Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ... ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ

 
Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί                  
Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης. Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα:   Καλά είναι. Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα. Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά.  Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει. Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ, Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα;

Μαθήματα Μεγάλης Εβδομάδος του μακαριστού Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη


Επισκόπου Αυγουστίνου Καντιώτη
Μαθήματα Μεγάλης Εβδομάδος

«Τα πάθη τα σεπτά η παρούσα
ημέρα ως φώτα σωστικά ανατέλλει
τω κόσμω…» (κάθ. Μ. Δευτέρας)
Ο Χριστός είνε το φως του κόσμου. Είνε ο πνευματικός φάρος που φωτίζει και οδηγεί τους ανθρώπους στο δρόμο του καθήκοντος και της αρετής. Τον φάρο αυτόν κανένας άνεμος, καμμία θύελλα, καμμία δύναμις δεν θα μπορέση να τον σβήσει,  ούτε να ελαττώση το φως του. Θα λάμπη αιωνίως. Θα λάμπη με τη διδασκαλία του, με τα θαύματά του, με τον άγιο βίο του. Όλα φως, όλα αρετή, όλα τελειότης άφθαστος.

Το ελλαδικό κράτος δολοφονεί την ελληνική οικογένεια για να τα δίνει σε αλλοδαπές οικογένειες


Αλβανός πατέρας τεσσάρων παιδιών πήγε στο Δήμο της περιοχής του να καταθέσει αίτηση για να πάρουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά του.
Απαίτησε να εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα παρά τον κόσμο που είχε στην ουρά.
Μάλιστα, απαίτησε να εκδοθούν αυτές οι ιθαγένειες αυθημερόν γιατί, λέει, βιαζόταν!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τάφοι στην Αγία Γη και ο τάφος του αγίου Λαζάρου

Ετικέτες
, , , , , , , ,
Ο ευαγγελιστής Ιωάννης κάνει εκτενή αναφορά στο φίλο του Χριστού Λάζαρο και στην ανάστασή του. Με αφορμή τη σχετική βιβλική διήγηση (Ιω. 11:38-47) θα δούμε κάποια στοιχεία από τη μορφολογία των τάφων της εποχής του Χριστού.
palaistin+
Ο Λάζαρος με τις αδελφές του ζούσαν στη Βηθανία ένα χωριό που βρισκόταν περίπου δεκαπέντε στάδια (τρία χιλιόμετρα) ανατολικά από την πόλη της Ιερουσαλήμ (Ιω. 11:18).

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ !!!

Μελέτη σοκ: Τα μαθήματα κατά του «ρατσισμού» φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα στους μαθητές και τους αυξάνουν την εχθρότητα για τους άλλους πολιτισμούς




Τα παιδιά στα οποία γίνονται μαθήματα κατά του ρατσισμού στο σχολείο έχουν περισσότερες πιθανότητες να δείξουν έλλειψη ανοχής έξω από την τάξη, διαπιστώνει μια σημαντική μελέτη.

Η μελέτη δείχνει ότι με το να κατηγορούνται συνεχώς οι λευκοί μαθητές για «ρατσισμό» δημιουργεί εχθρότητα, ενώ και η συζήτηση ευαίσθητων εθνοτικών θεμάτων, όπως οι φόνοι για λόγους «τιμής» (στο ισλάμ) χρωματίζει τα παιδιά από μειονοτικές ομάδες με αρνητικά χρώματα.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1 ΜΑΪΟΥ

Ὁ Προφήτης Ἱερεμίας


Ὁ Προφήτης Ἱερεμίας γεννήθηκε πιθανῶς κατὰ τὸ 650 π.Χ., στὴν μικρὴ πόλη τῆς φυλῆς Βενιαμὶν Ἀναθώθ, βορειοανατολικὰ τῆς Ἱερουσαλήμ. Ὁ πατέρας του ἦταν ἱερέας καὶ ὀνομαζόταν Χελκίας. Ἀνατράφηκε στὴν ἱερατικὴ αὐτὴ οἰκογένεια μὲ αὐστηρότητα. Μελετοῦσε τοὺς πρὸ αὐτοῦ Προφῆτες Ἡσαΐα καὶ Ὠσηέ. Νεότατος στὴν ἡλικία, περίπου 23 – 25 ἐτῶν, περὶ τὸ 627 – 625 π.Χ., καλεῖται ἀπὸ τὸν Θεὸ στὸ προφητικὸ ἀξίωμα. Ἀνταποκρίνεται στὸ θέλημα τοῦ Κυρίου καὶ ἔτσι τὸ ὄνομά του (Ἱερεμίας), ποὺ σημαίνει ὁ Θεὸς ἀνυψώνε ...
περισσότερα...

Όταν διψάτε μην πίνετε μόνο νερό



Μπαίνοντας σιγά σιγά σε πιο ζεστούς μήνες, ένα ερώτημα που πολύ συχνά τίθεται είναι το κατά πόσο το νερό αποτελεί το καλύτερο μέσο ενυδάτωσης και αναπλήρωσης των χαμένων υγρών μας.

Νιώθει και περήφανη η κυβέρνηση με τέτοιους γενοκτόνους συμμάχους!




Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί – Ισραήλ: «Καμία επιστροφή στην πρότερη κατάσταση»
Νέο σκηνικό πολέμου απλώνεται πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας καθώς σήμερα η ισραηλινή Αεροπορία προχώρησε σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε αντίποινα για επιθέσεις της Χαμάς με ρουκέτες εναντίον ισραηλινών στόχων.

Συμβουλές τού γέροντα Πορφύριου




  • Άφηνε
    απαλά και αβίαστα τον εαυτό σού στα
    χέρια τού Θεού και Εκείνος θάρχεται
    και θα χαριτώνει την ψυχή σου.


  • Θέλω
    να καταλάβεις κι εσύ ότι δεν υπάρχει
    δυσκολία πού δεν έχει λύση
    εν τώ Χριστώ. Δώσου
    στο Χριστό και Εκείνος θα σού βρεί λύση.

Ελλάδα με διαλυμένο Στρατό θέλει η τρόικα.



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια της τρόικας να αποδυναμώσει τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις. Η αρχή διάλυσης του Στρατεύματος έγινε με τη μείωση στους μισθούς των στελεχών, εν ενεργεία και αποστράτων, μέχρι και 50% από το 2009 μέχρι και σήμερα. Δεν έφτανε αυτό, όμως, στα «γεράκια» της Μέρκελ και του Σόιμπλε!Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Τσολάκογλου (καθιστός δεξιά) συζητά με τον Γερμανό στρατηγό Γιοντλ (καθιστός δεύτερος από αριστερά) και τον Ιταλό στρατηγό Φερρέρο (προς τα δεξιά με την πλάτη προς τον φακό) το τρίτο και οριστικό πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδας στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία. Θεσσαλονίκη, 23 Απριλίου 1941]

EFG: «Μα ξεπλένει χρήμα ο όμιλος Λάτση»; Εξέλιξη βόμβα από τα ευρήματα διεθνούς έρευνας!


94 πολιτικά πρόσωπα – πελάτες της EFG στο στόχαστρο για πιθανό ξέπλυμα μαύρου χρήματος από Βρετανική αρχή!

17 μυστήριοι φάκελλοι από τον Δεκέμβρη του 2007 (πότε είπαμε κύριε Μιωνή;) εως τον Γενάρη του 2011 από τους 36 που ελέχθηκαν δειγματολειπτικά! Η τράπεζα φέρεται να έκλεισε αθόρυβα την ...
υπόθεση πληρώνοντας το πρόστιμο.

Αγίου Νικοδήμου: Φυλακτήριον της Ψυχής... ΗΜΕΡΑ KΗ'




ΗΜΕΡΑ ΚΗ΄ : Περί της αποκτήσεως του Παραδείσου
Α΄   Λίγα ζητά από μένα ο Θεός, για να μου δώσει τον Παράδεισο. Φτάνει να φυλάξω το νόμο του, νόμο ευκολότατο, νόμο δικαιότατο, νόμο γλυκύτατο.

ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ «ΣΤΕΓΝΑ» Ο ΑΚΗΣ «Δεν υπέγραψα μόνος μου - Υπήρχαν και άλλοι δέκα υπουργοί στο ΚΥΣΕΑ»





Το αυτονόητο δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος απλώνοντας το κάδρο πέραν του ιδίου και σε άλλα πολιτικά προσωπα της εποχής των αμαρτωλών συμβάσεων, επί πρωθυπουργίας Σημίτη. Πρόσωπα τα οποία συμπεριλαμβανομένου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, όχι μόνο δεν έχουν κληθεί να μας πουν τι συνέβαινε και πως ...

Η ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ... ΑΙΡΕΣΕΩΝ !!!

ΜΩΡΟ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ


 Ο Castillo Gaete θεωρούσε τον εαυτό του Θεό και πίστευε ότι ο κόσμος ήταν έτοιμος να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012.
ΜΩΡΟ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ
ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι άστεγοι θα πληρώνουν φόρο 116,25€ τον χρόνο, με το νέο φορολογικό!

Μοιάζει με κακόγουστο χιούμορ, κι όμως είναι μια θλιβερή πραγματικότητα.


Ακόμη κι οι άστεγοι με μηδενικά εισοδήματα θα πληρώσουν φόρο, εφόσον υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση.
Ας υποθέσουμε ότι ένας άστεγος θέλει να υποβάλλει φορολογική δήλωση γιά το 2012, δηλώνοντας ως εισόδημα 0 ευρώ.