Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Συλλογή με υπέροχες εικόνες!

Πάει ξεφτιλιστήκανε οι κοσμοκράτορες. "Για πρόσεξε τα λόγια σου" απάντησε αγέρωχα το Πεκίνο στην Χίλαρι!




Η Κίνα, επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη σεβασμού προς την υπερδύναμη, απορρίπτει κατηγορηματικά τη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τα Νησιά Ντιαογού, όπως δήλωσε σήμερα στο Πεκίνο η Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Τσιν Γκανγκ, η οποία πρόσθεσε:  

ΜΑ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;; ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ... ΟΤΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΙΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ... ΘΕΟΙ ;;;

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ευλογεί τους Ροταριανούς;;;




Θλίψη μεγάλη μας κυριεύει, όταν διαβάζουμεανακοινώσεις των Ρόταρυ ότι:
"Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατέρας Γεώργιος Θεοδωρής, ο οποίος ευλόγησε την εκδήλωσή μας και μετέφερε και την ευλογία του Παναγιωτάτου, κ.κ Άνθιμου":

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ! ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ... ΛΟΓΙΚΕΥΤΗΚΕΣ !!!

Ν.Νικολόπουλος: «Μετά το USB τώρα και αμυντικά έγγραφα στα χέρια του κ.Βενιζέλου…»

Πολιτική

Eρώτηση του βουλευτή στον πρωθυπουργό και Υπουργούς

πριν 2 λεπτά
Ν.Νικολόπουλος: «Μετά το USB τώρα και αμυντικά έγγραφα στα χέρια του κ.Βενιζέλου…» Eρώτηση του βουλευτή στον πρωθυπουργό και  Υπουργούς
Με πραγματική έκπληξη και οργή, σύσσωμη η Βουλή και σε απευθείας μετάδοση όλος ο ελληνικός λαός άκουσαν τον κ. Βενιζέλο να λέει πως κατέχει «ψηφιακό αντίγραφο των αμυντικών σχεδίων της χώρας» από την εποχή που ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Μάξιμος ὁ Ὁμολογητής


Ὁ Ὅσιος Μάξιμος ὁ Ὁμολογητὴς καταγόταν ἀπὸ ἐπιφανὴ οἰκογένεια καὶ γεννήθηκε στὴν Κωνσταντινούπολη τὸ ἔτος 580 μ.Χ. Ἔλαβε τὴ συνήθη ἐγκυκλοπαιδικὴ μόρφωση καὶ ἐπιδόθηκε ἰδιαίτερα στὴ σπουδὴ τῆς φιλοσοφίας. Ὑπὸ τοῦ αὐτοκράτορος Ἡρακλείου (610 – 641 μ.Χ.) προσελήφθη ὡς ἀρχιγραμματεὺς αὐτοῦ. Παρέμεινε στὴ θέση αὐτὴ γιὰ λίγα μόνο χρόνια, ἀλλὰ διατήρησε τὶς σχέσεις του καὶ ἀλληλογραφία μὲ πρόσωπα τοῦ δημόσιου βίου. Ἀφοῦ παραιτήθηκε, τὸ 614 μ.Χ., ἀπὸ τὸ ἀξίωμα τοῦ ἀρχιγραμματέως, ἐγκατέλειψε τὸν κόσ ...
περισσότερα...

ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ... ΕΛΛΗΝΑΣ ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ... ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ... ΤΟΥΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ !!!

Δένδιας «Θα παταχθούν τα φαινόμενα ρατσισμού»!!! (Για την σφαγή των Ελλήνων κουβέντα…)


Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε πως τα φαινόμενα ρατσισμού θα παταχθούν αμείλικτα με αφορμή τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού από δύο Έλληνες. Σημείωσε δε πως η ελληνική κοινωνία δεν διέπεται από….

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ''Θερμά συλλυπητήρια...''

kala
Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου
Συνέρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη το πολυδιαφημισμένο Συνέδριο, στο οποίον θα παρακαθίσουν στο ίδιο τραπέζι παράγοντες της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αριστερού ιδεολογικού χώρου, θα προσπαθήσουν δε να εύρουν κοινά σημεία ιδεολογικής προσεγγίσεως! Από τήν πρώτη στιγμή, κατά τήν οποία ανακοινώθηκε το Συνέδριο αυτό, νοιώσαμε ένα μεγάλο πόνο στην ψυχή μας.
 

Όταν το νερό στους καταρράκτες παγώνει... Έχετε δει ποτέ τέτοιο θέαμα;

Ημερομηνία: 16 Ιανουαρίου 2013
Οταν το νερο στους καταρρακτες παγωνει... Εχετε δει ποτε τετοιο θεαμα;
Οι καταρράκτες αποτελούν πάντα ένα εντυπωσιακό θέαμα που οι φωτογράφοι ανά τον κόσμο δεν χάνουν ευκαιρία να απαθανατίσουν στο φακό τους. Οι καταρράκτες Minnehaha στη Μινεσότα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ενός θαυμαστού, δηλαδή, και πολυφωτογραφημένου τοπίου.

ΑΠΛΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!! ΑΠΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ... ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ !!! ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ "ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ" ΚΑΤΙ ... ΑΛΛΟ !!!

Αφού διέλυσαν την χώρα τώρα ζητούν συγγνώμη γιατί... ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ!!!

Το ένα μετά το άλλο τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ ομολογούν τώρα ότι η συνταγή λιτότητας που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα προκάλεσε πολύ μεγαλύτερη ύφεση από αυτή που είχαν υπολογίσει...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΔΕΝ ... ΠΑΙΖΕΣΑΙ !!!

Βουλγαρικές πινακίδες: το ελληνικό δαιμόνιο «ξαναχτύπησε»!

Η αύξηση του φόρου για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού ανάγκασε πολλούς ιδιοκτήτες να ... «κατεργαστούν τέχνας». Η λύση βρέθηκε στη γειτονική Βουλγαρία, όπου με τη...
διαμεσολάβηση «κατάλληλων» γραφείων οι κάτοχοι των πολυτελών αυτοκινήτων δημιουργούν εικονικές εταιρείες, στις οποίες και καταγράφουν το αυτοκίνητό τους, έναντι κάποιου ελάχιστου ποσού.

ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ, ΕΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ... ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ !!!

Μάθετε τα δικαιώματά σας σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.

Ο μικρός αυτός οδηγός θα σας δώσει ορισμένες πρακτικές οδηγίες για τα δικαιώματα που έχετε και το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.

Είτε πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων, είτε για σωματική έρευνα, είτε για προσαγωγή, είτε για έρευνα σε σπίτι, είτε για σύλληψη, πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως το Σύνταγμα και οι νόμοι προστατεύουν τον κατηγορούμενο.

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!