Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018


Η ανάρτηση του Βορειοηπειρώτη Χρήστου Μάστορα για τον Κατσίφα και η οργισμένη απάντηση σε Φίλη

 

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες από το άγαλμα «Βόρειος Ήπειρος» στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια και αναφέρθηκε στην υπόθεση Κατσίφα: «Πολλοί συμπατριώτες μου, μου ζητούν να γράψω κάτι για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, καθώς λένε έχω χρέος να μιλήσω. Μάλλον αισθάνονται πως θα ακουστεί δυνατότερα η φωνή τους από εδώ. Τους καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση, το εμφυτευμένο μίσος, το αίσθημα της αδικίας, της στερημένης εθνικής υπερηφάνειας, το να πρέπει να είναι διπλά Έλληνες γιατί αλλιώς είναι ξένοι. Ποιος φταίει για το θάνατο του

Αστραψε και βρόντηξε ο στρατηγός Κωσταράκος για τη Μακεδονία

Aκόμη μια δημόσια παρέμβαση για τα Εθνικά θέματα έκανε ο Στρατηγός Κωσταράκος. Αυτή την φορά η παρέμβαση του Στρατηγού έγινε στο Μακεδονία webtv και αφορούσε το Σκοπιανό.
Αναλυτικά η παρέμβαση του Στρατηγού:
“Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Η συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται ότι τελικά θα περάσει στα Σκόπια και η σωτηρία, ο «από μηχανής θεός» στον οποίον κάποιοι απέβλεπαν, δεν θα έρθει τελικά από τον Βορρά.
Οι ντόπιοι ακροβάτες θα βρεθούν αναπόφευκτα προ των ευθυνών τους. Ο Ελληνικός

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

                                      8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Σύναξις Ἀρχαγγέλων Μιχαὴλ καὶ Γαβριὴλ καὶ πασῶν τῶν Ἀσωμάτων καὶ Οὐράνιων Δυνάμεων

Ἡ Ἐκκλησία μας σήμερα γιορτάζει τὴν Σύναξη τῶν Ἀρχαγγέλων Μιχαὴλ καὶ Γαβριήλ, καθὼς καὶ τῶν ὑπολοίπων Ἀσωμάτων καὶ Οὐρανίων Ἀγγελικῶν Ταγμάτων. Ἡ Ἁγία Γραφή, ἀναφέρει σὲ πολλὰ σημεῖα τὴν ἐπικοινωνία τῶν ἀνθρώπων μὲ τοὺς ἀγγέλους καὶ ἰδιαίτερα μὲ τοὺς ἐπικεφαλεῖς τῶν ἀγγελικῶν ταγμάτων Μιχαὴλ καὶ Γαβριήλ. Συγκεκριμένα, ὁ Ἀρχάγγελος Μιχαὴλ ἐμφανίσθηκε στὸν Ἀβραὰμ γιὰ νὰ σώσει τὸν Ἰσαάκ, τὸν ὁποῖο ἦταν ἕτοιμος νὰ θυσιάσει κατ’ ἐντολὴ τοῦ Θεοῦ, ποὺ θέλησε νὰ δοκιμάσει ἔτσι τὴν πίστη τοῦ δούλου τ ...
περισσότερα...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

8 Νοεμβρίου


μ.Χ.
392
Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μέγας Θεοδόσιος καταργεί με διάταγμά του την ειδωλολατρία και απαγορεύει την προσέλευση σε ειδωλολατρικούς ναούς.