Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012


Φανταστικά τοπία πόλεων απ' όλο τον κόσμο!ΣΠ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΑΡΧΙΖΕΙ Η «ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!

15 Συνταρακτικές αποκαλύψεις υποσχέθηκε ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης ο οποίος βγήκε ελεύθερος από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Ο κ.Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά:


«Είμαι ελεύθερος, τώρα αρχίζει η "προφυλάκιση" του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΟΙ MEGA ... ΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ... ΑΚΟΥΝΕ ;;;

Δημοσιογρά​φος με «χρυσό φίμωτρο»; Ευχαριστώ δεν θα πάρω…

Γράφει η Ελένη Βασιλοπούλου
Μπρος στα "χρυσά" φίμωτρα η φωνή κάποιων γίνεται πιο ηχηρή!
Η ελευθερία της σκέψης επιδέχεται πολλές "παρακεντήσεις" και καθοδηγείται, πλέον, σύμφωνα με την...
πολιτική δομή του κράτους. Ο λόγος έχει περιοριστεί στις καθημερινές ανάγκες, η οξυδέρκεια πνεύματος εξασθενεί και η βούληση τείνει να γίνει απόλυτα διαχειρίσιμη.

Financial Times: Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος ενδέχεται να κατηγορηθούν για εγκληματική αμέλεια

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο διάδοχός του Ευάγγελος Βενιζέλος -οι οποίοι κατείχαν το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών από τον Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι τις αρχές του 2012- ενδέχεται να... αντιμετωπίσουν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια, αν το κοινοβούλιο τους παραπέμψει σε δίκη, σύμφωνα με νομικούς τους οποίους επικαλούνται οι Financial Times σε ένα άρθρο που είναι κεντρικό στην ιστοσελίδα τους.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

Πυρ και μανία ο Σπύρος Καρατζαφέρης μετά την αποφυλάκισή του ανακοίνωσε μεγάλες αποκαλύψεις

Ελεύθερος είναι και πάλι ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης.
Εξερχόμενος του νοσοκομείου μετά την αποφυλάκισή του δήλωσε: "Είμαι ελεύθερος, τώρα αρχίζει η «προφυλάκιση» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Θα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ !!! ... ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ... ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!!

Είναι παντρεμένοι... 87 χρόνια!

Ρεκόρ γάμου έσπασε ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένο… 87 χρόνια!

Ο υπεραιωνόβιος Karam, ετών 107 και η κατά επτά χρόνια νεότερη σύζυγός του Katari Chand αποδεικνύουν ότι η αγάπη τους είναι πολύ δυνατή σε μια πολύ δύσκολη εποχή.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ : ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ... ΝΑΙ !!! ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ... ΟΟΟΟΟΧΙ !!!

1η Νοεμβρίου - Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία για τα έτη 2011 και 2012, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) . Μέχρι σήμερα, 67 δότες οργάνων έχουν συμβάλλει στην μεταμόσχευση 174 ληπτών, οι οποίοι περίμεναν στις λίστες αναμονής λήψεως οργάνων του ΕΟΜ.

Επιπλέον , ολοένα και αυξανόμενος είναι ο αριθμός των συνανθρώπων μας οι οποίοι εγγράφονται στο μητρώο δωρητών οργάνων και αποκτούν κάρτα δωρητή, αποδεικνύοντας ότι η ιδέα της δωρεάς οργάνων έχει αρχίσει και γίνεται συνείδηση στην σκέψη του κόσμου, αναδεικνύοντας το μεγαλείο της προσφοράς και της ανθρώπινης αλληλεγγύης.

ΣΟΚ! Μοντέλο πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

Σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 27χρονου μοντέλου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από λιποαναρρόφηση!

Συγκεκριμένα η άτυχη κοπέλα ξεψύχησε κατά τη...διάρκεια της εγχείρισης σε ιδιωτική κλινική.
Επρόκειτο για την Πάμελα Νασκιμέντο (Pamela Nascimento) από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας που για τρίτη φορά υποβαλλόταν σε λιποαναρρόφηση στομάχου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η αιτία θανάτου οφείλεται σε υποβολεμικό σοκ, που σημαίνει ότι μετά από σοβαρή αιμορραγία χάθηκε τόσο αίμα που δεν μπορούσε η καρδιά να στείλει άλλο αίμα στο σώμα.

Μάλιστα η άτυχη κοπέλα θάφτηκε χωρίς να γίνει η απαιτούμενη νεκροψία. Αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ οι γονείς της επιθυμούν να γίνει εκταφή, ώστε να διαπιστωθούν οι αιτίες του θανάτου της.
radar.gr
 
ΠΗΓΗ:   http://himaira.blogspot.com/2012/11/blog-post_5219.html


Απίθανα νησιά σε όλο τον κόσμο!
«Παραμερίστε, παραμερίστε… ν’ ακούσω τις ψαλμωδίες»

2 11 2012
Οι γιατροί μας το είπαν χαμηλόφωνα, αλλά καθαρά, ότι πλησιάζει η ώρα του. Είναι ζήτημα δύο το πολύ ημερών. Μαζί με όλες τις σκέψεις και συνομιλίες για τις αναγκαίες ετοιμασίες που κάναμε με βαριά καρδιά, άρχισε και κάποιος προβληματισμός που σε τέτοιες περιπτώσεις καταλαμβάνει την οικογένεια και όλους όσους συμπα­ραστέκονται στο κρεββάτι του αρρώστου τις τελευταίες στιγμές του: «Πρέπει να μεταλάβει». 

«Το δράμα της Δυτικής Θράκης»!

Νέα προκλητική δημοσιογραφική επίθεση στην…ανελεύθερη και αυταρχική Ελλάδα για την καταπίεση και την παραβίαση των δικαιωμάτων των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης»!
 
     Σε συνέχεια όσων γράφαμε προχθές στο «Προξενείο-Στοπ» για τη συνάντηση των μειονοτικών δημοσιογράφων της Θράκης με τους Τούρκους συναδέλφους τους – και κυρίως βέβαια σε συνέχεια όλων των γελοιοτήτων που ειπώθηκαν εκεί για τη δήθεν

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν: Το Ισραήλ θα μείνει μόνο του αν επιτεθεί στο Ιράν 
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ σκέφτεται κάθε μορφή χτυπήματος για να σταματήσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν --Tο Ιράν έχει δεσμευθεί να επιτεθεί στην Αμερική, εάν το Ισραήλ αποφασίσει να χτυπήσει πρώτο...

Ένα στρατιωτικό πλήγμα κατά του Ιράν μέσω του Ισραήλ θα μπορούσε να συμβεί κάποια στιγμή, αλλά οι ΗΠΑ προειδοποιούν τώρα τους συμμάχους τους ότι οποιαδήποτε δράση στο εξωτερικό θα έθετε σε κίνδυνο την ικανότητα της Αμερικής να βοηθήσει σε έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἀκεψιμᾶς, Ἰωσὴφ καὶ Ἀειθαλᾶς


Ὁ Ἀκεψιμᾶς ἦταν ἐπίσκοπος, ὁ Ἰωσὴφ πρεσβύτερος καὶ ὁ Ἀειθαλᾶς διάκονος. Καὶ οἱ τρεῖς μαρτύρησαν γιὰ τὸν Χριστό, ὅτ& ...
περισσότερα...

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ !!!

Πως να 'φρεσκάρετε' το ξερό ψωμίΒρέξτε το ψωμί, τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο και βάλτε το στο φούρνο να ζεσταθεί και θα το βγάλετε  φρέσκο και νόστιμο
πηγή

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ SANDY !!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!!


ΤΟΥΣ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!

Τσιγάρα με το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια!


Τσιγάρα στα Σκόπια με την ονομασία "Μακεδονία" έχουν μεγάλες πωλήσεις. Οι Σκοπιανοί κάνουν... τράκα το όνομα.
Η προπαγάνδα των Σκοπιανών, που εντάσσεται στο πλαίσιο ενός άκρατου λαϊκιστικού εθνικισμού, δεν έχει όρια. Ακόμα και το κάπνισμα σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν εθνικιστικά!


http://www.prisonplanet.gr/
Πηγη

H μαγεία του ζωικού βασιλείου σε φωτογραφίες!
Συγκλονιστικές εικόνες από διαγωνισμό φωτογραφίας της Ένωσης Γερμανών Φωτογράφων με θέμα την άγρια φύση.

Τα τέσσερα πεινασμένα αιλουροειδή που ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» το επόμενο γεύμα τους ανήκουν στις φωτογραφίες που πήραν μέρος σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας για την Άγρια Φύση.

ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ! ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ... ΑΣΥΛΙΑ !!!

Στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά κατά των Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου


Τη μηνυτήρια αναφορά της «Χρυσής Αυγής» εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ διαβίβασε σήμερα στη Βουλή ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... ΤΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" ΘΑ ΕΘΙΓΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ... ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ... ΓΑΪΔΑΡΟΥ !!!

Μετατροπή «Τειρεσία» σε «Big Brother» όλων των Ελλήνων!Η γνωστή διατραπεζική εταιρεία του «Τειρεσία» θα αναλάβει την δημιουργία μιας γιγαντιαίας λίστας με όλες τις αποταμιεύσεις και όλους τους λογαριασμούς όλων των πολιτών σε όλες τις τράπεζες, προκειμένου να γίνεται ταχύτερα το «άνοιγμα» των λογαριασμών των πολιτών και να ολοκληρώνονται σε σύντομο διάστημα οι έρευνες για τυχόν φοροδιαφυγή και «ξέπλυμα» χρήματος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ !!!

Πόσο νερό χρειάζεστε;
Η ποσότητα νερού που χρειάζεται κάποιος ποικίλλει από το αν γυμνάζεται ή αν είναι άρρωστος, από τη διατροφή που ακολουθεί κ.ά. Πάντως, αν φτάσετε στο σημείο να... πιείτε νερό, μόλις διψάσετε, δεν είναι ότι καλύτερο αφού αυτό θα σημαίνει ότι θα έχετε αφυδατωθεί.

Απαιτείται πόλεμος, πάλι και αγώνας για να γίνεις Χριστιανός.


" Ο ακούων λόγον έρχεται εις κατάνυξιν
και μετά τούτο, υποστελλούσης της Χάριτος
κατ' οικονομίαν προς το συμφέρον τω ανθρώπω,
εισέρχεται εις γυμνασίαν και παιδείαν πολέμου
και ποιεί πάλην και αγώνα προς τον σατανάν
και μετά πολλού δρόμου και αγώνος αποφέρεται
τα νικητήρια και γίνεται Χριστιανός"

(Άγ. Μακάριος ο Αιγύπτιος)

Αναγνώστης