Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ" ;;; ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ !!!

"Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…" - Ψυχροί εκτελεστές οι δολοφόνοι του φαρμακοποιού


“Απόψε ο παράδεισος υποδέχεται τον πιο καλλιεργημένο άνθρωπο, έναν αγωνιστή φαρμακοποιό, έναν σπουδαίο φίλο. Καλό ταξίδι αγαπητέ!Σε ευχαριστούμε για ό,τι έκανες για εμάς”

Ίσως το σημείωμα που άφησε κάποιος φίλος, κάποιος γείτονας εκφράζει τα αισθήματα όσων γνώριζαν τον άτυχο 52χρονο φαρμακοποιό που έχασε τη ζωή του από τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών που φαίνεται ότι κοστολόγησαν μια ανθρώπινη ζωή για 1.600 ευρώ.


Όλοι μιλούν για ένα επιστήμονα, έναν αγωνιστή της ζωής, αλλά και του κλάδου του, έναν καλλιεργημένο άνθρωπο με το “Α” κεφαλαίο, όπως λένε στο newsit. Η είδηση του θανάτου του Σπύρου Πουκαμισά, σκόρπισε θλίψη, αλλά και οργή.


ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Άνθρωποι που τον γνώριζαν, συνάδελφοι, αλλά και άνθρωποι που είχαν βοηθηθεί από τον επιστήμονα άφησαν λουλούδια στη σημείο της άνανδρης δολοφονίας.

Τα τελευταία του λόγια

«Πάλι ληστεία μου κάνετε; Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…». Αυτό φέρεται να είπε, πριν φωνάξει «βοήθεια», ο 52χρονος φαρμακοποιός.



Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μέρα μεσημέρι ο άνθρωπος έπεσε θύμα. Οι δράστες όπως δείχνουν τα στοιχεία ήταν κάτι παραπάνω από ληστές. Ήταν ψυχροί δολοφόνοι.
Φαίνεται πως όταν αντιστάθηκε πρώτα τον πυροβόλησαν δυο φορές για τον θέσουν εκτός μάχης και ύστερα του έδωσαν και την χαριστική βολή στο κεφάλι. Ο ληστής – δολοφόνος κινήθηκε σαν μαφιόζος εκτελεστής.



Ο τρόπος που έδρασαν οδηγεί τους αστυνομικούς σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι έρευνες γίνονται πόρτα πόρτα ώστε να συγκεντρωθούν όλες οι πιθανές πληροφορίες για τους κακοποιούς που όλα δείχνουν παρακολουθούσαν τον άτυχο 52χρονο.


Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη και πιθανές τηλεφωνικές επαφές που έγιναν πριν και μετά τη δολοφονία, αναζητώντας πιθανώς και άλλα άτομα που έλαβαν μέρος στη δολοφονία.
Το υλικό από δεκάδες κάμερες έχει συγκεντρωθεί και αναλύεται ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν τη διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο των δραστών και να δουν οι αστυνομικοί την πιθανή τους κατεύθυνση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ
ΠΗΓΗ:    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145651&catid=4

1 σχόλιο:

  1. Για αυτό δε φταίει ο Τσίπρας, αλλά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Πόσο μυαλό θέλει για να πάει κανείς να τους ψηφίσει; (το ερώτημα απευθύνεται στα χριστιανικά blogs όπου όλη την ώρα ασχολούνται με τις ανακοινώσεις του Πειραιώς και τις οικουμενιστικές ασχήμιες του Φαναρίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή