Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!!

«Planned Parenthood»: Yπερκέρδη από τις δολοφονίες αγέννητων μωρών...

Planned Parenthood Sign-240x161

H «Planned Parenthood» αποτελεί μία από τις πλέον απάνθρωπες οργανώσεις του πλανήτη, που με την δικαιολογία της προστασίας της υγείας και της ζωής των γυναικών κερδοφορεί με την δολοφονία αγέννητων μωρών, λειτουργώντας ως πρωτεργάτης των πραγματοποιούμενων εκτρώσεων αλλά και των εκστρατειών προώθησης και νομιμοποίησής τους στην κοινή γνώμη.

ΕΙΔΕΣ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ;;;

ΚΟΥΒΕΛΗΣ Ο…ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 80 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΚΙΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ)! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήστε κ. Κουβέλη, εσείς που υπογράψατε τους σφαγιασμούς σε μισθούς-συντάξεις-επιδόματα! Έχετε ή δεν έχετε 80 ακίνητα στο όνομά σας και γιατί τα γράψατε στο ΚΙΣ;
Για να μην φορολογείστε; Και ο λαός είναι το κορόΙδο να το σφάζετε σαν το αρνί στο γόνατο;
Την ίδια ερώτηση έχει...
υποβάλει και η “Ελεύθερη Ώρα” εδώ και μία εβδομάδα αλλά ο κ. Κουβέλης δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

Η ασκητική ζωή της οικογενείας


Γέροντος Μάρκελλου Καρακαλληνού
Φύλακας άγγελος της οικογενείας είναι η άσκηση. Όταν λέµε άσκηση εννοούµε την λειτουργική ζωή της οικογενείας. Χωρίς την Εκκλησία δεν µπορεί να διατη­ρηθεί η οικογένεια. Η οικογένεια πρέπει να έχει τον πνευµατικό της σαν τον οικογενειακό της γιατρό. Όταν είναι υπό την παρακολούθηση του πνευµατικού λύνονται όλα τα προβλήµατα και οι σύζυγοι αλληλοκατανοού­νται.

ΔΕΙΤΕ: Έξυπνες λύσεις σε απλά πράγματα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που πνιγόμαστε κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό θέλοντας να...

 αντιμετωπίσουμε απλά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν στην κουζίνα μας ή όταν ασχολούμαστε με κάποιες οικιακές δραστηριότητες και δεν γνωρίζουμε τη λύση στο πρόβλημα.Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί θα σας δείξει τον τρόπο που θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη…

1. Για να βγει ευκολότερα το κέτσαπ από το μπουκάλι, βάλτε μέσα ένα καλαμάκι και τραβήξτε στη συνέχεια προς τα έξω.

Δήλωση ΒΟΜΒΑ από Μίκη ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!! Να τι πρέπει να κάνεις!!! πως απάντησε στην ερώτηση ενός νέου!!! (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ)

Απάντηση ΒΟΜΒΑ του Μίκη Θεοδωράκη στην ερώτηση που δέχθηκε από έναν νέο "είμαι 21 χρονών και νιώθω σαν λιοντάρι στο κλουβί... 
Τι πρέπει να κάνω?"
Θέατρο Badminton 20.6.2013 - Συζήτηση στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας RECYCLING MEDEA (Μήδεια στην πλατεία Συντάγματος)


ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

πηγη

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

23 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κυριακὴ τῆς Πεντηκοστῆς


Ὅταν συμπληρωνόταν ἡ πεντηκοστὴ ἡμέρα μετὰ τὴν ἀνάσταση, τῆς ὁποίας ἔφθασε τώρα ἡ μνήμη, ἐνῶ ὅλοι οἱ μαθητὲς ἦσαν συγκεντρωμένοι μαζὶ καὶ εὑρίσκονταν ὁμόψυχοι στὸ ὑπερῶο (οἶκος) ἐκείνου τοῦ ἱεροῦ, ἀλλὰ καὶ στὸ προσωπικό του ὑπερῶο, στὸ νοῦ του, συναγμένος ὁ καθένας τους (διότι ἦσαν σὲ ἡσυχία καὶ ἀφιερωμένοι στὴ δέηση καὶ στοὺς ὕμνους πρὸς τὸ Θεό), ξαφνικά, λέγει ὁ εὐαγγελιστὴς Λουκᾶς, «ἀκούσθηκε ἦχος ἀπὸ τὸν οὐρανό, σὰν ἀπὸ ὁρμὴ βιαίου ἀνέμου καὶ γέμισε τὸν οἶκο ὅπου κάθονταν» (Πράξ. β’, 1 – ...
περισσότερα...

Η ΚΟΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Η κεντρική κόπωση -που είναι γνωστή εδώ και 80 χρόνια- αντί να επηρεάζει τους μυς, χτυπά στον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα.
Δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας από την κούραση?  αυτό μας συμβαίνει όταν «κουράζεται» ο εγκέφαλός μας.  

Συμπτώματα όπως οι μυϊκοί πόνοι, η εφίδρωση και το κοκκίνισμα προσώπου δείχνουν ότι ο εγκέφαλός μας «κουράστηκε»

Η  κεντρική κόπωση οφείλεται σε πλεόνασμα σεροτονίνης, λένε οι ερευνητές

Έτσι εξηγείται η πολεμική της οικογένειας από την νέα τάξη.


Γέροντας Παΐσιος: Μόλις σβήσει η οικογένεια θα σβήσει ο κόσμος
Ακόμα μία σοφή διδαχή του Γέροντα Παίσιου, που ανταποκρίνεται στο σήμερα, που οι περισσότερες οικογένειες είναι υπό διάλυση.
Όταν κάποτε ρώτησε τον Γέροντα ένας καθηγητής αν πρέπει να νηστεύουμε τα παιδιά, του έδωσε την εξής απάντηση:
«Δεν πρέπει να νηστεύετε τα μικρά παιδιά Όταν κάθεστε στο τραπέζι για φαγητό σε ήμερες νηστείας, θα τους λέτε: Βλέπετε, εμείς οι γονείς σας τρώμε νηστίσιμο, ενώ εσείς όχι. Δεν σας δίδαμε νηστίσιμα, γιατί έχετε ανάπτυξη».

Ένας ΗΡΩΑΣ που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει


Ένας ΗΡΩΑΣ ζωής που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει, δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και είναι ξεχασμένος και εγκαταλελειμμένος από το επίσημο Ελληνικό(;) κράτος. Ο πόντιος Γιάννης Κεσκελίδης ο λεγόμενος “Σαμψών”

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ... "ΦΡΕΣΚΟ" !!!

Είκοσι μήνες φυλάκιση με αναστολή στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκο Σαλίκα (ΦΩΤΟ) που «πουλούσε» διορισμούς


Την ποινή των 20 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή, επέβαλε το δικαστήριο σε πρώην βουλευτή της ΝΔ που «πουλούσε» διορισμούς στο Δημόσιο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε υποσχεθεί σε γυναίκα μία θέση στο Δημόσιο με αντάλλαγμα 10.000 ευρώ. Πρόκειται για τον Νίκο Σαλίκα (ΦΩΤΟ), ο οποίος σε πρώτο βαθμό, το 2011, είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης. Οπως αναφέρει το κατηγορητήριο ο δικηγόρος, που είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ το διάστημα 1989-1993 είχε υποσχεθεί το 2006 να διορίσει στο Δημόσιο μία μητέρα δύο παιδιών, αναφέροντάς της πως είχε προσβάσεις για να την τοποθετήσει σε μία θέση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για το σκοπό αυτό η καταγγέλλουσα πλήρωσε 10.000 ευρώ, ενώ ο βουλευτής την σύστησε στον Χαράλαμπο Βαμβακίδη..

Ο νοσηρός Σιωνισμός προωθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!


Το Εβραϊκό λόμπι αφού κατάφερε να απαλείψει την εποχή του Σημίτη το θρήσκευμα από τις ταυτότητες τώρα θέλει να στερήσει από τους Έλληνες και το δικαίωμά τους να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους.
Νομίζουν ότι η χώρα μας είναι ξέφραγο αμπέλι.
Οι Έλληνες Όρθόδοξοι Χριστιανοί αντικρύζουν και θα αντικρύζουν όχι με μίσος αλλά με οίκτο τους Εβραίους! Κι αυτό γιατί τους αγαπάμε και τους ευγνωμονούμε αιωνίως.
 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ANAΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ - Μνημόσυνο π. Γερβασίου


ANAΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ
Μνημόσυνο π. Γερβασίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 και ώρα 7:00 π.μ. θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία θα ψαλεί μνημόσυνο του αοιδίμου π. Γερβασίου.
● Το απόγευμα, 30 Ιουνίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ. θα ψαλεί Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ,  και εν συνεχεία θα ομιλήσει ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Πανοσ. Αρχιμ. Επιφάνιος Καραγεώργος με θέμα:
«Στα βήματα των Αγίων»

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις κατασκηνώσεις του π. Γερβασίου στα Συχαινά Πατρών.


ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΠΑΓΩΤΑ TΡΩΜΕ...


Νίκος Κατσαρός
π.πρόεδρος ΕΦΕΤ

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παγωτά είναι παγωμένα προϊόντα γάλακτος, κρέμας γάλακτος και κακάο(αν πρόκειται για παγωτά σοκολάτας) με διάφορες γεύσεις (συνήθως από συνθετικές ουσίες) βανίλιας, λεμόνι κλπ. Δυστυχώς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα σε παγωτά και παγωμένα γλυκίσματα ή επιδόρπια παγωτού και που είναι συνήθως τα παγωτά οικογενειακής συσκευασίας και βρίσκονται στα ίδια ράφια με τα παγωτά στα πολυκαταστήματα και αλλού.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗ.ΜΑΡ ;;; ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ... !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ... ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ... ΕΞΩΘΕΝ !!!

Αποσύρει τους υπουργούς της από την κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ
(Ανανεωμένο) H απόφαση της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, με 11 ψήφους υπέρ, 2 κατά και μία αποχή, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, συνιστά το τέλος ενός πολύ σημαντικού πολιτικού εγχειρήματος. Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ εμπειρία σε πολυκομματικές κυβερνήσεις, ούτε καν σε δικομματικές, επομένως, ακόμη κι αν η κατάληξη ήταν κακή, οφείλουμε να αποδεχθούμε ορισμένα πράγματα. Ένα χρόνο πριν που η χώρα χρειαζόταν πολιτική σταθερότητα, ο κ. Κουβέλης και κάποια σοβαρά στελέχη του, έδωσαν χείρα βοηθείας και στήριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά.

ΕΡΤ και Εθνική Άμυνα...Ο νέος βολικός αστικός μας μύθος !


Ανάμεσα στα επιχειρήματα που διατυπώθηκαν για τον ξαφνικό «θάνατο» της ΕΡΤ ήταν και αυτά που αφορούσαν την αρνητική επίδραση αυτής της απόφασης στην εθνική άμυνα.

Άραγε επηρεάστηκε η εθνική άμυνα από το «μαύρο» της ΕΡΤ;

Η απάντηση είναι μονολεκτική: ΟΧΙ.

«ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΣΑΒΑΝΟ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ; ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΝ!»


Κάποτε ήλθε εδώ ένας πολύ γνωστός γιατρός για να μιλήσουμε. Ήταν και η γυναίκα του γιατρός, θρησκευόμενοι άνθρωποι και οι δύο. Παραπονιόταν ότι τα παιδιά του ζούσαν κοσμική ζωή και όχι μόνο δεν τηρούσαν τις εκκλησιαστικές παραδόσεις της οικογένειας τους, αλλά και τις ειρωνεύονταν.