Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συλλογή με φανταστικές εικόνες από λίμνες!




Ανέκδοτο

Ένα αεροπλάνο ταξιδεύει προς Μελβούρνη, όταν μια ξανθιά σηκώνεται από την οικονομική θέση και πηγαίνει στην πρώτη θέση.

Η αεροσυνοδός η οποία… παρακολουθούσε, πήγε κοντά της και της ζήτησε να δει το εισιτήριο της. Αφού το κοίταξε της εξήγησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στην οικονομική θέση.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ - ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ !!! "ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛ' ΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ" !!! ΟΣΟ ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ !!!

Αποκάλυψη – Προωθούν την οικονομική εξόντωση που θα οδηγήσει σε πλήρη αφανισμό την εκκλησία…

Αποκάλυψη – Προωθούν την οικονομική εξόντωση που θα οδηγήσει σε πλήρη αφανισμό την εκκλησία…Με την άρχουσα εξουσία της εκκλησίας της Ελλάδας να παραμένει βουβή, η ελληνική κυβέρνηση προωθεί ακόμα ένα δόλιο σχέδιο της, την εφαρμογή του οποίου απαιτούν οι δανειστές και που αφορά τη σταδιακή εξαφάνιση και την οριστική διάλυση της ορθόδοξης ελληνικής πίστης. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με τον νέο υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδο πρόθυμο για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου, η ανθελληνική κυβέρνηση

Διπλό bonus στους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
 
Η είδηση είναι «πιπεράτη» κάνει τον γύρο του Κόσμου τις τελευταίες ώρες και μας…αφορά!...
Ο Πρόεδρος της Ακτής Ελεφαντοστού κ Alassane Quattara δεσμεύτηκε να δώσει ΔΙΠΛΟ BONUS στους παίκτες της Εθνικής του Ομάδας
εάν νικήσουν την Ελλάδα (ή φέρουν ισοπαλία) και προκριθούν για τον επόμενο γύρο.

Το μεγαλύτερο ηλεκτροφόρο χέλι στον κόσμο

Posted: June 24, 2014 at 10:36 am, Last Updated:
to-megalytero-hlektroforo-xeli-ston-kosmo
Ηλεκτροφόρο χέλι μήκους σχεδόν δύο μέτρων που είναι ικανό να σκοτώσει ακαριαία το θήραμα του μόνο με ένα άγγιγμα.Αυτό το τεράστιο ηλεκτροφόρο χέλι μπορεί να παράξει έως και 500 βολτ ηλεκτρικής ενέργειας, αρκετή ακόμα και να ζαλίζει ένα μεγαλόσωμο ενήλικο άνθρωπο.

 ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Για να περάσει κανείς έστω κι ένα Σαββατοκύριακο σε κάποια από αυτές τις πόλεις,
Προσοχή στο τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ χρειάζεται να δώσουν το επόμενο διάστημα
Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή «ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΑ»

Μπήκε στο νοσοκομείο για να τις αφαιρέσουν τις ωοθήκες και τελικά… Έπαθαν την πλάκα τους οι γιατροί

Posted:
egkumosini
Η Ρεμπέκα Όλντμαν ούτε που φανταζόταν ποτέ αυτό που της συνέβη…
Η 25χρονη γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία, μπήκε στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε προγραμματισμένο χειρουργείο αφαίρεσης ωοθηκών, όμως τελικά βρέθηκε να κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.
Η κοπέλα βρισκόταν στην 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει μιας και οι γιατροί δεν είχαν διαγνώσει ότι βρισκόταν σε… «ενδιαφέρουσα». Αντίθετα της είπαν ότι πρέπει να αφαιρέσει τις ωοθήκες της γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα.

Οι δαίμονες συγκέντρωσαν σχεδόν όλα τα τάγματα των δαιμόνων για να ταράξουν και να εκφοβισουν τον Άγιο

Posted:
daimonia
Ο Αγιος Μαξιμος ο καυσοκαλυβης ειχε ποθο για να μαθει τη νοερα προσευχη και παρακαλουσε παντοτε την Παναγια να του χαρισει αυτο το χαρισμα!Και λοιπον του εδωσε ο θεος κατα την επιθυμια του καθως ειναι γραμμενο:”Δωη σοι Κυριος κατα την καρδια σου και πασαν την βουλην πληρωσαι”(ψαλμ ιθ’5).Φανηκε σε αυτον η Κυρια Θεοτοκος και του ειπε:”Ανεβα Μαξιμε εις την κορυφη του αθωνος δια να λαβεις το χαρισμα της νοερας προςευχης”.

ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ !

Posted: June 22, 2014 at 6:00 pm, Last Updated:
όσα-δεν-θέλουν-οι-φαρμακευτικές-και-οι-καρδιολόγοι-να-γνωρίζουμε
Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών.Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της παγκόσμιας προσπάθειας κατάργησης των συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων μέσω του Codex Alimentarius. Ο Codex Alimentarius (Κώδικας Διατροφής) είναι μια ευρωπαϊκή επιτροπή ελέγχου του παγκόσμιου εμπορίου και ζητημάτων τροφής. Μεταξύ των άλλων ρυθμίσεών της είναι και η κατάργηση των καλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑΤΡΕΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΟ(Υ)ΠΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ !!! ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΑΓΙΟ ΝΤΕΕΕΕ !!!

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Posted:
diamarturia-ston-agio-dimitrio
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για άλλη μια φορά ορισμένοι ρασοφόροι και λαϊκοί, (μεταξύ των οποίων και ο υποφαινόμενος), προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια αντίδραση στην λεγόμενη «παρέλαση των ομοφυλοφίλων» στην αγιοτόκο πόλη της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η προσπάθεια αυτή, παρά την καλή θέληση και κάποιων ιερέων και μοναχών, προδόθηκε εκ των έσω και κατέλεξε σε όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, σε ηχηρή απογοήτευση!

Πανθρησκεία προ των πυλών: Έρχεται “ο Οίκος του Ενός”

Posted:
idolmoloch
Mε έντεχνο τρόπο προωθείται η Πανθρησκεία. Πρώτα προκαλείς θρησκευτικούς πολέμους υποκινώντας τους τζιχαντιστές της ΙSIL να σφάζουν όποιον αλλόθρησκο βρουν μπροστά τους, και μετά πείθεις τον κοσμο ότι είναι ώρα για μια κοινή θρησκεία. Ένα Παγκόσμιο Κράτος χρειάζεται και μια Παγκόσμια Θρησκεία. Κατά προτίμηση μείγμα των παλαιών, αλλά με υλιστική (Εωσφωρική προσέγγιση).

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Φεβρωνία ἡ Ὁσιομάρτυς ἡ πολύαθλος


Ἡ Ὁσιομάρτυς Φεβρωνία ἐμόναζε σὲ κάποιο μοναστήρι τῆς πόλεως Νισίβεως τῆς Μεσοποταμίας μαζὶ μὲ τὴ θεία της Βρυαίνη καὶ τὴν ἀδελφὴ Θωμαΐδα, διότι ὅλες οἱ ἄλλες μοναχές, ἀφοῦ ἐπληροφορήθηκαν ὅτι ἔρχονταν στὴ μονὴ πρὸς σύλληψή τους στρατιῶτες τοῦ ἡγεμόνος Σελήνου (288 μ.Χ.), κατὰ τοὺς διωγμοὺς τοῦ Διοκλητιανοῦ (284 – 305 μ.Χ.), ἐζήτησαν σωτηρία διὰ τῆς φυγῆς. Προσελθόντες δὲ οἱ στρατιῶτες τὶς ἀπήγαγαν πρὸς τὸν Σελῆνο, ὁ ὁποῖος καὶ ἐπέβαλε τὴν Ὁσία Φεβρωνία σὲ φρικότατα βασανιστήρια, ἀφοῦ ἀρνήθηκ ...
περισσότερα...

«Μα είμαι αμαρτωλός και δεν τολμώ ν’ αντικρίσω τον άγιο»…

Posted: June 22, 2014 at 7:32 pm, Last Updated:
agion_fos_keria_ekklisia_1377
Ακριβώς επειδή είσαι αμαρτωλός, έλα εδώ, για να γίνεις δίκαιος«Μα είμαι αμαρτωλός», λες, «και δεν τολμώ ν’ αντικρύσω τον άγιο». Ακριβώς επειδή είσαι αμαρτωλός, έλα εδώ, για να γίνεις δίκαιος. Ή μήπως δεν γνωρίζεις, ότι και αυτοί που στέκονται μπροστά στο ιερό Θυσιαστήριο, έχουν διαπράξει αμαρτίες; Γι’ αυτό οικονόμησε ο Θεός να υποφέρουν και οι ιερείς από κάποια πάθη, ώστε να κατανοούν την ανθρώπινη αδυναμία και να συγχωρούν τους άλλους.

ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ !!! ΟΧΙ ... ΠΑΙΖΟΥΜΕ !!!

Τι κάνουν οι Κινέζοι στους φοροφυγάδες; Η απάντηση που άφησε άναυδο Έλληνα υπουργό

Posted:
kinezoi-skotwnoun-forofugades
Τι ήθελε και ρώτησε; Τα μεγέθη Ελλάδας και Κίνας είναι εξ ορισμού ασύγκριτα. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε Έλληνα υπουργό να κάνει ορισμένες ερωτήσεις σε Κινέζο ομόλογό του κατά την διάρκεια του χθεσινού δείπνου στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Ο Έλληνας υπουργός θέλησε να συγκρίνει το μέγεθος με την

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ... ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ 'Η ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ... ΜΠΕΡΙΣΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ... ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Σαλί Μπερίσα μιλάει για “Μεγάλη Αλβανία” με ακροατή τον αμίλητο Σαμαρά

Posted: June 22, 2014 at 9:00 pm, Last Updated:
φωτο-ντοκουμέντο-ο-σαλί-μπερίσα-μιλά-για-μεγάλη-αλβανία
Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, κατά την ομιλία του στη Σύνοδο Ηγετών της Διεθνούς Ένωσης Κεντρώων Δημοκρατών που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη(22/9/12), άδραξε την ευκαιρία για να κατακρίνει την διεθνή κοινότητα, για τον άδικο διαμελισμό των Αλβανικών εδαφών πριν από 100 χρόνια. Και όταν οι Αλβανοί μιλάνε για χαμένα εδάφη, δεν εννοούν τίποτα άλλο από τη “Μεγάλη ή Φυσική Αλβανία”, που συμπεριλαμβάνει εδάφη

Το λαχανικό που μας αποτοξινώνει από την ατμοσφαιρική ρύπανση

Posted: June 22, 2014 at 9:29 pm, Last Updated:
laxanika_216960415
Είναι κατά κοινή ομολογία από τα λαχανικά που οι περισσότεροι δεν το θα προτιμήσουν για σαλάτα στο τραπέζι τους Ωστόσο, τα αποτελέσματα έρευνας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Johns Hopkins στην Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, σίγουρα θα κάνουν και τους πιο δύσπιστους από εσάς να αναθεωρήσουν και να αρχίσουν να τρώνε πιο τακτικά το συγκεκριμένο λαχανικό.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για το καρπούζι!

Posted: June 22, 2014 at 10:00 pm, Last Updated:
δέκα-πράγματα-που-δεν-ξέρετε-για-το-καρπούζι
Το καρπούζι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο δικαίως έχει λάβει το χαρακτηρισμό «βασιλιάς»!
Γλυκό, δροσερό, ζουμερό τρώγεται φρέσκο, ως γλυκό κουταλιού αλλά και τηγανητό ή εν είδει δροσερής γρανίτας. Το καρπούζι εμφανίζεται σε ιερογλυφικά της Αρχαίας Αιγύπτου και καλλιεργείται από τον 10ο αιώνα μ.Χ. στην Κίνα, ενώ μόλις τον 13ο αιώνα εμφανίζεται στην Ευρώπη.

Το λουλούδι που τρώγεται και είναι πιο δυνατό και από το πράσινο τσάι!

Posted:
59203d77d14a266fb686a02c301ee2c5_L-620x387
Τα λουλούδια είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο όμορφες δημιουργίες της Φύσης. Με χρώματα και άρωμα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ζωγράφοι δίνουν χαρά σε κάθε χώρο.
Γνωρίζατε, ωστόσο, ότι τα κόκκινα τριαντάφυλλα όχι απλά τρώγονται, αλλά ίσως θα έπρεπε να τα συμπεριλάβετε για τα καλά στην διατροφή σας, αφού είναι άκρως θρεπτικά για τον οργανισμό σας;



ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ 
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

ΕΚ  ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ. ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Πολλοί χριστιανοί όταν εξομολογούνται, νιώθουν μεγάλη ανακούφιση και μεγάλη χαρά και αγαλλίαση συναισθανόμενοι τη συγχώρεση των αμαρτιών τους, που παρέχει ο Χριστός δια μέσου του πνευματικού πατρός. Τότε λένε: «Μακάρι να έπαιρνε ο Χριστός την ψυχή μου τώρα που καθαρίστηκα από τις αμαρτίες μου». Προς αυτούς τους χριστιανούς ο άγιος Ιωάννης της Κλίμακος λέει ότι δεν είναι σωστό να λένε αυτά τα λόγια,

Θρίαμβος για την Εθνική Ελλάδος – Πέρασε στους “16″

Posted:
θρίαμβος-για-την-εθνική-πέρασε-στους-16
– Τεράστια πρόκληση στους “16″ του Mundial για την Εθνική- Η Γαλανόλευκη επικράτησε με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού
- Με πέναλτι του Σαμαρά το νικητήριο γκολ στο 92′ λεπτό της αναμέτρησης.
Με γκολ των Σάμαρη και Σαμαρά η Εθνική Έλλάδος άφησε εκτός διοργάνωσης την Ακτή Ελεφαντοστού και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους “16″ του Mουντιάλ.

newsit.gr, real.gr

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ
Επείγον! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όλους ...........
 
 
 
Επείγον! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όλους ...........
Για τον υπολογιστή σας, κυκλοφορείστε αυτή την ανακοίνωση σε όλες σας τις επαφές!