Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ !


ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ... ΔΙΑΨΕΥΣΗ !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΙΝΔΟΣ: «ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ HALLAL ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ 





Τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ είναι Ελληνικά σφάζονται όπως όλα τα Ελληνικά κοτόπουλα και δεν έχουν καμία σχέση με τελετουργικά και μουσουλμάνους.
Το HALLAL χρησιμοποιείται μόνο όταν γίνεται εξαγωγή κοτόπουλων κατεψυγμένων σε τρίτες μουσουλμανικές χώρες.
Τα κοτόπουλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά δεν πιστοποιούνται από κανέναν ΜΟΥΦΤΗ και δεν έχουν καμία πιστοποίηση που να έχει σχέση με μουσουλμάνους.
Η ΠΙΝΔΟΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες κοτόπουλα σε φτωχές Ελληνικές οικογένειες.
Οι 500 πτηνοτρόφοι και οι 700 εργαζόμενοι στην ΠΙΝΔΟ είναι όλοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Βονιφάτιος καὶ Ἀγλαΐα ἡ Ρωμαία


Ἔζησαν τὸν 3ο μ.Χ. αἰώνα. Ἡ Ἀγλαΐα ἀνῆκε στὴν τάξη τῶν εὐγενῶν καὶ πλούσιων Ρωμαίων γυναικὼν καὶ ἦταν πάντα πρόθυμη στὶς ἐλ&eps ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ !!!

11χρονος έφερε όπλο στο σχολείο για να «αμυνθεί»

Με ένα όπλο κρυμμένο στη σάκα του πήγε σχολείο ένα εντεκάχρονο αγόρι στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, για να αμυνθεί σε περίπτωση... 

...που μαζικής επίθεσης όπως έγινε στο δημοτικό του Νιούταουν. Το αγόρι κατάφεραν να απομονώσουν οι δάσκαλοι και στη συνέχεια συνελήφθη από τις αρχές.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ... ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ !!!

Προφυλακιστέοι και οι τρεις συνεργάτες του Λαυρεντιάδη

Ένα 24ωρο μετά την μεταφορά του στον Κορυδαλλό ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κατέθεσε προσφυγή κατά του εντάλματος σύλληψής του. Και ενώ ο επιχειρηματίας... 

...ζητεί να αποφυλακιστεί επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τρεις συγκατηγορούμενοι του στελέχη της Proton Bank οδηγούνται στη φυλακή.

ΜΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ... ΣΑΜΑΡΑΣ ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ;;;

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: Το άδειο μου ψυγείο και η κατάντια η δική μου και άλλων 500 συναδέλφων στον Ε.Ε.Σ.

-Κραυγή απόγνωσης από απλήρωτη διοικητική υπάλληλο του Ερυθρού Σταυρού
-8 μήνες απλήρωτοι με προβλήματα ακόμα και προ κρίσης
-Αυτή είναι η εικόνα του ψυγείου της τη τελευταία εβδομάδα αναγνώστριας λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα
-Εξαθλιωμένοι και χωρίς αύριο 500 και πλέον υπάλληλοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


"ΚΛΑΙΝ' ΟΙ ΧΗΡΕΣ, ΚΛΑΙΝ' ΚΙ' ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ" !!!

Στην αντεπίθεση οι υπάλληλοι της Βουλής - Δηλώνουν ότι έχουν υποστεί μειώσεις αποδοχών 52%!

Στο προσκήνιο επανέρχονται οι υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι με υπόμνημά τους προς τα ΜΜΕ απορρίπτουν τα περί σκανδαλώδους προνομιακής μεταχείρισής τους, δηλώνοντας ότι έχουν υποστεί ραγδαίες μειώσεις στις απολαβές τους, οι...
οποίες μεσοσταθμικά φτάνουν το 52%, όταν στον υπόλοιπο Δημόσιο τομέα η μείωση αυτή κυμαίνεται από 15% - 35% (από το 2010 έως σήμερα).

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΚ: Πολύτεκνη οικογένεια ζει ένα μήνα χωρίς ρεύμα

Μία γυναίκα με επτά παιδιά, ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Είμαστε μόλις λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και τα παιδιά αυτά γνωρίζουν καλά πώς θα στερηθούν πολλά. Πράγματα πού για άλλα παιδιά τής ηλικίας τούς φαίνονται δεδομένα.

Θλιβερές ιστορίες αστέγων της διπλανής πόρτας...


Αυτή ή άθλια και συφοριασμένη κοινωνική κατάσταση έτσι όπως έχει σήμερα  διαμορφωθεί, δεν παύει να εγκυμονεί ασύλληπτους κινδύνους στο να βρεθούν ξαφνικά ξεκρέμαστοι και κυρίως άστεγοι  πάρα πολλοί άνθρωποι !




















Η στέρηση μισθών,  η ανεργία, αλλά κυρίως τα δάνεια με τα οποία ένα μεγάλο μέρος απερίσκεπτου λαού έχει  φορτωθεί, κλείνοντας έτσι  μεγάλο μέρος του μισθού τους στίς Τράπεζες είναι ο μέγιστος κίνδυνος…