Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ... ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!

Οι βουλευτές με τα περισσότερα ακίνητα.



Όπως είναι γνωστό τα πόθεν έσχες συνολικά 508 υπόχρεων πολιτικών αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν για έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι την 11η Ιανουαρίου 2013.


Ο Γέροντας Παΐσιος για τον Άγιο Σπυρίδωνα και το άφθαρτο λείψανό του




- Γέροντα, μπορεί ο άγιος Σπυρίδων να ζήτησε από τον Θεό να μείνη άφθαρτο το Λείψανό Του;
- Όχι, πώς μπορεί να γίνη αυτό; Οι Άγιοι δεν ζητούν τέτοια πράγματα. Ο Θεός οικονόμησε να μείνη άφθαρτο το Λείψανο, για να βοηθιούνται οι άνθρωποι. Και βλέπετε πως τα έχει οικονομήσει ο Θεός! Επειδή η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος είναι κοντά στην Ιταλία και εύκολα οι άνθρωποι θα μπορούσαν να παρασυρθούν από τον Καθολικισμό, έβαλε φράγμα εκεί πέρα τον Άγιο Σπυρίδωνα , τον Άγιο Γεράσιμο και τον Άγιο Διονύσιο.
Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι Στ΄, Περί Προσευχής, εκδ. Ιερόν Ησυχαστήριον «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος», Σουρωτή Θεσσαλονίκης, 2012, σελ. 110
πηγη

Σταμάτης Σπανουδάκης « Σήμερα στην Ελλάδα ή παίρνεις το τουφέκι και αρχίζεις και σκοτώνεις, ή γονατίζεις και προσεύχεσαι» ΒΙΝΤΕΟ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 9, 2012
20121209-092545.jpgΣε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης μίλησε στο Αχελώος tv και τον Δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα, ανοιχτά και ξεκάθαρα, για την Ελλάδα και την οικονομική και κοινωνική κρίση, ενώ δεν παραλείψε να αναφερθεί στην λειτουργία και τις επιλογές της πολιτικής, κοινωνικής και πνευματικής ηγεσίας της Χώρας.
Ερωτηθείς τι είναι η Ελληνική κρίση για τον ίδιο, ο συνθέτης σχολίασε:

ΡΕ, ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ... ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.




 

ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΓΟΚΟΛΩΝΑ ΤΟ ... ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ - ΙΣΛΑΜ;

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΣ  ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ .. ΡΟΔΙ !! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ... ΛΟΙΔΟΡΙΑ !!!

Επιτέλους, θα καταργηθεί η αργία της Κυριακής!





Κοιμόμουν και ξυπνούσα μέχρι τώρα με την απορία ποιος ήταν ο λόγος που ο υπέροχος και ηρωικός Ελληνικός λαός φοβόταν τόσο πολύ την …επιστροφή στη δραχμή ενώ υπέμεινε καρτερικά ως σήμερα όλα τα παράλογα, σκληρά, δυσβάσταχτα και απάνθρωπα μέτρα που αρρωστημένοι εγκέφαλοι επινοούν και δουλοπρεπείς ραγιάδες εκτελούν κατά γράμμα. Φαινομενικά, οι περισσότεροι Έλληνες γκρινιάζουν γιατί φτωχοποιούνται συνεχώς και στερούνται μέρος των εισοδημάτων τους όσοι έχουν ακόμη εργασία ή τη δουλειά τους όσοι την έχασαν!

Εντυπωσιακό… ποτάμι λάβας στη Ρωσία!



Εντυπωσιακές δορυφορικές φωτογραφίες μας προσφέρει η NASA, οι οποίες αποκαλύπτουν τη ροή καυτής λάβας από ρώσικο ηφαίστειο στη χερσόνησο Καμτσάτκα. Το Plosky Tolbachik στη χερσόνησο Καμτσάτκα εξερράγη στις 27 Νοεμβρίου, αφού έμεινε σε αδράνει 36 χρόνια. Η ηφαιστειακή τέφρα εκτοξεύτηκε σε ύψος 3 χιλιομέτρων.

Το παιδί και το καρφί

clip_image002
Ένα καρφί στον φράχτη

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα παιδί που θύµωνε µε το παραµικρό και είχε πολύ κακούς τρόπους. Ο πατέρας του, του έδωσε ένα σακούλι µε καρφιά και του είπε ότι κάθε φορά που θα φέρεται άσχηµα θα πρέπει να καρφώνει ένα καρφί στο φράχτη. Την πρώτη µέρα το παιδί κάρφωσε δεκαέξι καρφιά. Όµως, καθώς περνούσαν οι εβδοµάδες, όλο και κατάφερνε να χαλιναγωγεί τη συµπεριφορά του και τα καρφιά ολοένα λιγόστευαν.

To λεξικό της Κυπριακής διαλέκτου

Η Κυπριακή διάλεκτος αποτελεί στη σύγχρονη εποχή μας τη μοναδική πραγματικά ζωντανή ελληνική διάλεκτο, η οποία είναι μητροδίδακτη και...παραγωγική στο νησί τής Κύπρου.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Σπυρίδων ὁ Θαυματουργός Ἐπίσκοπος Τριμυθοῦντος Κύπρου


Ἀνήκει στὴν ἱερὴ φάλαγγα τῶν ἁγίων Πατέρων τῆς Ἐκκλησίας τῶν πρώτων αἰώνων. Γεννήθηκε τὸ 270 μ.Χ. καὶ ἔζησε στὰ χρόνια του Μ. Κωνσταντίνου (306 – 337) καὶ τοῦ γιοῦ του Κωνστάντιου (337 – 361). Γενέθλια πατρίδα του ὁ Ἅγιος Σπυρίδων εἶχε ὄχι τὴν Τριμυθούντα τῆς Κύπρου, ὅπως γράφουν πολλοὶ καὶ ποὺ σήμερα εἶναι ἕνα μικρὸ χωριὸ μὲ τὸ ὄνομα Τρεμετουσία, ἀλλὰ τὴν γειτονική της κωμόπολη Ἄσσια. Αὐτὸ μᾶς λέγει ὁ Ἅγιος Τριφύλλιος, πρῶτος Ἐπίσκοπος τῆς Λευκωσίας καὶ μαθητὴς τοῦ Ἁγίου Σπυρίδωνος. «Οὗτο ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ...Ο ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΥ

Να ’σαι είκοσι δύο χρονών και να ’σαι θανατοποινίτης! Να περιμένεις να σε κρεμάσουν! Η ζωή μπροστά γεμάτη ομορφιά και νειάτα και ’σένα να θέλουν να σε σκοτώσουν;
Και γιατί τέλος πάντων; Γιατί θέλησες να υπάρχει ισότητα και σωστό στην κοινωνία! Να μην υπάρχουν αφεντάδες και…δούλοι. Να ’μαστε όλοι ίσοι. Και να ’ναι όλα ίσια. Όχι στραβά κι ανάποδα.

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ !!!


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ


15  
Με τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στο Συνοδικό Μέγαρο.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον κ. Βρούτση και την Γενική Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του Υπουργείου κ. Άννα Δελαπόρτα και τόνισε: "με χαρά σας υποδεχόμαστε σήμερα για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν στο υπουργείο σας", ενώ ο Υπουργός απάντησε πως "το υπουργείο με όλες του τις δομές είναι σε προσπάθεια να είναι κοντά στην κοινωνία στις δύσκολες στιγμές που περνάμε και φυσικά να σταθεί αρωγός κοντά στην Εκκλησία".


ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


1 Απάντηση στην Εκκλησία και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έδωσε από το ραδιόφωνο του Alpha 9.89 ο υπουργός Ανάπτυξης σχετικά με την αργία της Κυριακής.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε : «Την ώρα που θα έχουμε λειτουργία (στην Εκκλησία) θα απαγορεύεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα»

Σταματήστε τον κόσμο, η Ελλάδα θέλει να κατέβει!!!!


1:01 μ.μ. Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012


Αρχίστε να γκρεμίζετε όλα τα αρχαία μνημεία και την αρχιτεκτονική της.
1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
2. Γκρεμίστε όλη την Ιταλία σε βάθος 100 μέτρων.
3. Αδειάσετε όλα τα μουσεία σας, σε όλο τον κόσμο.
4. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό σε όλο τον πλανήτη..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ !!!

ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!!!!!!!!!!


12:47 μ.μ. Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012
 
Φίδι των δέντρων αρπάζει  ένα
 βάτραχο πάνω σε  μπανανιά στην  Ινδονησία.
Φίδι των δέντρων αρπάζει ένα βάτραχο πάνω σε μπανανιά στην Ινδονησία.

Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (pics)

Σκληρές φωτογραφίες πριν και μετά δείχνουν τις παραμορφώσεις
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (pics)Η χρόνια χρήση ναρκωτικών επιφέρει καταστροφικές φυσικές συνέπειες στον οργανισμό των χρηστών και μια νέα καμπάνια κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών το αποδεικνύει με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο...
Οι αποκρουστικές φωτογραφίες, που παρουσιάζουν πρόσωπα πριν και μετά τη χρόνια χρήση, απαρτίζονται από αστυνομικές φωτογραφίες των χρηστών που βγήκαν κατά τη διάρκεια των πολλαπλών τους συλλήψεων από τις Αρχές.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!!!


12:16 μ.μ. Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012
 
Αντέγραψα και σας στελνω απο το The Athens review ,
τ. 35 ,μερος απο τον ΛΙΑΝ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Πίνακα
(σελ 39 στο άρθρο Το όνειρο του Σπινέλι, Μαρκ Μαζάουερ) .
Εξηγεί εν ολιγοις έναν απο τους λογους (τον κυριώτερο)που φτάσαμε ώς εδω..
Ουδείς αναμαρτητος μετα τον Ανδρέα: Ο μεταρρυθμισής Σημιτης οργίασε.
Ο Κωστάκης ο βραχύς όντως προέβη σε ..."ταπεινη" μεταβολή του αριθμού.
Για τον ΓΑΠ δεν το συζητώ θέλει αρπαγμα απο τ΄αυτί και στη μαμά του γρήγορα!
 
καλημέρα σας και καλη χώνεψη
Ν. Τσίγκας
 
perierga.gr - Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων στον κόσμο!
 
Ενσωματωμένη
                                                          εικόνα 1
 
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο, «Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».