Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΟΥ  ΝΙΚ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
Γουρούνι είναι ο άνθρωπος;
Να ζεί μέσα στην λάσπη
ή μήπως κοπροσκούληκο
να σέρνεται στα πάθη;

Μην είναι φίδι φθονερό
να χύνει δηλητήριο
ή τίγρης, άγριο θεριό
να αρπάζει, να σκοτώνει;

Το να προσεύχεται κάποιος έτσι κάθε πρωί δεν είναι εύκολο. ΓΕΡΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ.




Το να προσεύχεται κάποιος έτσι κάθε πρωί δεν είναι εύκολο. Αλλά εάν προσευχόμαστε με όλη την καρδιά μας και με μεγάλη προσοχή, η μέρα μας σφραγίζεται με την προσευχή και κάθε γεγονός παίρνει διαφορετικό χαρακτήρα. Η ευλογία που ζητήσαμε από τον ύψιστο Θεό, θα φέρει μιαν αγάπη, ειρήνη στις ψυχές μας, η οποία θα ενεργήσει και θαυμαστά στον τρόπο κατά τον οποίον αντιλαμβανόμαστε και ερμηνεύουμε τον κόσμο. Ο άνθρωπος της προσευχής βλέπει με διαφορετικό φως το περιβάλλον του.

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΔΕΣΠΟΤΟΔΥΝΑΣΤΕΊΑ" !!! ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ... ΔΕΣΠΟΤΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ! Ε, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!

«Αγία τιμωρία» 82χρονου ιερέα, από τον Ιγνάτιο, ξεσήκωσε τους κατοίκους στον Αγ. Βλάση Πηλίου




Του έκοψε ένα μήνα συντάξιμου μισθού, επειδή τόλμησε να παντρέψει ζευγάρι και την ίδια ημέρα να βαφτίσει το παιδάκι τους.

Προκλήσεων συνέχεια για τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο, ο οποίος, όταν δεν απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης με τις ομολογουμένως πρωτότυπες επιχειρηματικές του δράσεις, που σχεδιάζει από το ορμητήριο - βίλα του στους πρόποδες του Πηλίου, η οποία διαθέτει υπηρετικό προσωπικό και κηπουρό, σωστό Αρχονταρίκι, όπως ήταν και ο τίτλος της εκπομπής του στην δημόσια τηλεόραση, βρίσκει πάντοτε τον τρόπο.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ...... ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ !!! ΑΝ ΥΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ", ΝΑ ΔΙΩΚΕΣΑΙ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!!

Ανακοινωθέν Μητ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ: κ. Πέτρος Τατσόπουλος και νόμος περί κακόβουλης βλασφημίας...


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833, Fax +30 210 4518476 e-mail: impireos@hotmail.com
᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 19ῃ Σεπτεμβρίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
¬Ὁ Βουλευτής τοῦ ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τατσόπουλος, γνωστός γιά τήν παρουσίαση τῆς τηλεοπτικῆς σειρᾶς τοῦ ΣΚΑΙ γιά τήν Ἐθνεγερσία τοῦ 1821, πού ἀνεκάλεσε στήν μνήμη τήν κυκλοφορηθείσα καί στήν πατρίδα μας τετράτομη ἱστορία τῶν Βαλκανίων τοῦ ἱδρύματος SOROS καί ὁ ὁποῖος ἀπορίας ἄξιον πού βρῆκε τήν «δύναμη» νά ἀποπειραθῇ νά ἀμαυρώσῃ τό αἰώνιο σύμβολο τοῦ Γένους, τῆς λεβεντιᾶς καί τῆς ψυχῆς τοῦ λαοῦ μας τόν Γέρο τοῦ Μωριᾶ, κατέθεσε ἐρώτηση στό Κοινοβούλιο ἀπηχῶν ἀσφαλῶς καί τήν σύμφωνη γνώμη τοῦ Κόμματός του γιά τήν κατάργηση τῶν ἄρθρων τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα 198-199 μέ προμετωπίδα «ἐπιβολή τῆς θρησκευτικῆς εἰρήνης», πού ἀναφέρονται στήν κακόβουλη βλασφημία καί στήν καθύβριση θρησκευμάτων καί πού ἔχουν ὡς ἑξῆς: «Άρθρο 198, Κακόβουλη βλασφημία, Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό. Όποιος, εκτός από τη περίπτωση της παρ. 1, εκδηλώνει με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών. Άρθρο 199, Καθύβριση θρησκευμάτων, Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών», ἰσχυριζόμενος ὅτι μπορεῖ νά χρησιμοποιηθοῦν ὡς «πυροκροτητές ἀπό διάφορες ὁμάδες μισαλλοδοξίας, πού ἐλλοχεύουν παντοῦ» καί μέ πρόσχημα τήν δῆθεν «προστασία τῆς ἐλεύθερης ἔκφρασης τῆς τέχνης».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Τι συνέβη χθες Τρίτη στην Πάτρα και την Αχαΐα

Κοινωνία

Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr

19/09/2012 07:15
Τι συνέβη χθες Τρίτη στην Πάτρα και την Αχαΐα Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr
Τσούκαλης: Ερώτηση στη Βουλή για τον Καρδιολόγο του "409" και τις πιέσεις σε Κατσικόπουλο
Πάτρα: Την διαγραφή του από τον Ιατρικό Σύλλογο ζήτησε ο Καρδιολόγος το "409"!
Πάτρα: Ποιά είναι η κυρία που απειλεί τον Κατσικόπουλο με μηνύματα; - Η υποστήριξη της Λένας Καλεντζώτη
Ανδρέας Μολφέτας: "Θα υπάρξει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό μπάσκετ"
Απόλλωνας: Η ανάρτηση για το σημερινό ματς που έκανε τον Ανδρέα Μολφέτα πυρ και μανία
Πάτρα: Μαθήματα χορού από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Ροδοδάφνη: Έπιασαν στα πράσα διαρρήκτη

ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ Ε.Σ.Υ. !!!

Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι να πεθάνει!

Ο 48χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πλήρωσε με τη ζωή του την κρατική αναλγησία...
Πέντε νοσοκομεία, τρεις ειδικότητες γιατρών και 13 ώρες στάθηκαν μοιραία για έναν 48χρονο από την Αμαλιάδα, που... 
...έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (16-09-2012). Ο θάνατός του έρχεται να επιβεβαιώσει περίτρανα ότι ο «μεγάλος ασθενής» δεν είναι άλλος από την υγειονομική περίθαλψη στην επαρχία και δει στην Δυτική Ελλάδα. 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Τρόφιμος, Σαββάτιος καὶ Δορυμέδων

Μαρτύρησαν ἐπὶ βασιλέως Πρόβου καὶ διοικητοῦ Ἀντιοχείας Ἠλιοδώρου (278 μ.Χ.). Ὅταν λοιπὸν ὁ Τρόφιμος μὲ τὸν Σαββάτ&iot ...
περισσότερα...

Ὁ Ἅγιος Theothore (Ἄγγλος)

Λεπτομέρειες γιὰ τὴν ζωὴ αὐτοῦ τοῦ Ἁγίου τῆς ὀρθοδοξίας, μπορεῖ νὰ βρεῖ ὁ ἀναγνώστης στὸ βιβλίο «Οἱ Ἅγιοι τῶν Βρ& ...
περισσότερα...

ΚΑΙ ... ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:«ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ»

alt Ζούμε στην επίγεια κοσμική κοινωνία του Μαμωνά.

Ο άρχοντας αυτής, ο διάβολος, προσπαθεί ν’ απομακρύνει τον άνθρωπο από τον Θεό και από τα Επουράνια αγαθά με πολλούς τρόπους.


Τον παρασύρει με πρόσκαιρα, φθαρτά και υλικά αγαθά από τα οποία μπορεί  ν’ αντλεί δόξα και ηδονή, όμως παράλληλα δεσμεύεται από επιθυμίες, ανάγκες, πάθη, φοβίες, άγχος και αποδεσμεύεται από οτιδήποτε πνευματικό και σωτήριο.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ !!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ "ΛΕΞΕΙΣ" !!!

ΕΔΕ για την Χρυσή Αυγή, όχι όμως και γιά κάποια κλούβια κεφάλια…




Αγιασμός στά σχολεία, αλλά καί μία ιστορία γιά αγρίους...






Τις μέρες αυτές περιτρέχοντας τα δελτία Ειδήσεων , ως έχω υποχρέωση να κάνω, για ψάρεμα νεωτέρων και ιδιαζόντως «ειδεχθών» Ειδήσεων, διάβασα και για την ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης πού πάνε κάποιοι να επιβάλλουν, κάνοντας «την τρίχα τριχιά» είς βάρος ενός εργαζομένου ανθρώπου…

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ! ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ... ΓΕΛΑΜΕ !!!

Η γυναίκα του έπεσε από το μηχανάκι και μιλούσε μόνος του για τρία χλμ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Νεράϊδας - Βρυσσέλας στη Θεσπρωτία.

Πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που καθόταν σε μηχανάκι που οδηγούσε ο σύζυγός της. Κάποια στιγμή, λίγο πριν τη διασταύρωση της Βρυσσέλας, σε μια ανηφόρα... η γυναίκα έφυγε από το μηχανάκι κι έπεσε κάτω.

Φωτογραφικά καρέ με... βαριά ιστορία

Σίγουρα κάποιες δεν τις έχετε ξαναδεί

Σύγχρονα γιουσουφάκια και Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής

by admin
αναδημοσίευση από το ιστολόγιο filologos10.wordpress.com
 
Στην σύγχρονη Ελλάδα της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της ανεργίας που σαρώνει τον ανθό της ελληνικής νεολαίας – και όχι μόνο, της εισβολής λαθρομεταναστών που μετέτρεψε την χώρα σε Ελντοράντο σωματέμπορων και αδίστακτων εμπόρων ψεύτικης ελπίδας σε εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένους ανθρώπους, παρακολουθούμε απαθείς και τον πνευματικό ευνουχισμό της ελληνικής κοινωνίας με την πρόθυμη συνδρομή σύγχρονων γιουσουφάκιδων του χρήματος οι οποίοι αφού άρπαξαν από το Ελληνικό κράτος λαθραίες τηλεοπτικές συχνότητες θησαυρίζουν επί ολόκληρες δεκαετίες χωρίς να δίνουν δεκάρα τσακιστή για οτιδήποτε άλλο εκτός από το χρήμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:


Εαν ο Λορδος Ελγιν ειχε παει σε αλλη χωρα ...!!!!!
 
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ !!!!!!!!!!!
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAw-qtW9-nQtsNHi0xzJvfwUL5guvYTYugzdoo9No4shOFOjbX2fW-8koLje1cTfkVHD36LAQkdIn1XDGZY1EsVu4hORyGTDX49-Nph9r8p2HGw-boKhnbON8oW3gPFtOzJWjhjHA2nHsr/s320/Alexis.jpg
Ε λοιπόν αυτή την φράση που τόσο λοιδορήθηκε στην Ελλάδα , την έκανε ΠΡΑΞΗ ο Έλληνας (εκ Γερμανίας...) κ.Alexis Mantheakis μαζί με μερικούς φίλους του .
Όσα λεφτά και αν έδωσε το Ελληνικό δημόσιο για να προωθήσει την επιστροφή των μαρμάρων από την εποχή της Μελίνας και πιο μπρος μέχρι σήμερα , δεν έφεραν τα αποτελέσματα που έφερε αυτή η ΙΔΙΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία...