Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά το κάνεις λάθος...


That’s Not the Way It’s Done Dude!Κάποιοι απλά δεν το καταλαβαίνουν αν κάνουν κάτι λάθος...

Ρωσία: Έξι μαχητικά και δύο μεταγωγικά αεροσκάφη στη Λευκορωσία

Posted: March 14, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: March 14, 2014 at 1:33 am
Έξι μαχητικά και δύο μεταγωγικά αεροσκάφη στη ΛευκορωσίαΗ Μόσχα επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχει αναπτύξει έξι μαχητικά και δύο μεταγωγικά αεροσκάφη στη Λευκορωσία, σε απάντηση για την εντατικοποίηση των αναγνωριστικών αποστολών του ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία.

«Μου έβαλαν “κανόνα” να γίνω Πνευματικός!…» (Αληθινή Ιστορία)

Posted: March 14, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: March 14, 2014 at 1:36 am
ιερά μονή αγίου διονυσίουΓνήσια και δυσεύρετα γνωρίσματα ενός αγίου Πνευματικού συναντάμε στην μεγάλη μορφή του Αγίου Όρους, τον παπα–Σάββα, τον –όνομα και πράγμα– «Πνευματικό» (1821–4/4/1908). Μέρα με την μέρα, ξεχώριζε σαν σπουδαίος θεραπευτής ψυχών. Όσοι τον πλησίαζαν, κατενθουσιασμένοι δεν έπαυαν να τον συνιστούν σ’ όλο τον κόσμο. Η φήμη του, σαν άριστος Πνευματικός, δεν άργησε να φτάσει στα πέρατα της Ορθοδοξίας.

Η αγάπη προς τον Θεό

Posted: March 14, 2014 at 7:00 pm, Last Updated: March 14, 2014 at 5:13 pm
αγάπη προς τον ΘεόΧαρακτηριστικό του ανθρώπου που αγαπά είναι η ακριβής εκπλήρωση του θελήματος του αγαπημένου του προσώπου
Να αγαπάς τον Θεό έτσι όπως Εκείνος μας πρόσταξε να τον αγαπάμε και όχι όπως τον αγαπούν τάχα οι πλανεμένοι ονειροπόλοι.

Δάσκαλος απευθύνει έκκληση για την τουρκοκρατούμενη Θράκη μας προς όλους τους Έλληνες!

Posted: March 14, 2014 at 9:00 pm, Last Updated: March 14, 2014 at 5:50 pm
Δάσκαλος απευθύνει έκκληση για την τουρκοκρατούμενη Θράκη μας προς όλους τους Έλληνες“Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

ΕΥΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ!!!!!

Posted: March 14, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: March 14, 2014 at 5:52 pm
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣΑΡΧΙΜ. ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΥ” ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 1994 ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ” ” Ό τρόπος με τον όποιο ό π. Παΐσιος έπαιρνε το Άγιο Φώς κι ενώ έψελνε τόσο σιγά, νόμιζες ότι βοά προς τον Κύριο.
Τώρα, όσον άφορα στον Γέροντα Παΐσιο, με αφορμή την Θεολογική Σχολή, ιδιαίτερα κατά την περίοδο 93-94, πήγαινα τακτικά στην Σουρωτή και έκανα αρκετές, τότε, ακολουθίες, Λειτουργίες, κλπ.

Θαύμα Αγίου Φανουρίου: Ελευθερώνει αιχμάλωτους ιερείς

Posted: March 14, 2014 at 11:00 pm, Last Updated: March 14, 2014 at 6:51 pm
AGIOS FANOURIOSΤον καιρό κατά τον οποίο η Κρήτη ήταν υποταγμένη στους Ενετούς δεν είχε ορθόδοξο επίσκοπο, επειδή τις επισκοπές είχαν σταδιακά καταλάβει Λατίνοι, με δόλιο τρόπο όταν πέθαινε ένας ορθόδοξος απαγόρευαν να χειροτονηθεί αντικαταστάτης του και όριζαν στην έδρα του δικό τους, παπικό ιεράρχη.


Η συγχώρεση

Posted: March 15, 2014 at 8:00 am, Last Updated: March 15, 2014 at 2:13 am
464336-normal_90«Όταν συγχωρείς, κερδίζεις περισσότερα από εκείνα που δίδεις», λέει χαρακτηριστικά ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Μιλάει απλά, εποικοδομητικά, θέλοντας να μας παιδαγωγήσει σε μία εποχή που το οφθαλμόν αντί οφθαλμού μοιάζει να ισχύει περισσότερο παρά ποτέ. Ας παρακολουθήσουμε όσα εκείνος διδάσκει. Μοιάζουν γνωστά κι απλά. Παραμένουν όμως στη πράξη δύσκολα και μακρινά…


Περί Συκοφαντίας

Posted: March 15, 2014 at 10:00 am, Last Updated: March 15, 2014 at 2:14 am
αγιος Αντώνιος
Στον Αββά Αντώνιο ήλθε κάποτε ένας αδελφός από κάποιο κοινόβιο ο οποίος συκοφαντήθηκε για πορνεία. Ήλθαν και οι αδελφοί από το κοινόβιο για να τον θεραπεύσουν και να τον πάρουν. Και άρχισαν να τον ελέγχουν, ότι:

-Έτσι έκαμες. Κι’ αυτός απολογιόταν, ότι:

- Τίποτα τέτοιο δεν έκαμα.

χα!!χα!!χα!!

ΠΗΓΗ:   E-MAIL

Ζ. Μ. Λεπέν: Η Μέρκελ πραγματοποιεί το όνειρο του Χίτλερ.

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Μαρτίου 17, 2014
A1598AEA7FDF5B925C3D834BBE61 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Στρασβούργο και στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Ζαν Μαρί Λεπέν, αφήνει άφωνους όλους τους ευρωπαίους, γι’ αυτά που λέει για την Μέρκελ και τη Γερμανία.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 17, 2014
20140317-210550.jpg
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αν όχι μειοδοτικό, θα είναι το λιγότερο παράλογο να συνταχτεί η χώρα μας με τις όποιες κυρώσεις που θα εξαγγείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, εναντίον της Ρωσίας, για την επικείμενη επικύρωση από την ρωσική βουλή του δημοψηφίσματος της Κριμαίας που ο λαός της με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την επανένωση της περιοχής με την Μητέρα Πατρίδα, την Ρωσία.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ 'Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι καλπάζει στις δημοσκοπήσεις το Ποτάμι!!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 17, 2014
20140317-214243.jpg
-Καλησπέρα, από την Alco σας καλώ για μια δημοσκόπηση για τις Ευρωεκλογές.
-Μάλιστα, πείτε μου…

-Τί είναι ο Αλιάκμονας?
-Ποτάμι.
-Ευχαριστώ, γεια σας!
: )
Με αγάπη,
Λέων

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Αθάνατα λόγια των αγωνιστών του ‘21

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 17, 2014
20140317-215439.jpg
«Πήραν φως απ’ τα καντήλια κι άστραψαν τα καριοφίλια»
Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς
«Πάμε να ιδούμεν τους παλιούς Έλληνες», να ακούσουμε τους πολέμαρχους του ’21, μας έπνιξαν οι αναθυμιάσεις των τωρινών δημοπιθήκων. Διαβάζεις τα απομνημονεύματα και τις φυλλάδες για την Εθνεγερσία και νομίζεις ότι ανοίγεις ένα «μυρογιάλι», εκείνα τα μικρά φιαλίδια που περιέχουν αρώματα εξαίσια.

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ: "Η ΝΗΣΤΕΙΑ, ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!"


1Η νηστεία είναι θεσμός πανάρχαιος και θεόσδοτος. Τη νομοθέτησε ήδη στον παράδεισο ο Θεός, όταν απαγόρευσε στους πρωτοπλάστους να φάνε «από το δέντρο της γνώσεως του καλού και του κακού» (Γεν. 2:17). Την όρισε στη συνέχεια ο Μωσαϊκός Νόμος.

Eπικείμενη κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με ένα άκρως εμπεριστατωμένο άρθρο ο παλαίμαχος και πολύ γνωστός Τούρκος αρθρογράφος και... αρχισυντάκτης της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, Sami Kohen, παραθέτει τα μεγάλα οφέλη που θα υπάρχουν αφ’ ενός για το ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου και αφ’ ετέρου για την ίδια την Τουρκία η αναμενόμενη «επίλυση» του Κυπριακού.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

18 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Κύριλλος Πατριάρχης Ἱεροσολύμων


Ὁ Ἅγιος Κύριλλος καταγόταν ἀπὸ τὴν Παλαιστίνη καὶ γεννήθηκε πιθανῶς τὸ ἔτος 313 μ.Χ. στὰ Ἱεροσόλυμα. Χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος ὑπὸ τοῦ Ἐπισκόπου Ἱεροσολύμων Μαξίμου τοῦ Γ’ (333 – 348 μ.Χ.), τὸν ὁποῖο καὶ διαδέχθηκε στὴν ἐπισκοπικὴ ἕδρα κατὰ τὶς ἀρχὲς τοῦ ἔτους 348 μ.Χ., εἴτε διότι ὁ Μάξιμος ἀπομακρύνθηκε ἀπὸ τοὺς αἱρετικοὺς Ἀρειανούς, εἴτε διότι πέθανε. Ὁ Ἅγιος ἀρχικὰ ἀδιαφοροῦσε γιὰ τὶς δογματικὲς «λεπτολογίες» καὶ ἀπέφευγε ἐπιμελῶς τὸν ὄρο «ὁμοούσιος». Γι’ αὐτὸ ὁ Ἀρειανὸς Μητροπολίτης Κασαρ ...
περισσότερα...

ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ !!!

Ραχήλ Μακρή: «Ποιος θα πληρώσει τη νύφη με τους μπαταχτσήδες υπουργούς που έκαναν παρέλαση στην Κεφαλονιά πάνω στα συντρίμμια του σεισμού, ‘’δημοσία δαπάνη’’;»

Κατάθεση Ερώτησης & ΑΚΕ της Τομεάρχου Περιβάλλοντος και Υποδομών Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή σχετικά το κόστος διαμονής κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων στην Κεφαλονιά
Ραχήλ Μακρή: «Ποιος θα πληρώσει τη νύφη με τους μπαταχτσήδες υπουργούς που έκαναν παρέλαση στην Κεφαλονιά πάνω στα συντρίμμια του σεισμού, ‘’δημοσία δαπάνη’’;»

Τούρκος ισλαμοφασιστας σε κάτοικο της Σμύρνης : Εσείς είστε πουτ… τον σπόρο σας τον έσπειραν Έλληνες !

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 18, 2014
20140318-104008.jpg
Κάτσε μεμέτη μου, πουτ… μπορεί να μην είναι, αλλά στο άλλο έχεις δίκιο. Όντως ο Ελληνικός σπόρος 2500 χρόνια είναι εκεί…
και μάθε και κάτι τώρα. Ο σπόρος αυτός, αντέχει πολύ…

Κατά την χτεσινή συγκέντρωση του ΑΚΡ στην Σμύνρη ακούγεται ένα μέλος του ΑΚΡ ο οποίος αφού βρίζει αυτούς που διαμαρτύρονται εναντίον τους, τους λέει πως ¨Τον σπόρο σας Έλληνες τον έσπειραν¨.

Πνίγηκαν επτά μετανάστες στη Μυτιλήνη. Βυθίστηκε το σκάφος που τους μετέφερε

limeniko 

Επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο αγνοούνται μετά την ημιβύθιση λέμβου με μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή ακρωτηρίου Κόρακα Μυτιλήνης.

«Όχι άλλοι ακρωτηριασμοί»

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 18, 2014
Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και με πρωτοβουλία του Ανεξάρτητου Αγγειολογικού Ευρωπαϊκού Οργανισμού Έρευνας και Εκπαίδευσης (Independent Research and Education European Organization) VAS (Vascular) καθιερώνεται η αφιέρωση μίας ημέρας, την τρίτη εβδομάδα κάθε Μαρτίου στην Περιφερική Αρτηριακή Νόσο (ΠΑΝ), με σκοπό την ενημέρωση-εκπαίδευση τόσο των ασχολούμενων με την πάθηση – και όχι

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ !!!



Aναδημοσιεύουμε την ακόλουθη είδηση διότι η Συρία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αν και άνθρωποι ακόμα συνεχιζουν να έχουν μαρτρυρικό θάνατο στα χερια ισλαμιστών φανατικών, και φυσικά πολλοί από τα θύματα είναι Ελληνορθόδοξοι.





ΣΟΚ: Και όμως πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Ζούγκλας !

ε1
Η δημοσκόπηση της ιστοσελίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δείχνει για μεν την πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές

Εντέλει κύριοι δικαστές, ο Προβοπουλος έσωσε την Ελλάδα η τον Βγενόπουλο;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαρτίου 18, 2014

20140318-084600.jpg 

 Ενημερωθήκαμε ότι άνοιξε ο φάκελος με τα μετοχοδάνεια της Μαρφιν του κυρίου Βγενοπουλου, απο την κυρία Ράικου. Αυτά τα εκατοντάδες εκατομμύρια τα

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ  ΤΡΙΘΕΚΤΗΣ  
ΕΚ  ΤΟΥ  ΠΡΟΦΗΤΟΥ  ΗΣΑΪΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ  Α'  ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ  
ΕΚ  ΤΗΣ  ΓΕΝΕΣΕΩΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ  Β'  ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ  
ΕΚ  ΤΩΝ  ΠΑΡΟΙΜΙΩΝ  ΤΟΥ  ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ