Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013


Τα 10 ομορφότερα βουνά του κόσμου!!!

Ημερομηνία: 18 Νοεμβρίου 2013
Τα 10 ομορφοτερα βουνα του κοσμου!!!
Νομίζω σε όλους αξίζει να κάνουν ένα διάλειμμα με τον φρέσκο ​​αέρα του βουνού. Ο καθαρός αέρας και η απίστευτη θέα από το βουνό είναι οι ομορφιές του βουνού που φθάνουν να τις αισθάνεται μέχρι και το δέρμα σας. Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά βουνά και εδώ ακολουθούν τα καλύτερα 10 βουνά σε όλο τον κόσμο.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ... ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

18 Νοεμβρίου 2013
Αυτά είναι τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ των Βουλευτών!!!
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τελικά από τη Βουλή οι αποζημιώσεις των βουλευτών αλλά και τα επιδόματά τους, με αφορμή τον θόρυβο που ξέσπασε σχετικά με το ύψος των βουλευτικών αποδοχών, οι οποίες σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Βουλής για το 2014 δεν έχουν υποστεί την παραμικρή μείωση. 

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Προφήτης Ἀβδίας ἢ Ὀβδιοὺ ἢ Ἀβδιού


Τὸ ὄνομά του σημαίνει «δοῦλος Κυρίου». Ἔζησε στὸ δεύτερο μισό του 6ου αἰώνα π.Χ., (κατ’ ἄλλη ἐκδοχὴ τὸ 800 π.Χ.), κ&al ...
περισσότερα...

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!


 Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 
ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ
Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας
Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



"ΧΑΙΡΕ 'Ω ΧΑΙΡΕ" ... SONY MUSIC!!!

Ανατριχιαστικό: Πούλησαν τα δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου σε ιαπωνική εταιρεία!
17/11/13 - 17:53
Απίστευτο, τρελό, αλλά αληθινό: Στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard ανήκουν τα πνευματικά δικαίωματα του Εθνικού μας Ύμνου (στίχοι Διονύσιος Σολωμός, μελοποίηση Νικόλαος Μάντζαρος) και άρα απαγορεύεται η χρήση του χωρίς να αποδίδονται πνευματικά δικαιώματα!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ... ΘΕΟ ΤΟΥΣ

Απίστευτο: Απαγόρευσαν στους διαιτητές να κάνουν τον σταυρό τους στα γήπεδα
  18/11/13 - 08:04
Απαγορεύουν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γιατί λέει είναι «δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης». Απίστευτο. Τι άλλο θα πούν και θα κάνουν για να πλήξουν την Ορθοδοξία, έναν απο τους βασικούς πυλώνες του Ελληνισμού.

Περηφάνεια κι όχι κλάματα στην κηδεία του ελληνορθόδοξου φαντάρου

Να δούμε πόσες κηδείες θα γίνουν και πόσα παιδιά και παλικάρια θα ενταφιασθούν για να το πάρουν απόφαση οι σύμμαχοι φίλοι της Συρίας ότι ο λαός της είναι ορκισμένος να πεθάνει και να μαρτυρήσει μέχρι και τον τελευταίο επιζώντα πολίτη.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ «ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ» Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ;
Με όλα αυτά που βλέπω και ακούω γύρω μου, από γνωστούς και άγνωστους, από «ειδικούς γνώστες» μέχρι ημιμαθείς και άσχετους, ένα πράγμα έχω να πώ.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να μας προστατέψει, γιατί έχουμε παραδώσει και έχουμε αποκαλύψει στους Τούρκους , όλα τα στρατηγικά μας αμυντικά όπλα.
Ο Άγιος Γαβριήλ ο Ομολογήτης για την υπερηφάνεια


agios-gabriil-o-omologitis-gia-tin-uperifaneia
Εγώ αρρώσταινα πολύ σπάνια. Έκανα προσευχή και, με τη βοήθεια του Θεού, γινόμουν καλά. 
Όμως μια φορά αρρώστησα τόσο βαριά, που βασανίστηκα πάνω από ένα χρόνο. Προσευχόμουν πολύ, έκανα παρακλήσεις, σταυρωνόμουν με άγιο λάδι, αλλά τίποτα δεν με βοήθησε. 
ΤΡΙΤΗ  19  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013
Το διαδικτυακό νόμισμα τρομάζει τους τραπεζίτες
 
Ξέρουμε τα ευρώ (που με την οικονομική κρίση λιγοστεύουν και πάνε...), ξέρουμε τα δολάρια, τα γεν, τις λίρες, ξέρουμε ένα σωρό νομίσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως μονάδα χρήματος ανά τον κόσμο, προκειμένου να μπορούν οι άνθρωποι να αγοράζουν αγαθά και να κινούνται η αγορά και το εμπόριο.

Ὁ Γέρων τῆς Πάρου, π. Φιλόθεος Ζερβάκος γράφει μιά ὠφέλιμη διήγηση

ofelimi-diigisi-geron-filotheos-zervakos



Ὁ Μακαριστός Ἡγούμενος τῆς Ἱ. Μονῆς Ζωοδόχου Πηγῆς Φιλόθεος Ζερβάκος, πνευματικό τέκνο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου, ἔγραψε σέ εὐσεβεῖς Χριστιανούς, πρός ὠφέλειαν, τό ἀκόλουθο γεγονός: " Ὅταν ἦλθα στήν Πάρο, ὡς Πνευματικός, μέ τήν εὐλογία τοῦ Ἐπισκόπου κυροῦ Ἰεροθέου, μετέβαινα σέ χωριά τῆς νήσου καί ἐξωμολογοῦσα τούς Χριστιανούς. Ἕνας ἀπό αὐτούς, ὀνόματι Πέτρος Μοστάτος, μού διηγήθηκε τήν κατωτέρω κατανυκτική ὄραση τήν ὁποία εἶδε μετά τόν θάνατο τῆς κόρης του. 

Κάτι παραπάνω από μια απλή φωτογραφία!

 Συλλογή από πανέμορφες εικόνες!


Ποιες είναι οι 5 τροφές που ανακουφίζουν από τους πόνους της μέσης;

 
Οι πόνοι στη μέση είναι πια κλασικό φαινόμενο για όλους μας, μα κυρίως για τις γυναίκες πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου. Χάπια, κρέμες, massage, με κάθε τρόπο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Μήπως όμως θα ήταν καλό να ψάξουμε τη λύση στο καθημερινό μας διαιτολόγιο;

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ !!!


Αύτή την παροιμία την έλεγε ή μάνα μου. Καί νά που κάθε τόσο καί λίγο έρχονται όι Τούρκοι με τίς δηλώσεις τους καί την δικαιώνουν. Παράδειγμα οι τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν για την Κύπρο.