04/10/13 - 15:18



Όταν ένας πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ, αριστερός, σφοδρός ιδεολογικός πολέμιος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που εξακολουθεί να χαίρει μεγάλου σεβασμού στο χώρο της Δικιαοσύνη, όπως ο Αντώνης Ρουπακιώτης καταγγέλει πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ, την Κομισιόν και τους Εβραίους, τότε αυτο πώς λέγεται γα την κυβέρνηση; Ξεβράκωμα!
Ένα ξεβράκωμα και μία έκθεση στην κοινή γνώμη των απόκρυφων διασυνδέσεων της κυβέρνησης με ξένα κέντρα εξουσίας. Και βέβαια το αλάνθαστο κριτήριο των Ελλήνων πολιτών το έχει ήδη εντοπίσει, όπως φαίνεται και στα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης που διεξάγει το defencenet.gr.
Aλλά και μέσα στην ΚΟ της ΝΔ έχουν προκληθεί σοφδρές αντιδράσεις από τις αποκαλύψεις του Α.Ρουπακιώτη. Δύο βουλευτές, από τους πλέον σημαίνοντες στο κόμμα, μιλώντας στο defencenet.gr, ανέφεραν, χαρακτηριστικά ο ένας "Ελπίζω να μην μας τιμωρήσει σκληρά ο κόσμος μας με αυτά που κάνουμε" και ο δεύτερος "Ήθελα να ήξερα ποιος καραγκιόζης έχει παρασύρει τον Σαμαρά για να κάνει τέτοια πράγματα και να κάνει τους χρυσαυγίτες δεύτερο κόμμα"!
Οι αποκαλύψεις του Α.Ρουπακιώτης είναι πραγματικά συγκλονιστικές και όχι καθ'υπερβολή και θέτουν συνολικά ζήτημα πολιτικής δικαιοσύνης, αλλά και δικαιοσύνης γενικότερα. Το defencenet.gr ήταν το πρώτο ελληνικό Μέσο που από το πρωί έκανε το θέμα κύριο στις ειδήσεις του (διαβάστε σχετικά εδώ)
«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξαν ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι».
Ο Α.Ρουπακιώτης είπε επί της ουσίας πώς όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν' όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε την ανάλυσή του ο κ. Ρουπακιώτης.
Πηγή του κόμματος της Χρυσής Αυγής στην οποία θέσαμε τα παραπάνω δήλωσε σχετικά: "Θα μπορούσαμε να διερωτηθούμε: Λίγη ντροπή δεν έχουν να φέρονται ως μαριονέτες ξένων συμφερόντων κατά Ελλήνων πολιτικών και πολιτών; Αλλά δεν θα το ρωτήσουμε γιατί ξέρουμε: Πρόκειται για κατοχική κυβέρνηση"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr