Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης για τη Γιόγκα.

unnamed
Άλλη φορά, ενώ ο Γέροντας μιλούσε με κόσμο, τον πλησίασε ένας δάσκαλος της γιόγκα, για να πάρει την ευχή του. Ξαφνικά ο Όσιος άλλαξε·
έγινε πολύ αυστηρός και έριξε στον άνθρωπο αυτόν ένα επιτιμητικό βλέμμα. Εκείνος αυτομάτως, σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, τινάχθηκε λίγα μέτρα πίσω.


Η ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ . ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ... ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΛΩ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΩ ... !!!

Για τους 50αρηδες και βάλε… Έτσι για να μην ξεχνάμε ...!


http://www.presspublica.gr/wp-content/uploads/2015/12/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%84%CE%B5%CF%82.jpgΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40, 50, 60 και 70, πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει.
Οι κούνιες μας ήταν βαμμένες με

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

20 Δεκεμβρίου

Προβάλλονται μόνο τα σημαντικότερα!
Η πλήρης έκδοση της ημερομηνίας αυτής περιλαμβάνει 94 Γεγονότα, 19 Γεννήσεις και 20 Θανάτους.
Για να δείτε την πλήρη έκδοση ή να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.   Δεν είστε ακόμα συνδρομητής; Μάθετε περισσότερα!
H Πλήρης Έκδοση διατίθεται και ως eBook στο Κατάστημα!  

Λίμνη Bohinj: Κρυφό “κόσμημα” στη Σλοβενία!

| 19:45 - 18 Δεκεμβρίου 2015
Η λίμνη Bohinj βρίσκεται στην Σλοβενία και πλαισιώνεται από τις Ιουλιανές Άλπεις, σε μικρή μόλις απόσταση από τη διάσημη Bled. Και οι δύο είναι παγετώδεις λίμνες που είχαν αποκοπεί από την υπόλοιπη χώρα για αιώνες, λόγω του κακού οδικού δικτύου και του ανώμαλου εδάφους. Στις όχθες της δεσπόζει η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, ενώ το τοπίο κερδίζει με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις. Είναι περιτριγυρισμένη από βοσκοτόπια, όπου οι βοσκοί εξακολουθούν να έχουν να τα κοπάδια τους, όπως ακριβώς εδώ και αιώνες. Τα χωριά διαθέτουν κλασικά ξύλινα σπίτια και οχυρώνες και σε όλους τους οικισμούς που βρίσκονται ολόγυρα η φύση εξακολουθεί να κυριαρχεί.
perierga.gr - Λίμνη Bohinj: Κρυφό "κόσμημα" στη Σλοβενία!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

Πίνοντας νερό …

Παιδάκι προσπαθεί να πιει νερό …
😛 😛 😛

Πίνοντας νερό ... ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰγνάτιος ὁ Ἱερομάρτυρας καὶ Θεοφόρος

Ὁ χρόνος γέννησης καὶ ἡ ἐθνικότητα τοῦ Ἅγιου Ἰγνατίου εἶναι ἀσαφή. Στὸ θρόνο τῆς Ἀντιόχειας ὁ Ἰγνάτιος ἀνέβηκε μετ&alp ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ