Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012



ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ

ΤΟΥ  ΝΙΚ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

            Η εξομολόγηση είναι ένα από τα επτά θεοΐδρυτα μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Είναι μάλιστα υποχρεωτικό μυστήριο, πράγμα που δηλώνει την αναγκαιότητα της για την πνευματική καλλιέργεια και τη σωτηρία του ανθρώπου. Με αυτό το μυστήριο ο Θεάνθρωπος Κύριος χαρίζει ανεκτίμητα δώρα σε κάθε εξομολογούμενο. Ας τα δούμε με συντομία ευθύς αμέσως:
  1. Συμφιλίωση με τον Θεό
Mε τις αμαρτίες μας παροργίζουμε το Θεό, βλάπτουμε τις Πανάγιες πληγές του Εσταυρωμένου Λυτρωτού μας και λυπούμε το Πανάγιο Πνεύμα. Έτσι αποξενωνόμαστε από το Θεό και γινόμαστε εχθροί του. Για να συμφιλιωθούμε μαζί Του, πρέπει να καταθέσουμε στα πόδια του Εσταυρωμένου τις αμαρτίες μας. Αυτό γίνεται μόνο στο φιλανθρωπότατο μυστήριο της ιεράς εξομολογήσεως.

400 δισεκατομμύρια Euro θα προσφέρουν στην Ελλάδα οι Ομογενείς, με επιτόκιο 0,5 % και αποπληρωμή σε πάνω από 100 χρόνια !!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ...... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! ! !

Συμφώνα με δημοσίευμα του Καναδικού CNW Η οργάνωση END NATIONAL DEBT με Πρόεδρο τον Δρ Εμμανουήλ Λαμπράκη στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 θα προσφέρουν στην Ελλάδα 400 δισεκατομμύρια Euro με επιτόκιο 0,5 % και αποπληρωμή πάνω από 100 χρόνια!!!!!

Σκοπός τις προσφοράς αυτής είναι η αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας.
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και....
μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ... "ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ" !

Μάχη πάνω από τα σκουπίδια δίνουν τσιγγάνοι και ρακοσυλλέκτες

Μάχη πάνω από τα σκουπίδια δίνουν τσιγγάνοι και ρακοσυλλέκτεςΣε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί ο ΧΥΤΑ Φυλής, με τα κρούσματα επιθέσεων από εκατοντάδες τσιγγάνους και αλλοδαπούς, να...
βρίσκονται σε καθημερινή βάση. Με όπλα στα χέρια, εισβάλλουν στις εγκαταστάσεις για να κλέψουν μέταλλα (σίδερα, αλουμίνια, χαλκό κλπ.),

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ... ΠΛΟΙΟ ! ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ... ΛΑΟΥ !!!

Α.Λοβέρδος: «Τέλος η αναμονή, προχωρώ σε πολιτική ενέργεια!»

Μετά από πολύμηνες συζητήσεις για τη στάση που θα τηρήσει ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος απέναντι στις εξελίξεις στο κόμμα αλλά και ....
απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο, η πολιτική του ενέργεια είναι πια γεγονός. Την ανακοινώνει ο ίδιος μέσα από το βιβλίο του που αναμένεται να βρίσκεται αύριο Δευτέρα στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για μια έκδοση που περιλαμβάνει τις θέσεις της Νέας Ελληνικής Ανόρθωσης που αποτελεί ουσιαστικά και το όνομα της πολιτικής του ενέργειας, όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει.

Ε, ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΕΠΕΤΥΧΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ»


15 Των Νίκου Μαγγίνα και Νίκου Παπαχρήστου
Τη βεβαιότητα πως όλοι οι Έλληνες θα σταθούν μέχρι τέλους αμετακίνητοι και σταθεροί στο πλευρό του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας και της Πρωτόθρονης Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως εξέφρασε ο πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε ομιλία του, υποδεχόμενος την περασμένη Τρίτη στην κατοικία του στα Χανιά, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ... ! ΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ;;; ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ... ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ... !!!

ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ... ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ

15 Μια απίστευτη φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Δημοκρατία από την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Κέιπ Τάουν... Είπαν στον Παπανδρέου να μιλήσει κι αυτός ανέβηκε στην... Ωραία Πύλη

Επισκεπτόμενος την τοπική εκκλησία, ο πρώην πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και συναντήθηκε με ανθρώπους από την ομογένεια.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ... ΔΕΙΧΝΕΙ ! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" !

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ


15 Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μισούν τους Έλληνες, μισούν την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμα μας. Έφτασαν ακόμη και στο σημείο να μισούν και τα μνημεία που έχουν χτίσει για να τιμήσουμε τους νεκρούς μας διότι πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τις πράξεις των χρήσιμων ηλίθιων που βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

15 Το κρυφό δωμάτιο από το οποίο σύμφωνα με το θρύλο διέφυγε ο ιερέας μετά λειτουργία της 29ης Μαΐου 1453, κατά την Άλωση της Πόλης και το οποίο  βρίσκεται στις ανεξερεύνητες στοές στα έγκατα της Αγίας Σοφίας, ψάχνουν Τούρκοι αρχαιολόγοι.

Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα από το 2009 όταν για πρώτη φορά μετά από αιώνες πάτησε πόδι ανθρώπου στις μυστικές υπόγειες στοές της Αγιάς Σοφιάς, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε γνωστό ότι αναζητούν το δισκοπότηρο του θρύλου.
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Μάθημα Ιστορίας
ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!
Όσοι γνωρίζουν τουρκικά ή έχουν επαφές με τούρκους, ας τους ενημερώσουν!...
Να τους κάνουν επίσης γνωστό ότι, ενώ μας αποκαλούν Γιουνάνηδες (δηλαδή, Ίωνες) εξακολουθούν να κατέχουν την Ιωνία!!!!!
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;
Αν δεν ξέρετε, ορίστε η απάντηση:
Η Τούρκικη σημαία, και το αντίστοιχο "εθνικό σύμβολο" των Τούρκων, προέρχεται από ένα σύμβολο του Βυζαντίου, αλλά της αρχαιοελληνικής πόλης Βυζάντιον, που υπήρχε στην θέση της Κωνσταντινούπολης.


«Ο ΑΓΙΟΣ Νήφων, επίσκοπος Κωνσταντιανής (4ος αι.) αξιώθηκε νά δει πολλά θεϊκά οράματα με τα φωτισμένα από το Άγιο Πνεύμα μάτια της ψυχής του. 
Κάποτε, σε Μια θεία λειτουργία, μόλις ο λειτουργός εκφώνησε: «Ευλογημένη ή βασιλεία... », ο άγιος 
είδε φωτιά νά κατεβαίνει από τον ουρανό και νά καλύπτει το άγιο θυσιαστήριο και τον ιερέα, χωρίς εκείνος νά καταλάβει τίποτα. 

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ!

alt Ως ότι πιο ευτελές σερβίρει η τούρκικη προπαγάνδα χαρακτήρισε με ανακοίνωσή της τα τουρκικά σήριαλ η «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη. Η πολιτική κίνηση του διαπρεπούς μουσικοσυνθέτη εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον της προβολής τουρκικών σήριαλ από τα ελληνικά κανάλια, μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Μίκη.
Η Σπίθα κάνει λόγο για «προκλητική στάση των καναλιών» η οποία στο βωμό του κέρδους «αγοράζουν ό,τι τους σερβίρει η τούρκικη τηλεοπτική αγορά η οποία ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της».
Πατέρες και αδελφοί,
Ο μοναχός και ο αγωνιστής χριστιανός είναι πνευματικοί μαχητές σε κάθε στιγμή της ζωής τους από την γέννηση μέχρι τον θάνατο τους. Είναι όμως ανάγκη να γνωρίζουμε την τέχνη αυτού του αοράτου πολέμου και από ποία μέρη έρχεται εναντίον μας ο νοητός εχθρός.

Ο άγιος Μελέτιος ο Ομολογητής μας λέγει ότι ο πειρασμός έρχεται από έξι σημεία εναντίον μας, ενώ ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης γράφει από οκτώ, δηλ. από επάνω και από κάτω, από δεξιά και αριστερά, από εμπρός και πίσω και από μέσα και έξω.


15 μεταπτυχιακά και διδακτορικά στη Θεολογία να κάνει κάποιος, τέτοιο κήρυγμα δεν κάνει.-
============================================

«Οὐδεὶς ἀναβέβηκεν εἰς τὸν οὐρανὸν εἰ μὴ ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβάς, ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ὁ ὢν ἐν τῷ οὐρανῷ » (Ἰω. 3,13)
Ακούσατε, ἀγαπητοί μου, τί λέει τὸ εὐαγγέλιο; Ὅτι κανένας ―ἀκοῦτε;―, κανένας δὲν ἀνέβηκε στὰ οὐράνια, ἐκτὸς ἀπὸ Ἕναν.  –Μπᾶ! θὰ πῇ κάποιος, εἶνε αὐτὸ σήμερα ἀ-ληθινό; «Τῷ καιρῷ ἐκείνῳ», ποὺ πήγαιναν μὲτὰ γαϊδουράκια, μποροῦσε νὰ λεχθῇ. Ἀλλὰ σήμερα, ποὺ ὁ ἄνθρωπος ἔγινε ἀστροναύτης καὶ περπατάει στὸ διάστημα, ἔρχεσαι ἐσὺ καὶ λὲς ὅτι κανένας δὲν ἀνέβηκε στὰ οὐράνια;…

Εικόνες που προκαλούν ύπνο... 

ΠΟΙΑ   ΣΤΑΣΗ   ΣΕ   ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ   ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;;;






ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ , "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ" ! ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ !!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ



Υπάρχει ένας τομέας της στρατιωτικής τέχνης που λέγεται "ψυχολογικός πόλεμος". Δυστυχώς, όταν ακούμε τη λέξη "ψυχολογικός πόλεμος", μας έρχεται (όχι τυχαία) στο νου...η γειτόνισσα μας που προσπαθεί να μας σπάσει τα νεύρα επειδή δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει. Στην πραγματικότητα, ο ψυχολογικός πόλεμος είναι μια ολόκληρη επιστήμη, η οποία διδάσκεται σε πανεπιστήμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ... ΞΕΡΕΤΕ !!!

Τρομακτικές αποκαλύψεις του Σόρος για την Ελλάδα, που κόβουν την ανάσα > Σε θαλαμηγό Έλληνα επιχειρηματία-κάπου στο βόρειο Αιγαίο...



Σε θαλαμηγό Έλληνα επιχειρηματία-κάπου στο βόρειο Αιγαίο- με τον οποίο έκαναν πετυχημένες μπίζνες στα Βαλκάνια φιλοξενήθηκε για λίγες μέρες ο Τζορτζ Σόρος. Ο ανήσυχος τζογαδόρος του χρήματος δεν έκρυβε την ανησυχία του για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτίμησε μάλιστα πως ο μόνος τρόπος για να επανεκλεγεί ο Μπαράκ Ομπάμα είναι να στηθεί ένα σκηνικό πολέμου με πιο πρόσφορο εκείνο με το Ιράν. «Μόνο έτσι θα αλλάξει η ατζέντα και θα φύγει-έστω και για λίγο-η Οικονομία από την πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος της αμερικανικής κοινής γνώμης, κάτι που ευνοεί τον Ρόμνευ…».

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ;;; ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ... ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ... ΕΙΔΕΣ ;;; ΑΣΠΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ !!! ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ... "ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ" !!! ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΡΏΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ... ΓΩΝΙΑ Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" !!!

Ψήφισμα πολιτείας της Καλιφόρνια: Η Κριτική προς το Ισραήλ καθιστά τον αντισημιτισμό!!





Τον περασμένο μήνα, η Συνέλευση της Πολιτείας της California επικύρωσε ψήφισμα το οποίο ωθεί και πιέζει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πολιτείας να αντιμετωπίσουν και να καταπολεμήσουν με ακόμη μεγαλύτερη επιθετικότητα την κριτική απέναντι στο Κράτος του Ισραήλ στις φοιτητουπόλεις.


Οι εκτρώσεις αυξάνουν τον κίνδυνο μητρικής θνησιμότητας


 
Ενώ η «βιομηχανία εκτρώσεων» συνεχίζει να αναφέρει ότι η έκτρωση είναι ασφαλέστερη από τον φυσικό τοκετό (!!!), ολοένα και περισσότερες έρευνες καταδεικνύουν ότι η έκτρωση αύξανει σημαντικά τον κίνδυνο μητρικής θνησιμότητας.


ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;; ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ... ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ;;;

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


Του Γιώργου Θεοχάρη

Πατέρας Παϊσιος ο Αγιορείτης:Εντολή των  Σιωνιστών οι δηλώσεις Αβραμόπουλου.
«Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», είπε ο κ. υπουργός και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αθωνική πολιτεία.Καθώς οι αντικαθεστωτικοί που υπερασπίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος σφαγιάζουν τους Χριστιανούς.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η αγάπη προς τους εχθρούς

Είναι εύκολο να αγαπάς έναν άγιο , αφού είναι άξιος της αγάπης σου , αλλά τι γίνεται με έναν μεγάλο αμαρτωλό , με κάποιον που μας βρίζει , μας αποπαίρνει και μας κάνει κακό ; Είναι αδύνατον να τον αγαπήσουμε χωρίς τη χάρη , την εγκατοίκηση μέσα μας του ελεήμονος Χριστού. Μονάχα το Πνεύμα του Θεού μάς δίνει τη δύναμη να αγαπήσουμε τους εχθρούς. Στην αρχή ωστόσο , μας χρειάζεται να βιάσουμε λίγο την καρδιά μας , συμβουλεύει ο Σιλουανός. Παρατηρώντας αυτή την προσπάθεια και τις καλές μας προθέσεις , ο Κύριος θα μας βοηθήσει . Πάντοτε είναι δυνατό το ελάχιστο : αν δεν αγαπάς τους εχθρούς σου , τουλάχιστον μην τους κακομεταχειριστείς και μην τους καταραστείς ·  αυτό είναι ήδη μια πρόοδος. Και εάν δεν κατορθώσεις να προσευχηθείς για χάρη τους , τότε αναστέναξε λίγο για αυτούς μπροστά στον Θεό.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ... ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ !!!

Νικολόπουλος για προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή: «Πόσοι, ποιοι και… πόσο μας κοστίζουν;»

Πολιτική

Ζητάει την ονοματική λίστα όλων των προσληφθέντων, την οικονομική επιβάρυνση του κράτους, ανά μήνα και ανά έτος

πριν δύο ώρες
Νικολόπουλος για προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή: «Πόσοι, ποιοι και… πόσο μας κοστίζουν;» Ζητάει την ονοματική λίστα όλων των προσληφθέντων, την οικονομική επιβάρυνση του κράτους, ανά μήνα και ανά έτος
Τις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή και στους κρατικούς οργανισμούς, από τους πρώην και νυν, Πρωθυπουργούς, αρχηγών κομμάτων, Προέδρους και Αντιπροέδρους της Βουλής, αλλά και από τα κόμματα συνολικά… αναζητάει ο Νίκος Νικολόπουλος.

ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Φθιώτιδος: ''Ο αετός της Ρούμελης δεν λαβώνεται''

diakos
Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από τον καλλιτεχνικό και πνευματικό χώρο ξεπηδούν ορισμένοι απαίδευτοι, οι οποίοι με τα προκλητικά έργα τους κατορθώνουν να διαφημισθούν και να προβληθούν ως συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί κλπ.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἰωακεὶμ καὶ Ἄννα οἱ Θεοπάτορες

Ἡ σύναξη τῶν δικαίων γονέων τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου, σύμφωνα μὲ τὴν ἀρχαία ἐκκλησιαστικὴ παράδοση ὁρίστηκε τὴν ἑπομένη τοῦ γεννεσίου τῆς Θεοτόκου, γιὰ τὸν λόγο ὅτι αὐτοὶ ἔγιναν πρόξενοι τῆς παγκόσμιας σωτηρίας μὲ τὴν γέννηση τῆς ἁγίας θυγατέρας της. «Τελεῖται δὲ ἡ σύναξις αὐτῶν ἐν τῷ ἐξαέρῳ οἴκῳ τῆς Θεοτόκου, πλησίον τῆς μεγάλης ἐκκλησίας ἐν τοὶς Χαλκοπρατείοις». Νὰ ἀναφέρουμε λοιπόν, ὅτι ὁ Ἰωακεὶμ ἦταν γιὸς τοῦ Ἐλιακεὶμ ἀπὸ τὴν φυλὴ τοῦ Ἰούδα καὶ ἀπόγονός του Δαβίδ. Ἔκπτωτος τοῦ θρόνου, ἰδιώτ ...
περισσότερα...