Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Άγιον Όρος-Αρχ .Γρηγόριος : «Τα Κόμματα Είναι Σαν Τα Λουλούδια Του Διαβόλου»

«ΠΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΕΥΣΤΗΣ» ΛΕΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΑΫΙΔ
Τὰ ψέματα ἔγιναν βουνά, λὲς καὶ χάθηκαν οἱ ἀλήθειες ἀπὸ τοὺς υἱοὺς τῶν ἀνθρώπων. Πιὸ ψηλὰ κι ἀπὸ τὰ φυσικὰ βουνά, ποὺ εἴτε εἴδαμε εἴτε ἀκούσαμε γι᾽ αὐτὰ εἴτε τὰ φανταστήκαμε. Καὶ εἶναι τόσο ἀπατηλά, ποὺ γιορτὲς κάνουμε γι᾽ αὐτά, πανηγύρια ὁλόκληρα θεσπίζουμε. Καὶ ὅμως εἶναι ψέματα.
Τί ἦταν αὐτὸ τὸ Κιλελὲρ ποὺ ξεσήκωνε τὸν πονεμένο κόσμο καὶ τὸν μάζευε σ᾽ ἕνα ὕψωμαΆγιος Παΐσιος: Οι Σιωνιστές Ετοιμάζουν Κάποιον Μεσσία – Γι΄ Αυτό Λέγει Η Γραφή Ότι Θα Πλανηθούν Και Οι Εκλεκτοί

Θα γίνει τρελοκομείο. Μέσα στην αναμπουμπούλα που θα επικρατεί, θα ξεσηκωθεί κάθε κράτος να κάνει

Αρχ. Κύριλλος Κωστόπουλος: «Η θέση της γυναίκας στη Θεία Λατρεία»

   Όπως γνωρίζουμε όλοι, ο Χριστιανισμός ανύψωσε την γυναίκα και εξίσωσε τα δύο φύλα. Οντολογικά, θεολογικά και υπαρξιακά γκρεμίσθηκε ο μεσότοιχος που χώριζε τα δύο φύλα: «ουκ ένι άρσεν και θήλυ» (Γαλ. 3, 28), διατρανώνει ο Απόστολος των Εθνών Παύλος. Και τούτο για τον λόγο ότι ο άνθρωπος δεν σώζεται ως φύλο, αλλά ως πρόσωπο.

  Μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία ο άνδρας κινείται ως κεφαλή, όπως χαρακτηρίζεται και στην

  ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ;;; ΑΙΣΧΟΣ !!! ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ !!! ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ, ΔΗΘΕΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ !!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ !!! ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΗΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ !!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ... !!!

  Ποιος ο ρόλος και το ‘πνεύμα’ των τραγουδιών εις τα Νέα Θρησκευτικά

  Ρέθυμνο, 6 Νοεμβρίου  2017
  Ποιος ο ρόλος και το ‘πνεύμα’ των τραγουδιών εις τα Νέα Θρησκευτικά
  του Χρήστου Μπονατάκη
  xristos3735@gmail.com
  Είναι γεγονός πως η μουσική, υπήρξε διαχρονικά για τον άνθρωπο μέσο έκφρασης αλλά και προώθησης αντιλήψεων, συναισθημάτων, καθώς επίσης της πνευματικότητας ή θρησκευτικότητάς του. Η μουσική στον ακροατή ‘μεταφράζεται’ σε συναισθήματα και αισθήσεις, ενώ έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί πρότυπα, να διεισδύει στην ψυχή και να ‘μεταφέρει’ μηνύματα ή απλά, να την κάνει δεκτική σε αυτά.

  Η Βόρεια Ήπειρος ψυχορραγεί

  Ο αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός και η εξόντωση του ελληνισμού
  Του «Διδύμιου» από την Ρήξη φ. 138
  «Λίγη καρδιά, λίγο τσαγανό, λίγο υπερηφάνεια, λίγο εθνικό φρόνημα και θέληση ζητώ», είπε ο μητροπολίτης Κονίτσης, πριν λίγο καιρό.
  Αφορμή τα προβλήματα της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι: Η πατρίδα μάς έχει ξεχάσει… λένε. Η συστηματική κατεδάφιση των σπιτιών των ομογενών, είναι

  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

  20 Νοεμβρίου


  μ.Χ.
  Η Βούδα και η Πέστη ενώνονται και δημιουργούν την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη.

  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


  ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

  20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

  Προεόρτια Εἰσοδίων Ὑπεραγίας Θεοτόκου

  Παραμονὴ τῆς μεγάλης Ἑορτῆς.
  περισσότερα...


  ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!