Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ


15Η Ελένη ζούσε στο Καρπενήσι και είχε παντρευτεί έναν πολύ σκληρό ανδρα, ο οποίος την χτυπούσε για το παραμικρό, όπως χτυπούν τα παιδιά την μπάλα στο γήπεδο. Τα βάσανα της ζωής την έκαναν να υπηρετεί στη Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας κάθε Δεκαπενταύγουστο.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ... ΣΙΩΠΟΥΝ ;;;

ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
31/10/13 - 15:52
Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από τις εξισωτικές τάσεις ανάμεσα στις αμοιβές των κινέζων και των Ευρωπαίων (και ειδικότερα των Ελλήνων εργαζομένων) και την μεταφορά των διατροφικών συνηθειών του ασιατικού λαού στη γηραιά Ήπειρο.
 

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ "ΜΑΡΑΝΕ" Η ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
30/10/13 - 14:10
Σε σοκαριστική ομολογία των κυβερνητικών προθέσεων για επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα προκειμένου να περάσουν αυτά που θέλει η τρόικα, προχώρησε σε συνέντευξή του στην έγκυρη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... !!!


ΑΝΕΚΔΟΤΟ 

- Μάνα μου δίνεις 50€ ;
- Τι τα θες;
- Για το χαμόγελο του παιδιού σου...!!!

Εκεί που σκάει το κύμα!!! Άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες....

Ημερομηνία: 31 Οκτωβρίου 2013
Εκει που σκαει το κυμα!!! Ακρως εντυπωσιακες φωτογραφιες....
Παγωμένα κύματα σκάνε στα βράχια των ακτών της Ιταλίας και ο φωτογραφικός φακός κάνει πάλι το θαύμα του! Οι εικόνες δείχνουν τα κύματα ακριβώς στο σημείο της θραύσης τους κάνοντάς τα να μοιάζουν σαν «κουβέρτες» νερού ή κρύσταλλα που παγώνουν στο κλικ του φωτογράφου.

Αυτή είναι η ψηλότερη γέφυρα σε όλο τον κόσμο!!

Ημερομηνία: 31 Οκτωβρίου 2013

Αυτη ειναι η ψηλοτερη γεφυρα σε ολο τον κοσμο!!
Η γέφυρα του Millau είναι μια καλωδιωτή γέφυρα πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Tarn, κοντά στο Millau, στη νότια Γαλλία. Σχεδιασμένη από το Γάλλο πολιτικό μηχανικό Michel Virlogeux και το Βρετανό αρχιτέκτονα Norman Foster, είναι η ψηλότερη γέφυρα στον κόσμο.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Κοσμᾶς καὶ Δαμιανός οἱ Ἀνάργυροι καὶ Θαυματουργοί


Οἱ Ἅγιοι αὐτοὶ κατάγονταν ἀπὸ τὴν Ἀσία. Οἱ γονεῖς τους ἦταν ἄριστο πρότυπο χριστιανῶν συζύγων. Ὅταν ἡ μητέρα τους Θεοδότη ἔμεινε χήρα, ἀφιέρωσε κάθε προσπάθειά της στὴν χριστιανικὴ ἀνατροφὴ τῶν δύο παιδιῶν της, Κοσμᾶ καὶ Δαμιανοῦ. Τοὺς δύο ἀδελφοὺς διέκρινε μεγάλη εὐφυΐα καὶ ἐπιμέλεια, γι’ αὐτὸ καὶ σπούδασαν πολλὲς ἐπιστῆμες. Ἰδιαίτερα ὅμως, ἐπιδόθηκαν στὴν ἰατρικὴ ἐπιστήμη, τὴν ὁποία ἐξασκοῦσαν σὰν διακονία φιλανθρωπίας πρὸς τὸν πλησίον. Θεράπευαν τὶς ἀσθένειες τῶν ἀνθρώπων, καὶ ἰδιαίτερα τῶ ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  1  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013