Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τέλος εποχής. Έκλεισε το ιστορικό βιβλιοπωλείο της «Εστίας». ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ !

\

Έκλεισε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, μετά από 128 χρόνια λειτουργίας, το ιστορικό βιβλιοπωλείο της «Εστίας» στην οδό Σόλωνος 60, στο κέντρο της Αθήνας.
Το βιβλιοπωλείο άνοιξε το 1885 και μεταφέρθηκε πριν από 21 χρόνια από την οδό Σταδίου στην οδό Σόλωνος.
Η μετακόμισή του ήταν η αιτία να μεταφερθούν πολλά βιβλιοπωλεία στον συγκεκριμένο δρόμο, και τελικά η περιοχή να γίνει αυτή με τα περισσότερα βιβλιοπωλεία στην πρωτεύουσα. Αποτέλεσε στέκι συγγραφέων και βιβλιόφιλων πολιτικών και δημοσιογράφων όλα τα χρόνια και μέχρι σήμερα.

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ;




Ντρέπεσαι λοιπόν και κοκκινίζεις να ομολογήσεις τις αμαρτίες σου; Αλλά και αν ακόμα έπρεπε να τις ομολογείς μπροστά στους ανθρώπους και να εξευτελίζεσαι, ούτε καί τότε θά έπρεπε να ντρέπεσαι· διότι ντροπή και αισχύνη είναι το να αμαρτάνεις, και όχι το να ομολογείς τις αμαρτίες σου...
 
Γνωρίζω και εγώ ότι δεν ανέχεται η συνείδηση την ενθύμηση των αμαρτιών μας. Διότι αν θυμηθούμε μόνον τις αμαρτίες μας η ψυχή μας αναπηδά όπως ακριβώς αναπηδά κάποιο αδάμαστο και δύστροπο πουλάρι. 

 

ΔΕΙΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ !!! ΑΚΟΥΣΤΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ "ΥΠΟΓΕΙΕΣ" ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ !!! ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ !!!


ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ




Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το μυαλό των Νεοελλήνων γεμάτα με άχυρο αν σκεφτεί κανείς ποιους επέλεξε για τον δήμο της Αθήνας και τον δήμο της Θεσσαλονίκης για να τους εκπροσωπήσει και να λύση τα τοπικά τους προβλήματα. Δυο ανθέλληνες δημάρχους στους δυο μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας που δεν κρύβουν σε κάθε τους συνέντευξη να προβάλουν τις ανθελληνικές τους αντιλήψεις.

Οι τερατώδεις απάτες που θα αναδείξουν τον αντίχριστο...




Περιγράφοντας τι θα προηγηθεί της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού, ο Απόστολος Παύλος επισημαίνει ότι η εμφάνιση του Αντιχρίστου θα συνοδευτεί με μεγάλη δύναμη, με «σημεία και τέρατα», θαύματα αγυρτικά, που θα γίνονται με την ενέργεια του Σατανά. Θα χρησιμοποιήσει δε, κάθε είδος απάτης της αδικίας που θα επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων που προορίζονται να χαθούν, γιατί δεν δέχονται να αγαπήσουν την Αλήθεια για να σωθούν. Γι’ αυτό το λόγο θα επιτρέψει ο Θεός να τους έλθει ενέργεια πλάνης, ώστε να πιστέψουν στο ψέμα.

Υποσυνείδητες Διαφημίσεις και το περίφημο πείραμα με τα Popcorn και την Coca-Cola...




Ένα όμορφο απόγευμα του 1957 ο James MacDonald Vicary, ερευνητής Μάρκετινγκ και Ψυχολόγος δημοσίευσε μια έρευνα που τάραξε τον κόσμο της ψυχολογίας, χτύπησε συναγερμό στις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και συνεχίζει να εμπνέει μέχρι και σήμερα συνομοσιολογικά σενάρια για τις μεθόδους Μάρκετινγκ των Πολυεθνικών.

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


15Ορμώμενος από τις συνεχείς λιποθυμίες μαθητών και την εν γένει κατάσταση που επικρατεί στη χώρα καθώς και την ανικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να αντιταχθεί στις ορέξεις των Τροϊκανών και της παρέας τους, ο κ. Κιούσης  με επιστολή του στέλνει το δικό του μήνυμα...

Όλη η επιστολή..

«Όταν χιλιάδες συμπολίτες μας στα όρια της φτώχειας απλώνουν το χέρι για λίγα πορτοκάλια εμείς δεν μπορούμε να έχουμε την πολυτέλεια να διοργανώνουμε Συνελεύσεις.

Το πρόσωπον και το προσωπείον του νέου Πάπα Φραγκίσκου Α΄


Τά ἐγκλήματα τῶν Ἰησουϊτῶν ἐναντίον τῶν Ἑλληνορθοδόξων
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ Α´
Τό διαβόητον τάγμα τῶν Ἰησουϊτῶν ἀποτελεῖ τήν «ὁμάδα κρούσεως» τοῦ παπικοῦ θεσμοῦ
Τοῦ κ. Λάμπρου Σκόντζου, Θεολόγου–Καθηγητοῦ
Ο ΠΡΩΗΝ πάπας Βενέδικτος 16ος εἶναι πλέον παρελθόν. Ἀναγκάστηκε νὰ παραιτηθεῖ ὑπὸ τὸ βάρος τῶν ἀπίστευτων σκανδάλων, τὰ ὁποῖα ἐδῶ καὶ δεκαετίες ὄχι ἁπλὰ συμβαίνουν, ἀλλὰ κυριαρχοῦν στὸ «κράτος τοῦ Θεοῦ».

Αγίου Νικοδήμου: Φυλακτήριον της Ψυχής... ΗΜΕΡΑ Α'






Χαῖρε  λαμπάς  ἠθῶν τῆς σεμνότητος.
Χαῖρε πυρσός τῆς ἄνω λαμπρότητος.
                                      
   ΠΡΟΛΟΓΟΣ
   Οὖτος ὁ θείος πατήρ ἐγεννήθη εἰς Νάξoν τό 1749 ἐξ εὐσεβῶν γονέων τόν Ἀντώνιον καί τήν Ἀναστασίαν καί τοῦ ἐδόθει διά τοῦ Ἁγίου Βαπτίσματος τό ὄνομα Νικόλαος.
   Ἀπό τῆς παιδικῆς του ἠλικίας διεκρίνετο διά τά πλούσια χαρίσματά του καί τόν ἔνθεον ζῆλον του. Τά πρῶτα του γράμματα τά μαθαίνει ἀπό τόν ἱερέα τῆς ἐνορίας του. Ἐν συνεχεία μαθητεύει παρά τούς πόδας τοῦ διδασκάλου τοῦ γένους ἀρχιμανδρίτου Χρυσάνθου ἀδελφοῦ τοῦ ἱερομάρτυρος Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ,

Καλαβρύτων σε Δημητριάδος: "Αφήστε την αριστερόστροφη κουλτούρα που προωθείτε!"


ambrosios
Αυστηρή κριτική στον Μητροπολίτη Δημητριάδος για την "προώθηση της αριστερής κουλτούρας", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ασκεί μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.
Αναλυτικά ο κ. Αμβρόσιος αναφέρει:
Με πόνο ψυχής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΤ 1 (σήμερα το πρωΐ, Κυριακή 31η Μαρτίου ε.έ.) παρακολουθήσαμε μια εκπομπή, την οποία επιμελείται και συντονίζει και στην οποία προΐσταται ο αγαπητός μας Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΩΧ, ΩΧ, ΩΧ !!!


Έρχονται ποινικές διώξεις για την λίστα Λαγκάρντ

Στην άσκηση ποινικών διώξεων σε ότι αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες οι Οικονομικοί Εισαγγελείς μετά το πέρας της έρευνας που διενήργησαν .

 Η έρευνα των δύο Εισαγγελέων που ξεκίνησε το περασμένο Φθινόπωρο ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η άσκηση ποινικών διώξεων.

ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ: ΓΕΡΩΝ ΠΑΐΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ, ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ


altΤου Μοναχού Πατάπιου, Καυσοκαλυβίτη
«Ο Θεός ας πλημμυρίσει την καρδιά σας με την καλοσύνη Του και την πολλή Του αγάπη, μέχρι να παλαβώσετε, για να φύγει ό νους σας πια από την γη καί να βρίσκεται από τώρα κοντά Του στον Ουρανό.
Να τρελαθείτε από την θεία τρέλα της αγάπης του Θεού! Να κάψει ό Θεός με την αγάπη Του τίς καρδιές σας!».(Γέρων Παΐσιος)

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ !!!



ΤΙ   ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ   ΕΚΕΙΝΟΥΣ   ΠΟΥ   ΘΑ   ΑΡΝΗΘΟΥΝ   ΤΟ   ΧΑΡΑΓΜΑ ;;;

Τ' ΑΚΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ;;;


Η επιστήμη λέει ότι πέθανε, αλλά...  
Από προσωπική μαρτυρία χειρούργου : Μία ακόμα περίπτωση «εγκεφαλικά νεκρής» που ξύπνησε...
 
Παρέμβαση (προσωπική εμπειρία) του κ. Δημητρίου Ταντήλα, καθηγητή της Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στην εκδήλωση  "Ενημέρωση για τις Μεταμοσχεύσεις".
 
" Πριν από μιά 15ετία, ήμουν  εφημερεύων επιμελητής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκεί είχαμε μια κοπέλα 19 χρονών, μετά από ατύχημα και ήταν εγκεφαλικά νεκρή. Την κρατήσαμε ένα μήνα, 40  μέρες στον αναπνευστήρα και μετά, λοιπόν, κινητοποιήθηκε η ομάδα των μεταμοσχεύσεων για να πάρουν τα όργανα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!!


 
Ένα φοβερό θαύμα πυρακτωμένου Αγίου Ποτηρίου πού μέσα του βρίσκεται ολοζώντανος καί φωτεινός ο Ιησούς Χριστός, κατά τήν ώρα Ρωσικής Θείας Λειτουργίας πού φάνηκε όμως μόνο στήν εκτύπωση τής φωτογραφίας ! Τά πρόσωπα τών ιερέων φαίνονται να μή έχουν καταλάβει τί ακριβώς συμβαίνει επάνω στήν Αγία Τράπεζα !


Την Τετάρτη και την Παρασκευή  της Καθαράς Εβδομάδος, ως και καθ’ όλες τίς Τετάρτες και Παρασκευές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής (καθώς και οσάκις συμπέσει εορτή  αγίου) τελείται η θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων. 
Τι όμως είναι αυτή η Λειτουργία και γιατί γίνεται μόνον κατά την Μ. Τεσσαρακοστή ;
Η Εκκλησία μας έχει εν χρήσει τρείς θ. Λειτουργίας κατά τας οποίας γίνεται Θυσία : 

ΙΗΣΟΥΪΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ !!!



Ο χρόνος θα δείξει άν πράγματι είναι ο προφητευμένος Ψευδοπροφήτης τής Αποκαλύψεως πού παριστάνοντας τον άγιο, τον ταπεινό καί ελεήμονα θα κατορθώσει νά γίνει πιστευτός καί νά ενώσει όλα τά θρησκεύματα  σέ  μιά "θρησκεία" γιά όλο τον κόσμο ! 
Μόνο πού η "θρησκεία" αυτή δεν θα έχει σχέση με τον Αληθινό Θεό καί την σωτηρία τών ανθρώπων, αλλά μέ την αιώνια Κόλασή τους...

"ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ !!!

Έδιωξαν τη Ζέττα Μακρή από την κηδεία του Θανάση Νάκου

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Ανεπιθύμητη στην κηδεία του αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου στο Βόλο ήταν από την οικογένεια του εκλιπόντος η κα Ζέττα Μακρή που καταλαμβάνει την έδρα στη Βουλή.

Σύμφωνα με το larissanet, η κα Μακρή κατέφθασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου μισή ώρα πριν από την κηδεία, συνοδευόμενη από το δημοτικό σύμβουλο Τ. Δουλόπουλο και τον Αντ. Ακτσιαλή,

ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;;;

Παπαρήγα: "Το παιδί μου πάει στο Αμερικάνικο Κολέγιο. Που είναι το πρόβλημα;" (VIDEO)

H κυνική δήλωση της γραμματέως του ΚΚΕ...



"Το παιδί μου πάει στο Αμερικάνικο Κολέγιο. Που είναι το πρόβλημα;" αναρωτιέται η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ προσθέτει πως δεν είναι κατά της.. αμερικάνικης εκπαίδευσης!

"NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"! ΒΡΩΜΕΡΕΕΕΕΕ !!!

03/31/2013 - 13:00
Τεράστιο είναι το θέμα που προκύπτει ύστερα από το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας της Κύπρου «Χαραυγή» -η οποία αποτελεί κομματικό όργανο του ΑΚΕΛ- όπου σύμφωνα με αυτό στενός συγγενής του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη έβγαλε στο εξωτερικό λίγο πριν τη συνεδρία του Eurogroup της 15ης Μαρτίου όπου αποφασίστηκε για πρώτη φορά το «κούρεμα» των καταθέσεων 21 εκατομμύρια ευρώ!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ἡ Ὁσία Μαρία ἡ Αἰγυπτία


Τὸν Βίο τῆς Ὁσίας Μαρίας τῆς Αἰγυπτίας συνέγραψε ὁ Ἅγιος Σωφρόνιος Πατριάρχης Ἱεροσολύμων († 11 Μαρτίου), ὁ ὁποῖος συνέγραψε διάφορα ἀσκητικὰ καὶ ὑμνογραφικὰ κείμενα ποὺ διαποτίζονται ἀπὸ τὸ  πνεῦμα τῆς Ὀρθοδόξου θεολογίας καὶ τῆς ἀσκητικῆς παραδόσεως. Ἡ Ὁσία Μαρία γεννήθηκε στὴν Αἴγυπτο καὶ ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Ἰουστινιανοῦ (527 – 565 μ.Χ.). Ἀπὸ τὰ δώδεκα χρόνια της πέρασε στὴν Αἴγυπτο μία ζωὴ ἀσωτίας, ἀφοῦ ἀπὸ τὴν μικρὴ αὐτὴ ἡλικία διέφθειρε τὴν παρθενία της καὶ εἶχ ...
περισσότερα...

ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΘΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ !!!

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ - Β.Σόιμπλε: Οι αποταμιεύσεις στην Ευρώπη είναι ασφαλείς μέχρι τις 100.000 ευρώ - (Και μόνο)!



 
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε σε συνέντευξη που έδωσε στην γερμανική εφημερίδα Bild άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κατάσχεση ποσοστού καταθέσεων πάνω από τα 100.000 ευρώ τονίζοντας με εμφαση ότι "Οι αποταμιεύσεις στην Ευρώπη είναι ασφαλείς μέχρι τις 100.000 ευρώ"αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο από εκεί και πάνω να υπάρξουν προγράμματα κατασχέσεων ανάλογα με αυτά της Κύπρου!

Την σίτιση χιλιάδων μαθητών ,ανέλαβε η Εκκλησία! Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος


Την σίτιση χιλιάδων μαθητών στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ανέλαβε από σήμερα η Φιλανθρωπική Οργάνωση «Αποστολή» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδεία.
Το γιατί το εξήγησε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μετά από την σχετική συμφωνία που υπέγραψε με τον υπουργό Παιδείας:


“Έχει γίνει πολύς λόγος για τα παιδιά των σχολείων μας, τα οποία φεύγουν νηστικά πολλές φορές από το σπίτι τους, διότι η οικογένεια έχει οικονομικές ανάγκες. Ως αποτέλεσμα είναι τα παιδιά αυτά να υποφέρουν και να μην αποδίδουν στο σχολείο. Όλοι μας αισθανόμαστε ότι αυτή η στέρηση των παιδιών πρέπει να καλυφθεί από δικές μας φροντίδες”. 

ΜΗΠΩΣ ... ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟ" ;;;

Γερμανική «μπότα» στο αεροδρόμιο Ηρακλείου






  • Γερμανός «σύνδεσμος» θα είναι «τα μάτια και τα αυτιά» των Γερμανών
Μπότα Γερμανού αξιωματικού της Αστυνομίας πατάει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»! Κι όχι μόνο πατάει αλλά θα παραμείνει, αποκτώντας και το δικό του γραφείο, πλησίον των Ελλήνων συναδέλφων του που
αποτελούν την ελληνική δύναμη του αστυνομικού τμήματος αερολιμένα.

Λόγος ΚΑ΄ – Δοξολογία προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό με αφορμή τήν ένδοξη νίκη, κατά το έτος 1541, επί του Χάνου της Κριμαίας



agios-maximos-o-graikos-48
Λόγος ΚΑ΄ – Δοξολογία προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό με αφορμή τήν ένδοξη νίκη, κατά το έτος 1541, επί του Χάνου της Κριμαίας, χάρη στην προστασία της Ανασσάς μας Θεοτόκου, επί βασιλείας του ευσεβούς ηγεμόνος Ιωάννη, υιού του Βασιλείου[1].
«Τις λαλήσει τάς δυναστείας του Κυρίου, ακουστάς ποιήσει πάσας τάς αινέσεις αυτού»[2]; Πράγματι κανείς δεν είναι ικανός να τις διαλαλήσει και να τις κάνει γνωστές. Όχι μόνο από όσους ζούν στην γή και είναι καλοί ρήτορες, αλλά νομίζω, κανείς ακόμη και από τις αγγελικές δυνάμεις.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΕΙΔΕΣ Η Ε.Ο.Κ. ;;;

Με το πρόσχημα της ασφάλειας έναντι των τουρκικών απειλών μπήκαμε στην ΕΟΚ.




Φαύλος κύκλος ενδοτισμού
Το βασικό αίτιο της πεισματώδους προσπάθειας της ελληνικής πολιτικής τάξης να εντάξει την Ελλάδα στους κόλπους της ΕΟΚ ήταν η ανασφάλεια ενώπιον της τουρκικής απειλής. Το αίσθημα της αβεβαιότητας και του φόβου δεν διακατείχε τον ελληνικό λαό, αλλά τους πολιτικούς, οι οποίοι απεδείχθησαν ειδήμονες στην πολλαπλώς αποτυχημένη συνταγή του «κατευνασμού», την οποία είχε υιοθετήσει στο παρελθόν ο Νέβιλ Τσάμπερλεν - με αποτέλεσμα να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη οι αγέλες των αδίστακτων Ούνων του Χίτλερ.

Ο ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΤΟΙΧΟΣ (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ)




Από το βιβλίο «Ταχύς εις βοήθειαν…» του Καθηγουμένου π.Νεκταρίου Αντωνοπούλου
Μιά νέα κοπέλα πήγε νά χειρουργηθεί σέ νοσοκομείο τής Συμφερούπολης. Ή κατάσταση της ήταν πολύ σοβαρή καί ή εγχείρηση δύσκο­λη κι επικίνδυνη. Ή γιατρός πού θά τη χειρουργούσε κάλεσε τή μητέρα τής ασθενούς καί τής είπε:
- Ή εγχείρηση είναι πολύ δύσκολη κι επικίνδυνη. Δέν μπορώ νά σάς εγγυηθώ τίποτα. Δέν ξέρω άν ή κόρη σας βγεί ζωντανή.

Παγκόσμιος συναγερμός! Μία ανάσα από πυρηνικό πόλεμο - Στόχοι βομβαρδισμών Ουάσινγκτον, Τέξας, Λος Άντζελες και Χαβάη



Παγκόσμιο σοκ! 'Ενα βήμα πριν τον πόλεμο.
Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε ότι η χώρα τέθηκε σε "κατάσταση πολέμου" με τη Νότια Κορέα
- Tο Πεντάγωνο έστειλε πάνω από τον ουρανό της Νότιας Κορέας ένα ζεύγος βομβαρδιστικών Β-2
- Αγωνιώδεις εκκλήσεις από Γαλλία και Γερμανία:''Σταματήστε να παίζετε με τη φωτιά''

Στουρνάρα ακούς;;; 725.000 ευρώ στα Ιδρύματα των Πρωθυπουργών




Σάλος για τα χρηματικά ποσά που έχουν δοθεί προς τα διάφορα ιδρύματα πρώην Ελλήνων πρωθυπουργών.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων που αφορούν στις χρηματοδοτήσεις των συγκεκριμένων ινστιτούτων συνοδεύτηκε από χιλιάδες σχόλια και μέσω του διαδικτύου.