Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

"ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ !!!

Έδιωξαν τη Ζέττα Μακρή από την κηδεία του Θανάση Νάκου

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Ανεπιθύμητη στην κηδεία του αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου στο Βόλο ήταν από την οικογένεια του εκλιπόντος η κα Ζέττα Μακρή που καταλαμβάνει την έδρα στη Βουλή.

Σύμφωνα με το larissanet, η κα Μακρή κατέφθασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου μισή ώρα πριν από την κηδεία, συνοδευόμενη από το δημοτικό σύμβουλο Τ. Δουλόπουλο και τον Αντ. Ακτσιαλή, ωστόσο μετά από αίτημα τις οικογένειας του εκλιπόντος πολιτικού δεν της επιτράπηκε η είσοδος στον Ναό για να προσκυνήσει τη σορό του Θανάση Νάκου. Χρειάστηκε η παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή για να ανάψει ένα κερί και αποχώρησε.

Η κα Μακρή δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η οικογένεια δεν αποδέχτηκε ούτε το στεφάνι που έστειλε στη μνήμη του εκλιπόντος και αποχαιρέτησε με τρείς λέξεις τον Αντιπρόεδρο της Βουλής: «Καλό ταξίδι Θανάση…».

Μία πολιτική βεντέτα που δεν έσβησε ούτε στην κηδεία…

Έρευνα για το θάνατο του Θ. Νάκου ενδέχεται να ζητήσει η οικογένεια
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του εκλιπόντος συνδέουν την έκβαση της υγείας του με τη χρονική διάρκεια της επέμβασης, που έφτασε τις εννέα ώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ, όπως υποστηρίζουν, το σύνηθες σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν να διερευνηθούν όλοι οι πιθανοί λόγοι που μπορεί να οδήγησαν στην απώλεια του ανθρώπου τους, πατέρα δύο παιδιών.
ΠΗΓΗ:   http://himaira.blogspot.com/2013/03/blog-post_2484.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+himaira+%28Himaira%29&utm_content=Yahoo!+Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου