Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ... ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ !!!


Απίστευτα φθινοπωρινά τοπία!!!!!

Ημερομηνία: 21 Οκτωβρίου 2013
Απιστευτα φθινοπωρινα τοπια!!!!!
Τα πεσμένα φύλλα δημιουργούν ένα υπέροχο χαλί, αφού πρώτα πάρουν χιλιάδες, χρυσές, κόκκινες και καφέ αποχρώσεις πάνω στα κλαδιά των δέντρων. Τα σύννεφα συνωστίζονται στον ουρανό, οι μπόρες κάνουν όλο και περισσότερο συχνά της παρουσίας τους και η  ομίχλη κάνει τα δάση να φαίνονται πιο περιπετειώδη και τρομακτικά, 

Γνωρίστε τις ομορφότερες κοιλάδες στον κόσμο!!!

Ημερομηνία: 21 Οκτωβρίου 2013
Γνωριστε τις ομορφοτερες κοιλαδες στον κοσμο!!!
Τα όμορφα τοπία στον κόσμο δεν τελειώνουν ποτέ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τοποθεσίες που εκπλήσσουν με την ομορφιά τους είναι και οι κοιλάδες ανά τον κόσμο, όπου η θέα ανάμεσα από τα βουνά κόβει την ανάσα.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

[12:04]
Web only
[12:02]
Web only
[11:57]
Web only
[11:52]
Web only
[11:51]
Web only

Γέροντας Γερβάσιος Παρασκευόπουλος: «ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΩΦΡΟΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ιησούς Χριστός
Ποιος δεν συγκινείται  και μόνο στο άκουσμα, ότι συνάνθρωπός μας, όπου "εκ χρόνων ικανών, ιμάτιον ουκ ενεδιδύσκετο και εν οικία ουκ έμενεν", να κάθεται σήμερα στα πόδια του Ιησού "ἱματισμένος καὶ σωφρονῶν"; ποιος δεν δακρύζει , βλέποντας τούτο τον άνθρωπο που "ἐν οἰκίᾳ οὐκ ἔμενεν ἀλλ' ἐν τοῖς μνήμασιν" ήρεμο και ήσυχο στα πόδια του Ιησού και εν μέσω των μαθητών Αυτού; Αλλά και πόσες απορίες και ερωτηματικά δεν προβάλλουν για την απότομη και απροσδόκητη αυτή μεταβολή του ανθρώπου "ὅς εἶχε δαιμόνια ἐκ χρόνων ἱκανῶν"...

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την μήνι του προέδρου του «Ιδρύματος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», προκάλεσε ο σεβασμιότατος Πειραιώς, κ Σεραφείμ, (Pire Mitropolit), ο οποίος προ ημερών διοργάνωσε στην μητρόπολη του ημερίδα με θέμα τους Πομάκους της δυτικής Θράκης, παρουσία και του υφυπουργού Εξωτερικών, κ Γεροντόπουλου.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΛΥΠΤΟ - ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

20/10/13 - 17:55
Πρωτοφανής ενέργεια του Ασάντ με τεράστιο συμβολισμό, όταν πριν λίγο καιρό όλοι θεωρούσαν ότι οι ορδές των Τσετών, θα γονάτιζαν την Συρία!
 
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης / Π.Σταφυλά
 
Ο ανελέητος πόλεμος καταστροφής υποδομών και ισοπέδωσης πόλεων, αφανισμού και τρομοκρατίας των πληθυσμών , αποκεφαλισμών και ακρωτηριασμών, ομαδικών βιασμών και βασανιστηρίων, δημοσίων εκτελέσεων και ομαδικών τάφων, χιλιάδων εξαφανίσεων και απαγωγών, προβοκατόρικων χτυπημάτων και διεθνών εκβιασμών, δεν έκαμψε το αδούλωτο φρόνημα του συριακού λαού.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;


1του Γέροντα Πορφυρίου
«Η τέλεια αγάπη βγάζει έξω τον φόβο, επειδή, ο φόβος έχει κόλαση και εκείνος που φοβάται δεν έχει τελειωθεί στην αγάπη» (Α΄ Ιωάννου 4, 18)
Όταν αγαπάς τον Χριστό, παρόλες τις αδυναμίες και τη συναίσθηση που έχεις γι’ αυτές έχεις τη βεβαιότητα ότι ξεπέρασες τον θάνατο, γιατί βρίσκεσαι στην κοινωνία της αγάπης του Χριστού.

Το συγκλονιστικό γράμμα ενός πατέρα στον γιο του

Αυτό είναι το συγκλονιστικό γράμμα ενός ηλικιωμένου πατέρα προς το γιο του, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενα γράμμα που μέσα από την απλότητα και τον καθάριο λόγο του, καταφέρνει να κλείσει μέσα του, όλο τον κύκλο της ζωής.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ... ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ...

1Ένα συγκινητικό γράμμα ενός παιδιού προς τους γονείς του σε μία εποχή που είναι έντονος ο πόλεμος θρησκειών και  η Ορθόδοξη Εκκλησία προσπαθεί να μείνει ακλόνητη...

ΜΠΡΑΒΟ !!! ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ !!!

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΔΩΡΕΑΝ

Δωρεάν ένας έλεγχος ΚΤΕΟ στο κύριο όχημα των γονέων κάθε πολυτεκνικής οικογένειας για τα έτη 2013 και 2014.


Κάθε Πολύτεκνος, κάτοχος θεωρημένης κάρτας πολυτεκνίας, δικαιούται ένα Δωρεάν Έλεγχο ΚΤΕΟ και Κάρτα Καυσαερίων (στο όχημα των γονέων), εφόσον αυτός διενεργηθεί μέσα στα έτη 2013 και 2014.

Ελληνική παιδεία ! Μπουμπούκια μαθητές πού αύριο ίσως διοικήσουν την χώρα μας…










Τούβλα: εργοστάσιο παραγωγής Ελληνικής παιδείας...









Πάνε τώρα κάποια χρόνια πού παρακολουθώ με ενδιαφέρον γραπτά μαθητών πού κάποιες φορές φθάνουν σε περιοδικά και εφημερίδες…

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Πικραμένοι οι Αγιορείτες με τις δηλώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη


bat-barth 
Του Αιμίλιου Πολυγένη

Πικρία και στενοχώρια πότισε την αγιορείτικη κοινότητα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στη Romfea.gr αγιορείτες μοναχοί και ηγούμενοι αρκετών και σημαντικών Μονών. 

Η μετάνοια της Ζαμφίρας της τσιγγάνας:Μια αληθινή ιστορία που αφυπνίζει συνειδήσεις!!

Εδώ και επτά χρόνια είμαι ιερέας στο παρεκκλήσι των φυλακών Προύνκου στο Κίσιβο(σ.σ.Δημοκρατία της Μολδαβίας).Επειδή παράλληλα υπηρετώ και στην ενορία μου κάνω εκεί ακολουθίες τις Τετάρτες και τις Παρασκευές.Με βοηθούν κάποιοι κρατούμενοι ως εθελοντές.Ένα από τα καθήκοντά τους είναι να προετοιμάσουν τους κρατουμένους που θα συμμετάσχουν στην Ακολουθία της επομένης ημέρας δινοντάς τους να διαβάσουν είτε το Ωρολόγιο είτε κάποιο από τα βιβλία που έχουμε στην μικρή μας βιβλιοθήκη.

Θα ξεκινήσουν 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Φόβοι ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να χτυπήσει το Ιράν!



Φόβους εκφράζουν Αμερικανοί αξιωματούχοι του Πενταγώνου αναφορικά με την πρόθεση του Ισραήλ να βομβαρδίσει τελικά το Ιράν μόνο του χωρίς από τη στιγμή που βλέπει πως δεν μπορεί να ελπίζει σε βοήθεια από τις ΗΠΑ. 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Ἱλαρίων ὁ Μέγας


Λίγα χιλιόμετρα πιὸ πάνω ἀπὸ τὴ δαντελωτὴ ἀκρογιαλιὰ τῆς Κερύνειας καὶ σὲ ὕψος δυὸ χιλιάδες περίπου πόδια ἀ&p ...
περισσότερα...

Είναι δυνατόν ο Θεός να εγκαταλείψει τον άνθρωπο;


Άγιος Σιλουανός

Στην αρχή ο άνθρωπος προσελκύεται από το Θεό με τη δωρεά της χάρης, κι όταν έχει πια προσελκυσθεί, τότε αρχίζει μακρά περίοδος δοκιμασίας. Δοκιμάζεται η ελευθερία του ανθρώπου και η εμπιστοσύνη του στο Θεό, και δοκιμάζεται «σκληρά».

Στην αρχή οι αιτήσεις προς το Θεό, μικρές και μεγάλες, ακόμη και οι παρακλήσεις πού μόλις εκφράζονται, εκπληρώνονται συνήθως με γρήγορο και θαυμαστό τρόπο από το Θεό.

Του έκαναν ηλεκτροσόκ επειδή... ρώτησε τον Τ.Κέρι αν ανήκει στους Skull n' Bones

 
Στη Νέα Εποχή θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τι ρωτάμε. Οι νεοταξίτες κυβερνώντες δεν ενδιαφέρονται για τις απαντήσεις γιατί αυτές τις "βαφτίζουν" γραφικές, σου κάνουν και αγωγές και τελειώνει το θέμα. 

ΦΡΙΚΗ !!!

Πώς το σκυλίσιο κρέας έγινε κερδοφόρος επιχείρηση – «Όσο πιο πολύ υποφέρει τόσο πιο γευστικό είναι»


Κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς το σκυλίσιο κρέας εντάχθηκε στη βιετναμέζικη κουζίνα, ωστόσο πρόκειται για μια παράδοση που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια από το βόρειο τμήμα της χώρας και οδηγεί στην βάναυση θανάτωση πέντε εκατομμυρίων σκύλων ετησίως.

ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΥΗΣΗΣ.



ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ harvard
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ harvard
                                                                                                   Bρυξέλλες Πορφύρης Δ/Σταφυλά Π
    « To Harvard ένας μύθος!»Αναφωνεί η Le monde.Το 2011 ήταν επικεφαλής της κατάταξης της Shanghaï. 44 βραβευμένοι με Nobel, 46 με Pulitzer και 8 πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν απόφοιτοι του.Αλλά πίσω από την απαστράπτουσα βιτρίνα καιροφυλακτούν τα αποκρυφιστικά άδυτα ,τα κλειστά κλαμπ , οι μυητικές τελετουργίες.

ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ ... ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ !!!

Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

 
Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα. Ωστόσο, η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Ὁ Προφήτης Ἰωήλ - Προφητεία περι μετανοίας

o-profitis-ioil
Γιορτάζει 19 Οκτωβρίου

Εἶναι ἕνας ἀπὸ τοὺς δώδεκα μικροὺς λεγόμενους προφῆτες. Ἦταν γιὸς τοῦ Βαθουήλ, ἀπὸ τὴ φυλὴ Ρουβὴμ (αὐτὸ ὅμως δὲν εἶναι σαφές, διότι ἄλλοι τὸν θέλουν καταγόμενο ἀπὸ τὴν φυλὴ Γάδ), καὶ προφήτευσε ὅταν βασιλιὰς στὴν φυλὴ τοῦ Ἰούδα ἦταν ὁ Ἰωᾶς (878 – 838 π.Χ).

Ισόβια σε 90χρονο ναζί για τη σφαγή της Κεφαλονιάς

isovia-se-90hrono-nazi-gia-ti-sfagi-tis-kefalonias

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 117 ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε 90χρονος Ναζιστής αξιωματικός για τη συμμετοχή του στη σφαγή 117 Ιταλών στρατιωτών στην Κεφαλονιά στις 27 Σεπτεμβρίου του 1943.
Στρατιωτικό δικαστήριο της Ιταλίας αποφάνθηκε ότι ο Άλφρεντ Στορκ πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή, παρότι ο συνήγορός του είχε ζητήσει την αθώωσή του.

«Οι ναύαρχοι είχαμε πει ΟΧΙ στη συμφωνία Βενιζέλου για τα υποβρύχια» - Κείμενο βόμβα


oi-nauarxoi-eixame-pei-oxi-sti-symfonia

Το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και η σύμβαση που υπογράφτηκε για “την σωτηρία” τους το 2010 επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν “βάλει φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό. Ο Τσίπρας ζήτησε εξεταστική επιτροπή και ο Βενιζέλος απάντησε οργισμενα όχι μόνο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

ΔΕΥΤΕΡΑ  21  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013
 
teacher-degree
Καθώς στεκόταν μπρος στην τάξη της την Ε' δημοτικού, την πρώτη ημέρα του σχολείου η νέα Δασκάλα του σχολείου, η κυρία Τζοβάνα είπε στα παιδιά ένα ψέμα. Όπως οι περισσότερες δασκάλες, κοίταξε τους μαθητές της και είπε ότι τους αγαπούσε όλους το ίδιο. Ότι όλοι τους ήταν καλά παιδιά. Αλλά αυτό δεν ήταν αλήθεια. Ένα παιδί ήταν διαφορετικό και της προξενούσε απέχθεια.

TO «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ» ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΙΞΗΣ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ



TO  «ΕΛΕΥΘΕΡΟ  ΠΝΕΥΜΑ»
ΜΙΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΜΙΞΗΣ  
ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ  &  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
«Εγώ τα δημιούρ­γησα όλα. Δημιούργησα περισσότερα απ' όσα ο Θεός»
Clifford Harper

   Από τον 11ο αιώνα κι έπειτα συνέβησαν στην Ευρώπη τεράστιες κοινω­νικές και οικονομικές αλλαγές. Η γεωργία, η βιομηχανία, οι πόλεις και οι αγορές αναπτύχθηκαν ταχύτατα.