Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

20 Σεπτεμβρίου 2013
ΣΟΚ! Επιβάλλουν τη μαντίλα και σε δασκάλες που ΔΕΝ ασπάζονται το Ισλάμ στην Αγγλία!!!
Δασκάλες που εργάζονται σε μουσουλμανικό σχολείο στο Derby της Αγγλίας τους έχει επιβληθεί να φοράνε την μαντίλα παρόλο που δεν ασπάζονται το ισλάμ. Σύμφωνα με ανώνυμες πληροφορίες οι υπεύθυνοι του σχολείου έχουν... αναγκάσει τις δασκάλες να υπογράψουν νέα ατομική σύμβαση

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!


Σεραφείμ: Ας κάνουμε αγιασμό εγώ και ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών να δούμε τον πραγματικό χριστιανισμό


Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ
"Εξόχως κωμικά τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Γασπαράκης" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε επιστολή του  στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»για το άρθρο του παπικού Νικόλαου Γασπαράκη. Προκαλεί μάλιστα τον κ. Γασπαράκη να προβούν σε ένα "πείραμα" όπως το ονομάζει. Να προβούν στην ιεροπραξία του αγιασμού ο ίδιος και ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών προκειμένου "να διαπιστωθή όχι λογικώς, αλλά υπερφυσικώς ποίος είναι ο αληθής Χριστιανισμός"...

Δείτε πώς ο εκδότης Κωνσταντίνος Ζήτρος «τσάκισε» την Ρεπούση!

Ρεπούση
Τη δική του απάντηση στην Ρεπούση έδωσε μέσω facebook ο γνωστός εκδότης αρχαίας και μεσαιωνικής ελληνικής γραμματείας, Κωνσταντίνος Ζήτρος.
Έγραψε και ανάρτησε στο προφίλ του:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Εὐστάθιος καὶ οἱ σὺν αὐτῷ


Ἦταν ἀρχικὰ εἰδωλολάτρης καὶ ὀνομαζόταν Πλακίδας. Ἦταν ἀρχιστράτηγος στὸ ρωμαϊκὸ στρατὸ ἐπὶ αὐτοκρατορίας Τραϊανοῦ. Ὅταν ὁ Χριστὸς παρουσιάσθηκε μπροστὰ του μιὰ μέρα στὸ δάσος μὲ τὴν μορφὴ ἐλαφιοῦ, ὁ Εὐστάθιος πίστεψε καὶ βαπτίσθηκε μαζὶ μὲ τὴν σύζυγό του Θεοπίστη καὶ τὰ παιδιὰ τους, Ἀγάπιο καὶ Θεόπιστο. Μόλις πληροφορήθηκε ὁ αὐτοκράτορας ὅτι ὁ ἀξιωματικός του ἔγινε χριστιανός, τὸν ἀπέμπεψε ἀπὸ τὸ στρατὸ καὶ τὸν ἐξόρισε μαζὶ μὲ τὴν οἰκογένειά του. Μάλιστα, στὸν δρόμο γιὰ τὴν ἐξορία ὁ Εὐστάθιο ...
περισσότερα...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απαγορεύτηκε ο δημόσιος εορτασμός των Χριστουγέννων σε περιοχή του Βερολίνου

Πρόσφατα, απαγορεύτηκαν τα χριστιανικά σύμβολα κατά τον δημόσιο εορτασμό των Χριστουγέννων στη γερμανική πόλη του Solingen. Τώρα, ο ιός εξαπλώθηκε και στο Βερολίνο.

Παρακολουθείστε πως εξελίχτηκε η ιστορία και δείτε πως δουλεύει η αριστερά. Η πολυπολιτισμικότητα είναι το φυτώριο κάθε αντιχριστιανικής αριστερής κίνησης.

Βλαντιμίρ Πούτιν: ''Θα υπερασπιστώ τις χριστιανικές ηθικές αξίες''


poutin
Του Αιμίλιου Πολυγένη
Η Ρωσία θα ήταν αδύνατον να προχωρήσει προς τα εμπρός χωρίς την πολιτιστική και πνευματική της ταυτότητα, δήλωσε κατά τη διάρκεια του Φόρουμ του "Βαλντάι" ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι σιωνιστές ελέγχουν την πολιτκή ελίτ; Έλα μωρέ τώρα, συνωμοσιολογίες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ...

... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ;;;

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΑΘΗ



Συνέντευξη στη Στέλλα Μεϊμάρη

Ο πρώην Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κυριάκος Βελόπουλος, στο «Αγιορείτικο Βήμα».

Σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις της κας. Ρεπούση για την αναγκαιότητα αντικατάστασης των θρησκευτικών και των αρχαίων ελληνικών στο σύγχρονο σχολείο, υποστηρίζοντας ότι "μόνο ένας νεκρός πνευματικά εγκέφαλος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει νεκρή μια γλώσσα που είναι η βάση όλων των γλωσσών του κόσμου", ενώ παράλληλα καταδικάζει τη γενοκτονία των χριστιανών που συντελείται στη Συρία και όχι μόνο, τονίζοντας με νόημα ότι "όσοι θέλουν να ξεριζώσουν την έννοια του ελληνισμού, χτυπούν ταυτόχρονα τρία πράγματα: ιστορία, γλώσσα και ορθοδοξία". 

Η κρυφή ζωή της κόρης ενός ναζί - Συγκλονιστική ιστορία.



Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα Washington Post. Είναι  έρευνα του συγγραφέα Τόμας Χαρντινγκ (Thomas Harding) για το βιβλίο του: "Ο Χάνς και ο Ρούντολφ:Η πραγματική ιστορία ενός Γερμανο-Εβραίου που συνέλαβε τον Επικεφαλή του Άουσβιτζ". Η ιστορία ειναι πραγματικά συγκλονιστική και σας την μεταφέρουμε ακριβώς όπως την έγραψε ο Χαρντινγκ.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ: ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΑ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ   ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ 
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΣΤΙΝΑ


Τον 3ον αιώνα μ.Χ. στην Αντιόχεια της Συρίας ζούσε ένας Καρχηδόνιος στην καταγωγή, πλούσιος, ευγενής, μορφωμένος και πολύ ικανός στη μαγεία, ο Κυπριανός. Διέθετε τέτοια ικανότητα, ώστε καλούσε τους δαίμονες και τους έστελνε να εξυπηρετήσουν όποια εντολή τους έδινε σε βάρος των θυμάτων του.

 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !!!

Στροφή στον υγιεινό τρόπο ζωής κάνουν οι έφηβοι.


Την τελευταία δεκαετία τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν κάνει στροφή προς την άσκηση και την σωστή διατροφή...μειώνοντας τις ώρες που μένουν αδρανείς στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική μελέτη. Ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στην Βοστώνη ανέλυσαν δείγματα παλαιότερων μελετών που κλήθηκαν να απαντήσουν σε ειδικά ερωτηματολόγια σχετικά με την διατροφή και τον τρόπο ζωής σε ένα δείγμα 9.000 και 15.000 εφήβων , κατά τις χρονικές περιόδους 2000-2001, 2005-2006 και 2009-2010.

Χ. Μουμπάρακ: «Oι ΗΠΑ με ανέτρεψαν»

Χόσνι Μουμπάρακ
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
Η αιγυπτιακή εφημερίδα Γιόουμ Σαμπά δημοσίευσε αποσπάσματα από μια τρίωρη συνέντευξη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ.
H εφημερίδα αναφέρει πως οι συνομιλίες με τον Μουμπάρακ έγιναν παρουσία δεσμοφύλακων και γιατρών και είχαν καταγραφεί όταν ήταν φυλακισμένος στην Τόρα.

Ένοπλοι μουσουλμάνοι σπέρνουν τον τρόμο στον χριστιανικό πληθυσμό αιγυπτιακής πόλης: «Ή γίνεστε μουσουλμάνοι, ή πληρώνετε χαράτσι ή σας σκοτώνουμε»



Ισλαμιστές έχουν καταλάβει μια νότια Αιγυπτιακή πόλη, προβαίνοντας σε βανδαλισμούς χριστιανικών κτιρίων και τρομοκρατώντας τον Κοπτικό πληθυσμό της.

Μέθοδοι «Αυτοβελτίωσης» και «Θετικής Σκέψης»: Είναι συμβατές με την Ορθοδοξία;

methodoi-autobeltioseis-kai-thetikis-skepsis-einai-sumbates-me-tin-orthodoxia

ΜΕΘΟΔΟΙ «ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ» ΚΑΙ «ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ»:
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;1

της κ. Ελένης Ανδρουλάκη

(α’ μέρος)


1. Εισαγωγή


Συχνά γίνεται λόγος σήμερα για «θετική σκέψη» και «αυτοβελτίωση». Με τον όρο «θετική σκέψη» δεν νοείται μια κατάσταση ευδιαθεσίας ή αισιοδοξίας ή πίστης στο Θεό, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Η «θετική σκέψη» βρίσκεται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων των ομάδων της «Νέας Εποχής» 

O 'Aγ.Νικόλαος Βελιμίροβιτς για τον Μαχάτμα Γκάντι !

 Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς

H Νηστεία, η προσευχή, και η σιωπή στην πολιτική

Ως πιστός άνθρωπος , είστε προβληματισμένος από την σκέψη-τι θα κάνει η Θεία Πρόνοια με τον Γκάντι; Και ποια είναι η έννοια της εμφάνισης αυτής της περίεργης προσωπικότητας ανάμεσα στους κυβερνήτες και τους πολιτικούς της εποχής μας;

ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ ΠΑΘΗ»

progamiaiais-sheseis

ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ ΠΑΘΗ»

«Πορνεία ου γάμος ουδέ γάμου αρχή» (Μ. Βασίλειος) 
Πρωτ. Βασίλειος Βολουδάκης

Ο αείμνηστος π.Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος με το σπουδαίο σύγγραμμά του «Προγαμιαίαι σχέσεις-Πολιτικός Γάμος- Αμβλώσεις» έθεσε την επιτάφιο πλάκα στον ασεβή ισχυρισμό κάποιων συγχρόνων«θεολόγων» ότι τάχα οι προγαμιαίες σχέσεις και ο πολιτικός γάμος δεν είναι πορνεία. Με θεολογικά και λογικά επιχειρήματα απέδειξε με τρόπο αναμφισβήτητο ότι «και εν τη Καινή Διαθήκη πορνεία είναι η εκτός γάμου σχέσις, αδιαφόρως αν αυτή γίνεται επί χρήμασιν ή... "εξ αγάπης"» και μας υπενθυμίζει ότι «η "διόρθωσις" οιασδήποτε διδασκαλίας της Εκκλησίας, δεν είναι πλέον ούτε μόνον ηθική παράβασις, ούτε απλώς κανονική ανταρσία· είνε μείζον αυτών: Είνε αίρεσις! Όταν, επί οιουδήποτε θέματος, υψοίς ηθελημένως και εν επιγνώσει το ανάστημά σου υπεράνω της αυθεντίας της Εκκλησίας, καθίστασαι αιρετικός!».
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  20  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013