Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ... ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ;;;

Ετοιμάζονται να μας φάνε σαν σουβλάκια και ο Κατίδης μας πείραξε!
ΤΗΣ  ΜΑΡΙΑΣ  ΓΙΑΧΝΑΚΗ
 
Ετοιμάζονται να μας φάνε σαν σουβλάκια και ο Κατίδης μας πείραξε!
Ρίξαμε όλο το μένος μας στον κατακαημένο τον Κατίδη λες και την χειρονομία που έκανε δεν την βιώνουμε καθημερινά από τους κεκαλυμμένους δυνάστες μας σε όλο της το μεγαλείο.
Τόσα μας έχουν κάνει οι πολιτικοί της δεκάρας, τόσες αποφάσεις εναντίον μας έχουν πάρει ,τόσες πράξεις τους καταστροφικές για το γένος μας έχουν πραγματοποιήσει, τόσοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν εξαιτίας της κατάθλιψης που απέκτησαν από τα χρέη και το βούλιαγμα των επιχειρήσεών τους, τόσοι νέοι μας έγιναν μετανάστες και κατά τα άλλα δεν ασχοληθήκαμε με την ναζιστική συμπεριφορά του κράτους μας αλλά με την ναζιστική χειρονομία ενός νεαρού ποδοσφαιριστή που από την χαρά του που έβαλε γκολ έκανε μια χειρονομία που μπορεί να μην σήμαινε τίποτα γι αυτόν.
Και τόσος σάλος Θεέ μου γι αυτό!!!!

Έπεσαν πάνω του να τον κατασπαράξουν ,έστρεψαν την προσοχή όλου του κόσμου πάνω του . Πάνω σε ένα παιδί που έχει  ετεροθαλή αδελφό στο Πουέρτο Ρίκο σε ένα παιδί που οι γονείς του ως Πόντιοι έχουν βιώσει τον ρατσισμό κι εκείνος το γνωρίζει και που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να είναι φασίστας γιατί ξέρει τι σημαίνει διωγμός και μετανάστης.

Παρόλα αυτά η τιμωρία του Κατίδη ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν οι τζέντελμεν του αθλητισμού και των γηπέδων.  Αυτοί οι κύριοι που ποτέ τους δεν έχουν κάνει καμιά απρεπή χειρονομία στα γήπεδα ,που δεν έχουν φωνάξει ποτέ ρατσιστικά συνθήματα που δεν έχουν κάψει ποτέ την αλβανική σημαία σε αγώνα (όλοι το θυμόμαστε). Αυτοί οι κύριοι θέλησαν να στείλουν στην πυρά τον νεαρό Κατίδη.

Και αν πρέπει να στείλουμε στην πυρά τον νεαρό Κατίδη για μια χειρονομία επιπόλαια που έκανε τι πρέπει να κάνουμε για τις συμπεριφορές αυτών που μας κυβέρνησαν και κυβερνούν που πραγματικά μας φέρονται λες και είμαστε προϊόντα σάπια για τα σκουπίδια ; κρέας για την μηχανή του κιμά; Λεία για τα στόματα των σπαρακτικών; Τι θα πρέπει να κάνουμε για τις αντιδημοκρατικές ενέργειες όλων όσων θέλουν να μας πιουν το αίμα;
Ο Κατίδης μας πείραξε;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου