Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ! ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ !!!

Φεύγει για Αμερική η Άννα Διαμαντοπούλου..πάει να συναντήσει τον ΓΑΠ και τον Ευθυμίου για να διδάξουν στη Βοστώνη.

Πήρε τις βαλίτσες της, χαιρέτησε τους συνεργάτες της και πήρε το αεροπλάνο για Αμέρικα, προκειμένου να μιλήσει σε σεμινάρια στο Harvard. Ο λόγος για την Άννα Διαμαντοπούλου που δεν θα βρεθεί εκεί μόνη της. Μαζί της στις αίθουσες του Αμερικανικού πανεπιστημίου ο....

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ...ΜΙΜΗΣΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Αυτοί είναι οι πιο διεφθαρμένοι πολιτικοί του πλανήτη

Οι «πουλημένοι» αξιωματούχοι που κάνουν τους μιμητές τους να μοιάζουν ερασιτέχνες Όσο κι αν πολιτική και διαφθορά πιάνονται... 
...κάποιες φορές από το χέρι, εδώ τα πράγματα ξεφεύγουν. 
Σκάνδαλα και σκανδαλάκια θα βρείτε πολλά, τέτοια νούμερα όμως πουθενά!
Οι παρακάτω «πουλημένοι» πολιτικοί κάνουν λοιπόν τους μιμητές τους να μοιάζουν τελείως ερασιτέχνες.

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!






ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ




Σε ΧΡΥΣΟ ΘΡΟΝΟ (!!!) ο Πάπας και ΜΠΡΟΣΤΑ από Πρωθυπουργούς και Προέδρους Κρατών (!!!), πίσω όλοι αυτοί στις... καρεκλίτσες τους σαν καλά και υπάκουα παιδιά μπροστά στον Αρχηγό του ΚΟΣΜΙΚΟΥ κράτους του Βατικανού! Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις για τα ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ που κυβερνούν ολόκληρη την Ευρώπη...! 
ΠΗΓΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ... ΑΠΕΛΑΣΕΙ ;;; ΛΕΩ !!!

Αυτή η φωτογραφία με ενοχλεί. ΠΟΛΥ!!!!!



Η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι μελλοθάνατοι (φωτό)

c394f4c7dec8011a1c0f6a70670083ae
Φωτογραφία: Δημήτρης Μεσσίνης
Ίσως πρόκειται για μια μικρή μειοψηφία. Όμως το πλακάτ του νεαρού που αναρτήθηκε στη σημερινή επεισοδιακή συγκέντρωση των Μουσουλμάνων της Αθήνας που διαμαρτυρήθηκαν για την επίμαχη ταινία του Μωάμεθ παραπέμπει σε σκοταδισμό. "Η Δημοκρατία (ανορθόγραφα) και η Ελευθερία είναι μελλοθάνατοι. Το Ισλάμ έρχεται", γράφει το πλακάτ.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Θέκλα ἡ Ἰσαπόστολος

Γεννήθηκε ἀπὸ εἰδωλολατρικὴ οἰκογένεια στὸ Ἰκόνιο. Μνηστεύθηκε μὲ κάποιο νέο, τὸ Θάμυρη, μὲ τὸν ὁποῖο ἔμελλε νὰ συζευχθεῖ. Ἐν τῷ μεταξὺ ἦλθε στὸ Ἰκόνιο ὁ Ἀπόστολος Παῦλος καὶ κήρυττε τὸν λόγο τοῦ Θεοῦ στὸ σπίτι ἐνὸς εὐσεβῆ ἄνδρα, τοῦ Ὀνησιφόρου, μετέπειτα ἀποστόλου († 7 Σεπτεμβρίου). Ἡ συνεχὴς προσέλευση στὸ θεῖο κήρυγμα προσείλκυσε τὴν προσοχὴ τῆς Θέκλας. Καὶ κάποια νύκτα, μέσα στὸ ἀκροαζόμενο πλῆθος ἦταν καὶ αὐτή. Τὰ λόγια ποὺ ἄκουσε τὴν τράβηξαν τόσο πολύ, ὥστε τὴν ἔκαναν νὰ ἐπανέλθει πολλ ...
περισσότερα...

ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;; ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ;;; ΓΕΙΑ ΣΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!

"ΚΑΤΟΧΙΚΟ" ΦΑΚΕΛΩΜΑ... ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!

Οι δημόσιες, αλλά και οι ιδιωτικές υπηρεσίες (ΔΕΚΟ, ασφαλιστικοί φορείς, κ.λπ.) είναι υποχρεωμένες να παρέχουν στοιχεία από τα αρχεία τους στις Αστυνομικές αρχές για διωκόμενα άτομα σε βάρος των... 
...οποίων έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και δεν μπορούν να αρνηθούν τη χορήγηση τους επικαλούμενες το νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Ο ΑΡΕΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΟΥ  ΝΙΚ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
 
     Ο Αρειανισμός είναι μία φοβερή αίρεση, η οποία ταλαιπώρησε πολλά χρόνια την Εκκλησία του Χριστού. Εισηγητής αυτής της αιρέσεως ήταν ο Άρειος, κληρικός της εκκλησίας της Αλεξανδρείας, ο οποίος ήταν πολύ ικανός και εύγλωττος, αλλά από την πολλή  του υπερηφάνεια έπεσε σε αίρεση κηρύσσοντας ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ο αληθινός θεός και ζωή αιώνιος, όπως ομολογεί ο Απόστολος Ιωάννης στην Α΄ Καθολική επιστολή του, αλλά κτίσμα, δημιούργημα του Θεού.
    

ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ... ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ;;;

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.


Πολιτική θύελλα προκαλεί το δημοσίευμα της Real News, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και οι δύο πρώην υπουργοί της, Γιώργος Βουλγαράκης και Μιχάλης Λιάπης εμπλέκονται σε σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος που υπολογίζεται σε 10,2 δισεκατομμύρια ευρώ

Τα στοιχεία - σοκ προκύπτουν από τις καταγγελίες του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού και του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη

Ήδη, οι τρεις εμπλεκόμενοι έχουν απαντήσει στο δημοσίευμα, διαψεύδοντας οποιαδήποτε εμπλοκή τους και θα υποβάλουν μηνύσεις.
Μιλώντας στο ΒriefingNews, χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν ως αλητεία. «Μέχρι που θα φτάσουν; Αυτό είναι κακοήθεια». Σε ερώτηση για το πως  μπλέχτηκε το όνομά του σε αυτή την ιστορία το πρώην μεγαλοστέλεχος της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας απάντσε πως  «είναι σα να σου λένε εσένα ότι έχει μια πολυκατοικία στη Νέα Υόρκη».


"ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΧΕ ΜΑΘΗΣΙΝ"


Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ


Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ
ΚΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ
KEIMENO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Υπτγος ε.α Τιμολέων Μαχαίρας

   Από τις αρχές του 1821 όλη η Πελοπόννησος βρισκόταν σε διαρκή συναγερμό, έξαψη και αναστάτωση. Τα επεισόδια διαδέχονταν το ένα το άλλο και ουδείς πλέον συγκρατιόταν για να περιμένει την καθορισμένη ημερομηνία της 25ης Μαρτίου για την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα.
Στις 23 Μαρτίου 1821 ο Πετρόμπεης απελευθέρωσε την Καλαμάτα. Στις 27 Μαρτίου πολιορκήθηκε η Καρύταινα, μέσα στο Αρκαδικό έδαφος, αλλά την 1η Απριλίου έφθασε ισχυρή στρατιωτική δύναμη από την Τρίπολη και διέλυσε την πολιορκία. Η επανάσταση όμως είχε αρχίσει και οι Τούρκοι εγκατέλειπαν σταδιακά τα επαρχιακά κέντρα και συγκεντρωνόντουσαν στην Τρίπολη. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποφάσισε να ιδρύσει στρατόπεδα πέριξ και ευρέως της Τριπόλεως και να καταστήσει την πόλη κύριο αντικειμενικό σκοπό της επανα­στάσεως.