Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ κ. ΠΑΝΑΓ.  ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΝ  

ΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ : 

"ΣΙΓΗΣΑΤΩ ΠΑΣΑ ΣΑΡΞ ΒΡΟΤΕΙΑ! 
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!" 

                         ΚΥΡΙΕ ΤΕΛΕΒΑΝΤΕ, ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΥΠΗΡΞΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΩΝ. ΠΑΡΗΤΗΘΗΝ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΝ, ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΝ ΜΟΥ. ΗΜΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΘΟΥΣΙΑΖΟΝ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΚΑΙ ΗΛΛΑΞΑ ΕΝΤΕΛΛΩΣ ΑΠΟΨΙΝ ... !!! ΤΙ ΕΠΑΘΕΤΕ ;;; ΠΑΡΕΛΟΓΙΣΘΗΤΕ;;; ΔΙΕΣΤΡΑΦΗΤΕ ΨΥΧΙΚΩΣ ;;; ΗΛΛΑΞΕΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ ΣΑΣ ;;; ... ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΑΦΕΣΤΕΡΟΣ ... ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΘΕ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΝ ΤΡΟΠΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΖΟΡΜΠΑΛΑ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΥΧΩΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΚΥΝΙΚΟΝ ΚΑΙ "ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟΝ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ Μ Ο Ν Η Σ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ, ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩ! ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΣΘΕ Ο ... ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ ... ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΑΝΕΥ ΤΙΝΟΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΥ ... ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΠΕΣΘΕ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΑΣ ;;; ΑΥΤΑ ΕΔΙΔΑΧΘΗΤΕ ΠΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ - ΩΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗ - ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ ;;; ΤΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΤΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ; ΕΙΣΘΕ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟΣΗΝ ΕΝΔΟΞΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΤΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΤΙΜΗΣΑΝ, ΕΝΑΣ π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ π. ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ; ΗΝΟΙΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ... "ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ", ΝΑ ΙΔΗΤΕ ΕΑΝ ΕΓΡΑΨΑΜΕΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΝ ΤΟΥ ... ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ;;; ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΤΑΣ ΨΥΧΙΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ... ΑΞΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΙΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ... "ΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟΝ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΟΥ ΑΥΤΩΝ";;; ΠΟΣΟΝ ΕΞΕΠΕΣΑΤΕ ... !!! ΠΙΣΤΕΥΣΑΤΕ ΜΕ, ΟΤΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ, ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΔΥΝΩ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ... ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΙΝ ΔΙ ΥΜΑΣ! ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΝ κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑΝ ... ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩΝ ΑΥΤΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΕΓΓΥΣ ... ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΤΟΝ ΤΙΜΙΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ! ΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ... "ΠΥΡΦΟΡΑ" ΒΕΛΗ ΣΑΣ !!! ΕΤΑΧΘΗΤΕ ΙΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΤΕ ΤΙΝΑΣ ;;;; ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ... ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!. π. ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Διδαχές Αγίων +Μερος Πεμπτο+

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

                                      10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Ὁ Ἅγιος Γρηγόριος Ἐπίσκοπος Νύσσης

Ὁ Ἅγιος Γρηγόριος ἦταν ἀδελφὸς τοῦ Μεγάλου Βασιλείου. Γεννήθηκε περὶ τὸ 329 ἢ 330 μ.Χ. Ἦταν υἱὸς τοῦ Βασιλείου &ka ...
περισσότερα...

Σαν σήμερα 10 Ιανουαρίου

Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας στο newsbeast.gr

Σαν σήμερα 10 Ιανουαρίου


403 π.Χ.: Ο στρατηγός Θρασύβουλος, με 70 άνδρες, νικά τον στρατό των Τριάκοντα Τυράννων, ανοίγοντας τον δρόμο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Αθήνα.
49 π.Χ: Ο Ιούλιος Καίσαρ διαβαίνει με τον στρατό του τον ποταμό Ρουβικώνα, όριο του ρωμαϊκού κράτους, σηματοδοτώντας την έναρξη του εμφυλίου πολέμου. Αναφωνεί την ιστορική φράση «ο κύβος ερρίφθη». Από εκεί θα πορευτεί προς τη Ρώμη, όπου θα συγκρουστεί με τη Σύγκλητο, γεγονός που θα τον καταστήσει αυτοκράτορα.

Ὑπάρχουν καί κληρικοί Μασῶνοι; π.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ