Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

Πώς διαμόρφωσαν τον κόσμο μας τα παιχνίδια της φύσης; Δείτε τα πιο παράξενα φυσικά θαύματα...

Ημερομηνία: 12 Μαρτίου 2013
Πως διαμορφωσαν τον κοσμο μας τα παιχνιδια της φυσης; Δειτε τα πιο παραξενα φυσικα θαυματα...
Αυτά τα εκπληκτικά φυσικά θαύματα αποδεικνύουν ότι η Μητέρα Φύση μπορεί να κατάπληξη και τους πιο έμπειρους ταξιδιώτες...
Είναι πολύ μακριά από τα στερεοτυπικά τοπία των καθαρών μπλε λιμνών, πράσινων λόφων, και των παραλίων με τη λευκή άμμο που εμπνέουν τους περισσότερους ταξιδιώτες-και αυτός είναι ο λόγος που κάνει τα περίεργα θαύματα της φύσης όπως η πολύχρωμη κουκιδωτή λίμνη τόσο συναρπαστικά.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

[11:09]
Web only
[10:55]
Web only
[10:53]
Web only
[10:51]
Web only
[10:47]
Web only
[10:39]
Web only

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΚΑΪ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ»!!!



Ὕβρεις κατὰ τοῦ Κυρίου ἀπὸ Ραδιοφωνικὸ Σταθμὸ

τοῦ περιοδ. «Ο ΣΩΤΗΡ», ἀρ. τ. 2067, 15.05.2013

.             Ἐνῶ  στὴν πρώην ἀθεϊστικὴ
Ἀλβανία συμβαίνει τὸ «θαῦμα τῆς Ἀναστάσεως» καὶ ἡ ἀναζωογόνηση τῆς
Ἑκκλησίας, στὴν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα ὁ πόλεμος κατὰ τῆς Ἐκκλησίας εἶναι
συνεχής. Ἔτσι θεωρεῖται πλέον φυσικὸ ὁρισμένες ραδιοφωνικὲς καὶ
τηλεοπτικὲς ἐκπομπὲς ἤ, ὀρθότερα, κάποιοι δημοσιογράφοι ποὺ συμμετέχουν

ΩΡΑΙΟ Ε ;;;

Σε αυτό το εστιατόριο δεν χρειάζονται χρήματα...






Ένα εστιατόριο πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της οικονομικής κρίσης άνοιξε στην Καταλονία της Ισπανίας. Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον λογαριασμό μπορεί να...
προσφέρει αντί χρημάτων, μία ώρα εργασίας στην επιχείρηση.
Πρόκειται για το εστιατόριο Troboda, το οποίο ωστόσο δεν είναι μοναδική περίπτωση ισπανικής επιχείρησης που δείχνει έμπρακτα αλληλεγγύη στους πληγέντες από την κρίση, τους "νεόπτωχους" και τους ανέργους.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

23 ΜΑΪΟΥ

Ὁ Ἅγιος Μιχαὴλ ὁ Ὁμολογητής


Ὁ Ἅγιος Μιχαὴλ καταγόταν ἐκ Συνάδων τῆς Φρυγίας ἀπὸ γονεῖς πλούσιους καὶ εὐσεβεῖς, ἔζησε δὲ κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Λέοντος τοῦ Ἀρμενίου (813 – 820 μ.Χ.). Ἀπὸ τὴν παιδική του ἡλικία εἶχε ἀφιερωθεῖ στὸν Θεὸ καὶ ἀφοῦ ἔτυχε εὐρείας καὶ ἐπιμελοῦς μορφώσεως, συγκαταλεγόταν μεταξὺ τῶν διαπρεπῶν ἀνδρῶν τῆς ἐποχῆς του. Ἐπί Πατριάρχου Παύλου Δ’ τοῦ Κυπρίου (780 – 784 μ.Χ.) μετέβη στὴν Κωνσταντινούπολη, ὅπου, λόγῳ τοῦ ἀδαμάντινου χαρακτῆρος καὶ τῆς μεγάλης μορφώσεώς του κατέλαβε περιφανὲς ἀξ ...
περισσότερα...

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" ! ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !!!

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.


ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ!
Πέμπτη, 19 Μάιος 2011 14:19
Η μικρή Πόντια Ελληνίδα (Karadenizli Rum) Μπιούσρα Γκεντς (Büşra Genç) «μαγεύει» την Τουρκία, σε πρόγραμμα της τουρκικής τηλεόρασης, με ποντιακά τραγούδια και χορούς!!!
Έχουμε γράψει από τις στήλες αυτής εδώ της εφημερίδας ότι ο ελληνισμός αναγεννάται πραγματι­κά σε παγκόσμιο επίπεδο: άγνωστες για τη γενιά μας δυνάμεις που εκφράζουν το πανελλήνιο πνεύμα ενεργοποιούνται κατά έναν τρόπο θαυμαστό, στηρίζοντας παρασκηνιακά τα ελληνικά συμφέροντα και βοηθώντας σιγά-σιγά την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση!

ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ!

15–Θά σού τό πώ, παιδί μου, γιά νά ενισχυθείς στήν πίστη ότι ο Κύριος δέν εγκαταλείπει τούς δικούς του, όταν αυτοί μέ απόλυτη εμπιστοσύνη στή στοργική Πρόνοιά Του αφήνουν τούς εαυτούς τους καί τίς οικογένειές τους στά χέρια Του...

Μέ τούτα τά λόγια άρχισε ο πατήρ Ιωάννης νά διηγείται σέ πνευματικό του παιδί τό περιστατικό εκείνο από τήν ιερατική του ζωή καί διακονία, όταν νέος ακόμα αρχιμανδρίτης γυρνούσε τά χωριά τού θεσσαλικού κάμπου ως ιεροκήρυκας τής Μητροπόλεως.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΟ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΟΙ ΕΚΦΥΛΟΙ, ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!»




'επιχειρούν να φιμώσουν τον Έλληνα!'

 ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΔΙΑΚΟΙ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΠΑΠΑΔΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Αδελφοί μου,

Θέλω να μιλήσουμε για το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού, το οποίον έχει ήδη κατατεθή στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. Εξ αρχής πρέπει να δηλώσουε, ότι εξ ορισμού είμεθα αντίθετοι και συνεπώς απεριφράστως καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού και κάθε μορφή βιαιοπραγίας εναντίον των συνανθρώπων μας, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οποθενδήποτε και να προέρχεται!

Στην μπούκα οι Σύριοι χριστιανοί






Επί ξύλου κρεμάμενοι βρίσκονται οι χριστιανοί της Συρίας, παγιδευμένοι περισσότερο ίσως από όλο τον υπόλοιπο πληθυσμό στη θανάσιμη δίνη του εμφυλίου που σπαράζει και καταστρέφει τη χώρα τους, το μέλλον τους και τις ζωές τους.

Μέλη των αρχαιότερων εκκλησιών της Μέσης Ανατολής, οι Σύροι ...
χριστιανοί, σε αντιστοιχία με τους ομοθρήσκους τους στο Ιράκ, προδιαγράφονται ως οι μεγάλοι χαμένοι του πολέμου, όποιο και αν είναι το τέλος του. Όποιο αποτέλεσμα προκύψει για το μεταπολεμικό μέλλον της χώρας που επί αιώνες υπήρξε μωσαϊκό συνυπαρχόντων εθνοτήτων, θρησκειών και δογμάτων, λίγες είναι οι ευνοϊκές για εκείνους προοπτικές.

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΝΑΞΙΑ;




Η μοναξιά δεν είναι σε καμιά περίπτωση μια απελπιστική κατάσταση που δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Οπωσδήποτε αντιμετωπίζεται, στα σίγουρα ξεπερνιέται. Πώς;

Όχι πάντως με τις συνταγές του “κόσμου”. Που άλλες απ’ αυτές μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση, όχι όμως και να τη λύσουν οριστικά, όπως τα ταξίδια, τα χόμπι, η έξοδος απ’ το σπίτι, η δραστηριοποίηση σ’ ένα σύλλογο κ.λπ. Κι άλλες μπορούν να επιτείνουν ακόμη πιο πολύ το πρόβλημα και να μεγαλώσουν το όποιο ψυχικό κενό υπάρχει, όπως οι διασκεδάσεις, το αλκοόλ, τα ηρεμιστικά, τα ναρκωτικά, οι διάφορες σαρκικές απολαύσεις κ.λπ.

ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ !!!

Προσευχή στον Αλλάχ σε σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα!




Σημερινό δημοσίευμα φέρει καθηγητή να μαθαίνει μουσουλμανικές προσευχές στους μαθητές
Για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας έχουν γραφεί πάρα πολλά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι επικρατεί στα σχολεία.
Οι Έλληνες μαθητές αρχίζουν να αποτελούν μειονότητα καθώς οι περισσότερες οικογένειες είτε μετακομίζουν σε άλλες περιοχές, είτε στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία άλλων δήμων.

«Χορτάσαμε»... αισιοδοξία! Του Νίκου Χατζηνικολάου



«Χορτάσαμε»... αισιοδοξία!

Τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο της πολιτικής μας ζωής η συζήτηση για το αν και κατά πόσον η αισιοδοξία που καλλιεργεί η κυβέρνηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι αληθινή ή επίπλαστη. Και αυτό γιατί τα σημάδια που τα στελέχη της επικαλούνται ότι έχουν εμφανισθεί στον ορίζοντα δεν είναι «ορατά» από τη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών, που εξακολουθούν να αναμετρώνται καθημερινά είτε με την ανεργία, είτε με τη φτώχεια, καθώς ακόμη και όσοι εξακολουθούν σήμερα να εργάζονται έχουν υποστεί δραματική μείωση της αγοραστικής τους δύναμης. Οι τεράστιες μισθολογικές απώλειες...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Εικόνες Αποκάλυψης στην Οκλαχόμα...91 νεκροί από τον ανεμοστρόβιλο ανάμεσά τους πάνω απο 20 παιδιά !





Εικόνες Αποκάλυψης στην Οκλαχόμα - 91 νεκροί από τον ανεμοστρόβιλο

Σε κατάσταση μέγιστης καταστροφής κήρυξε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την Οκλαχόμα, η οποία σαρώνεται από ανεμοστροβίλους. Μέχρι στιγμής 91 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, εκ ανάμεσά τους 20 παιδιά. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 230, εκ των οποίων 45 παιδιά.

Περπάτημα: Το μαγικό φάρμακο




Γράφει: Μουράτης Ελευθέριος, Οστεοπαθητικός - Φυσιοπαθολόγος

Το περπάτημα είτε γίνεται στην εξοχή είτε ακόμα και στη γειτονιά μας έχει τεράστια οφέλη για την υγεία μας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν ο καθημερινός περίπατος ήταν χάπι, θα γινόταν μια από τις πιο δημοφιλείς συνταγές των γιατρών μιας και η συμβολή του στην υγεία είναι τεράστια.
Το περπάτημα μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών νόσων: από έμφραγμα και εγκεφαλικό μέχρι κάταγμα ισχίου και γλαύκωμα. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν τα παραπάνω. Το περπάτημα δε απαιτεί συνταγογράφηση, το ρίσκο παρενεργειών είναι ελάχιστο και τα οφέλη τεράστια:

Προειδοποίηση:«Υπάρχει ένα όριο στην Συρία μετά το οποίο όλα είναι δυνατά»





ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η ρωσική στρατιωτική ηγεσία μέσω του αναπληρωτή Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αντιστράτηγου Alexander Postnikov για πρώτη φορά από την έναρξη της συριακής σύγκρουσης και την διαφαινόμενη εμπλοκή ξένων δυνάμεων, δυτικών και Τούρκων, έκανε σαφείς νύξεις για πιθανή απάντηση και από την πλευρά της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα προειδοποίησε ότι "Υπάρχει ένα όριο μη παρέμβασης από τις ξένες δυνάμεις στην Συρία και την μη παρέμβαση της Ρωσίας. Μετά από αυτό το όριο όλα είναι δυνατά ", είπε.
 
 Ο μεγάλος Γερμανός συγγραφέας Έρχαρτ Κέστνερ έκανε την εξής εξομολόγηση.
«Στα 1952 πήγα για πρώτη φορά μετά το πόλεμο, στην Αθήνα. Η γερμανική πρεσβεία, όταν άκουσε πως είχα πρόθεση να πάω στη Κρήτη, μου συνέστησε, επειδή ήταν πολύ νωρίς ακόμα και οι πληγές από τη γερμανική κατοχή ανεπούλωτες, να λέω πως είμαι Ελβετός. Αλλά εγώ τους ήξερα τους Κρήτες. Από την πρώτη στιγμή είπα πως ήμουν Γερμανός και όχι μόνο δεν κακόπαθα, αλλά ξανάζησα παντού όπου πέρασα τη θρυλική κρητική φιλοξενία.

Συγκλονιστικό θαύμα: ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρος και ο Άγιος Παντελεήμων μέσα στο χειρουργείο!





Μιά νέα κοπέλα πήγε νά χειρουργηθεί σέ νοσοκομείο τής Συμφερούπολης. Ή κατάσταση της ήταν πολύ σοβαρή καί ή εγχείρηση δύσκο­λη κι επικίνδυνη. Ή γιατρός πού θά τη χειρουργούσε κάλεσε τή μητέρα τής ασθενούς καί τής είπε:
- Ή εγχείρηση είναι πολύ δύσκολη κι επικίνδυνη. Δέν μπορώ νά σάς εγγυηθώ τίποτα. Δέν ξέρω άν ή κόρη σας βγεί ζωντανή.
Δέν υπήρχε άλλη επιλογή. Ή νέα οδηγήθηκε στό χειρουργείο.