Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Παραμυθένια σπίτια στον κόσμο!


ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ... ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ !

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ( π. Βασίλειος Βολουδάκης)



Ο π. Βασίλειος μας θυμίζει την ανάγκη των προγόνων μας να εποπτεύουν οι θεοί τη ζωή τους. Μη γνωρίζοντας τον αληθινό Θεό, έφτιαξαν τους δικούς τους θεούς και τους προσάρμοσαν στην καθημερινότητα τους. Όμως αυτό δε τους ανάπαυε και γι αυτό κατασκεύασαν το βωμό του Αγνώστου Θεού.

ΛΟΓΙΣΜΟΙ : Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ !


Πόλεμος λογισμών

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
            Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας λαμπρύνεται από πλήθος αγίων και μαρτύρων. Ανάμεσά τους εξέχουσα θέση έχει ο Άγιος Δημήτριος του Ροστώφ (1651-1709), ο οποίος έλαμψε με την αγία ζωή του και τα σπουδαία συγγράμματά του.
            Κατά την ανακομιδή των λειψάνων του ευρέθη το σώμα του άφθαρτο, καθώς επίσης και η αρχιερατική του στολή και το μεταξωτό κομποσκοίνι του. Το σκήνωμά του επιτελεί ποικίλα θαύματα.
            Ένα από τα συγγράμματά του είναι το «Πνευματικό Αλφάβητο», που περιέχει πολύτιμες συμβουλές για την πνευματική ζωή. Εδώ θα παραθέσουμε μερικές πρακτικές συμβουλές του Αγίου σχετικές με την αντιμετώπιση των πονηρών λογισμών.

ΠΑΤΕΡΑΣ !

Αληθινός  ηγέτης
Βάδιζε—λένε--  ο  Άγιος  Φραγκίσκος  με  τον  υποτακτικό  του  στη  χιονισμένη  βουνοπλαγιά  για  να  φτάσουν  στο  μακρινό  χωριό  και  να  εκτελέσουν  την  ιεραποστολή  τους.Ήσαν  και  οι  δυο  ξυπόλητοι  σύμφωνα  με  τους  κανονισμούς  του  μοναστηριού  τους.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ !

Από την δουλεία της πλάνης στην ελευθερία του Χριστού (β')


Μια ομολογία ενός πρώην θύματος

τον Πρωτοπρ. Κυριακού Τσουρού, Γραμματέως της Σ. Ε. επί των αιρέσεων
(β' μέρος. Το πρώτο μέρο θα το βρείτε στο τέλος του κειμένου)

β) Η ελευθερία - «Εις εαυτόν δε ελθών»
Είπαμε ήδη στην αρχή, πόσο δύσκολο είναι το έργο της απεξάρτησης από μια αίρεση και της επανένταξης στο κοινωνικό σύνολο ενός διαλυμένου συνήθως ψυχο­σωματικά θύματος. Οι αρνητικές συνέπει­ες από την ένταξη σε μια αίρεση ή παραθρησκευτική ομάδα είναι δραματικές και καταστροφικές, τόσο για το ίδιο το θύμα, όσο και για το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον του.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ !


 Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
            Η Εγκύκλιος ( υπ' αριθμ. 2925) της Ιεράς Συνόδου προς το "Χριστεπώνυμον Πλήρωμα Της Εκκλησίας της Ελλάδος", διαβάστηκε σε όλους τους ναούς χθες, Κυριακή, 18 Μαρτίου τρέχοντος έτους και είχε θέμα "Περί των Ιερατικών Κλήσεων". Η Εγκύκλιος εις το τέλος της έχει τα ονόματα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και των δώδεκα Συνοδικών Μητροπολιτών, όπως επίσης - δια το ακριβές αντίγραφο - του Αρχιγραμματέως, Επισκόπου Διαυλείας κ. Γαβριήλ.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 240.000 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ !

ΠΑΣΟΚ.Ωραία πρόσθεση!


Κάτι η βιασύνη, κάτι η πίεση των δημοσιογράφων, κάτι η χαρά... δεν άφησαν τους ανθρώπους στο ΠΑΣΟΚ να κάνουν την σωστή πρόσθεση. Κάντε την πρόσθεση και θα καταλάβετε!

ΠΗΓΗ:     http://www.enikos.gr/politics/24940,PASOKWraia_pros8esh!.html

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ... ΠΑΤΟΥΜΕΝΟ !

Τα πιο ευφάνταστα παπούτσια που είδατε ποτέ!

Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες και διαλέξτε το τρελοτρελότερο!










ΒΡΕ "ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ" ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ... Ο ΙΔΡΩΤΑΣ, ΝΑ ... ΚΟΡΟΜΗΛΟ !

8000€ μισθό λαμβάνουν τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά με λεφτά του Ελληνικού λαού!

Με τόσα αμοίβονται πολλά απο τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά, όπως ο Μηταράκης και ο Σκόρδας. Κάνει τον large με δικά μας λεφτά!
Όλους του στόκους που σε ιδιωτικές εταιρίες δεν θα είχαν μισθό πάνω από 1000 ευρώ μάζεψε ο Σαμαράς δίπλα του...
και μάλιστα τους πληρώνει αδρά.

Η ΣΥΓΧΩΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ

ΟΜΙΛΙΑ  π.  ΕΦΡΑΙΜ  ΦΙΛΟΘΕΪΤΟΥ

ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ... ΠΟΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ;;;

Με επικοινωνιακά τρικ προσπαθούν να καλύψουν την χαμηλή συμμετοχή στο ΠΑΣΟΚ

Αίσθηση προκάλεσε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα όταν η διαδικασία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, η δήλωση του Γ. Παπανδρέου κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Ερυθραία, όπου δεν αναφέρθηκε καν στο όνομα του Ευ. Βενιζέλου, αλλά αναφέρθηκε γενικώς στην «επόμενη ηγεσία του κόμματος».

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ! ΛΟΓΩ "ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ !

Παπαδήμος και μετά τις εκλογές βλέπουν τα ξένα μέσα

Ε ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ;;;
Όλο και περισσότερο τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν τη πιθανότητα του να παραμείνει πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος και μετά τις εκλογές πράγμα που δείχνει τη προτίμησή τους σε αυτόν αλλά και τους σχεδιασμούς των....

ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ! ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

Στις 3 σήμερα επίσημα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σήμερα στις 3 το μεσημέρι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα παραλάβει και επισήμως το κόμμα από τον κ. Παπανδρέου σε μια τυπική τελετή στην Ιπποκράτους. Αύριο θα ξεκαθαριστεί ποιός θα είναι ο νέος γραμματέας του κόμματος, ενώ ακόμα συζητούνται οι ψήφοι που έπεσαν στην....

ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Β' 13 - 14 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ  π.  ΤΙΜΟΘΕΟΥ

"ΕΧΩ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ !

Τι πραγματικά σημαίνει φτώχεια!






Μια πλούσια οικογένεια ζει -όπως είναι φυσικό- με όλες τις ανέσεις, απολαμβάνοντας καθημερινά ό,τι επιθυμεί, μόνο που όλα τα μέλη της δείχνουν να μην εκτιμούν τον πλούτο τους. Το αντίθετο, μάλιστα! Είναι τις περισσότερες φορές αχάριστοι,δύσκολα ικανοποιούνται και πάντα ονειρεύονται κάτι παραπάνω από αυτό που έχουν.
Ο  πατέρας, απογοητευμένος από την αχαριστία, αποφασίζει να ξεκινήσει τη διδαχή από το γιο του και να του δείξει στην πράξη τι σημαίνει πραγματική φτώχεια.

ΨΑΛΛΕΙ Ο κ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΣ

ΘΕΟΤΟΚΕ  ΠΑΡΘΕΝΕ  (ΜΠΕΡΕΚΕΤΟΥ)

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ !!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ ;;;;

Πρωθυπουργός και μετά τις εκλογές ο Παπαδήμος;


Σε συνέντευξη του στους Financial Times ο Λουκάς Παπαδήμος δεν αποκλείει την περίπτωση παραμονής του στο Μαξίμου και μετά τις εκλογές εαν δεν υπάρξει αρκετή στήριξη για άλλον υποψήφιο.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

19 Μαρτίου

Γεγονότα

1205: Μετά την ήττα των Βυζαντινών στο Αδραμύτιο, ολόκληρη η βορειοδυτική Μικρά Ασία περιέρχεται στους Λατίνους. Εξαίρεση αποτελούν οι πόλεις Νίκαια και Προύσα, οι οποίες παρέμειναν υπό τον Θεόδωρο Λάσκαρη.
1729: Οι Μογγόλοι νικούν στη Μάχη του Γιαμέν και καταλύουν τη δυναστεία των Σονγκ στην Κίνα.
1770: Οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρονται από την πολιορκία της Κορώνης.
1799: Το ορατόριο του Γιόζεφ Χάυδν Η Δημιουργία κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη.

Ο ΚΑΘΑΙΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ !

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


1



Πρωτ. Δημητρίου Στανιλοάε (✝)

Ὁ Σταυρὸς ὡς μέσον ἁγιασμοῦ καὶ μεταμόρφωσης τοῦ κόσμου

Ἀπὸ τὸ βιβλίο: «Στὸ φῶς τοῦ Σταυροῦ καὶ τῆς Ἀναστάσεως»

ἔκδ. Ἱ. Μ. Μεταμορφώσεως τοῦ Σωτῆρος –Κύμη, σ. 27-35 

.        Διὰ τοῦ σταυροῦ ὁ Χριστὸς ἁγίασε τὸ σῶμα του —κρίκο σύνδεσης μὲ τὸν κόσμο. Ἀπέκρουσε τοὺς πειρασμοὺς ποὺ τοῦ ἔστελνε ὁ κόσμος, νὰ γευθεῖ δηλαδὴ τὶς ἡδονές, ἱκανοποιώντας ὑπέρμετρα τὶς ἀνάγκες του ἢ ἀποφεύγοντας τὸν πόνο καὶ τὸν θάνατο. Ἄν, κατὰ τὸν ἴδιο τρόπο, ἀπωθήσουμε τοὺς πειρασμοὺς τῆς ἁμαρτίας καὶ ὑπομείνουμε καρτερικὰ τὶς ὀδύνες τοῦ θανάτου, ἡ ἁγιότητα μπορεῖ νὰ ἁπλωθεῖ ἀπὸ τὸ σῶμα Του σὲ ὅλα τὰ σώματα καὶ σὲ ὅλο τὸν κόσμο.

"ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ" ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ... ΠΑΡΑΝΟΜΟ !

Διευθυντής πολεοδομίας βρήκε νόμιμες τις... βίλες του;




Διέταξε έρευνα στον εαυτό του και τον αθώωσε για αυθαιρεσίες που καταγγέλθηκαν...
Ελλάς το μεγαλείο σου! Στο έγγραφο της πολεοδομίας Μυκόνου το όνομα του ελεγκτή και το όνομα του ελεγχόμενου είναι το ίδιο.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, υπήρξαν καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για οικοδομικές αυθαιρεσίες στην υπο ανέγερση πολυτελή οικοδομή του προϊστάμενου της πολεοδομίας Μυκόνου Σταύρου Μαντζιβή.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Χρύσανθος καὶ Δαρεία οἱ Μάρτυρες

Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Χρύσανθος καὶ Δαρεία ἔζησαν κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ βασιλέως Νουμεριανοῦ (243 – 284 μ.Χ.). Ὁ Ἅγιος Χρύσανθος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀλεξάνδρεια καὶ ἦταν υἱὸς ἐπιφανοῦς εἰδωλολάτρου. Ὅμως κατηχήθηκε στὴν Χριστιανικὴ πίστη ἀπὸ κάποιον Χριστιανὸ καὶ βαπτίσθηκε. Ὅταν ὁ πατέρας του πληροφορήθηκε τὸ γεγονός, τὸν φυλάκισε καί, γιὰ νὰ τὸν ἀποσπάσει ἀπὸ τὴν χριστιανικὴ πίστη, τοῦ ἔδωσε γυναῖκα τὴν ὡραία Δαρεία, ἡ ὁποία καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀθήνα καὶ ἦταν εἰδωλολάτρισσα. Ἀντὶ ὅμως νὰ προσελκύσε ...
περισσότερα...

Οἱ Ἅγιοι Κλαύδιος, Ἱλαρία, Ἰάσονας καὶ Μαῦρος οἱ Μάρτυρες καὶ οἱ σὺν αὐτοῖς Μαρτυρήσαντες

Ἡ Ἁγία Ἱλαρία ἦταν ἡ σύζυγος τοῦ Ἁγίου Κλαυδίου καὶ οἱ Ἅγιοι Ἰάσονας καὶ Μαῦρος, ἦταν τὰ τέκνα τους. Οἱ Ἅγιοι αὐτοὶ Μάρτυρες ἦταν εἰδωλολάτρες καὶ πίστεψαν στὸν Χριστό, ὅταν ἔβλεπαν τὸ μαρτύριο τῶν Ἁγίων Χρυσάνθου καὶ Δαρείας. Ὁ Ἅγιος Κλαύδιος ἐρρίφθη στὴ θάλασσα, ἀφοῦ τὸν ἔδεσαν μὲ πέτρα καὶ ἔτσι τελείωσε τὸν δρόμο τοῦ μαρτυρίου. Οἱ υἱοὶ αὐτοῦ καὶ οἱ στρατιῶτες ἀποκεφαλίσθηκαν, τότε παρέλαβε τὰ ἱερὰ λείψανα αὐτῶν ἡ Ἰλαρία καὶ τὰ ἐνταφίασε μὲ εὐλάβεια. Ὅταν, κάποια μέρα, μετέβαινε στοὺς τάφου ...
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Παγχάριος ὁ Μάρτυρας

Ὁ Ἅγιος Μάρτυρας Παγχάριος καταγόταν ἀπὸ τὴ Βιθλαπάτη ἢ Βιλλαπάτη καὶ γεννήθηκε ἀπὸ εὐσεβεῖς γονεῖς. Ὅταν ἦλθε στὴ Ρώμη, γνωρίσθηκε καὶ συνδέθηκε φιλικὰ μὲ τὸν αὐτοκράτορα Διοκλητιανὸ (284 – 305 μ.Χ.). Γιὰ τὶς ὑψηλὲς τιμές, τὰ ὁποῖες ἀπολάμβανε, ἀρνήθηκε τὴν πατρώα εὐσέβεια καί, γιὰ νὰ φανεῖ εὐάρεστος στὸν βασιλέα, ἀσπάσθηκε τὴν θρησκεία τῶν εἰδώλων. Ὅταν ἡ μητέρα του πληροφορήθηκε τὴν ἄρνηση τοῦ υἱοῦ της καὶ τὴ μεταστροφή του στὴν εἰδωλολατρία, τοῦ ἔγραψε ἐπιστολὴ καὶ τὸν παρακαλοῦσε νὰ προσ ...
περισσότερα...

Οἱ Ἅγιοι Διόδωρος καὶ Μαριανὸς οἱ Ἱερομάρτυρες

Οἱ Ἅγιοι Διόδωρος ὁ Πρεσβύτερος καὶ Μαριανὸς ὁ Διάκονος τελειώθηκαν, ἀφοῦ τοὺς ἔκλεισαν μέσα σὲ σπήλαιο.
περισσότερα...

Ἡ Ὁσία Μαρία ἡ πριγκίπισσα

Ἡ Ὁσία Μαρία ἢ Μάρθα (Σβάρνοβα) ἦταν πριγκίπισσα τοῦ Βλαντιμὶρ κατὰ τὴν περίοδο τοῦ μεγάλου πρίγκιπα Βσέβολοντ Γ’ Γεωργίεβιτς. Ἔγινε μοναχὴ στὴ μονὴ Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου τοῦ Βλαντιμὶρ καὶ κοιμήθηκε μὲ εἰρήνη τὸ ἔτος 1206.
περισσότερα...

Ὁ Ὅσιος Ἰννοκέντιος ὁ Θαυματουργός

Ὁ Ὅσιος Ἰννοκέντιος γεννήθηκε στὴ Ρωσία καὶ ἀσκήτεψε στὴν περιοχὴ τοῦ Κόμελ καὶ Βολογκντά. Κοιμήθηκε ὁσίως μὲ εἰρήνη τὸ ἔτος 1521.
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Δημήτριος ὁ Νεομάρτυρας ὁ Τορναρᾶς

Περὶ τῆς καταγωγῆς καὶ τοῦ τόπου τοῦ μαρτυρίου τοῦ Ἁγίου Νεομάρτυρα Δημητρίου δὲν γνωρίζουμε τίποτα. Ὁ Χρυσόστομος Παπαδόπουλος στὸ ἔργο του «Οἱ Νεομάρτυρες» ἀναφέρει αὐτὸν μὲ τὸ ὄνομα Δημήτριος Τορναρᾶς ὡς μαρτυρήσαντα στὶς 19 Μαρτίου 1564. Ὁ Νεομάρτυς Δημήτριος συναναστρεφόμενος καὶ συνομιλώντας μὲ τοὺς Τούρκους κίνησε κάποια μέρα τὸν φθόνο τους.Τὸ ἐκβίαζαν νὰ ἀσπαστεῖ ἡ Μουσουλμανικὴ θρησκεία. Προσκρούοντες ὅμως στὴν πίστη καὶ τὴν θέληση τοῦ Μάρτυρα νὰ παραμείνει στὴν πατρώα εὐσέβεια, τὸν ...
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Νικόλαος ὁ Νεομάρτυρας ὁ Καραμάνος (ἢ Κασσέτης)

Ὁ Ἅγιος Νεομάρτυς Νικόλαος Καραμάνος ἢ Κασσέτης, γεννήθηκε τὸ ἔτος 1623. Ἦταν ἔγγαμος καὶ ζοῦσε στὴ Σμύρνη. Ὅταν κάποτε ἀγανάκτησε, εἶπε πάνω στὸν θυμό του ὅτι θὰ γίνει Τοῦρκος. Οἱ παρευρισκόμενοι Τοῦρκοι μόλις ἄκουσαν αὐτὸν τὸν λόγο, τὸν ἅρπαξαν καὶ τὸν ὁδήγησαν στὸν κριτή. Ἀνακρινόμενος στὸ κριτήριο ὁ Νικόλαος εἶπε μὲ παρρησία ὅτι δὲν θὰ ἀρνηθεῖ ποτὲ τὸν Ποιητὴ καὶ Σωτῆρα του, τὸν Κύριο Ἰησοῦ Χριστό, ὁ Ὁποῖος μέλλει νὰ κρίνει ζῶντες καὶ νεκρούς. Παρὰ τὰ μαρτύρια, τοὺς ραβδισμοὺς καὶ τὴ φυλά ...
περισσότερα...

Σύναξις Ὑπεραγίας Θεοτόκου τῆς Τρυφερῆς, ἐν Σμόλενκ Ρωσίας

Δὲν ἔχουμε λεπτομέρειες γιὰ τὸ γεγονός.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ π. ΕΦΡΑΙΜ ;;;;;;;;;;;

ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;


3



ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ.
ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ.
Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ REAL FM.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ... ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ !

Οι επιστήμονες προβλέπουν τον θάνατο της ανθρωπότητας από τον βρώμικο αέρα



Οι επιστήμονες είναι σίγουροι, πως ο βρώμικος αέρας σκοτώνει σταδιακά την ανθρωπότητα. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνεται, μεταξύ των άλλων, από τα στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD).

Η ... ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το www.thebest.gr


Τι συνέβη χθες Κυριακή στην Πάτρα και την Αχαΐα Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το www.thebest.gr

Αχαΐα: Αναλυτικά τ' αποτελέσματα από τις κάλπες του ΠΑΣΟΚ - Πόσοι ψήφισαν το Βενιζέλο
Αχαΐα: Συνεδριάζει τη Δευτέρα το απόγευμα το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ
A1 ΕΠΣΑ: Το ντέρμπι στον Πανιώνιο/Αχιλλέας
Ο νέος Πρόεδρος της "συγγνώμης" δεν πείθει τον ελληνικό λαό
Ο Θανάσης Παπαδόπουλος για την εκλογή Βενιζέλου
Σοκ: Νεκρό δελφίνι στις "Δάφνες" Μποζαϊτίκων - Φωτορεπορτάζ

... ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ;

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Ικανοποιητική, δεδομένης της κατάστασης, η συμμετοχή

Η ανασύνταξη και αναδιοργάνωση των κομματικών δυνάμεων ο επόμενος στόχος


ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Ικανοποιητική, δεδομένης της κατάστασης, η συμμετοχή  Η ανασύνταξη και αναδιοργάνωση των κομματικών δυνάμεων ο επόμενος στόχος


Ικανοποιημένη βρίσκει την τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η επόμενη ημέρα εκλογής του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρία του κόμματος. Στην Αχαΐα ψήφισαν χθες περί τα 6000 άτομα, όταν στις εσωκομματικές εκλογές του 2007 είχαν ψηφίσει περίπου 27.000 μέλη και φίλοι του Κινήματος.
Μιλώντας στο thebest.gr o γραμματέας της Νομαρχιακής Παναγιώτης Αλεξόπουλος,

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΚΑΛΑ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ;;;

Ο ΛΑΟΣ celebrities θέλει. Όντως;


Βαΐτσης Αποστολάτος, Έφη Σαρρή, Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Ηλίας Ψινάκης, παπα Τσάκαλος, προσεχώς και Νίκος Καρβέλας;

Από καλοκαιρινή πρεμιέρα στο Δελφινάριο μέχρι σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής και από προεκλογική συγκέντρωση μέχρι στα έδρανα της Βουλής,

ΩΠΑ ! "ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ" ;;;

Τζουμάκας: εκλογές νοθείας στο ΠΑΣΟΚ


Η διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είχε πολλά διαβλητά σημεία σύμφωνα με τον Στέφανο Τζουμάκα που με σκληρή κριτική κάνει λόγο για “διάτρητο χαρακτήρα” και και “νοθεία”