Παναγία Παρηγορήτρια: Δακρύζει η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας σε Εκκλησία στον Βύρωνα ανήμερα του Γενεθλίου της. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα την ώρα της Θείας Λειτουργίας 8 Σεπτεμβρίου 2020, δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας ανήμερα της εορτής της.

Εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας σε Εκκλησία της Αττικής δακρύζει ακατάπαυστα και από τους δυο Οφθαλμούς ανήμερα του Γενεθλίου της.

Τι μας μετέφεραν:

«Καλησπέρα, όντως η εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας στον Ιερό ναό … την ώρα της Θείας Λειτουργίας το πρωί άρχισε να βουρκώνει.

Η νεωκόρος του Ιερού Ναού πήγε στο Ιερό και είπε πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την εικόνα.

Δεν έδωσαν σημασία οι Ιερείς που ήταν μέσα, σε λίγο πήγε ξανά και τους είπε πως η εικόνα δακρύζει.

Πήγα και προσκύνησα το απόγευμα και η εικόνα δακρύζει και από τα δύο μάτια.

Τα δάκρυα είναι τόσο εμφανή που σε πιάνει ανατριχίλα, δέος!»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Παναγία Παρηγορήτρια – Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Βύρωνα

Παναγία Παρηγορήτρια: Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας φυλάσσεται σε προσκυνητάρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα, Αττικής. Η Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας αποτελεί παρηγοριά και ελπίδα στον πονεμένο αδερφό μας, αλλά και σε όσους καταφεύγουμε στην προστασία Της για ανακούφιση και λύτρωση. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνα διατίθεται ο Παρακλητικός κανόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας, ποίημα της Καθηγουμένης Ισιδώρας Μοναχής Αγιεροθεϊτίσσης.

Παναγία Παρηγορήτρια

Θαυματουργές εικόνες