Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!

Βιωσιμότητα του χρέους ή του Έθνους

Τελευταία ανανέωση: Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 19:29

 
Ανίκανοι, ανιστόρητοι και διεφθαρμένοι, εκχωρούν την Αιώνιο Ελλάδα στα βέβηλα χέρια πρόσκαιρων μεγαλομπακάληδων
Βιωσιμότητα του χρέους ή του Έθνους

Κρατούν στα τρεμάμενα χέρια τους μία ιστορία χιλιετιών. Η αειφόρος Ελλάδα, ο φωτοδότης της ανθρωπότητας στραγγαλίζεται από χέρια πρόσκαιρων διαχειριστών που προσπαθούν να αποτιμήσουν αιώνιες αξίες σε αργύρια.
Ο επιθανάτιος ρόγχος μίας άθλιας ελίτ που προσπαθεί να γαντζωθεί στα κουρέλια της έχοντας αντιληφθεί ότι μόλις άνοιξε την Κερκόπορτα του ολέθρου.

Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή




Από την έρευνα του Εισαγγελέα προέκυψε όχι μόνο ότι υπήρξε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας και σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, αλλά τέθηκαν και σε εφαρμογή!

Ποινική δίωξη για πράξεις εσχάτης προδοσίας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Ορνεράκης με αφορμή την αποκάλυψη των «Επικαίρων» για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής θητείας του,

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ κ. ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ !!!

Καταγγελία-βόμβα από την μεγαλύτερη κυπριακή εφημερίδα. «Συνεργάτες του Αναστασιάδη ήξεραν και έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό»




Στην σοβαρή καταγγελία ότι συνεργάτες του Προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, και οικονομικοί παράγοντες ήξεραν για το «κούρεμα» και απέσυραν τις καταθέσεις τους από την Κύπρο, προέβη σήμερα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Λευκωσίας, «Φιλελεύθερος». 

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ !!!


Την άκουσε ο πλανήτης με το ΟΧΙ των Κυπρίων



Το ιστορικό «όχι» της κυπριακής βουλής στο σχέδιο της τρόικας κάνει το γύρο του κόσμου, με τo θέμα να φιγουράρει ως κεντρικό στα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα στον κόσμο. 
Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι «Η κυπριακή Βουλή απέρριψε το σχέδιο φορολόγησης των καταθέσεων για το πακέτο διάσωσης» τονίζοντας ότι θέτει σε αμφιβολία τον μηχανισμό στήριξης.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἀββάδες Μαῦροι οἱ ἐν τῇ μονῇ Ἁγίου Σάββα ἀναιρεθέντες


Οἱ Ἅγιοι αὐτοὶ Πατέρες ἀσκήτευαν στὴ Λαύρα τοῦ Ἁγίου Σάββα, στὴν περιοχὴ τῶν Ἱεροσολύμων καὶ εἶχαν συγκεντρωθεῖ ἐκεῖ ἀπὸ διάφορα μέρη. Ὅμως Ἄραβες λῃστὲς ἐπιτέθηκαν κατὰ τῆς μονῆς καὶ συνέλαβαν τοὺς Πατέρες αὐτῆς, ποὺ δὲν μπόρεσαν ἢ δὲν θέλησαν νὰ φύγουν. Καὶ ἀφοῦ τοὺς βασάνισαν μὲ διάφορους τρόπους, γιὰ νὰ ὑποδείξουν στοὺς λῃστὲς τοὺς κρυμμένους θησαυροὺς τῆς μονῆς, τοὺς θανάτωσαν. Ἄλλους τούς ἀποκεφάλισαν, ἄλλους τοὺς τεμάχισαν καὶ ἄλλους τοὺς κατατρύπησαν μὲ τὰ ξίφη τους. Καὶ μὲ αὐτὸν τὸν ...
περισσότερα...

Η μικρή Κύπρος είπε 36 μεγάλα ΟΧΙ (σε αντίθεση με τους εγχώριους Nενέκους), και κοιτάζει τον Πούτιν!





Έ, όχι και μεγάλος ηγέτης ο Αναστασιάδης, Βασιλάκη...
Τώρα, όσον αφορά στους δικούς μας... της τρικομματικης χούντας, αυτοί, σέρνονται πίσω από την Μέρκελ.... κι ο Αντωνάκης, είναι το... πεκινουά της... (φωτο ανωτέρω)



 
Από τον Βασίλη Μπόνιο

Όπως όλα δείχνουν οι Κύπριοι λένε ένα ηχηρό ΟΧΙ στο κούρεμα των καταθέσεων.
Posted: 19 Mar 2013 04:00 AM PDT
Ο καταρράκτης Godafoss βρίσκεται στην περιοχή Mývatn στη βορειο-κεντρική Ισλανδία, κοντά στην ορεινή περιοχή Sprengisandur και είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς καταρράκτες της χώρας, η ιστορία του οποίου συνδέεται με τον εκχριστιανισμό των Ισλανδών.

Δημοσίευμα–ΒΟΜΒΑ βάζει «φωτιά» στην Κύπρο

Σε μια σοβαρή καταγγελία προβαίνει σήμερα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου «Φιλελεύθερος», η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Κάποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων» αναφέρει ότι συνεργάτες του Προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και οικονομικοί παράγοντες ήξεραν για το «κούρεμα» και απέσυραν τις καταθέσεις τους.



Ο "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ! ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ... "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" !!!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΟ;


1Επιμέλεια: Μάνος Χατζηγιάννης 

Για την Ρωμαιοκαθολική κοινότητα μίλησε ο  Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην εκπομπή "Πρώτο Πλάνο" στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την Κατερίνα Αντωνοπούλου. 

Χαρακτήρισε αστήρικτο γραφικώς το θεώρημα ότι δήθεν ο Απόστολος Πέτρος υπήρξε πρίγκηψ του κολλεγίου των Αποστόλων ο οποίος είχε το imperium, την παγκόσμια εξουσία στην Καθολική Εκκλησία, διότι ιστορικώς αμφισβητείται εαν ποτέ ο Απόστολος Πέτρος πάτησε ποτέ το χώμα της Παλαιάς Ρώμης. Οπως είπε ο κ. Σεραφείμ:

ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η' ... ΚΑΤΟΧΗ ;;;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: ΠΑΙΔΑΚΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ


15Ένα μικρό παιδάκι «βουτάει» μέσα στον κάδο απορριμμάτων προκειμένου να βρει κάτι να φάει.
Δίπλα ο πατέρας του μαζεύει τα αποφάγια που έχουν πέσει από τον κάδο ή ό,τι μπορεί να χρησιμοποιήσει για να «χορτάσει τη πείνα» τη δική του και της οικογένειάς του.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

15-Γέροντα, πώς θά μπορέσω τήν Σαρακοστή νά αγωνισθώ περισσότερο στήν εγκράτεια;

-Οι κοσμικοί τώρα τήν Σαρακοστή προσέχουν κατά κάποιον τρόπο τήν εγκράτεια, ενώ εμείς οι μοναχοί πάντα πρέπει νά προσέχουμε. Τό κυριώτερο όμως πού πρέπει νά προσέξει κανείς είναι τά ψυχικά πάθη καί μετά τά σωματικά. Γιατί, άν δώσει προτεραιότητα στή σωματική άσκηση καί δέν κάνει αγώνα, γιά νά ξεριζωθούν τά ψυχικά πάθη, τίποτε δέν κάνει.


Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ... ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ;;;

Ετοιμάζονται να μας φάνε σαν σουβλάκια και ο Κατίδης μας πείραξε!
ΤΗΣ  ΜΑΡΙΑΣ  ΓΙΑΧΝΑΚΗ
 
Ετοιμάζονται να μας φάνε σαν σουβλάκια και ο Κατίδης μας πείραξε!
Ρίξαμε όλο το μένος μας στον κατακαημένο τον Κατίδη λες και την χειρονομία που έκανε δεν την βιώνουμε καθημερινά από τους κεκαλυμμένους δυνάστες μας σε όλο της το μεγαλείο.
Τόσα μας έχουν κάνει οι πολιτικοί της δεκάρας, τόσες αποφάσεις εναντίον μας έχουν πάρει ,τόσες πράξεις τους καταστροφικές για το γένος μας έχουν πραγματοποιήσει, τόσοι άνθρωποι

Η συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην ναρκομανή,που βρήκε τον Χριστό μετά από 18 χρόνια εξάρτησης στην ηρωΐνη


«Ήμουν ναρκομανής 18 χρόνια, τα 15 πρεζάκιας, εξαρτημένος στην ηρωίνη. Θα προσπαθήσω να πω λίγα πράγματα για την εμπειρία μου αυτή την οδυνηρή που με στιγμάτισε, σακατεύοντας το μυαλό μου και διαλύοντας την ψυχή και το σώμα μου. Ας μου συγχωρεθεί κατά την εξιστόρηση η τυχόν αγοραία περιγραφή η η ωμότητα των λέξεων, αλλά η ηρωίνη και όλα όσα την αφορούν, δεν είναι κόσμος όμορφος αγγελικά πλασμένος. Εν περιλήψει λοιπόν (γιατί το υλικό είναι τεράστιο): 
 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ !!!

Ανακοινωθέν Μητροπολίτου Πειραιώς περί αποστόλου Πέτρου, Πρωτείου και ενθρονίσεως του Πάπα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com
᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 19ῃ Μαρτίου 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Ἐπ’ εὐκαιρίᾳ τῆς «ἐνθρονίσεως» τοῦ καταληψίου τοῦ πρεσβυγενοῦς Θρόνου τῆς παλαιᾶς Ρώμης κ. Φραγκίσκου, ἐκλεκτοῦ τοῦ ἀξιοτίμου κ. Ντέϊβιντ Ροκφέλερ, ἱδρυτοῦ τοῦ Μουσείου Ροκφέλερ τοῦ Τέλ-Ἀβίβ πού κατ’ ἔτος «δωρίζει» εἰς ἡμᾶς τά κατασκευασμένα ντοκυμαντέρς μέ τά χαλκευμένα καί ψευδῆ στοιχεῖα περί τοῦ Θεανθρωπίνου προσώπου τοῦ ἀληθοῦς Μεσσίου Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ καί ἱδρυτοῦ τῆς τριμεροῦς ἐπιτροπῆς, εἰς τόν ὁποῖον ἐπεδόθη καί τό «δακτύλιον τοῦ ἁλιέως» ὡς δῆθεν διαδόχου τοῦ δῆθεν «πρίγκηπος» τοῦ κολεγίου τῶν Ἀποστόλων, Ἀποστόλου Πέτρου ταπεινῶς ἐπαγόμεθα τά κάτωθι: