Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ "ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ" !!!

ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Η ολοκλήρωση της κατοχής έρχεται.
Απο το επόμενο φθινόπωρο
η "Κάρτα του..
.Πολίτη"

ΚΑΙ Η ΟΔΥΝΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ... ;;;

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ

15 Αθώοι κρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος για κατηγορία που αφορά στην καθυστέρησης δημοσίευσης της απόφασης του πρωτοδικείου Ροδόπης που δικαίωνε, κατά πλειοψηφία, το δημόσιο στη δικαστική διαμάχη για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και των παρόχθιων εκτάσεων.


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΕΜΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ;;;

«Μάχη για το έθνος, όχι για μένα»

Εθνικά χαρακτηριστικά στην εκλογική μάχη της Κυριακής δίνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς, προτάσσοντας το επιχείρημα ότι οι εκλογές είναι για την πατρίδα και την Ελλάδα και όχι για τον ίδιο και την παράταξή του ή άλλο κόμμα, ενώ έθεσε και το μεγάλο, κατ' αυτόν...

14 Ιουνίου

Γιορτάζουν:

Γεγονότα

1789: Ο πατήρ Ελάιτζα Κρέιγκ αποστάζει ουίσκι από καλαμπόκι. Θα ονομαστεί Bourbon, επειδή ο ιερωμένος ζούσε στην κομητεία Μπέρμπον του Κεντάκι.
1789: Ο βρετανός πλοίαρχος Γουίλιαμ Μπλάι μαζί με άλλους 18 ναύτες που εκδιώχθηκαν από το πλοίο Μπάουντι μετά τη θρυλική ανταρσία, φτάνουν στο Τιμόρ, έχοντας διανύσει 4.000 μίλια με μια μικρή ανοιχτή βάρκα.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΛΗΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΟΞΑΣ !!!

«Ήμασταν 12 παλικάρια»

25 χρόνια μετά τον θρίαμβο της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ 1987, ο άνθρωπος που μας έδωσε τη νίκη στον τελικό κόντρα στην Σοβιετική Ενωση, ο Αργύρης Καμπούρης, μιλάει στο gazzetta.gr και θυμάται την ημέρα που άλλαξε το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Ο Αργύρης της καρδιάς μας. Ο τίμιος γίγαντας!
«Σούταρα και μπήκαν» υπογράμμισε για τις βολές στο τέλος του αγώνα ο Αργύρης Καμπούρης που παράλληλα τόνισε ότι το «κλειδί» της επιτυχίας ήταν η χημεία που υπήρχε στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr ο Αργύρης Καμπούρης:

Κασιδιάρης:¨Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μέρκελ;"


Μιλάει σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του; Μάλλον όχι. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εξοργίστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα που αναφέρθηκε το πρωί στο πρόσωπό του και... έδωσε την λύση.


ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ;;; ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ : "ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ" ;;;

Π. Καμμένος: Θα συνεργαστώ κυβερνητικά μόνο για την καταγγελία του μνημονίου


Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, παρά μόνο η καταγγελία του, και το δίλημμα δεν είναι «ευρώ ή δραχμή»

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΡΕ ΜΙΚΡΕ ... ΚΑΤΑΛΗΞΕ ΚΑΠΟΥ !!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ... ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ !!!

Τσίπρας το πρωί: "Δεσμεύομαι για παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη" - Τσίπρας το βράδυ: Δεν είναι φετίχ το νόμισμα. Δε λέμε "ευρώ και ξερό ψωμί"




- Σύγχιση από τις δυο διαφορετικές δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ημέρα
- Σε άρθρο του στους Financial Times δεσμευόταν ότι θα κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη
- Σε συνέντευξη στην δημόσια τηλεόραση είπε "Τι σημασία έχει αν είναι δραχμή ή ευρώ;"
- «Οι δικοί μας αγωνιστές δεν υπέγραψαν στα ξερονήσια και με ρωτάτε αν θα υπογράψω;»


ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ" ;;; ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ !!!

"Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…" - Ψυχροί εκτελεστές οι δολοφόνοι του φαρμακοποιού


“Απόψε ο παράδεισος υποδέχεται τον πιο καλλιεργημένο άνθρωπο, έναν αγωνιστή φαρμακοποιό, έναν σπουδαίο φίλο. Καλό ταξίδι αγαπητέ!Σε ευχαριστούμε για ό,τι έκανες για εμάς”

Ίσως το σημείωμα που άφησε κάποιος φίλος, κάποιος γείτονας εκφράζει τα αισθήματα όσων γνώριζαν τον άτυχο 52χρονο φαρμακοποιό που έχασε τη ζωή του από τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών που φαίνεται ότι κοστολόγησαν μια ανθρώπινη ζωή για 1.600 ευρώ.


ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!

Διαβάστε εδώ αποκλειστικά στο Σαρωτικό το δημοσίευμα όπως το σκανάραμε απευθείας από το περιοδικό Pressing



(Όλη η αλήθεια για τους 4 υπουργούς που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Πώς τους ανακάλυψαν, σε τι… στάδιο βρίσκεται η έρευνα, ποιοι φωτογραφίζονται από το δημοσίευμα ως πιθανά ονόματα από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε το και θα καταλάβατε πολλά)

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Προφήτης Ἐλισσαῖος

Ὁ Προφήτης Ἐλισσαῖος καταγόταν ἐξ Ἀβελμαοὺλ τῆς γῆς Μανασσῆ, ἦταν υἱὸς τοῦ πλούσιου ἀγρότου Σαφάτ, ἀπὸ τὴν κοιλάδα Ἀβελμαουλά, ἀσκοῦσε τὸ ἐπάγγελμα τοῦ γεωργοῦ καὶ ἤκμασε κατὰ τὸ πρῶτο ἥμισυ τοῦ 9ου αἰῶνος π.Χ. Ὁ Προφήτης Ἠλίας († 20 Ἰουλίου) εὑρῆκε τὸν Ἐλλισαῖο μὲ τὸ ἄροτρο στὸν ἀγρό του καὶ ἐκάλεσε αὐτὸν νὰ τὸν ἀκολουθήσει, ἀφοῦ ἔρριψε ἐπάνω του τὴ μηλωτή του. Ἡ πράξη αὐτὴ συμβόλιζε τὴν κλήση τοῦ Ἐλισσαίου στὸ προφητικὸ ἀξίωμα καὶ τὴν ἐξ αὐτοῦ ἄντληση ἰσχύος καὶ θείας αὐθεντίας. «... Καὶ Ἐλ ...
περισσότερα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ...

Καλημέρα Χριστέ μου …

Τ 1922 ρθε π τν Μικρασία μ τος πρόσφυγες να ρφαν λληνόπουλο, νόματι Συμεών. γκαταστάθηκε στν Πειραι σ μι παραγκούλα κα κε μεγάλωσε μόνο του. Εχε να καροτσάκι κα κανε τν χθοφόρο, μεταφέροντας πράγματα στ λιμάνι το Πειραι.

"ΑΓΙΟΙ" ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ !!!

Έτος 859 μ.Χ. Κόρντομπα, Ισπανία. Η χώρα βρίσκεται υπό αραβική κατοχή.
Οι μουσουλμάνοι επιδίδονται σε «διαθρησκευτικό διάλογο» με τους χριστιανούς. Ο πολιτισμένος διάλογος αποσκοπεί στο να πεισθούν οι «άπιστοι» (βλέπε χριστιανοί) να γίνουν «πιστοί» (βλέπε μουσουλμάνοι). Για το καλό τους φυσικά.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΑΛΗΟΚΟΥΜΟΥΝΙ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ !!!

ΟΤΑΝ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!

ΟΤΑΝ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΗΤΑΝ...
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.... ΤΥΧΑΙΟ;

ΕΛΛΗΝΕΣ "ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ" ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ !!!

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ


. Κάποτε ο Οζάλ είχε πει ότι δεν θα χρειαστεί πόλεμος για να κατακτήσουμε την Ελλάδα, αλλά θα πέσει μόνη της σαν ώριμο φρούτο στις αγκαλιές μας.

Πού να το φαντάζονταν ότι είκοσι σχεδόν χρόνια με τα τον θάνατό του, η Ελλάδα θα είχε πραγματικά κατακτηθεί σαν «χαζό φρούτο» από μια τουρκική τηλεοπτική επέλαση που έχει καθηλώσει τους Έλληνες μέσα στην μεγάλη τους κρίση, καθώς τα ελληνικά κανάλια σου δίνουν

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ : ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΡΕΖΕΡΒΕΣ" ΣΤΟΥΣ ... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ !!!

Κι όμως υπάρχει κάποιος ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός!


του Στρατή Μαζίδη-- 
Σε λίγες ημέρες οδηγούμαστε πάλι στην κάλπη. Θα κληθούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αναξιόπιστα κόμματα και πρόσωπα. Ποιον να εμπιστευτείς; Τον κο Σαμαρά που από τις πολλές εναλλαγές θα έχει μπερδευτεί κι ο ίδιος; Τον κο Βενιζέλο που μολονότι συνταγματολόγος πέρασε μια σειρά αντισυνταγματικών μέτρων και νόμων την τελευταία διετία;

ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ !!!

     Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος μορφωμένος (με επάρκεια προσόντων) γίνεται Πρωθυπουργός... (Ευτυχώς που σε 2 εβδομάδες φεύγει - Χαλάει την πιάτσα)
 
"Ανάγκασε" τους ευρωπαίους ηγέτες αργά τη νύχτα να επιστρέψουν στις θέσεις τους με την ομιλία του για την Ελλάδα και τους έλληνες. Ενδιαφέρθηκε προσωπικά αν έφαγαν τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Έστειλε ευχαριστήρια κάρτα στους βέλγους αστυνομικούς που τον συνόδευαν.
Άγνωστα στιγμιότυπα από την πρώτη και πιθανότατα τελευταία Σύνοδο Κορυφής, στην οποία συμμετείχε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Π. Πικραμένος, αναδεικνύει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής» σε ένα «μίνι οδοιπορικό» των όσων συνέβησαν εκτός "ημερησίας διατάξεως".