Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πανέμορφες εικόνες απ΄όλο τον κόσμο!



ΗΤΑΝ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ... ΣΟΥΒΛΑΚΙ ;;;

Σώθηκαν 500 γάτες που προορίζονταν για... εστιατόρια

Τις είχαν στοιβάξει σε τσουβάλια και κλουβιά

Είναι τουλάχιστον σοκαριστικό να βλέπει κανείς τις παρακάτω εικόνες με 500 ανυπεράσπιστες γάτες στοιβαγμένες μέσα σε κλειστά τσουβάλια και κλουβιά στην καρότσα ενός φορτηγού με προορισμό… αρκετά εστιατόρια στην Κίνα.

Το παράνομο εμπόρευμα εντοπίστηκε στην περιοχή Xuzhou της επαρχίας Jiangsu ύστερα από προληπτικό έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί σε διερχόμενα οχήματα.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ





Οι Ρώσοι εκκενώνουν από το μη μάχιμο προσωπικό, την βάση στην Ταρτούς της Συρίας


Ανώτεροι αξιωματούχοι του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, με δηλώσεις τους προς το πρακτορείο Ιντερφάξ δίνουν μια εικόνα πολεμικής προετοιμασίας της ναυτικής βάσης στην Ταρτούς της Συρίας δηλώνοντας ότι "Τουλάχιστον ένα πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου επιστρέφει στη μόνιμη βάση του, τη Σεβαστούπολη μαζί με 80 ειδικούς στον ηλεκτρονικό πόλεμο Ρώσους τεχνικούς.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Βόμβα: Τελευταία μέτρα, λένε, αλλά ετοιμάζουν χειρότερα




Έγγραφο – φωτιά αποκάλυψε ο Χάρης Μπότσαρης στο Εκκεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ το οποίο αποκαλύπτει ότι ο μισθωτός και ο…συνταξιούχος εξαθλιώνεται για να πληρώνονται τα swap της Morgan Stanley τα οποία λαμβάνονται σχεδόν ανα τρίμηνο φέτος αλλά και για το 2013.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ… ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

15 Του Johann Christoph Arnold
Όταν η διάσημη δολοφόνος Κάρλα Φαίη Τάκερ εκτελέστηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1998, στο Χάντσβιλλ του Τέξας,
μία μικρή ομάδα διαδηλωτών ενάντια στη θανατική ποινή έκαναν μία ολονυχτία με αναμμένα κεριά. Αλλά πολλές περισσότερες εκατοντάδες ήταν εκεί έξω από τη φυλακή για να χαρούν για το θάνατό της. Ένα πανό που κρατούσε κάποιος τα έλεγε όλα: “Είθε ο Παράδεισος να σε βοηθήσει. Είναι τόσο σίγουρο όσο η κόλαση, ότι εμείς δεν θα σε βοηθήσουμε!”


ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡ !!!

ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: «ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ»


1 Aκολουθεί ανοικτή απάντηση του Μητροπολιτή Σισανίου και Σιατίστης στην ιστοσελίδα HELLAS-ORTHODOXY...
«Διάβασα την ανοικτή προς εμέ επιστολή σας και σας απαντώ επίσης ανοικτά.

1. Λυπάμαι που ξεκινήσατε την επιστολή σας με ένα ψέμα. Την ταύτιση του «πιστού χριστιανού» μόνο με σας.
Έχω σωρεία μηνυμάτων, γραμμάτων από απλούς ακόμη ανθρώπους και ανθρώπων που μου τηλεφωνούν για να μου εκφράσουν τη χαρά και την εκτίμηση τους από κάθε γωνιά της γης... (και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολικό) που εκφράζουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για την οριοθέτηση της Ορθοδόξου πίστεως μας με γενική συνισταμένη, «επί τέλους κάποιος μίλησε...» Άρα λοιπόν ψεύδεσθε όταν ταυτίζετε τον «κάθε πιστό» με την άποψη σας. Θα συμφωνούσα ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν, αλλά όχι «κάθε πιστός χριστιανός»

Πρόστιμο σε 5 εταιρίες για τα ενεργειακά βραχιόλια


ΑΠΟ ΤΗ Γ.Γ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Πρόστιμο σε 5 εταιρίες για τα ενεργειακά βραχιόλια
Πρόστιμα συνολικού ύψους 350.000 ευρώ σε πέντε εταιρείες για προώθηση και διάθεση προς πώληση ενεργειακών βραχιολιών με αναληθείς ισχυρισμούς, επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Πρόκειται για βραχιόλια με διάφορες εμπορικές επωνυμίες (Power Balance, Bios Balance, Trymax, ENERGY BALANCE PERFORMANCE TECHNOLOGY, SB Super Balance κ.λπ.), τα οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των εταιρειών, είναι προϊόντα ειδικής τεχνολογίας που χαρίζουν ισορροπία, ενέργεια, δύναμη, βοηθούν στην υγεία, αθλητικά προϊόντα τεχνολογίας για καλύτερες επιδόσεις, βελτιώνουν την ισορροπία, τη δύναμη και την ευελιξία του σώματος και βοηθούν στην καθημερινή, καλύτερη λειτουργία και απόδοση του οργανισμού του ανθρώπου.

Οι ισχυρισμοί αυτοί κρίθηκαν αναληθείς, επειδή οι εταιρείες δεν προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία για την επαρκή επιστημονική τεκμηρίωσή τους. Επιπλέον, δεν διέθεταν αποδεικτικά στοιχεία βασισμένα σε μελέτες, σχετικά με βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων από τη χρήση των προϊόντων αυτών.

Παραπλανητική, επίσης, κρίθηκε και η προώθηση ορισμένων από τα προϊόντα αυτά, σε περιοδικά και στις σχετικές ιστοσελίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων πώλησής τους, μέσω δηλώσεων γνωστών αθλητών, που παροτρύνουν τους καταναλωτές να αγοράσουν προϊόντα, τα οφέλη των οποίων στερούνται επιστημονικής τεκμηρίωσης.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, επίσης, απέστειλε επιστολή στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, προκειμένου να ενημερωθούν τα φαρμακεία όλης της χώρας για τα συγκεκριμένα προϊόντα και να προχωρήσουν άμεσα στην απομάκρυνση του προωθητικού υλικού με τους παραπλανητικούς ισχυρισμούς.

Οι εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν τα πρόστιμα είναι:

1. Στην εταιρεία με την επωνυμία «4Q ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ -ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.» χρηματικό πρόστιμο ύψους 105.000 Ευρώ.

2. Στην εταιρεία με την επωνυμία «Β.ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» χρηματικό πρόστιμο ύψους 105.000 Ευρώ.

3. Στην εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΦΑΡΜ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία, χρηματικό πρόστιμο ύψους 65.000 Ευρώ.

4. Στην εταιρεία με την επωνυμία ΒΙΤΟΡΓΚΑΝ (VITORGAN) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝΟΠΟΡΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ χρηματικό πρόστιμο ύψους 50.000 Ευρώ.

5. Στην εταιρεία με την επωνυμία JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρηματικό πρόστιμο ύψους 25.000 Ευρώ.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο

ΠΗΓΗ:   http://www.impantokratoros.gr/217EF009.el.aspx

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Ἰωαννίκιος ὁ Μέγας ὁ ἐν Ὀλύμπῳ

Γεννήθηκε στὴ Βιθυνία τὸ 740 μ.Χ. Τὸν πατέρα του ἔλεγαν Μυριτρίκη καὶ τὴν μητέρα του Ἀναστασῶ. Καὶ οἱ δυὸ ἦταν εὐσεβ ...
περισσότερα...

ΚΑ - ΤΑ - ΠΛΗ - ΚΤΙ - ΚΟ !!!

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα


Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας |
  
Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, αλλά και αναμενόμενες.
Η τελευταία φιλομνημονιακή κυβέρνηση καταρρέει, το τελευταίο της καθήκον είναι να φέρει προς ψήφιση στην βουλή τα μέτρα, να πάρει από τους δανειστές την πολυπόθητη δόση, και να κλείσει ο κύκλος της, όπως της κυβέρνησης Παπανδρέου και αργότερα αυτής του Παπαδήμου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ: Φτωχοί το 21,4% των Ελλήνων

O ένας στους πέντε Έλληνες ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, περισσότερα από 901.190 νοικοκυριά, τα οποία αριθμούν 2.341.400 μέλη, ζουν υπό καθεστώς φτώχειας. Τα στοιχεία αυτά αφορούν τα εισοδήματα του 2010, με το.... όριο της φτώχειας να διαμορφώνεται στα 6.591 ευρώ ανά άτομο, όταν το μέσο ετήσιο ατομικό εισόδημα ήταν 12.637 ευρώ. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το 21,4% του συνολικού πληθυσμού της χώρας απειλείται από τη φτώχεια.

Τραγικές εικόνες στο Ηράκλειο του 21ου αιώνα

Στο Ηράκλειο της πάλαι ποτέ ευημερίας, ολοένα και περισσότερες είναι οι οικογένειες που στρέφονται στα συσσίτια, σε φιλανθρωπικές κινήσεις των Ενοριών, της Αυτοδιοίκησης ή του Εργατικού Κέντρου, προκειμένου να... εξασφαλίσουν όχι μόνο ένα πιάτο φαγητό αλλά ακόμα και ένα μπουκάλι νερό!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ... ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ !!! ΤΩΡΑ ;;;

Λύσεις εναλλακτικές υπάρχουν,αλλά προσκρούουν στα σχέδια μετατροπής τής χώρας σε προτεκτωράτο

Nα μην πάρουμε τη δόση ζητάει ο διαπρεπής οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, καθότι πιστεύει ότι αυτό θα είναι η καταστροφή της χώρας... αντίθετα πιστεύει ότι υπάρχει άλλη λύση επώδυνη μεν αλλά ελπιδοφόρα δε.

Ο οικονομολόγος Γ. Βαρουφάκης μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου "ΣΚΑΙ στις 7", δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τον Τόμσεν πρέπει να σταματήσουν και σε καμία περίπτωση να μην πάρουμε τη δόση. Διαβάστε τι προτείνει ο γνωστός οικονομολόγος...