Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

19 Δεκεμβρίου 2013
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Σκύλος βούτηξε στις γραμμές του τρένου και έσωσε το αφεντικό του από ΦΡΙΚΤΟ θάνατο!!!
​Ανατριχίλα προκαλεί η ιστορία με έναν τυφλό άνδρα στις ΗΠΑ ο οποίος χρωστάει τη ζωή του στο σκύλο του.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Πως ο Γέροντας Παΐσιος με έβγαλε από το αδιέξοδο

 Γέροντας Παΐσιος

Το 1992 υπηρετούσα σε μια Μονάδα του Έβρου και διέμενα στο Διδυμότειχο. Την εποχή εκείνη η σύζυγός μου, Μαρία, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί και διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Το θετικό αποτέλεσμα ενός τεστ ελέγχου αντισωμάτων ερυθράς, μας αναστάτωσε. Μετά από μερικές ήμερες η επανάληψη του τεστ, σε άλλο μικροβιολογικό εργαστήριο, επιβεβαίωσε εκ νέου ότι η σύζυγός μου είχε νοσήσει από ερυθρά, ενώ εγκυμονούσε.


Το ιερό λείψανο του Πολιούχου της νήσου Ζακύνθου Αγίου Διονυσίου…

Το ιερό λείψανο του Πολιούχου της νήσου Ζακύνθου Αγίου Διονυσίου
“Το ιερό λείψανο του Πολιούχου της νήσου Ζακύνθου Αγίου Διονυσίου του Σιγούρου (1547-1622), βρίσκεται τοποθετημένο στην πιο παλιά από τις λειψανοθήκες που διασώζονται στην ομώνυμη Ιερά Μονή και τη μεγαλύτερη που υπάρχει σήμερα στο νησί. Αποτελείται από την κύρια ορθογώνια λειψανοθήκη (μ. 1, 73 πλ. 42 εκ. ) και την με οχτάγωνη βάση κούμπα ή επίστεψη.

Νηστίσιμο εκμέκ – Δείτε τη συνταγή

συνταγή εκμεκ νηστίσιμο
Υλικά :
½ κιλό καταϊφι
1 βιτάμ
1 κουτί κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλλια
7 κουταλιές γάλα νηστίσιμο
10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

Περιµένοντας τόν Ἀναµενόµενο…

Πλάτων
Πλάτωνος, Ἀλκιβιάδης δεύτερος
(Ἀπόσπασµα ἀπό τό ἔξοχο βιβλίο «Ἰησοῦς Χριστός – ἡ προσδοκία τῶν ἐθνῶν» ποὺ ἀναλύει µέρος ἑνός διαλόγου τοῦ Πλάτωνος (400 χρόνια π.Χ) στό ὁποῖο ὁ Σωκράτης διαλέγεται µέ τόν Ἀλκιβιάδη ἐπί τοῦ θέµατος τῆς προσευχῆς. Εἶναι ἐντυπωσιακό νά παρατηρεῖ κανείς τώρα τό πῶς ἡ χάρις τοῦ Θεοῦ ἑτοίµασε τήν ἀνθρωπότητα δηµιουργώντας τήν προσδοκία γιά τήν ἔλευση τοῦ Κυρίου).

ΤΟ ΚΕΡΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ

15Δεν υπάρχει ορθόδοξος Ναός που να μην έχει στην είσοδό του, στον πρόναο ή το πρόπυλο, μανουάλι με κεριά για τους πιστούς και τους προσκυνητές. Και δεν υπάρχει Ορθόδοξος πιστός, από τα νήπια έως τους υπερήλικες, ο οποίος να μην ανάβει το κερί του κάθε φορά που εισέρχεται στον ιερό χώρο του Ναού.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Βονιφάτιος καὶ Ἀγλαΐα ἡ Ρωμαία


Ἔζησαν τὸν 3ο μ.Χ. αἰώνα. Ἡ Ἀγλαΐα ἀνῆκε στὴν τάξη τῶν εὐγενῶν καὶ πλούσιων Ρωμαίων γυναικὼν καὶ ἦταν πάντα πρόθυμη στὶς ἐλ&eps ...
περισσότερα...

Ένας ασκητής στη Σιβηρία


Στο ασκητήριο του Βλαδίμηρου
Η ζωή των ασκητών και ερημιτών προκαλεί θαυμασμό στον άνθρωπο του 21ου αιώνα, ο οποίος κάθε άλλο παρά την άσκηση και την ολιγάρκεια εφαρμόζει στην ζωή του. Η ασκητική ζωή φαντάζει σε εμάς ένας τρόπος ζωής που ανάγεται στο μακρινό παρελθόν και που ως τέτοιος θεωρούμε ότι έχει εκλείψει από την εποχή μας.

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ;;; ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ" !!! ΔΗΘΕΝ ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

Eίμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε στην ανωμαλία;

untitled
ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Είναι υποχρεωμένη η Ελλάδα να συμπεριλάβει τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στο σύμφωνο συμβίωσης”.Την υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να συμμορφωθεί με την πρόσφατη καταδικαστική για την Ελλάδα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για το σύμφωνο

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ



Η θλίψης είναι κακό πράγμα. Αλλά πίσω απ’ αυτό, πίσω από τον πόνο, πίσω από την θλίψη, πίσω από την δοκιμασία, κρύβεται η ευλογία του Θεού, κρύβεται η αναγέννησης, η ανάπλασις του ανθρώπου, της οικογενείας. Οι πάντες σχεδόν την μεταστροφή τους την οφείλουν σε κάποια δοκιμασία. Νομίζουν ότι πηγαίνουν όλα ωραία∙ τους παίρνει ο Θεός το παιδί∙ κλάμματα κακό, κ.λ.π.

ΡΩΣΙΚΟΙ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ» ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

iskender Hirriyet
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την έντονη ανησυχία της εκφράζει η Άγκυρα από τις πληροφορίες που έρχονται στο τουρκικό υπουργείο Άμυνας ότι η Ρωσία μετά την δυσάρεστη έκπληξη που επεφύλαξε στο ΝΑΤΟ με την εγκατάσταση των περίφημων ρωσικών πυραύλων τύπου İskender, δηλαδή «Αλέξανδρος»,

ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ – ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑDRA THΣ ΣΥΡΙΑΣ

άλλοι μάρτυρες που με καλυμένα τα χαρακτηριστικά καταγγέλουν τις θηριωδίες
άλλοι μάρτυρες που με καλυμένα τα χαρακτηριστικά καταγγέλουν τις θηριωδίες
Bρυξέλλες Πορφύρης Δ
Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από την σφαγή στην ΑDRA που δημοσιεύθηκε με κομπασμό στο twitter του ΜΜΕ Al_furqan που είναι ένα μέσο που πρόσκειται στην Al_Qaeda.
ΠΕΜΠΤΗ  19  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2013

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

Ήταν άνθρωπος

γριά Ήταν άνθρωπος
Με την πρώτη ματιά έβλεπε κανείς απλώς μια γριούλα.
Έσερνε τα βήματά της στο χιόνι, μόνη, παρατημένη, με σκυμμένο κεφάλι. Όσοι περνούσαν από το πεζοδρόμιο της πόλης αποτραβούσαν το βλέμμα τους, για να μη… θυμηθούν ότι τα βάσανα και οι πόνοι δε σταματούν όταν γιορτάζουμε Χριστούγεννα.

Ημερολογιακό σχίσμα στην Ελλάδα : συγκλονιστικές λεπτομέρειες από έναν άγιο!

Φιλόθεος Ζερβάκος

Εν  Πάρω 16-8-1979

Αγαπητέ μοι εν Κυρίω π.Θεόκλητε

Έλαβον την επιστολήν σας προ δύο μηνών.Οσάκις ελάμβανα την γραφίδα
να σάς γράψω, ήρχοντο  καθ΄ομάδας φιλόχριστοι ομογενείς ορθόδοξοι εκ των περάτων  της γης προς εξομολόγησιν και επειδή εβιάζοντο να επιστρέψουν εις τας εστίας τους, δεν ηδυνήθην να σας γράψω.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΕΙ ... ΠΕΡΙΠΑΤΟ !!!

Δικαιώθηκε Τούρκος που αμφισβήτησε τη Γενοκτονία των Αρμενίων – Ευρωπαϊκό φάουλ

Γενοκτονία των Αρμενίων
Όταν οι δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταλάβουν το έγκλημα της σημερινής τους απόφασης ίσως να είναι πολύ αργά.
Η άσκηση ποινικής δίωξης κατά ενός ανθρώπου και η καταδίκη του επειδή αρνείται την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915 συνιστά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης, απεφάνθη σήμερα το

Αχρηστα τα συμπληρώματα βιταμινών



Επιστήμονες υποστηρίζουν με βάση και τελευταίες ενδελεχείς μελέτες ότι δεν προσφέρουν οφέλη για την υγεία -
Ουάσινγκτον
Τα συμπληρώματα βιταμινών είναι… πεταμένα λεφτά και δεν προσφέρουν οφέλη για την υγεία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ομάδα κορυφαίων επιστημόνων.



ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ 

Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Θεός αληθινός, δεν είναι τόσο τα θαύματά του αλλά οι αποκαλυπτικές και θαυμαστές προφητείες που γράφτηκαν από τους θεοφώτιστους προφήτες πολλούς αιώνες πριν γεννηθεί ο Χριστός.
Καταπληκτικές προφητείες είπαν φωτισμένοι από τον Θεό ακόμη και ειδωλολάτρες. Μία καταπληκτική προφητεία ανήγγειλε η ειδωλολάτρισσα Σίβυλλα η Κυμαία το 280 π.Χ. Θα έλθει είπε, ο Υιός του Θεού εις την γη και θα φορέσει σάρκα ανθρωπίνην, ομοιούμενος με τους θνητούς της γης. Θα φέρη το όνομα αυτού τέσσαρα φωνήεντα και δύο άφωνα (σύμφωνα), 8 μονάδας, 8 δεκάδας και εκατοντάδας 8, ήτοι 888.   
Πράγματι το όνομα Ιησούς έχει 4 φωνήεντα και 2 σύμφωνα και το άθροισμα της αριθμητικής αξίας των γραμμάτων του ονόματος είναι 888. Να προσθέσουμε κάτι άλλο; Νομίζω πως δεν χρειάζεται. Μόνο, ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.