Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Παγκράτιος ὁ Ἱερομάρτυρας Ἐπίσκοπος Ταυρομενίας


Καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἀντιόχεια καὶ ἔζησε στὰ χρόνια τῶν Ἀποστόλων. Νεαρὸς ἀκόμα, ἐπισκέφθηκε μὲ τοὺς γονεῖς του τὰ Ἱερ&omi ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ένα σύγχρονον θαύμα εν ώρα βαπτίσεως ετεροδόξων

Ένα σύγχρονο θαύμα έλαβε χώρα στην Αμερική. Ένα αντρόγυνο παπικών στην πολιτεία New Mexico των Η.Π.Α. αποφάσισε να ασπασθεί την Ορθοδοξία. Αφού έγιναν οι σχετικές ενέργειες, ο ορθόδοξος ιερέας τους όρισε την ημέρα της ένταξής τους στην Ορθόδοξη Εκκλησία, λέγοντας τους ότι υπάρχουν δύο τρόποι, ήτοι: η χρίση με το Άγιο Μύρο και ο αναβαπτισμός. 

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ !!!

Δόθηκε σήμερα σε σφραγισμένο φάκελο το πόρισμα για τις οικονομικές απάτες του ΠΑΣΟΚ

undefined

Παραδόθηκε σήμερα, από τις έξι ελεγκτικές εταιρίες, το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Το πόρισμα παραδόθηκε σε σφραγισμένο φάκελο στον γενικό διευθυντή του Κινήματος, Νίκο Σαλαγιάννη, και θα ανοίξει στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Η μέθοδος του σφραγισμένου φακέλου...επελέγη για να αποφευχθούν τυχόν διαρροές,

ΑΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ... ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ !!!

Δεν υπάρχει τέλος στο δρόμο αυτών που πηγαίνουν προς το ατελεύτητο

(Αγ. Ιουστίνου Πόποβιτς) Με την ευλογία του Θεανθρώπου το «ον» τους διαδόθηκε και «επεκτάθηκε» σε «παν-όν» και αυτοί πλέον με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος και των θαυματουργικών δυνάμεων Του, μόνιμα αισθάνονται τον «εαυτό» τους ένα με όλους τους ανθρώπους και με όλα τα δημιουργήματα.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΙΑΣΘΟΥΝ !!!

Ψυχή και Χριστός σας χρειάζεται

«Το κορμί σας ας σας το καύσουν, ας σας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας ας σας τα πάρουν, μη σας μέλη, δώστε τα, δεν είναι εδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζεται. Ετούτα τα δύο όλος ο κόσμος να πέση, δεν μπορεί να σας τα πάρη, έξω αν τύχη και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάγετε να μην τύχη και τα χάσετε».

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Η ... ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ !!!

Υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις - Κάποιες εικόνες που σίγουρα θυμάστε


screen-shot-2010-03-21-at-02-20-23-pm

Πολλές φορές έχει τύχει να συζητήσω με φίλους για παλιές διαφημίσεις, σειρές και σποτάκια στην τηλεόραση. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως μετά απο τόσα χρόνια οι περισσότεροι μπορούν να θυμηθούν σλόγκαν και μελωδίες, ακόμα και απο διαφημίσεις της δεκαετίας του '80 και αρχές '90.

Σύντομος δρόμος απόκτησης αρετών…

# Τίποτε άλλο δεν σκοτίζει το νου, λέει ο Μέγας Βασίλειος, όσο η πονηρία, και τίποτα δε φωτίζει το νου, όσο η ανάγνωση στην ησυχία.
# Τίποτε δεν οδηγεί πιο γρήγορα στον πόνο της ψυχής, όσο η ενθύμηση του θανάτου.