Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Συλλογή με εκπληκτικές εικόνες του Zsolt Zsigmond


Read more: http://xsefoto.blogspot.com/2012/10/zsolt-zsigmond.html#ixzz28dHa0RIo

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ένα σημείο στον κόσμο που χτυπούν ΣΥΝΕΧΕΙΑ οι κεραυνοί!

Ημερομηνία: 03 Οκτωβρίου 2012
Ενα σημειο στον κοσμο που χτυπουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ οι κεραυνοι!
Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι ένας κεραυνός δεν χτυπά ποτέ το ίδιο σημείο δύο φορές. Ξεχάστε το, δεν ισχύει.. Στις εκβολές του ποταμού Κατατούμπο, στο σημείο της διακλάδωσης του με την λίμνη Μαρακαΐμπο στη δυτική Βενεζουέλα, βρίσκεται το σημείο όπου μάλλον ο Δίας έχει αποφασίσει να εξασκείται στην σκοποβολή.

ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ;;;;

...Γιαούρτια και... μπύρες από την «Αυγή» στον Ψαριανό

Ποιος είδε τον Γρηγόρη Ψαριανό και δεν τον φοβήθηκε... Έξαλλος φέρεται να είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» που καταφέρεται εναντίον του...
Η άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γ.Ψαριανό και στην εφημερίδα ξεκινά συγκεκριμένα από το άρθρο  με τίτλο «Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ», το οποίο προτρέπει τους πολίτες να μην βρίζουν και πετάνε αντικείμενα στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και στους βουλευτές της,  για να μην τους επιτρέπουν να παρουσιάζονται ως θύματα.

«ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ»

15 Στην ησυχαστική Καλύβα «Κοίμησις της Θεοτόκου» στα πάνω Κατουνάκια, με πολλή άσκηση αγωνίζονταν ο Γέροντας Ιγνάτιος που ήταν αόματος.

Ο Γέροντας αυτός είχε και δυο υποτακτικούς τον Νεόφυτο Μοναχό και τον νεώτερο Παπά Ιγνάτιο. Όλοι τους αγωνίζονταν με κάθε τρόπο, με παντός είδους στερήσεις, προσπαθώντας να ευαρεστήσουν τον Κύριο.

Σε μια χρονιά μεγάλης ξηρασίας, έγινε αφορία και το λάδι ήταν πολύ λιγοστό και για τον λόγο αυτόν, ενώ μέχρι τότε άναβαν και τα τέσσερα καντήλια στις εικόνες του τέμπλου της εκκλησίας, τη χρονιά εκείνη έδωσε εντολή ο Γέροντας να ανάβουν μόνον το καντήλι που κρέμεται μπροστά στην εικόνα της Παναγίας.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Σέργιος καὶ Βάκχος

Ὑπηρετοῦσαν στὶς στρατιωτικὲς τάξεις τοῦ αὐτοκράτορα Μαξιμιανοῦ. Τοὺς διέκρινε μεγάλη ἀνδρεία στὰ πεδία τῶν μαχῶν, ἀλλὰ καὶ σωφροσύνη στὴν καθημερινή τους ζωή. Γι’ αὐτὸ καὶ ὁ αὐτοκράτορας τοὺς ἀπένειμε τὰ ἀξιώματα τοῦ πριμικηρίου καὶ τοῦ σεκουνδουκηρίου, ἀντίστοιχα. Ὅταν ὅμως ἔμαθε ὅτι οἱ δυὸ ἐπίλεκτοι στρατιῶτες του ἦταν χριστιανοί, δὲν ἤθελε μὲ κανένα τρόπο νὰ τὸ πιστέψει. Γιὰ νὰ πεισθεῖ λοιπὸν χειροπιαστά, ὀργάνωσε τελετὲς μὲ θυσίες σὲ εἰδωλολατρικὸ ναὸ καὶ κάλεσε νὰ παραστοῦν σ’ αὐτὲς οἱ ...
περισσότερα...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ΕΙΝΑΙ ... "ΕΝΤΙΜΩΤΑΤΟΙ" !!!



Γιατί Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου έκαναν format το cd Λαγκάρντ;

Του Κώστα Βαξεβάνη
Η ιστορία με το cd της Λαγκάρντ το οποίο θα μπορούσε να γίνει κυριολεκτικά χρυσό, αλλά Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος θέλησαν να το κάνουν format, είναι μια καθαρή πρόκληση για όλους. Θα ανεχθούν οι πολίτες αυτής της χώρας την υποκρισία που ξεπερνάει τα όρια ακόμη και αυτής της δυσώδους πολιτικής αυτοδικαιολόγησης και αγγίζει τις άνομες συναλλαγές; Θα δεχθούν τη διαμόρφωση ενός παραθεσμικού συστήματος εξουσίας, στο οποίο οι συνήθεις «σωτήρες» ψηφίζουν νόμους για να χαρίζουν Τράπεζες,