Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ 

ΠΗΓΗ:  http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12322:gerontas-paio&catid=120:2011-01-06-21-28-01&Itemid=403  

15 -Γέροντα, όταν δέν δικαιολογώ τούς άλλους γιά μία πράξη τους, αυτό σημαίνει ότι έχω σκληρή καρδιά;
-Δέν δικαιολογείς τούς άλλους καί δικαιολογείς τόν εαυτό σου; Μεθαύριο καί ο Χριστός δέν θά σέ δικαιολογήσει. Μπορεί σέ μία στιγμή η καρδιά τού ανθρώπου νά γίνει σκληρή σάν πέτρα, άν φερθεί μέ κακία, καί σέ μία στιγμή νά γίνει πολύ τρυφερή, άν φερθεί μέ αγάπη. Νά αποκτήσεις μητρική καρδιά. Βλέπεις, η μάνα όλα τά συγχωρεί καί καμμιά φορά κάνει πώς δέν βλέπει.

ΕΛΕΓΧΟΣ ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΦΥΛΑΚΗ !!!

ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 5.000.000 ΕΥΡΩ

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12330:kai-duo-mitrop&catid=271:ekklisia-tis-ellados&Itemid=765
 
 
12 Δύο μητροπολίτες του λεκανοπεδίου Αττικής βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τις μητροπόλεις τους.
Ηδη κλιμάκιο του Σώματος πραγματοποιεί εξονυχιστικό έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, καθώς από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι υπάρχουν καταθέσεις που υπερβαίνουν τα 5.000.000 ευρώ, οι οποίες ως τώρα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας΄΄Δημοκρατία΄΄  που το  υπογράφει ο δημοσιογράφος   Βασίλης Αγγελόπουλος.

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ:ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

14 Τα τελευταία χρόνια απροκάλυπτα πλέον βλέπουμε τη δημιουργία Παγκόσμιων θεσμών με τελικό στόχο την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, που περισσότερο φέρνει σε Δικτατορία, αν κρίνουμε από τον τρόπο που οι "απρόσωπες" αγορές μαστιγώνουν τον ελληνικό λαό και σιγά - σιγά ο βούρδουλας εκτείνεται και στους υπόλοιπους.

Η Βάπτισις του μικρού Εβραίου

ΠΗΓΗ:  http://www.impantokratoros.gr/CCBF0398.el.aspx 


Η ΒΑΠΤΙΣΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ

Κείμενον βλ. Th. Nissen, Unbekannte Erzahlungen aus dem Pratum spirituale, Byzantinische Zeitschrift, τόμ. 38 (1938), σελ. 361-365.
Ο αββάς Βασίλειος, ο πρεσβύτερος και αναχωρητής, ο οποίος είχε γίνει μοναχός στη Νέα Λαύρα, μας διηγήθηκε ότι είχε ακούσει από κάποιους φιλοχρίστους το ακόλουθο θαύμα.
Σε κάποια πολυάνθρωπη κωμόπολι της Παλαιστίνης κατοικούσαν Χριστιανοί και Εβραίοι και είχαν πολλά ζώα. Είχαν δε την εξής πατροπαράδοτη συνήθεια: Καθημερινά συνάθροιζαν την αυγή τα ζώα στην είσοδο της κωμοπόλεως και ο καθένας έστελνε μαζί με τα ζώα του τον γυιο του ή τον δούλο του. Αυτοί έπαιρναν τα ζώα και τροφές για τον εαυτό τους, πήγαιναν στην εξοχή κι εκεί έμεναν μέχρι το βράδυ, οπότε τα έφερναν πίσω καθώς έδυε ο ήλιος.

Ποινική δίωξη για τους συντελεστές του Corpus Christi!

Ποινική δίωξη κατά των συντελεστών της παράστασης Corpus Christi για καθύβριση θρησκεύματος και κακόβουλη βλασφημία από κοινού και κατ' εξακολούθηση αντιμετωπίζουν οι συντελεστές αλλά και οι ηθοποιοί της παράστασης «Corpus Christi».

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Θύελλα για τα «εισιτήρια» στα νοσοκομεία! Πόσα θα πληρώνουμε τελικά για να μπούμε στο ΕΣΥ;

Οι εμπνεύσεις των κυβερνώντων για να εισπράξουν ακόμη και τα τελευταία ευρώ από τους Έλληνες ασθενείς γίνονται όλο και πιο ευφάνταστες αφού μετά την αύξηση συμμετοχής για τη νοσηλεία βάζουν και εισιτήριο για να μπούμε στα νοσοκομεία. Διαβάστε όλες τις νέες επιβαρύνσεις αλλά και τις αντιδράσεις των γιατρών.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Σήμερα 19/11/2012 εορτάζουν:

Προφήτης Αβδιού, Άγιος Βαρλαάμ, Άγιος Αγάπιος, Άγιος Ηλιόδωρος από τη Μαγιδώ της Παμφιλίας

LED ZEPPELIN & ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ


LED ZEPPELIN
 &
   ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
Το παρόν κείμενο[1] είναι ένα εμπεριστατωμένο υπόμνημα που συντάχθηκε εξ αφορμής του γεγονότος της προβολής ντοκυμαντέρ στο Μέγαρο Μουσικής με σκοπό από την μία την υπεύθυνη ενημέρωση των αρμοδίων και από την άλλη την ενημέρωση του κάθε ενδιαφερομένου, για το εν λόγω θέμα. 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ
ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τριτεύουσας σημασίας

• Με όλα τα μάτια στραμμένα στην απόφαση της Τρίτης,
• την ώρα που όλοι πασχίζουν να απαντήσουν που θα βρεθούν τα επί πλέον 33 δις για την επιμήκυνση,
• την στιγμή που η αγωνία κορυφώνεται για το τι θα κάνει η Ευρώπη για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους...
οι ευρωπαίοι επεξεργάζονται άλλη μια... μη-λύση.

Ε, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ "ΤΡΟΜΑΞΟΥΝΕ" ΚΑΙ 'ΚΕΙΝΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ "ΤΡΟΜΑΖΑΝ" ΜΙΑ ΖΩΗ !!!

ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ... ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΤΑ 40 ΕΚΑΤ. ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ.

«Με οργή και αγανάκτηση διαψεύδω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα απίστευτα ψεύδη και τις κακοήθειες κυριακάτικης εφημερίδας ότι δήθεν πέρασαν... 
...δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από λογαριασμό τάχα της συζύγου μου. Η εργολαβία λάσπης και χυδαιότητας εναντίον μου και σε βάρος της συζύγου μου συνεχίζεται. Θα απαντήσω στους συκοφάντες μου με όλα τα μέσα που έχω στη διάθεσή μου».

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !!!


Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΑΪΔΑΡΩΝ
Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.
Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.

Και ο Άκης τα ίδια έλεγε και τώρα είναι στη φυλακή!

Διαβάστε την αντίδραση των πολιτών όσον αφορά το θέμα με το ιλιγγιώδες ποσό των 40 εκατ. δολαρίων που έχει διαπιστωθεί από τις ελεγκτικές αρχές ότι διακινήθηκε μέσω των λογαριασμών της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, αλλά και του επιχειρηματία και κουμπάρου του Γιώργου Κανδαλέπα...

ΠΕΡΙΕΡΓΟ !!!


Περίεργο, ε;
1. Δέν εἶναι περίεργο πῶς ἓνα ποσό τῶν 20 Εὐρώ σᾶς φαίνεται πολύ μεγάλο, ὃταν τό δίνετε στήν ἐκκλησία, ἀλλά εἶναι μικρό ὃταν πηγαίνετε γιά ψώνια;
2. Δέν εἶναι περίεργο πού 2 ὧρες σᾶς φαίνονται πολλές, ὃταν εἶστε στήν ἐκκλησία, ἐνῶ σᾶς φαίνονται λίγες, ὃταν παρακολουθεῖτε μιά καλή ταινία;