Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ... !!!

Τι κακά κάνουν οι Χριστιανοί στις απόκριες. Αγ. Νικόδημος ο Αγιορείτης.




Ποιός μπορεί να διηγηθή τις αταξίες, που κάνουν οι Χριστιανοί κατά την περίοδο των Αποκρέων, και μάλιστα στα νησιά; Στ’ αλήθεια, θα μπορούσε να πη κανείς, ότι τότε οι Χριστιανοί δαιμονίζονται όλοι, διότι χορεύουν, παίζουν, τραγουδούν ασυνείδητα, μέχρι και αυτοί οι πλέον γέροντες.
Και, όποιος δεν χορέψει ή δεν τραγουδήσει, θεωρείται τρελλός, διότι οι άνδρες φορούν γυναικεία φορέματα και οι γυναίκες ανδρικά·

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ παλληκάρι μου για την ΠΑΤΡΙΔΑ.



Πρωί-πρωί με την τσίμπλα στο μάτι ανεβοκατεβαίνω στην Λεωφόρο Κηφισίας για να διεκπεραιώσω καθημερινές δουλειές. Στα μανταλάκια όμως ενός περίπτερου κοντοστέκομαι και το αγουροξυπνημένο μάτι μου πέφτει στους πηχυαίους τίτλους των εφημερίδων που διαλαλούν στην παγωμένη Λεωφόρο ένα ακόμη εφιάλτη για τον καταβασανισμένο λαό. Κυνήγι σε αυτούς που χρωστούν στο Κράτος.

ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ






Του Πατρός Σάββα Αχιλλέως:


Πρώτα απ όλα δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να φονεύουμε τα βρέφη, Διότι είμαστε όμοιοι με τον Ηρώδη που φόνευσε 14.000 παιδιά μέχρι να φονεύσει τον Χριστό. Δεύτερον για ποιο λόγο δεν θέλεις το παιδί σου; όταν βλέπεις τα ζώα και γίνονται θυσία για τα μικρά τους. θυσιάζονται ο πατέρας και η μητέρα για να τα φυλάξουν. Τρίτον σήμερα η μόδα είναι να ακούσεις τον γιατρό να σου λέει:

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Στην Ισπανία το κράτος σε προστατεύει από την έκτρωση εάν είσαι μαϊμού


Είναι πλέον ασφαλέστερο να είσαι μαϊμού στην Ισπανία - τουλάχιστον αν είσαι ένα από τα μεγαλύτερα είδη παρά άνθρωπος. Χάρη σε ένα νέο νόμο που ψηφίστηκε από το ισπανικό κοινοβούλιο και υπογράφηκε από τον πρωθυπουργό Mariano Rajoy, οι ανθρωποειδείς πίθηκοι προστατεύονται από τη στιγμή της σύλληψης ενάντια σε άμβλωση και πειράματα με έμβρυα.

ΜΠΡΑΒΟ!!! στον πατριώτη και παλήκαρο Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης!



ΕΠΕΙΓΟΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ
ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΊΤΕ.
Η ΑΝΤΊΘΕΤΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ TΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.
Ο ΈΝΑΣ ΓΙΑ ΦΤΎΣΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΆΛΛΟΣ ΆΞΙΟΣ.

Όσιος Αγάπιος μετά τεσσάρων οσίων (14ος αι.)


Ασκήθηκε στη σκήτη Κολιτσού, που βρίσκεται στα όρια της μονής Βατοπεδίου. Αιχμαλωτίστηκε από θαλασσινούς πειρατές, που τον πούλησαν ως δούλο σε κάποιον Αγαρηνό. Επί δωδεκαετία υπηρέτησε αγόγγυστα τον αφέντη του, παρά τη σκληρότητά του. απελευθερώθηκε θαυματουργικά από την Έφορο του Αγίου Όρους, τη Θεοτόκο, μία ημέρα καθώς ήταν αλυσοδεμένος σε φυλακή, και επέστρεψε στον ενάρετο Γέροντά του, στο Κελλί της Αγίας Τριάδος.
Χωρίς Παιδεία, χωρίς Αμυνα
Οι στρατιωτικοί και οι εκπαιδευτικοί είναι δύο κλάδοι «δημοσίων υπαλλήλων», στους οποίους η πατρίδα έχει εμπιστευτεί ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει: την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και τη διαμόρφωση του νου και της ψυχής της ελληνικής νεολαίας. Χωρίς τούτες τις κρίσιμες λειτουργίες δεν υπάρχει λόγος να μιλάει κάποιος για οργανωμένο κράτος και για οτιδήποτε άλλο αφορά την κοινωνία. Αυτούς τους διαχειριστές του παρόντος και του μέλλοντος του λαού μας μερικοί αδίστακτοι μισέλληνες τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον ρόλο τους, να δυσχεράνουν το έργο τους και να εξαθλιώσουν τους ιδίους και τις οικογένειές τους με περικοπές επί περικοπών στις άγρια τσεκουρωμένες απολαβές τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Συνέντευξη-βόμβα γιὰ τὶς μεταμοσχεύσεις: " Γιὰ ποιὸν Ἱπποκράτη μιλᾶτε τώρα; Ἐδῶ, τὰ ἔχουν πετάξει ὅλα στὰ σκουπίδια, τὰ ἔχουν κάνει κουρελόχαρτα, συντάγματα καὶ δόγματα τῆς Ἐκκλησίας. Τίποτα δὲν ἔχει μείνει ὄρθιο"

Συνέντευξη τοῦ ἰατροῦ Κυπριανοῦ Χριστοδουλίδη στὸν δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη
Ὁ Κυπριανὸς Χριστο-δουλίδης εἶναι Παθο- λόγος ποὺ ἀσχολεῖται μὲ τὶς μεταμοσχεύσεις ὀργάνων σώματος ἀπὸ τὸ 1987, ἐνῶ παρακολουθεῖ τὴν ἑλληνικὴ καὶ ξένη βιβλιογραφία στὸν τομέα αὐτό, ἀπὸ τὰ τέλη τοῦ ’70.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Επιστολή Κυθήρων σε Υπ. Παιδείας και Περιφερειάρχη

despotiskythirwnΕπιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο και τον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό, απέστειλε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ.
Η επιστολή έχει ως εξης:
Διά τοῦ παρόντος προάγομαι ἐν τιμῇ νά σᾶς παρακαλέσω θερμά διά τήν ἐπίλυσιν τοῦ προβλήματος μεταφορᾶς εἰς τά Σχολεῖα Κυθήρων τῶν μαθητῶν καί μαθητριῶν τῆς νήσου μας.

"Aν ο Παπαγεωργόπουλος ήταν υπουργός τα αδικήματα θα είχαν παραγραφεί"

Κορυφαίος υπουργός στο news.gr

Ανδρέας Παναγόπουλος
Ο Β. Παπαγεωργόπουλος είναι ο πρώτος πολιτικός που περνά την πόρτα των φυλακών με δυσθεώρητη ποινή, ισόβια φυλάκιση, αλλά το έγκλημα της υπεξαίρεσης για το οποίο τον καταδίκασε το Δικαστήριο είναι σοβαρότατο. Μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι για άλλες υποθέσεις, όπως λένε στην κυβέρνηση ενώ παραδέχονται ότι "αν οι νόμοι εφαρμόζονταν δεν θα υπήρχε τέτοιας έκτασης διαφθορά στο Δημόσιο".

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: ΠΕΡΙ ΑΠΛΟΤΗΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ



Απλότης σημαίνει καθαρότητα, ακεραιότητα, ειλικρίνειαν, απονήρευτον γνώμην,
καθαρότητα διανοίας και αδολότητα ουδέν εχούσης συνεσκιασμένον και
ύπουλον, το ανυπόκριτον, το μη επικεκαλυμμένον.

Τ' ΑΚΟΥΣ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ ;;;;;;;; ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!!

«Σου θυμίζω είχες πει ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν»!





Το «ναι» του Νίκου Αναστασιάδη στο σχέδιο Ανάν υπενθύμισε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για να στηρίξει την αισιοδοξία του ότι μπορεί να υπάρξει επιτάχυνση στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.

Πώς εξαφανίζεται ένας λαός. Υπογεννητικότητα – εκτρώσεις είναι η νέα γενοκτονία!





Τα τελευταία χρόνια ήταν για την χώρα μας εξόχως προβληματικά. Η οικονομική κρίση και τα παρεπόμενα αυτής, είτε αυτά εκφράστηκαν με δυναμικότητα στον δρόμο, είτε με τραγικό τρόπο στην ουρά κάποιου ΟΑΕΔ έχουν μετατρέψει την καθημερινότητα των Ελλήνων σε έναν ανήφορο, τον οποίο δεν δείχνουν οι περισσότεροι διατεθειμένοι να ανέβουν.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ!



Μια εκπομπή άλλων εποχών, άλλης τηλεόρασης, προτού η λαίλαπα της "προόδου" τα ισοπεδώσει όλα. Πρέπει να είναι από τα τέλη της δεκαετίας του '70 και την παρουσιάζει ο Φρέντυ Γερμανός. Δείτε:
 

ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ. Έχασε το 52,57% των μελών του σε λιγότερο από ένα χρόνο!!!

Σοκ ήταν για την Ιπποκράτους οι χθεσινές εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή συνέδρων, παρά τα δήθεν χαμόγελα. Προφανώς περίμεναν ακόμα μεγαλύτερη συντριβή... Φυσικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια του συστήματος προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο, αλλά δυστυχώς
για το ΠΑΣΟΚ...

"ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ" !!!

Δεν ήξερε, δε ρώταγε με ποιους έκανε παρέα ο σύντροφος Αλέξης;



Ο Αλέξης Τσίπρας είναι νέος και δεν ξέρει πολλά από διαπλοκές και άλλα τέτοια. Το είπε χθες και στη Βουλή αναφερόμενος στον πόλεμο που έκαναν, όπως είπε, στον Φλωράκη και τον Κύρκο, αλλά αυτός ήταν μικρός.
Βεβαίως και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε για την ακεραιότητά του. Όμως, επειδή πολλές φορές ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ! ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ!



ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ! ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==================

Χάριτας πολλάς και ευγνωμοσύνη αίδιον χρωστώ στον ιδιοκτήτη του Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ, κ. Νίκο Παπαχρήστου, ο οποίος αναδημοσίευσε το πιο κάτω ρεπορτάζ από το News.gr, για την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄. 
Η ανάγνωση του ρεπορτάζ με ανακούφισε από τον αβάστακτο πόνο και τον αγιάτρευτο καυμό που με βασάνιζε τον τελευταίο καιρό, που δεν με άφηνε το βράδυ να κλείσω μάτι, ώστε σκεφτόμουνα να καταφύγω σε γιατρό για να μου δώσει συνταγή για χάπια του ύπνου.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Βασίλειος ὁ Ὁμολογητής


Ὁ Ὅσιος Βασίλειος ὁ Ὁμολογητὴς ἔζησε καὶ ἔδρασε ἐπὶ τοῦ εἰκονομάχου αὐτοκράτορα Λέοντος Γ’ τοῦ Ἰσαύρο ...
περισσότερα...

Γ. ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ:''ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ''


alt''Όταν παιδί μου για υπάρξει εκκλησία, δεν  θα υπάρχουν φτωχοί'' , είχε πει κάποτε  ο γέροντας Πορφύριος στο πνευματικό του τέκνο, πατέρα Ποιμένα, σημερινό ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Μυρελαίου στην Άνω Βαθειά  Ευβοίας.
Οι φτωχοί σήμερα πληθαίνουν δραματικά και οι άστεγοι επίσης.
Τι σημαίνει άραγε αυτό....;


ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17218:%CE%93-%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1,-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%86%CF%84%CF%89%CF%87%CE%BF%CE%AF&catid=146:2010-07-11-13-45-51&Itemid=405

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΟΟΟΟ !!!

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

15Αυτή η ιστορία είναι πραγματική, συνέβη στο αδελφό μιας φίλης μου πριν από ένα μήνα. Διαβάστε το και ενημερώστε όσο περισσότερους μπορείτε.

Ο νέος αυτός είναι 30 ετών και χωρίς σχέση. Πήγε το βράδυ αυτό σε ένα μπαρ για να πιει ένα ποτό και ενώ κάθονταν μόνος παρατήρησε μια κοπέλα από απέναντι να τον κοιτά, αφού αντάλλαξαν μερικές ματιές αποφάσισε να πάει να τις μιλήσει. Ήπιαν μαζί δύο ποτά και τότε η κοπέλα προφασίστηκε ότι δεν αισθανέται καλά και παρακάλεσε τον νεαρό... να την πάει στο σπίτι της.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΤΙ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" !!!

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ


15Σε μια σημαντική δωρεά προχώρησε ένας Κρητικός ομογενής που ζει στη Σουηδία στην προσπάθεια του να στηρίξει τα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο της συγχώνευσης λόγω της κρίσης και των σοβαρών ελλείψεων που αντιμετωπίζουν.

ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: "ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"


15Του Ιερομονάχου Γεωργίου του Καυσοκαλυβίτου
«O πατήρ Πορφύριος δεν σταμάτησε να ζει. Μάλιστα τώρα είναι πιο κοντά μας. Όμως ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί του είναι η απλότητα και η προσευχή. Γιατί λίγο πριν την κόιμησή του όταν επληροφορήθηκε την κοίμηση του γέροντος Ιακώβου Τσαλίκη της Ι.Μ Οσίου Δαυίδ έκανε το σταυρό του και είπε:

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ε, ΡΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ !!!

ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ


15O πρώτος "γαλάζιος" μετά από μια στρατιά "πράσινων" κορυφαίων πολιτικών στελεχών που έχουν οδηγηθεί στις φυλακές θα είναι ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος  από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για την υπεξαίρεση 18. 000.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Η σύνθεση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής!

                       ΔΕΙΤΕ   ΤΟΥΣ   "ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ" !!!   
                       ΣΚΕΤΑ   "ΦΥΝΤΑΝΙΑ" !

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ......
 
Οι οδοδείκτες μας.........

να τους χαιρόμαστε......

και να προσέχουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ   που ρίχνουμε την ψήφο μας..........

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


"ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ, ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ" !!!

ΗΠΑ: Το Υπουργείο Άμυνας δίνει προνόμια στα άγαμα ζευγάρια. Αλλά μόνο αν είναι ομοφυλόφιλα!



Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δέχεται κριτική για την παροχή προνομίων σε ζευγάρια του ιδίου φύλου που συνήθως προορίζονται για συζύγους στρατιωτικών.

Ο υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα έχει εκδώσει μια οδηγία σύμφωνα με την οποία ορισμένα στρατιωτικά οφέλη που μέχρι τώρα προορίζονταν για τα παντρεμένα ζευγάρια θα πρέπει τώρα να επεκταθούν και σε ανύπαντρους συντρόφους - αλλά μόνο αν είναι του ίδιου φύλου.

Ε, ΟΧΙ ΚΙ' ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ... ΕΙΠΑΜΕ, "ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ" !!!

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα... Η Νίκη Τζαβέλα «διόρισε» την κόρη της στην Ευρωβουλή μέσω χάρης συναδέλφου της





Η ευρωβουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Νίκη Τζαβέλα ξεπέρασε το εμπόδιο της απαγόρευσης πρόσληψης συγγενών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κόρη της Θεοδώρα. Τη βοήθησε σε αυτό ο έτερος ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Σαλαβράκος ο οποίος δήλωσε την κόρη της στο δικό του επιτελείο και με αυτό τον τρόπο της εξασφάλισε την παρουσία της στις Βρυξέλλες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ!!! ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΥ «ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!





ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ» ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM;;;
Γράψαμε πρόσφατα πως τα σύγχρονα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και τον ένδοξο αρχαιοελληνικό πολιτισμό: Κάποιοι μας λοιδώρησαν, αλλά με τη σημερινή μας αποκάλυψη θα...βουλώσουν πολλά στόματα και θα μάθει ο κόσμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αλήθεια!

... ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ... !!!

«ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ» ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ! Μόνο αυτό μας έλειπε: Mε προτροπή Μ.Ρεπούση νόμος για γάμους ατόμων ιδίου φύλου!




To μόνο που έλειπε από την Ελλάδα των 350.000 εκτρώσεων ετησίως και της οκονομικής εξαθλίωσης, είναι ο νόμος που θα επιτρέπει να παντρεύονται άτομα του ίδιου φύλου, κοινώς ομοφυλόφιλοι, αλλά φαίνεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης φροντίζει για την υλοποίηση και αυτής της μεταρρύθμισης: