Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

.Καί εδώ να προσέχετε στον καναπέ ήταν κάτι στρωµένο µε σταυρούς· δέν κάνει να καθώµαστε ούτε να πατάµε πάνω στους σταυρούς.

Οι Εβραίοι βάζουν κάτω άπό τα παπούτσια σταυρούς. Πολλές φορές όχι µόνον απ’ έξω αλλά καί µέσα από τά τακούνια καί τίς σόλες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ... ΧΟΥΝΤΑ !!!

Της έκαναν έκτρωση με το ζόρι

Πρώτη καταχώρηση: 04/10/2013 - 23:14
Τελευταία δημοσίευση: 04:23Διεθνή
Της έκαναν έκτρωση με το ζόρι
Της έκαναν έκτρωση με το ζόρι
Μοιάζει να είναι σενάριο ταινίας φαντασίας αλλά πρόκειται για πραγματικό περιστατικό στην Κίνα του 2013. Ενώ η 33χρονη Liu Xinwen κοιμόταν στο σπίτι της, οι αρχές εισέβαλαν χωρίς άδεια κατά τη διάρκεια της νύχτας, την απήγαγαν και την υπέβαλαν σε έκτρωση και ενώ διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

Tα έλατα φυτρώνουν ανάποδα μέσα στη λίμνη

Tα έλατα φυτρώνουν ανάποδα μέσα στη λίμνη [φώτο]
Η λίμνη Kaindy βρίσκεται στο νότιο μέρος του Καζακστάν,
σε υψόμετρο δύο χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η έκτασή της έχει μήκος περίπου 400 μέτρα, ενώ το βάθος της σε κάποια σημεία φθάνει τα 30 μέτρα.

ΤΙ ΧΡΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;


04/10/13 - 15:18Όταν ένας πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ, αριστερός, σφοδρός ιδεολογικός πολέμιος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που εξακολουθεί να χαίρει μεγάλου σεβασμού στο χώρο της Δικιαοσύνη, όπως ο Αντώνης Ρουπακιώτης καταγγέλει πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ, την Κομισιόν και τους Εβραίους, τότε αυτο πώς λέγεται γα την κυβέρνηση; Ξεβράκωμα!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
04/10/13 - 17:56Νέα πυρά κατά όσων επικρίνουν τους δικαστικούς για τις αποφάσεις που έλαβαν στην υπόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου και πιο συγκεκριμένα στις περιπτώσεις των αποφυλακίσεων των τριών βουλευτών Η.Κασιδιάρη, Η.Παναγιώταρο και Ν.Μίχο, εκτόξευσε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), αρεοπαγίτης, Βασιλική Θάνου με ομιλία της με εξαιρετικά σκληρό και θαρραλέο περιεχόμενο κατά των "τηλεοπτικών ανακριτών και εισαγγελών".

ΧΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ... ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!

.«ΕΣΤΙΑ» Γραπτό κήρυγμα του ιεροκήρυκα της Κατοχῆς π. Αυγουστίνου Καντιώτου, Μητροπολίτου Φλωρίνης στην Κοζάνη, τον Φεβρουάριο του 1945, αριθμ. φυλ. 8 «Ω Χριστέ μας ω γλυκύτατε Σωτήρ, Συ είσαι ο μόνος οδηγός μας εις τον σάλον της ζωής»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Χ.ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ: «ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ»


1Με μια επιστολή που θα μπορούσε να αποτελεί και την πολιτική διαθήκη του ο έγκλειστος -πλέον- θεωρητικός του λαϊκού ριζοσπαστισμού, ο βουλευτής Χρήστος Παππάς θέτει ενδεχομένου ζήτημα φυσικής εξόντωσης των βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου από την κυβέρνηση!

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν όλες τις μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες;
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)

και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ !!! ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΣΥΜΠΤΩΣΗ !!!

Όσο εξελίσσεται το σόου με τη Χρυσή Αυγή, γράφεται το 3ο Μνημόνιο

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2013 13:28 Τελευταία ανανέωση: Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2013 13:28
Όσο εξελίσσεται το σόου με τη Χρυσή Αυγή, γράφεται το 3ο Μνημόνιο
Έτσι συμβαίνει συνήθως: όσο τα μίντια και η πολιτική εξουσία προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, τόσο κάποια άλλα θέματα εξελίσσονται "εν κρυπτώ" από τα μάτια της κοινής γνώμης.

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΟΝΑΧΟ ..."ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ  ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ.. 
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ;
ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;
ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ; ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ;
ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΠΠ; 
  
                                                                                                                                                                                              ..

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

.Πολλοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στον πόλεμο κατά της μαγείας. Όσοι ασχολούνταν μ' αυτή κινδύνευαν σωματικά και ψυχικά από τους δόλιους και μισάνθρωπους δαίμονες με τους οποίους ζητούσαν να έρθουν σε επικοινωνία.

ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ Η ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

.Ερώτησις: Ο Απόστολος Παύλος λέει ότι οι εξουσίες τού κόσμου έχουν ταχθή από τον Θεό2. Πρέπει λοιπόν να δεχθούμε ότι κάθε άρχοντας η βασιλεύς ή Επίσκοπος προχειρίζεται στο αξίωμα αυτό από τον Θεό;

ΠΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: ΜΟΙΧΕΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ


1Μοιχεία χαρακτηρίζει η Εκκλησία τη χρήση ωαρίων και σπερματοζωαρίων από άλλα άτομα, πέραν του ζευγαριού, για την απόκτηση παιδιών, αφού αυτό θεωρείται ότι τρίτο άτομο μπήκε στη σχέση του ζεύγους. Τη θέση αυτή διατύπωσε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, ενώπιον της επιτροπής Υγείας της Βουλής, που εξέτασε το θέμα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ !!!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

VARDARSKA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝΜία αναδρομή στο πρόσαφατο παρελθόν της Γιουγκοσλαβίας για να μην ξεχνιόμαστε πως αποκαλούνταν τα Σκόπια.
Τα ονόματα των περιφερειών της Γιουγκοσλαβίας πριν ο Τίτο τις πάρει και τις μετατρέψει από περιφέρειες σε ομόσπονδα κρατίδια θέτοντας τα θεμέλια της μελλοντικής διοικητικής διάλυσης τους κράτους,

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΟΥ !!!


ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ

1Αλίμονο αν ζω χωρίς καρδιά.
Αλίμονο αν θρησκεύω χωρίς καρδιά.
Αλίμονο αν τηρώ τις εντολές χωρίς καρδιά.
Αν μοιράζω τα πλούτη μου χωρίς καρδιά.
Αν συγχωρώ χωρίς καρδιά.

Αν δίνω και αν δίνομαι χωρίς καρδιά.
Αλίμονο αν ελεώ χωρίς καρδιά.
Αλίμονο αν μετανοώ χωρίς καρδιά.
Αλίμονο αν στέκομαι ενώπιον του Χριστού
χωρίς καρδιά.

ΤΥΦΛΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ...


1Η Ορθοδοξία δεν είναι επινόηση του ανθρώπου ούτε θεωρία, αλλά αποκάλυψη του Θεού και εμπειρία. Μια συγκλονιστική εμπειρία, την οποία πολλοί πιστοί ζουν και ομολογούν, είναι η θαυμαστή και άρρητη ευωδία των αγίων λειψάνων, των αγίων εικόνων και των αγίων τόπων. Επειδή, με τη χάρη του Χριστού έζησα και εγώ ο αμαρτωλός αυτή την συγκλονιστική εμπειρία, θεωρώ υποχρέωσή μου να αναφέρω κάποια γεγονότα προς δόξαν του Αγίου Τριαδικού Θεού μας και προς ωφέλεια έστω και μιας ψυχής.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Χαριτίνη


Ἔζησε στὰ χρόνια του Διοκλητιανοῦ (284 – 305). Ἦταν χριστιανὴ καὶ δούλη ἑνὸς πλουσίου Ρωμαίου, τοῦ Κλαυδίου. Ὅταν ὁ κόμης Δομέτιος ἔμαθε τὴν πίστη τῆς Χαριτίνης ζήτησε ἀπὸ τὸν Κλαύδιο νὰ τοῦ τὴν στείλει γιὰ νὰ τὴν ἐξετάσει ὁ ἴδιος. Ἡ Ἁγία παρουσιάστηκε στὸν κόμη καὶ χωρὶς νὰ δειλιάσει ὁμολόγησε τὴν ἀληθινὴ πίστη τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ. Ὁ Δομέτιος ἐξοργισμένος ἀπὸ τὴν ὁμολογία πίστεως τῆς Χαριτίνης διέταξε τὸν βασανισμό της καὶ στὴν συνέχεια ζήτησε νὰ τὴν ρίξουν στὴ θάλασσα δένοντάς της μία πέτρα σ ...
περισσότερα...

Απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας την αίτηση αφαίρεσης των εικόνων από αίθουσες Δικαστηρίων


Απέρριψε το  Συμβούλιο της Επικρατείας  την αίτηση αφαίρεσης των εικόνων από αίθουσες  Δικαστηρίων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com

Ἐν Πειραιεῖ τῇ 1ῃ Ὀκτωβρίου 2013
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

« Aγόρασα σχοινί, μάνα φεύγω, να μού προσέχεις την γάτα…»


"Καί απελθών απήγξατο..."
( Ιούδας)

Αυτό πού συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας είναι πιά από τα άγραφα…
Αυτός ο κύκλος αυτοτιμωρίας των πολιτών, αυτό το ειδεχθές και συνεχές έγκλημα του ανθρώπινου προσώπου προς τον εαυτό του πρέπει να κλείσει και να τελειώσει το γρηγορώτερο…

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!

Είδηση-βόμβα: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, δώρησε στην ισραηλιτική κοινότητα το βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» αξίας 28 εκ. ευρώ!

Με τη σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των παρατάξεων!

Φυσικὰ τὸ τεράστιο αὐτὸ κονδύλι θὰ ἐπιβαρύνει τοὺς δημότες τῆς πόλης... 

Μὲ τὴν ἀπελευθέρωση τῆς Θεσσαλονίκης, τὸ 1912, ἱδρύθηκε τὸ σωματεῖο «Ἅγιος Στυλιανός», ποὺ ἵδρυσε καὶ τὸ ὁμώνυμο βρεφοκομεῖο, ποὺ ἔκτοτε λειτουργεῖ διαρκῶς, παρέχοντας προστασία, στοργὴ καὶ ἐκπαίδευση σὲ ἔκθετα βρέφη.
Προβλήματα από τις προγαμιαίες σχέσεις

 π. Γεώργιος Καλπούζος

Δεν είναι όμορφη και ευτυχισμένη πάντοτε η ζωή των εφήβων με τη γνωριμία και το σεξ, όπως δυστυχώς τη φαντάζονται. Έρχεται κάποτε η στιγμή να δεχθούν τον πόνο των ποικίλων προβλημάτων. Όπως:
1)    Ερωτικές απογοητεύσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τραυματικές ψυχολογικές καταστάσεις στους νέους και νέες.

ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΥΣΑΣ ΚΡΙΣΗΣ


1του αγίου Νήφωνα Επισκόπου Κωνσταντιανής

Λίγα οράματα έχουν καταγραφεί με τόση σαφήνεια για τη μέλλουσα κρίση. Το όραμα αυτό που έδωσε ο Θεός στον άγιο, (που είναι ένα "ζουμ" του σχετικού σημείου της Αποκάλυψης), έχει αγαπηθεί από τους Χριστιανούς, όσο λίγες Θείες αποκαλύψεις. Και με χαρά το παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας, γνωρίζοντας ότι θα οδηγήσει τους δικαίους σε περισσότερο αγώνα και μετάνοια, και τους ασεβείς σε μεγαλύτερη κατάκριση και αφορμή απιστίας. Γιατί τα αληθή νοήματα των οράσεων και των συμβολισμών, δίνονται από τον Κύριο, μόνο σε όσους με αγαθή προαίρεση, είναι πρόθυμοι να αγνισθούν για τον ουράνιο νυμφώνα.


ΣΑΒΒΑΤΟ  5  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013