Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Εισαι άνεργος και χρωστάς ; Φυλακή ! Εισαι Εμπορος Ναρκωτικών ; χμμμ…Αθανασίου..

Posted by netakias.com στο Ιουλίου 21, 2014
 
Του Κώστα Βαξεβάνη

Πριν από αρκετά χρόνια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκίνησε την νομοπαρασκευαστική του καριέρα, αλλάζοντας πέντε λέξεις στον Ποινικό Κώδικα, χωρίς να το απαιτεί ούτε ο νομικός κόσμος, ούτε κανένας άλλος. Με την μικρή αυτή επέμβαση, πάνω από 400 άτομα, όλοι επιφανείς Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν ποινές φυλάκισης πάνω από 10 χρόνια, έμειναν ελέυθεροι και ευγνώμονες φυσικά στον γκουρού της νομικής τέχνης. Όλοι τους εμπλέκονταν σε σκάνδαλο μετεγγραφών φοιτητών από

Οι 30 πιο δυνατές φωτογραφίες όλων των εποχών

Posted by Ολύμπιος στο Ιουλίου 21, 2014
powerful-photos-1 

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις..
Αυτές όμως οι φωτογραφίες που ακολουθούν ίσως να αξίζουν λίγο παραπάνω. Δυνατές, συναρπαστικές, αξέχαστες, εικόνες που διηγούνται μερικές από τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ανθρώπινης ύπαρξης.

Η ελληνοχριστιανική ανωτερότητα

Όποιος θεσπίζει νόμους αλλά εξαιρεί τον εαυτό του δεν είναι νομοθέτης . ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣ

Posted by olympia spyr στο Ιουλίου 21, 2014

Με αφορμή την κατάργηση από τον κ. Αθανασίου της διάταξης για τον παράνομο πλουτισμό των πολιτικών, στην οποία αναφέρεστε σε προηγούμενη ανάρτησή σας (κατάργηση αρθρ. 4 και 5 του Ν. 3213/2003), θυμήθηκα ένα απόσπασμα ομιλίας του Αντωνάκη του Σαμαρά στο Ζάππειο τον Απρίλιο το 2012 ….. το σχετικό απόσπασμα από 2.06 έως 2.29



ΑΧ ! ... ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ !!!

Τωρα το Ισραήλ ανακαλύπτει την “γλύκα” της προπαγάνδας… Και για πρώτη φορά ανησυχεί.

Posted by natos1 στο Ιουλίου 22, 2014

Εντρομος ο Νετανιαχου ζήτησε απο τα δυτικά ΜΜ”Ε” να εγκαταλείψουν την Γάζα. Τωρα το Ισραήλ γεύεται απο πρωτο χέρι αυτο που έκανε πολλούς αξιωματούχους του να θησαυρίσουν σε συνεργασία μάλιστα με αντισιωνιστες του Μανχαταν!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Για τη μάχη που δίνει εδώ και ένα χρόνο με τον καρκίνο μίλησε σε συναυλία του ο
Τρακτέρ καταπλάκωσε έναν 84χρονο σε χωριό της Αρκαδίας. Συγκεκριμένα, το τρακτέρ
Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης

Γιατί μας προτρέπουν να πληρώνουμε τους φόρους με πιστωτικές κάρτες;;;

Posted by Εξουσία στο Αυγούστου 1, 2014
7E3DED6F3296D1819C511D5F2C561E29 

Ξαφνικά οι τράπεζες άρχισαν να διαφημίζουν και να δίνουν πιστωτικές κάρτες για πληρωμή του φόρου με πολλές άτοκες δόσεις, τη ίδια στιγμή που δεν δίνουν ούτε ευρώ για δάνεια.
Και για ποιο λόγο άραγε δεν μας διευκολύνει το ίδιο το κράτος απευθείας με άτοκες δόσεις και μας αναγκάζει να πάμε στις τράπεζες; Προφανώς, γιατί θέλει θα εμφανίζει εισπρακτικό

Δημοσιογράφοι ζητούν να απονεμηθεί στον Πούτιν,ο τίτλος του “Ήρωα της Ρωσίας”

Posted by nektaritsa στο Αυγούστου 1, 2014

Μια ομάδα δημοσιογράφων κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απονομή στον Πούτιν,του τίτλου “Ήρωας της Ρωσίας” για την αδιάλλακτη υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος και την ελευθερία του λόγου που προωθεί με την πολιτική του.

pu

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἑπτὰ Μακαβαίοι


«Αὐτοκράτωρ ἐστὶ τῶν παθῶν ὁ εὐσεβὴς λογισμός». Ὁ εὐσεβὴς λογισμὸς εἶναι κυρίαρχος καὶ ἐξουσιαστὴς ἐπὶ τῶν π& ...
περισσότερα...

Αυξάνεται όλο και περισσότερο η παρακολούθηση μέσω ««Twitter»».

Posted by fostiras94 στο Αυγούστου 1, 2014

Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε από το ««Twitter»»,οι αιτήσεις των κυβερνήσεων προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες από τους χρήστες αυξήθηκαν κατά 46% μέσα σε έξι μήνες.

twitter

  Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε την πέμπτη  έρευνα-έκθεση της σχετικά με το θέμα της παρακολούθησης από τις αρχές.Οι αμερικάνικες αρχές κατέχουν την ”πρωτιά” σ’αυτού του είδους την παρακολούθηση.

¨η ώρα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ¨


ΑΥΤΗ είναι που θα ξεπληρώσει ότι στερήθηκαν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα δύσκολα χρόνια που περνάει η Πατρίδα.
ΑΥΤΗ είναι η Συνοδοιπόρος και η Αρχιστράτηγος των ΕΕΔ.
ΑΥΤΗ είναι που πληρώνει την κατάλληλη στιγμή με πνευματικούς μισθούς τους φρουρούς των συνόρων μας.

Ο “ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΤΟΥ “ΤΡΙΤΟΥ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥ ΦΥΛΟΥ”

Ὁ «νέος ἄνθρωπος» τοῦ «τρίτου ἀκαθορίστου φύλου»

Τοῦ Μητροπ. Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου κ. Ἱεροθέου

Περιοδ. «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», τεῦχος 214, Μάϊος 2014

.             Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ὅτι ὑπῆρχαν δύο φῦλα, τό ἄρρεν καί τό θῆλυ, δηλαδή ὁ ἄνδρας καί ἡ γυναίκα, ὑπῆρχαν καί μερικοί ἐπαμφοτερίζοντες γιά διαφόρους λόγους, κυρίως λόγῳ τῶν παθῶν. Ὅμως τελευταῖα μᾶς προέκυψε καί ἕνας ἄλλος ἄνθρωπος τοῦ «τρίτου φύλου», ὅπως ὀνομάσθηκε ἀπό τά δικαστήρια, ὕστερα ἀπό πολυετῆ ἀγώνα πού ἔκανε κάποιος ὡς ἄνθρωπος «ἀκαθορίστου φύλου» ἤ «τρίτου φύλου».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ

Posted by olympia spyr στο Ιουλίου 22, 2014
20140722-105553-39353160.jpg 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η είδηση που μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα, Star, στο φύλο της στις 22 Ιουλίου, ότι μέσα στον ορυμαγδό των ισραηλινών οβίδων που σαν βροχή σκορπίζουν φρικτό θάνατο σε εκατοντάδες Παλαιστινίους στην λωρίδα της Γάζας, σαν ύστατη σανιδά σωτηρίας για τους απροστάτευτους κατοίκους και τα γυναικόπαιδα, αναδεικνύεται ο ελληνορθόδοξος ναός του Αγίου Πορφυρίου της Γάζας,


Στενοχωριέμαι γιά τήν Εὐρώπη, γιατί θά καταστραφεῖ ὅπως ἡ Καπερναούμ.

Οἱ περήφανοι πύργοι της θά γκρεμιστοῦν, θα καταστραφοῦν καί οἱ λεωφόροι της θά μετατραποῦν σέ τόπους πού θά φυτρώσουν θάμνοι μέ ἀγκάθια, ὅπου θά κάνουν τη φωλιά τους τά φίδια.


Ὁ Χριστός μέ τή διδασκαλία του συνέβαλε στήν πρόοδο τῆς Εὐρώπης; Ἡ Εὐρώπη εὐχαρίστησε τόν Χριστό;



Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΙΑΝΟΥ

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
Ο άγιος Μαρκιανός, όταν ήταν ιερεύς στο ναό της Αγίας Αναστασίας, που ο ίδιος είχε χτίσει στην Κωνσταντινούπολη στα μέσα του 5ου αιώνα μ.Χ., γύριζε έξω τις νύχτες και περιμάζευε τους εγκαταλελειμμένους νεκρούς, που πέθαιναν από την πείνα ή τις αρρώστιες και τον χειμώνα από το κρύο.

ΑΝΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ !!!

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ἀπόσπασμα ἄρθρου τοῦ περιοδ. «Ο ΣΩΤΗΡ»

.             […] Ὁ ἀπόστολος Παῦλος ἀπευθύνεται στοὺς χριστιανοὺς τῆς Κορίνθου, μὲ ἀφορμὴ κάποιες διασπαστικὲς τάσεις ποὺ εἶχαν ἐμφανιστεῖ ἀνάμεσά τους, καὶ τοὺς παρακαλεῖ νὰ διατηρήσουν τὴ μεταξύ τους ἑνότητα: «Παρακαλῶ ὑμᾶς, ἀδελφοί, διὰ τοῦ ὀνόματος τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ἵνα τὸ αὐτὸ λέγητε πάντες, καὶ μὴ ᾖ ἐν ὑμῖν σχίσματα, ἦτε δὲ κατηρτισμένοι ἐν τῷ αὐτῷ νοῒ καὶ ἐν τῇ αὐτῇ γνώμῃ». Σᾶς παρακαλῶ, ἀδελφοί, στὸ ὄνομα τοῦ Κυ­­ρίου μᾶς Ἰησοῦ Χριστοῦ, νὰ ὁμολογεῖτε ὅλοι τὴν ἴδια πίστη καὶ νὰ μὴν ὑπάρχουν μεταξύ σας δι­αι­ρέσεις, ἀλλὰ νὰ εἶστε ἁρμονικὰ ἑνωμένοι, μὲ τὰ ἴδια φρονήματα καὶ μὲ τὶς ἴδιες γνῶμες καὶ ἀπο­φά­­σεις.