μελίτωνα να παραστεί ως εκπρόσωπός του σε «Τελετή Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών».


ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!! ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ !!! ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!!

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Ναΐτες Ιππότες και τα 100.000 δολάρια- Φωτογραφίες

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 06/04/2013
 του Κώστα Ζαφειρίου
 
ierovima.gr-Με αφορμή την δημοσίευση φωτογραφιών από την παρουσία του τιτουλάριου μητροπολίτη Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού σε τελετή  Ναϊτών Ιπποτών, παρουσία που προκάλεσε σοκ στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και στο χριστεπώνυμο πλήρωμα, το «ierovima.gr” , έλαβε σήμερα Σάββατο την κάτωθι επιστολή (με φωτογραφικό υλικό) την οποία και δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη: 
 
 
 
 
"ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΙΠΠΟΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αστική Εταιρία μη κερδοσκοπικού σκοπού
 

ΡΕ, ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!! ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ;;; ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ;;; ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ;;; ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!! ΤΙ ΠΟΜΠΩΔΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!!

Δεν θα χαρακτηρισθεί «ιδιοκτήτης του αμπελώνα που εποπτεύει, από ψηλά, το κτήμα του»

Άνοιγμα του πάπα Φραγκίσκου στους Ορθόδοξους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 7 Απριλίου 2013 15:22

«Ο πάπας τείνει το χέρι του προς τους ορθόδοξους» τιτλοφορεί σημερινό της άρθρο η εφημερίδα της Ρώμης «Λα Ρεπούμπλικα», το οποίο αναφέρεται στις επιλογές του νεοεκλεγέντος Αργεντινού ποντίφικα.
Στην ανάλυσή της, η εφημερίδα της Ρώμης αναφέρει ότι σήμερα το απόγευμα ο πάπας Φραγκίσκος θα εισέλθει για πρώτη φορά στην βασιλική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Λατερανού, στην Αιώνια Πόλη, για να αναλάβει επισήμως και τα καθήκοντα του επισκόπου της ιταλικής πρωτεύουσας.